|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 10:54:55   
zupancdam
BrinaBA, ja tole čakanje ubija, ko bi vedela sigurno, da bo hitro konec, če mi dajo umetne, samo ne vem, ko pa prvič, so mi iz nule sprožili, mv ni bil nič zmehčan, kaj šele da bi bila odprta, pa mi piše v mk, da je porod trajal 3 ure, no sam popadke sem jaz imela zelo boleče, kar 7ur.
Pa še prvič so mi dali gel, ne umetnih, sem imela kar svoje tako močne potem.
Me pa tudi zanima, če sploh ne grem na sproženje kdaj bo. Bomo vidli. Zdej je že 2 dni vse mirno, samo trebuh mi otrdeva vsake toliko časa, pa kakšen krč me stisne, ampak se je od nedelje vse umirilo. Mala pa brca ko zmešana in to samo na desni strani v rebra, da prav boli. Tudi v nedeljo je bila aktivna na ctg-ju, čudno, pa naj bi se umirili ko so popadki.
Mogoče nama pa voda oddteče prej. Bog ve!!!!
Aja, iskrene čestitke vsem aprilčicam, ki ste že rodileuser posted image user posted image user posted image , veliko poljubčkov, cartanja, prespanih noči in veliko dojenja vam želim!

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
31.3.2009 11:17:05   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kaj pa ti je napisala v MK kolk je plodovnice?...meni je moja gin. rekla, da je premalo plodovnice, če imaš 8-8,5...sam ne vem česa (mere)...joj, boga revca maš pa ti res čudno gin....pol pa nazadnje sploh ni nič narobe, ampak je gin. mal čudna pa te po nepotrebnem spravlja v negotovost...HB, da moja vse lepo pove, če kaj vpr. ti razloži...in če kaj reče pa čudno gledaš ti takoj obrazloži, če je to ok ali ni ali kako...jau majke mi imaš res čudno gin....če te že ne misli strašit pol naj vsaj gobec drži ne pa da vse na pol pove pa pol vtihne ti pa gledaš pa ne veš kaj naj...pa če imaš rez. uz napisane v MK mal povprašaj pušenjaka....

v MK mi sploh ni nič vpisala... očitno mi bo v torek...  na pregledu 9.3. mi je vpisala pod plodovnico AFI (al kr kol že piše) 9,.. mi je pa včeri napisala pod kvadratek pregled in zdravljenje AFI<8... glede na tvoje zgornje rezultate jo je definitivno premalo... sej po eni strani jo razumem da me noče strašit, ampak... zdej mi je pa še huj k vem mere user posted image user posted image user posted image  pa zdej sem 3 tedne res ležala samo k krava, sem se premetavala samo od hladilnika do kavča pa do wc-ja... to je vse kar sem delala... spala in jedla ter počivala, pa valda full velik pila... tko da sem upala da se bo izboljšalo... pa ni nič pomagalo
drgač G je the best... tok dobre še nisem mela...čez njo nimam za rečt nobene besede

bom poročala v četrtek... pregled mam zjutri ob 8h, sam je že rekla da se bom full načakala k je gužva... tko da se šele popoldne enkrat javim ko pridem do pc-ja 

drgač pa želim vsem velik sreče na današnjem pregledu...

junona lep buši user posted image  

malcekvita user posted image   user posted image   user posted image  veliko sreče in užitkov pri cartanju Jakoba

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
31.3.2009 11:19:03   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

dobro jutro drage souser posted image

No takole nekako kot zgornja slikca pa tudi jst izgledam danes navsezgodajuser posted image . Tale noč je pa bila očitno ne samo zame ampak še  za nekatere zelo težkauser posted image .  Jst sem se kr celo noč nekaj premetavala, pa razmišljala, pa buši mi je utrdevu, pa na WC sem skos hodila....u glavnem za popuser posted image .

Kaj pa ostale nosečke? Kako ste spale?

