|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 17:58:12   
sonček85

user posted image
user posted image

APRILSKE  user posted image IN user posted image ,KI  SO MALO POHITELI
user posted image

IME             DATUM            PDP               APRILSKI  krofki

Rmmaja      18.02.         25.4.2009    FRAN (1205g) in DANE (1600g) user posted image user posted image
2soncek2    26.02          09.04.2009     NINA( 2200g-45cm ) user posted image
sobra           05.03         
15.04.2009      TENEA (2155g -44 cm)user posted image
Miška2006 11.03.         01.04.2009       NINA (2500g -48 cm)user posted image
ladybird01 20.03.         02.04.2009      MARK-LUKA (?-?)user posted image
Piruri          21.03.         03.04.2009       NEO (3130g - 51cm )user posted image
lili82          21.03.         04.04.2009      SAŠA (3530g - 51,5cm)user posted image
janja*         23.03.         04.04.2009      NIK (3890 g - 54 cm ) user posted image
simonaa      24.03          06.04.2009      ANA ( 2700g - 49 cm )user posted image
Mala čebelica24.03       05.04.2009      GAŠPER (3030g -52 cm)user posted image
nalini          27.03.         04.04.2009      ?????? (???? - ????) user posted image  
pikatara     28.03.        17.04.2009      PATRIK (2350g - 46 cm) in KAROLINA (2090g - 46 cm)user posted image user posted image  
jernejav     28.03         07.04.2009      ANŽE (3390g - 50cm )user posted image
malcekvita 30.03.        02.04.2009      JAKOB (3180g -51 cm )user posted image

user posted image

ČESTITKEEE
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image    2soncek2 - Nina

user posted image   Rmmaja - Dane
user posted image    Rmmaja - Fran

user posted image     Sobra - Tenea

user posted image    lili82 - Saša

user posted image    Piruri - Neo

user posted image   pikatara - Patrik in Karolina

user posted image malcekvita -Jakob

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
31.3.2009 17:59:52   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

Pol bom pa mojega user posted image  v akcijo poslala, ko pride iz službe. Po pleničke v Mullerja, pa nalepkice v BC user posted image  
Tele pleničke, ki jih imam zdaj se tud likajo bl težko...no ampak sej bom jaz to poštimala.
TI KR,JAZ SEM TUDI MISLA KAKO BOJO TRDE ,PA SEM JIH OPRALA ,ZLIKALA IN SO MEHKE PA TUDI ROBOVI SO OK.user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako sovražim velike črkeuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
31.3.2009 18:01:29   
sonček85
bi pa vprašala nekaj glede malinovega čaja.

Tle na škatlici-navodila piše  da moram 2 čajni žlički prelit z 250ml vode in prevreti ter mlačno piti,zjutraj in zvečer,zdaj pa to je 250ml samo za 1 šalčko ,to je ja full močn potem.A  imate vse taka navodila gor user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2753
31.3.2009 18:01:32   
detelja
naš bebi bo pa dobil od tete (moje sestre) tak ležalnik...

user posted image

user posted image
user posted image

meni je ful všeč...itak ne vemo kaj bomo dobili pa je primeren tako za pupo kot fantka...

a ve boste imele ono napravco ne vem kako se ji reče za segrevanje stekleničk???? je to prakitčno ali ne?

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
31.3.2009 18:03:20   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

kje pa so danes vse punce?...a so šle na letalo, ali cel dan segrevajo kavč, ali segrevajo lubije, ali  user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, junona, brigita a ve pa hočete cel trgovski center kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa ste se izgubile v njem????user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo detelja....sem te pogrešalauser posted image ...sva danes z junonco debaterale kaka faca siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar se tiče slončkanja, jst še jutri depilacijo naredim, pa pedikuro....v petek še frizer, v ponedeljek pregled in pol če bo vse ok.  sva se z mojim zmenila da pa bovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako si ti in tvoj nosek in učke??

