kpmk
|
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23 IZVIRNO SPOROČILO: kpmk Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpna ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokam malcekvita - Čestitke za Jakoba Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne? sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo naš velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega ,..... upam, da ne bom predolgo čez rok joj komaj čakam, da prideš jutri od G in nam poročaš kakšno je stanje ....upam da bom jst kaj prej rodila in da me ne čaka še celi mesec muk in trplenja . Očitno pa je da vašemu nič ne manjka v tvojem bušiju in da ima res luksuz tam notri, zato pa se mu/ji ne mudi na svet Vsem ki imate preglede - srečno,..... Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni Ja jst upam, da se jutri ne javim prek rr-ja ampak da kak sms pošljem Sej vem, da če je fajn, da pol še kr naj počaka, sam ko sta mami in ati že malo nestrpna pa prejšnjo nedeljo, ko sma šla Nino gledat, sem mela rok po datumu in bi že takrat lahko ostala not tak da,.... ja res upam, da bom jutr kr not ostala