Junonca-čuj da ne bo tebi tale akopunktura tak pospešila, da boš marčevka postalauser posted image . Kako je bilo? Meni moj skos pravi zakaj ne gre...men se pa še k frizerju ne da it, kaj šele drugamuser posted image . No kar se pa potice tiče....če seveda boš počakala do 10.4. smo pa pol zmenjene, ti jo kr lepo speč...drug dan gremo pa rodituser posted image user posted image

Sonček-se vidi da si bila zadnje dni bolj žalostna, saj je bilo temu primerno tudi vreme....dej se vsaj za nas malček potrudi in nam pošlji kak žarekuser posted image . A danes greš v Celje, pol si pa še pejdi privoščit v Meka kaj dobrega....jst že nekaj časa nisem bila pa mi je včeraj prav pasalo....sem pa misla na vaju z deteljouser posted image , pa če bi prišli bi vaju častilauser posted image user posted image user posted image , veš kak bi ble fajne z unimi burgerji pa krompirčkomuser posted image

detelja-joj detelja upam da boš hit ustala pa nam zajtrk naredla, ker jst sem že tak lačnauser posted image .....pa kavice se mi že tudi luštauser posted image . A vi v MS nimate meka??? No lej drugič povej, ti bom jst po hitri pošti poslala ok?user posted image

anca- jah če kdo ve kaj je zgaga pol sem to zagotovo jst....pišuka pa sej mene se je v tej nosečnosti vse lotilo od zgage do hemeroidovuser posted image , sam še kako depresijo bi mogla fasatuser posted image ....no bog nediuser posted image . Ja je pa user posted image  zgaga....meni ko ni nič več pomagal mi je pomagal metin čaj, ena skodelica....je dober nevtralizato kisline in res delujeuser posted image

tabletkador-jst imam sicer že vse oprano in zlikano, nimam pa še pripravljenih torb in steriliziranih dud, flašk in nastavkov za dojenjeuser posted image ....ampak to pa ni več nek velik deluser posted image . Upam da ti uspe lepo počasi pripravit vse.

nenaLena-a ti pa praviš da so v P že vsi pripravljeni nateuser posted image user posted image user posted image user posted image ...super a ne...jst sem tudi pred časom v eni reviji...ne vem Nosečnost al kira je bilauser posted image , zasledila že izdelan porodni načrt, samo obkrožiti si moral svoje interese, sam pol pa sem od veliko nosečk čula, da v Ce v P teh porodnih načrtov sploh ne upoštevajouser posted image  Jst sem svojega seznanila s tem kar želim in česa ne, pa bo že on poskrbel da se bo odvijalo kot se morauser posted image . Upam da ga ne bo preveč panika grablauser posted image .

Cvet-kok je bilo praznovat....te je tvoj koder kaj polubčakal???user posted image user posted image user posted image  No me smo si na tvoj račun mal pomočnikov privoščile, upam da ne zamiriš....sam je blo tolk hrane, da pol paše mal akcije, da ne bi preveč kg pridobileuser posted image . No čestitke za prijateljico ki je rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image .

miška2006-čuj sam sem pa razmišljala da si si ti full dobr pošlihtala....tale tvoja Nina mora bit full pridna pa tadrugi sonček tudi, ti pa si tudi lepo spočita a neuser posted image ....vidiš kok fajn je it prej rodituser posted image  lahko bi pa še zdle čakala kdaj boš šlauser posted image ....no u glavnem fajn da nam družbo delaš.

Nalini in simona-super da sta že doma, pa lepo da sta se javili zdej pa cartajta svoja zakladka in ko bosta utegnili se še kaj javitauser posted image

kpmk-joj ti pa si že čist pred dnevom D......a te kaj matra že sploh??? Jst bi bla po moje full živčna na tvojem mestuuser posted image ...me zanima kaj ti bo G zdej rekel, mogoče pa čez kak dan že držiš v rokah svojo zlato pikicouser posted image user posted image user posted image . Kr pogumno....Rim je lep, še lepši pa je ko greš od tamuser posted image

vse-  dobro jutro tudi vsem ostalim, želim vam lep dan, pa uspešno na pregledihuser posted image

Ne mi govort o teh nočeh. Še jih nisem pozabla. Nisem spala ne podnevi ne ponoči. Sm srečna, da sem se tega user posted image prej rešila. Resnično je katastrofa. Boga in boge vse user posted image , ki imate take težave.