aaaa zato pa se je meni pa mojemu bebiju tako kolcalouser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila včeraj pri frizerju...v pon. upam, da grem še na en pregled pol pa via rimuser posted image user posted image  ja, pa upam, da še vsaj enkrat dobim vitamine, da bo šla v rim kot cvetka polna semenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nosek je že skoraj ok...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale stavek si bom pa zapomnilauser posted image user posted image user posted image , dobr si tole povedalauser posted image ....ja če se ti je kolcalo, je blo to touser posted image

ti si ga kar zabeleži...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol ko boš letela za rim si ga zapojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
31.3.2009 18:05:21   
detelja

ne saj ne težiš...vem kako je ko te neki teži...rabiš nekoga komu lahko vse poveš...sicer pri nas imajo tudi tako star uz, da včasih si mislim majke mi kako to sploh še funkcionira pa vseeno izračuna težo...no ne vem...zakaj pa se ne obrneš na dr. pušenjaka??? on ti bo ziher hitri odg...pa boš vsaj mal pomirjena ali boš vsaj imeal še eno strokovno mnenje...

Sej na začetku sem bla enkrat tud pri njem, pa je blo tkrat vse ok. Za streptokok on itak pravi, da kao ni panike, ker samo 1 user posted image  na leto umre in je kao malo komplikacij. Sem pa vidla, da tam v njegovi ambulati tud te teste delajo.

pa jaz sem nasplošno mislila, da ga vpr. glede plodovnice itd...jaz sem imela pred leti streptokok pa bom sedaj ob porodu dobila antibiotk...sam veš mene to ne potolaži, da ti reče, da en otrok na leto urme zaradi bakterije...saj veš..res je samo en...samo nikoli ne veš čigav je ta otrok..saj veš kaj mislim...

Ne, sej mene tud to ne potolaži. Se mi zdijo tile njegovi odgovori prov kruti. Ne vem zakaj bi sploh mogu kdo umirat, če obstajajo anitibiotiki pa testi itd.

ja, on ma take direktne odg....sam po eni strani sem rajši, da dobim eno tako porcijo kot pa da me nekdo čudno gleda pa nič ne komentira pa če kaj vpr. ne ve itd...glede teh testov itd...pa vidiš, da sam vsi neki šparajo in pol na koncu ugotovijo, da je to njihovo šparanje metanje dnarja v zrak...boljš bi bilo, da naredijo test pa kolk stane pač stane kot pa potem, da hodiš 1001x nazaj pa sem pa tja...sam to je naše zdravstvo...

Neposredna povezava do sporočila: 2756
31.3.2009 18:08:34   
brigita23

halo, halo punce

Kako smo kaj??? Jst se danes kr bolje počutim saj sem šla na nego obraza, pa me je potem moja kozmetičarka še mal zmasirala po vratu in hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Mam zdej tak lepo kožo ko dojenček ritkouser posted image user posted image user posted image ...No dopoldan sma ble z Junonco na kavici in moram vam povedat da je ura minila kot bi reku " keks"....sma obe take čvekiceuser posted image user posted image user posted image , bi po moje cel dan rable da bi se načvekaleuser posted image .
Sem morala ko sem bila na negi 45min ležati na hrbtuuser posted image user posted image ...pa sem rekla kozmetičarki, da ne vem če bo to mogočeuser posted image ...pa me je moj srček čist na mir pustil/a kot da je vedel/a da mamica to potrebujeuser posted image .

Kako pa ste kaj ve preživele dan???

poglej mal nazaj pa boš videla kako pestro je bilo danes pri deteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa nič posebnega...dopoldan smo šli v trgovino..pol smo mal kavč segrevali pred tv...pol smo kuhali in se lepo najedli...pol smo "rožico zalivali"-končno sem dobila vitamin K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa je ati šel v službo midva z bebijem pa sva dremuckala pred tv...in zdaj spet na rr mal klepetava pol pa tuš pa tv...

user posted image

ja bravo detelja.......uuuuuuu pol se je pa res dogajal danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
31.3.2009 18:09:07   
sonček85
detelja.full je dober ,a veš da sem danes takega videla pri tej kolegici ko sem bila in je bil  tko zelen in mi je bil full lep.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz ne bom imela une naprave za gretje flašk,bom mleko kar zagrela v flaški oz bom dala flaško z mlekom v vodo in tko zagrela