Res moram rečt, da sta tamaladva prava crtka in mi materinstvo ne škodi. Res sem spočita in brez vsakršnih težav. Kljub temu sem si rekla drugič, zadnjič in nikoli več zanoset, ker moje nosečnosti so prava dnevno/nočna mora.
Drgač bi pa šla jutri rodit. Jutri je moj PDPuser posted image .

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 31.3.2009 11:21:12 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
31.3.2009 11:25:49   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

evo še mal za bušije in učkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

no brigita dost jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne bom nč komentiralauser posted image user posted image user posted image user posted image , samo da se še enkrat zrolajo po forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
31.3.2009 11:28:11   
Miška2006
Malcekvitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
31.3.2009 11:38:17   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

kaj pa ti je napisala v MK kolk je plodovnice?...meni je moja gin. rekla, da je premalo plodovnice, če imaš 8-8,5...sam ne vem česa (mere)...joj, boga revca maš pa ti res čudno gin....pol pa nazadnje sploh ni nič narobe, ampak je gin. mal čudna pa te po nepotrebnem spravlja v negotovost...HB, da moja vse lepo pove, če kaj vpr. ti razloži...in če kaj reče pa čudno gledaš ti takoj obrazloži, če je to ok ali ni ali kako...jau majke mi imaš res čudno gin....če te že ne misli strašit pol naj vsaj gobec drži ne pa da vse na pol pove pa pol vtihne ti pa gledaš pa ne veš kaj naj...pa če imaš rez. uz napisane v MK mal povprašaj pušenjaka....

v MK mi sploh ni nič vpisala... očitno mi bo v torek...  na pregledu 9.3. mi je vpisala pod plodovnico AFI (al kr kol že piše) 9,.. mi je pa včeri napisala pod kvadratek pregled in zdravljenje AFI<8... glede na tvoje zgornje rezultate jo je definitivno premalo... sej po eni strani jo razumem da me noče strašit, ampak... zdej mi je pa še huj k vem mere user posted image user posted image user posted image  pa zdej sem 3 tedne res ležala samo k krava, sem se premetavala samo od hladilnika do kavča pa do wc-ja... to je vse kar sem delala... spala in jedla ter počivala, pa valda full velik pila... tko da sem upala da se bo izboljšalo... pa ni nič pomagalo
drgač G je the best... tok dobre še nisem mela...čez njo nimam za rečt nobene besede

bom poročala v četrtek... pregled mam zjutri ob 8h, sam je že rekla da se bom full načakala k je gužva... tko da se šele popoldne enkrat javim ko pridem do pc-ja 

malcekvita user posted image   user posted image   user posted image  veliko sreče in užitkov pri cartanju Jakoba

joj zdaj pa mi je hudo, ker sem ti rekla te mere zdaj pa te skrbiuser posted image user posted image ...ja neke take črke napiše pa pol št. poleg...meni je napisala 16 pa še nekaj...pol pa sem vpr. če je to premalo pa mi je pač rekla, da tam pri 8,5 se je treba vprašat kaj naredi, da pa je 16 čist zadost...vem, da ti je hudo, ampak se potolaži, da otrok več ni v kritičnem obdobju, da ne bi preživel...sam pa je ta tvoja gin. tud glupa...kaj pol sploh neki govori, če ti ne obrazloži stvari...pošiljam ti en velik user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
31.3.2009 11:40:00   
detelja

aja, še to...jaz sem mojo vpr., če se da kako izboljšat količina plodovnice pa mi je rekla, da ne ....da to baje ne drži, da če veliko piješ, da imaš več plodovnice...jaz res ne vem kaj je res pa kaj ne...sam me ful moti, da ima vsak gin. svojo teorijo...pol pa smo čist zmešane...a pušenjaka pa nisi nič vpr.?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
31.3.2009 11:55:33   
Blueeyes

aja, še to...jaz sem mojo vpr., če se da kako izboljšat količina plodovnice pa mi je rekla, da ne ....da to baje ne drži, da če veliko piješ, da imaš več plodovnice...jaz res ne vem kaj je res pa kaj ne...sam me ful moti, da ima vsak gin. svojo teorijo...pol pa smo čist zmešane...a pušenjaka pa nisi nič vpr.?

ne sekiraj se... zdej vsaj vem kaj je narobe... pušenjaka še nisem nič vprašala... bom...
tud men je rekla da količina pitja ne vpliva na plodovnico, da morš mirovat... ampak zdej res počivam pa se stanje ne izboljša...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
31.3.2009 12:25:35   
sonček85
tko evo mene sem že nazaj ,z dragim sva bila na obisku,potem me je peljal na kosilo mmmmmm sem e najedla ,sedaj pa malo pred rač. da pogledam kaj ste načvekale ,potem pa v CE

nenA
:ja hejla,ja stuširal me je že samo spala pa nisem kaj dobro,no moram priznat da naspala sem se ,samo sem pa imela krče že drugi dan zaporedoma, in komaj čakam da imam v čet.pregled pa da vidim kaj bo G rekla.Ja v četrtek imam pregled in tudi jaz se nebi branla če bi šla že drugi teden.Ravno danes sem bila pri eni kolegici in je rekla da kr naj pijem čaj malinov ,da ona ga je tudi in je rodila teden pred PDP ,mali je tak sladkorček.In še par stvaRI mi je daal ,kremico za prsi,za bušija,kapljice za krčke,....

Mogoče greva pa kr na isti dan v Puser posted image user posted image user posted image user posted image al pa sam o kak dan razlike ,kaj praviš?
srečka.drži se in poročaj.sem ti poslala ZS
kpmk.user posted image user posted image user posted image user posted image ti boš pa kr čez rok šla ,a ne več k za kak teden user posted image user posted image user posted image user posted image
brina.ojoj ,drži se in mislimo nate.Upam ,da si se kaj naspalauser posted image
modra učka.mislimo nate in  ne skrbi vse bo še dobro user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
31.3.2009 12:37:28   
matcar
Babike,ste pa prave čvekice!user posted image
Če bi htela vse nazaj it brat,še v četrtek ne bi mogla v P.user posted image
Ja,jaz se danes poslavljam,ker je napočil čas odhoda v P. Moram si še spakirat kuferček,pol pa pot pod noge in Rim,prihajam!user posted image  Kak je minil ta teden,sploh ne morem verjet. Ja,držite se,mislite kaj na mene. Jaz pa vam javim,ko bom rešena.
Lp

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
31.3.2009 12:46:20   
Pat74
Matcar bomo mislile nate in na tvojega Saša - pa saj bo hitro in brez problemov, boš videla. Sporoči, ko ga dobiš v naročje!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
31.3.2009 12:52:43   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Matcar bomo mislile nate in na tvojega Saša - pa saj bo hitro in brez problemov, boš videla. Sporoči, ko ga dobiš v naročje!

Ja,seveda bom,pa kako slikico bom tudi poslala.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
31.3.2009 12:54:12   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Jutro pupike moje.

Včeraj sem okoli 23.15 h dobila prelepo sporočilo od naše malcekvite:

Rodil se je naš car.Imne mu je JAKOB,tehta 3180g ,dolg je pa že 51 cm.Zelo je prijazen,mehak in ves dišeč.Ljubezen na prvi pogled.

lp,malcekvita

čestitkeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAlcekvita ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
31.3.2009 12:56:53   
matcar
MalčekVita,čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
31.3.2009 12:58:34   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona*

Blazina za dojenje (lahko tudi pripnem bebija, da fiksno leži):  user posted image

O super, da si tole slikico dala gor, sve se že pred časom pogovarjale, da to maš in si že takrat obljubila slikico. Zgleda pa res praktično, da ta tko lahko pripneš....no pa saj boš po porodu pol še poročala, če je res praktična stvar.
Kje si jo pa kupila?

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
31.3.2009 12:58:54   
Tabletka dOr
[/quote]

joj zdaj pa mi je hudo, ker sem ti rekla te mere zdaj pa te skrbiuser posted image user posted image ...ja neke take črke napiše pa pol št. poleg...meni je napisala 16 pa še nekaj...pol pa sem vpr. če je to premalo pa mi je pač rekla, da tam pri 8,5 se je treba vprašat kaj naredi, da pa je 16 čist zadost...vem, da ti je hudo, ampak se potolaži, da otrok več ni v kritičnem obdobju, da ne bi preživel...sam pa je ta tvoja gin. tud glupa...kaj pol sploh neki govori, če ti ne obrazloži stvari...pošiljam ti en velik user posted image
[/quote]

Detelja, a veš, da meni pa sploh očitno ne čekira plodovnice, no vsaj v MK mi notri nič ne napiše. Pa tudi ker nič ne reče, pojma nimam user posted image  Mislim, da bi šla drugam, če ne bi bla že tik pred Rimom.