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
31.3.2009 18:10:38   
brigita23

kje pa so danes vse punce?...a so šle na letalo, ali cel dan segrevajo kavč, ali segrevajo lubije, ali  user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, junona, brigita a ve pa hočete cel trgovski center kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa ste se izgubile v njem????user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo detelja....sem te pogrešalauser posted image ...sva danes z junonco debaterale kaka faca siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar se tiče slončkanja, jst še jutri depilacijo naredim, pa pedikuro....v petek še frizer, v ponedeljek pregled in pol če bo vse ok.  sva se z mojim zmenila da pa bovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aaaa zato pa se je meni pa mojemu bebiju tako kolcalouser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila včeraj pri frizerju...v pon. upam, da grem še na en pregled pol pa via rimuser posted image user posted image  ja, pa upam, da še vsaj enkrat dobim vitamine, da bo šla v rim kot cvetka polna semenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nosek je že skoraj ok...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale stavek si bom pa zapomnilauser posted image user posted image user posted image , dobr si tole povedalauser posted image ....ja če se ti je kolcalo, je blo to touser posted image

ti si ga kar zabeleži...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in pol ko boš letela za rim si ga zapojuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja upam da si ga ne bom sam pelauser posted image ....upam da bom tudi jst letela ko filana paprika ne pa kot kiki rikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
vidiš zdej si pa presekala sušno obdobjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
31.3.2009 18:11:36   
kpmk

user posted image

user posted image
user posted image

meni je ful všeč...itak ne vemo kaj bomo dobili pa je primeren tako za pupo kot fantka...

a ve boste imele ono napravco ne vem kako se ji reče za segrevanje stekleničk???? je to prakitčno ali ne?

Res je FULL LEP user posted image user posted image user posted image  Pa še za user posted image  ali user posted image  SUPER TETKA user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
31.3.2009 18:11:47   
detelja

halo, halo punce

Kako smo kaj??? Jst se danes kr bolje počutim saj sem šla na nego obraza, pa me je potem moja kozmetičarka še mal zmasirala po vratu in hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Mam zdej tak lepo kožo ko dojenček ritkouser posted image user posted image user posted image ...No dopoldan sma ble z Junonco na kavici in moram vam povedat da je ura minila kot bi reku " keks"....sma obe take čvekiceuser posted image user posted image user posted image , bi po moje cel dan rable da bi se načvekaleuser posted image .
Sem morala ko sem bila na negi 45min ležati na hrbtuuser posted image user posted image ...pa sem rekla kozmetičarki, da ne vem če bo to mogočeuser posted image ...pa me je moj srček čist na mir pustil/a kot da je vedel/a da mamica to potrebujeuser posted image .

Kako pa ste kaj ve preživele dan???

poglej mal nazaj pa boš videla kako pestro je bilo danes pri deteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa nič posebnega...dopoldan smo šli v trgovino..pol smo mal kavč segrevali pred tv...pol smo kuhali in se lepo najedli...pol smo "rožico zalivali"-končno sem dobila vitamin K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa je ati šel v službo midva z bebijem pa sva dremuckala pred tv...in zdaj spet na rr mal klepetava pol pa tuš pa tv...

user posted image

ja bravo detelja.......uuuuuuu pol se je pa res dogajal danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

ne vem kaj mu je bilo...smo imeli kosilo pa vpr. kaj pa bomo jedli za sladico (to vpr. je postavil zato, ker sva se oba tako najedla, da sva komaj še za mizo sedela) in jaz rečem, da bo sex pa se sam nasmeji in sam čudno pogleda pa nič...pol pa se ni nič branil, ko sem šla sladico ogrevatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2761
31.3.2009 18:12:55   
detelja

ja upam da si ga ne bom sam pelauser posted image ....upam da bom tudi jst letela ko filana paprika ne pa kot kiki rikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...
vidiš zdej si pa presekala sušno obdobjeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