Pa očitno mi tudi ne more vzeti bisa za streptokok in ga poslati v inštitut user posted image  Sploh ne vem, kam naj bi zdaj šla dat bris user posted image

Sem ful slabe volje, pa celo noč nisem mogla spati user posted image

Sem vidla, da mate druge tud te probleme.  

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
31.3.2009 13:03:18   
tinaaja
Jaz bi slaaaaaaa rodittttttttttt user posted image user posted image user posted image

Malcekvita- cestitke user posted image

Matcar - srecno in dobro opravi user posted image

Soncek - za tvojega atija tudi user posted image user posted image user posted image

Blueeyes - ce bi bila urgenca, bi te takoj poslali rodit. Lepo pocivaj, me bomo pa pesti zate drzale user posted image

BrinaBA ... a greva na roznik? al pa smarno .. user posted image Pred vzponom pokliceva resilca in pol samo javiva, kje naju poberejo user posted image

nmag - upam, da z ano vse poteka ok in da bosta kmalu doma user posted image user posted image

Sprozenje poroda - ma jaz se nekako ne bi zmogla odlocit za sprozenje pred pdp, ce seveda ni nekega zdravstenega razloga. Ko pa pretece pdp, pa rata psihicno kar naporno tole cakanje. Pa a je vse ok, kok posteljica se dela, da ne bo prenosen otrocek, .. vsakorazna vprasanja sibajo po glavi, vsi morijo, a je ze kaj,... Skratka, jaz sem se prvic na predlog moje G odlocila za sprozenje 4 dni cez rok. In tokrat se bi enako.. Upam, da se mi ne bo treba. Zjutraj sem prisla v P, dobila vaginaleto za krajsanje in mehcanje MV in pol gres na oddelek. Tam naredijo ctg in pol cakas. Okoli 2-3 popoldne ponovijo ctg, pol sibas na pregled. Jaz sem bila ob 3 pop 3 cm odprta in so me sibali v porodni blok. Klistir, britje --> v klistirnici sem dobila ornk svoje popadke, 16:15 v porodno, 18h je bila princeska zunaj. Slaba stran sprozitve pa je, da lahko traja ornk dlje.. tudi 24-48 ur. Nikoli se ne ve. to je na kratko moja izkusnja user posted image

rooming in - je bila vmes tema... torej moznost da ti otroka ponoci odpeljejo - meni je to tko neprestavljivo .. nikakor ne bi zelela tega. Pikica je 9m rastla v meni, pol pa jo locijo od mene. OK, ce imas carski rez, pol si lahko cist out, ampak ob normalnem poteku pa.. jaz sem bila polna adrenalina, do 2 ponoci sem jo samo gledala in se cudila malemu cudezu. sploh si ne predstavljam, da bi bila sama v sobi in moja pikica nekje drugje. ampak smo drugacni a ne user posted image to je samo moje videnje in dozivljanje rojstva..

Tabletka - ce si iz LJ, mislim da v Dravljah delajo samoplacniski test za streptokok.

Grem sesat, mordakaj pomaga user posted image right ...user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
31.3.2009 13:14:16   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Tabletka - ce si iz LJ, mislim da v Dravljah delajo samoplacniski test za streptokok.

Hvala, glih sem našla nihovo stran.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
31.3.2009 13:17:20   
klavdyk
HEJ
mi smo iz pregleda. imela ctg, dala vodo, pregledal me ni, ker je rekel, da katerokoli on pogleda spodaj da kr rodiuser posted image user posted image user posted image ja sm rekla tej pa kr. mi pa kaže popadke-med 20 in 40. je rekel, da lahk še en teden počakama. je bil tk za hece, da sem mu pozabila reči, da bi rabila napotnico za P-kura jsuser posted image . tej pa res še ne smemo en teden rodituser posted image user posted image je rekel G, da nasl teden me bo pa pogledal, da lahk pol grem rodit.
nabavila sm si malinov čaj tk da ga bomo začeli pit.
nasl pregled mam 7.4

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
31.3.2009 13:20:29   
m..tina
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

HEJ
mi smo iz pregleda. imela ctg, dala vodo, pregledal me ni, ker je rekel, da katerokoli on pogleda spodaj da kr rodiuser posted image user posted image user posted image ja sm rekla tej pa kr. mi pa kaže popadke-med 20 in 40. je rekel, da lahk še en teden počakama. je bil tk za hece, da sem mu pozabila reči, da bi rabila napotnico za P-kura jsuser posted image . tej pa res še ne smemo en teden rodituser posted image user posted image je rekel G, da nasl teden me bo pa pogledal, da lahk pol grem rodit.
nabavila sm si malinov čaj tk da ga bomo začeli pit.
nasl pregled mam 7.4

lp

Pol boš pa ziher 9.4., ko je polna luna! user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
31.3.2009 13:34:22   
Anonimen
Evo me nazaj iz dopoldanskega spančka user posted image . Aaah, kako je pasalo! user posted image  user posted image Ni kaj, enostavno moram več počivat, da nimam cel dan trdega bušija. Pa vidim, da mi to sedenje za računalnikom sploh ne paše, mi takoj otrdi trebušček. Pa prisežem, da niso krivi pomočniki user posted image  user posted image  user posted image .

BrinaBA - Si že počasi predstavljam, da je mučno to čakanje, toda a nimaš ti roka drugače šele 20. aprila? Ker to pomeni, da je še v mejah normale tudi, če bi rodila 14 dni po roku. Uf user posted image , nočem te strašit, ne me tepst user posted image , toda čakanje je očitno delo zadnjega meseca, ki ga bomo morale preživeti user posted image . Če bi pa rada rodila čim prej, pa me tukaj držimo pesti user posted image , da tvoj vlak za Rim pohiti in že končno pripelje.  
Sonček85 - Kako fajn kolegico imaš, da ti je dala toliko stvari. Bravo za kolegico user posted image ! Praviš, da imaš krče. Ej, jaz sploh ne vem, kaj imam jaz - čutim otrdevanje trebuha, vse mi tako zatrdi, da sem kot zacementirana in se komaj prebijem do wc-ja, pa čutim pritisk na nožnico in v nožnici. Križ me tako boli že celo nosečnost (in od prej), nekih krčev, kot sem jih dosedaj začutila le enkrat ponoči, pa ne čutim. Zdaj pa ne vem, ali jih še nimam, ali pač govorimo o isti stvari, samo jo drugače poimenujemo user posted image . Kako pa ti čutiš te krče?
Mogoče pa res greva isti dan v P, kaj veš user posted image user posted image . Kdaj se zmeniva? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Evo, nisem se mogla odločiti. user posted image To zdaj imaš, sem pa reva. Ko bi si lahko izbrala dan, pa sem stistnila rep med noge user posted image user posted image user posted image . Ne vem, kar nekako me je strah si izbrati dan, saj se mi zdi, da bi potem nezavedno vplivala, tega pa nočem, saj si želim, da mi Ela pove, kdaj je pravi čas za njen prihod. Ker porod sprožijo bebice, a ste to vedele punce? user posted image Ko so dovolj razvite in čutijo, da jim v plodovnici ni več ok, izločijo določene hormone, ki povzročijo, da tudi mamica izloči spet neke hormone, ki sprožijo porod. Tako da moramo zaupat svojim zakladkom user posted image , da nam bodo pravi čas javili, kdaj je pravi čas. user posted image
matcar - Vso srečo in čim bolj sproščen ter nepozaben porod ti želim! user posted image user posted image user posted image

Grem še malo likat in kuhat kosilo, ob 18h pa na predavanje Mame Zofe: Porodne izkušnje. Vam jutri posredujem kakšno vspodbudno porodno zgodbico, da bomo bolj sproščene in še bolj neučakane user posted image .