sam veš kaj je najhujše...saj veš kako je ko je zemlja ful suha pol pa mal zaliješ...zemlja to vodo kar požira in bi še in še in še in še...in ji ni dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2762
31.3.2009 18:13:25   
brigita23

user posted image

user posted image
user posted image

fulll dobr mi je full všeč ležalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja mi bomo imeli grelnik, sam ga še nismo nabavl...sej to lahko gre moj kasneje iskatuser posted image  Meli ga bomo pa zato ker je full praktičn, tudi če kam greš kak hotel na morje al pa kaj, maš tist zraven pa lahko kr v sobici mleko greješuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
31.3.2009 18:14:04   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

user posted image

user posted image
user posted image

Res je FULL LEP user posted image user posted image user posted image  Pa še za user posted image  ali user posted image  SUPER TETKA user posted image user posted image

meni je tudi ful všeč...je rekla, da so imeli še neke rdeče pa oranžne...pa je rekla, da je oranžna bla taka močna barva, da so kar učke bolele...rdeča pa je bila preveč taka za punce...in pol je rekla, da je ta najbolj primerna za oba spola..user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
31.3.2009 18:14:34   
brigita23

sam veš kaj je najhujše...saj veš kako je ko je zemlja ful suha pol pa mal zaliješ...zemlja to vodo kar požira in bi še in še in še in še...in ji ni dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ka hočeš povedat da si zdej še bolj potrebna kot si bla??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti tudi nisi z ničemer zadovoljna nouser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
31.3.2009 18:16:12   
sonček85
detelja.mmmmm ta sladia je pa danes bila več kot odlična ,jo bom še jaz dragemu ponudla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
31.3.2009 18:16:16   
detelja

user posted image

user posted image
user posted image

fulll dobr mi je full všeč ležalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja mi bomo imeli grelnik, sam ga še nismo nabavl...sej to lahko gre moj kasneje iskatuser posted image  Meli ga bomo pa zato ker je full praktičn, tudi če kam greš kak hotel na morje al pa kaj, maš tist zraven pa lahko kr v sobici mleko greješuser posted image

mi smo že preštudiral, da je ta aventov tuki na sončku najcenejši....in jaz mislim, da bom tega kar naročila...zdaj sem že več stvari pri sončku naročila pa res pride v 2 dneh pa ugodno je...

http://soncek.si/si/philips-avent-0573-grelnik-steklenick-in-otroske-hrane-express-i2513.shtml

Neposredna povezava do sporočila: 2767
31.3.2009 18:18:09   
detelja

ka hočeš povedat da si zdej še bolj potrebna kot si bla??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....ti tudi nisi z ničemer zadovoljna nouser posted image user posted image

sem sem...samo upam, da ne bom dobila vitaminov spet čez 2-3 mes.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, halloooo take suše se ne, da kar tako rešituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2768
31.3.2009 18:19:31   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

detelja.mmmmm ta sladia je pa danes bila več kot odlična ,jo bom še jaz dragemu ponudla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, obvezno mu predlagaj, da bosta naredila to sladicouser posted image user posted image user posted image user posted image  povej, da vsebuje najpomembnejše vitamine preden greš rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
31.3.2009 18:20:17   
brigita23

Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpnauser posted image ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokamuser posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image
Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok user posted image  (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne?
sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš user posted image
brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo našuser posted image velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega user posted image ,.....  upam, da ne bom predolgo čez rok user posted image joj komaj čakam, da prideš jutri od G in nam poročaš kakšno je stanjeuser posted image ....upam da bom jst kaj prej rodila in da me ne čaka še celi mesec muk in trplenjauser posted image . Očitno pa je da vašemu user posted image  nič ne manjka v tvojem bušiju in da ima res luksuz tam notri, zato pa se mu/ji ne mudi na svetuser posted image user posted image user posted image
Vsem ki imate preglede - srečno,..... user posted image
Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni user posted image  

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
31.3.2009 18:22:23   
brigita23

user posted image

user posted image
user posted image

mi smo že preštudiral, da je ta aventov tuki na sončku najcenejši....in jaz mislim, da bom tega kar naročila...zdaj sem že več stvari pri sončku naročila pa res pride v 2 dneh pa ugodno je...

http://soncek.si/si/philips-avent-0573-grelnik-steklenick-in-otroske-hrane-express-i2513.shtml

super detelja....bomo mi vrjetno tudi kr tega naročiliuser posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
31.3.2009 18:24:00   
brigita23
babe mene pa neki spodaj grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...že ko sma ble z junonco na kavi me je neki stiskal....zdej pa me zopet neki...sam ne vem če je to prebava al kaj????

Neposredna povezava do sporočila: 2772
31.3.2009 18:24:41   
kpmk

Jutro še z moje strani,.... tako kot že par noči, tudi to noč nisem mogla zaspat - kriza res,... ne vem ali je res kriva že malo misel da se mi porod bliža in sem res že tako nestrpnauser posted image ? ali pa je kriv rr, ko predno da zaspim, grem brat in seveda dobim lušte in se napokamuser posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba user posted image user posted image user posted image
Junona - ja včeraj sem bila pri njej ob 17-ih in je bila ena ki tudi hodi k Simonitiju in je bila prvič in sem mislila da si ti. Mi je pa dala eno iglo včeraj v mezinčka in rekla da je zato, da ne bi šla predolgo čez rok user posted image  (upam, da bo hasnalo). Je pa Ocvirkova fajna ne?
sonček - ti tako fajn napoveduješ tele porode, da bi te še jst prosla če lahko zame kaj napoveš user posted image
brigita - ja res me že matra, me zanima kaj me jutri čaka,.... sej ne da se mi vleče, sam firbčna sem koliko bo našuser posted image velik, težek, ali bo imel kaj laskov, tak bi ga/jo že videla, pa vsak dan preberem, da katera aprilčica že carta, pol pa lušte dobim.... vse me bote prehitele,.... dogaja se pa še nič,.... ko se je pred cca 3tedni sem mislila da se Rim bliža, pa ni blo nič iz tega, zdej pa ni nič posebnega user posted image ,.....  upam, da ne bom predolgo čez rok user posted image joj komaj čakam, da prideš jutri od G in nam poročaš kakšno je stanjeuser posted image ....upam da bom jst kaj prej rodila in da me ne čaka še celi mesec muk in trplenjauser posted image . Očitno pa je da vašemu user posted image  nič ne manjka v tvojem bušiju in da ima res luksuz tam notri, zato pa se mu/ji ne mudi na svetuser posted image user posted image user posted image
Vsem ki imate preglede - srečno,..... user posted image
Rim - joj so ti otročki od aprilčic luškani,..... pa seznam se res polni user posted image  

Ja jst upam, da se jutri ne javim prek rr-ja ampak da kak sms pošljem user posted image  Sej vem, da če je user posted image  fajn, da pol še kr naj počaka, sam ko sta mami in ati že malo nestrpna user posted image  pa prejšnjo nedeljo, ko sma šla Nino gledat, sem mela rok po datumu in bi že takrat lahko ostala notuser posted image user posted image  tak da,.... ja res upam, da bom jutr kr not ostala user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 2773
31.3.2009 18:26:20   
brigita23
SONČEK-kako si ti??? Je z atijem kaj boljše? Midve z Junonco sma ble zjutraj na kavici tako da brez zamere mene potem ni bilo več v Ce, sem šla k našim v Šentjuruser posted image , no pa sej bo še čas.....če ne prej res za veliko noč, je junona obljubila da speče poticouser posted image user posted image user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2774
31.3.2009 18:27:35   
detelja

babe mene pa neki spodaj grabiuser posted image user posted image user posted image user posted image ...že ko sma ble z junonco na kavi me je neki stiskal....zdej pa me zopet neki...sam ne vem če je to prebava al kaj????

to se je zadnjič meni dogajal...neki me je šraufal pa nisem vedela, če moram na wc ali kaj je...v katerem tednu si ti zdaj?

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?