Čao čao, pa pridne bodite user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2696
31.3.2009 13:37:45   
Anonimen
klavdyk - Super za pregled user posted image ! Tudi jaz še nimam napotnice za Rim in moram svoji G rečt v četrtek. Kaj veš, mogoče pa tudi jaz pozabim, ker tudi jaz ne bi rada še rodila pred naslednjim tednom user posted image  user posted image  user posted image . Se kar strinjam z m..tino, da je 9. april kar dobra šansa zaradi polne lune user posted image . To bodo potem taki posebni otroci - s posebno lunino intuicijo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2697
31.3.2009 13:56:35   
anca
Pozdravljene!

user posted image user posted image user posted image Najprej čestitke za še enega 'aprilčka'!!!! Bravo Jakob in njegova mamica!!

hvala za odgovore glede prehrane med dojenjem, ma, jaz ne mislim komplicirati, samo tako informativno sprašujem..

junona -
jaz mam tudi tako previjalno podlogo in posodice za vodo kot ti samo barva je druga - midva sva kupila tisto belo, ko so po celem taki svetli srcki in metuljcki, na posodici tudi..
(tole varianto:  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=194694  )

drugače smo pa tudi mi zaključili z nakupi in pripravami, večino stvari sva dobila v dm, nekaj v lekarni in nekaj v bc, še celo eno flaško in dudico sem sterilizirala, potovalke so spakirane, samo še mala se mora odločiti, da ji je zadosti stiskanja v trebuhu...

Zadnji čas.. ker vidim da sem zadnje dni totalno brez energije, vse me že boli in samo še prestavljam se s kavča do računalnika in do posteljeuser posted image

Pred 3 dnevi sem šla samo do lekarne (100m stran) in me je na polovici poti začelo tako zvijati, da sem se morala prav ustaviti in nekaj časa dihati pred izložbo... Pa itak hodim ful počasi, ker drugače mala protestira in začne tako brcati in se premetavati, da se počutim, kot da bi imela v trebuhu vrečo kamenja..user posted image  

Saj bomo zdržale, ane??user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj pa nazaj na kavč, ne morem več sedetiuser posted image

LP!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
31.3.2009 14:28:06   
L & L
No evo mene končno nazaj in domaaaaaaaaaaa.
Ctg ni pokazal zaenkrat še nič, pregled pa da sem 1 cm odprta tako da se pridružujem klubu user posted image .
No nato sva se z g zmenile da to bo res še en CR in sem dobila tut napotnico zanj, v petek 3.4 imam še enkrat ctg pol 7.4 pa imam amnio ( pregled plodovne vode če je že zrela) to se baje dela samo v Kranjski porodnišnici ni pa nič prijetno. Tako da jaz mislim da od 7.4 naprej enkrat ali pa še isti dan bomo rodili.
Malcekvita pa iskrene čestitke ob rojstvu Jakoba user posted image user posted image user posted image

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu anca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
31.3.2009 14:43:32   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tko evo mene sem že nazaj ,z dragim sva bila na obisku,potem me je peljal na kosilo mmmmmm sem e najedla ,sedaj pa malo pred rač. da pogledam kaj ste načvekale ,potem pa v CE

nenA
:ja hejla,ja stuširal me je že samo spala pa nisem kaj dobro,no moram priznat da naspala sem se ,samo sem pa imela krče že drugi dan zaporedoma, in komaj čakam da imam v čet.pregled pa da vidim kaj bo G rekla.Ja v četrtek imam pregled in tudi jaz se nebi branla če bi šla že drugi teden.Ravno danes sem bila pri eni kolegici in je rekla da kr naj pijem čaj malinov ,da ona ga je tudi in je rodila teden pred PDP ,mali je tak sladkorček.In še par stvaRI mi je daal ,kremico za prsi,za bušija,kapljice za krčke,....

Mogoče greva pa kr na isti dan v Puser posted image user posted image user posted image user posted image al pa sam o kak dan razlike ,kaj praviš?
srečka.drži se in poročaj.sem ti poslala ZS
kpmk.user posted image user posted image user posted image user posted image ti boš pa kr čez rok šla ,a ne več k za kak teden user posted image user posted image user posted image user posted image
brina.ojoj ,drži se in mislimo nate.Upam ,da si se kaj naspalauser posted image
modra učka.mislimo nate in  ne skrbi vse bo še dobro user posted image

A nisi mogla dat kakšne boljše napovedi user posted image  user posted image user posted image  bom še en teden brez user posted image user posted image  

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?