|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009- IV.del
31.3.2009 16:46:55   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: klavdyk

IZVIRNO SPOROČILO: Tabletka dOr

plodovnica-ne vem, men zmeraj pogleda ctg izpis pa gr napiše FS 9 al pa 8, tk da ne vem kaj je to

Pri nas naša G sploh ne dela CTG-ja. Ga kao naredi dan pred rokom user posted image  

pri nas v sgju pa je tk, da imaš od 36t naprej preglede na 1teden in vsakič greš na ctg-ker kao na koncu te ne gledajo vaginalno, da ne bi kaj sprožili, s ctg pa vidijo kk so popadki in kk bije srček. sm je ful čudno, da so take razlike med Gji v Sloveniji

pri nas pa so tam nekje ob 35-36 t prelgedi na 10 dni...delajo ti ctg, vaginalni pregled, vsaj mene pošlje skoz na urinske preiskave in če se gin. odloči ti še zadnjič naredi uz...meni ga bo v pon., če prej ne bom rodila...po eni strani si ful želim, da bi do pon. še zdržal naš bebiuser posted image ...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
31.3.2009 16:48:27   
detelja

plodovnica-ne vem, men zmeraj pogleda ctg izpis pa gr napiše FS 9 al pa 8, tk da ne vem kaj je to

Pri nas naša G sploh ne dela CTG-ja. Ga kao naredi dan pred rokom user posted image  

pri nas v sgju pa je tk, da imaš od 36t naprej preglede na 1teden in vsakič greš na ctg-ker kao na koncu te ne gledajo vaginalno, da ne bi kaj sprožili, s ctg pa vidijo kk so popadki in kk bije srček. sm je ful čudno, da so take razlike med Gji v Sloveniji

Pri vas je torej lepo urejeno. Meni je tole pri naši pa res vse bolj čudno. Pa ima koncesijo pa tud kao nekaj ur privat dela.

meni to sploh ni všeč, da delajo tako in še privat...in pol vse bolj strokovno in tako dalje delajo v privat ordinaciji, ker lažje kaj zaslužijo itd...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu Tabletka dOr)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
31.3.2009 16:50:50   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

jaz mislim, da je prej gin zelo čudna kot pa ti preveč občutljiva...valda te zanima kaj se z tabo in tvojim user posted image  dogaja...ja, meni so na prvi MF tudi napisali, da je plodovnica primerna...zdaj na zadnjem uz pa je napisala tiste neke črke AFI=16,5 (sem šla prav pogledat)...sploh ne vem kaj študira glede teže otroka saj ji pa itak uz izračuna, če jaz dobr vem...meni pa vedno, ko dela uz pove in pol če jaz kaj čudno gledam mi še pove svoje mnenje...npr. pri 34t4d je imel naš otrok 2476 g pa sem ful čudno gledala pa me pogleda pa reče to je že ful fajna teža...ja, to pa tudi ne razumem kako ne ve, če si odprta...a te nikoli vaginalno ne pregleda???? mene moja na vsakem pregledu pogleda pa vse otipa...premeri treuščka...vse skomentira...pol pa na koncu še vpr. imate še kakšno vprašanje vas še kaj zanima...in če me vpr. če ne pa reče vidimo se takrat in takrat...sem res lahko srečna, da je tako v redu in da vse pove...ker meni bi se zmešal, če bi bila na tvojem mestu...

Ma sej se mi dons že res prov mau meša user posted image  Sej sorry k morim tolk kle gor. Sam skoz premišljujem o tem. Me je včeraj tudi vaginalno pregledala, drugače pa večinoma samo z UZ pogleda. Ma tak UZ , da ji zgleda ne omogoča izračun teže. Ker v porodnišnici, so mi tudi zmeraj takoj povedali ocenjeno težo. Me najbolj moti, ker nič ne reče pa vedno tako čudno gleda, da je prav za znort. K sreči, da smo že na pol spakirani za Rim. Pa tud za ta streptokok ji dol visi, če pa kaj ne bo...pol pa ... ma škoda beseduser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
31.3.2009 16:53:52   
Tabletka dOr

ja, meni je rekla med. sestra, ko mi je nastavljala ctg, da si naj prvih 10 min vležem na hrbet in je imel otrok krizo...pol naslednjih 10 min pa na levi bok pa je bil super...in pol se je gin. ful neki pritoževala zakaj so me na hrbtu pustile in zakaj niso pazile, da je otrok v krizi...in tako mi je gin. rekla, da naj pazim, da ne bom spala na hrbtu, ker se otroko v takem položaju slabo godi...

Misilm, da je res. Meni se včasih zgodi, da se ponoči z boka prevrnem na trebuh...pa mi takoj slabo rata in se zbudim...tko da je zihr neki na tem.

< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 31.3.2009 16:54:29 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
31.3.2009 17:33:21   
detelja

jaz mislim, da je prej gin zelo čudna kot pa ti preveč občutljiva...valda te zanima kaj se z tabo in tvojim user posted image  dogaja...ja, meni so na prvi MF tudi napisali, da je plodovnica primerna...zdaj na zadnjem uz pa je napisala tiste neke črke AFI=16,5 (sem šla prav pogledat)...sploh ne vem kaj študira glede teže otroka saj ji pa itak uz izračuna, če jaz dobr vem...meni pa vedno, ko dela uz pove in pol če jaz kaj čudno gledam mi še pove svoje mnenje...npr. pri 34t4d je imel naš otrok 2476 g pa sem ful čudno gledala pa me pogleda pa reče to je že ful fajna teža...ja, to pa tudi ne razumem kako ne ve, če si odprta...a te nikoli vaginalno ne pregleda???? mene moja na vsakem pregledu pogleda pa vse otipa...premeri treuščka...vse skomentira...pol pa na koncu še vpr. imate še kakšno vprašanje vas še kaj zanima...in če me vpr. če ne pa reče vidimo se takrat in takrat...sem res lahko srečna, da je tako v redu in da vse pove...ker meni bi se zmešal, če bi bila na tvojem mestu...

Ma sej se mi dons že res prov mau meša user posted image  Sej sorry k morim tolk kle gor. Sam skoz premišljujem o tem. Me je včeraj tudi vaginalno pregledala, drugače pa večinoma samo z UZ pogleda. Ma tak UZ , da ji zgleda ne omogoča izračun teže. Ker v porodnišnici, so mi tudi zmeraj takoj povedali ocenjeno težo. Me najbolj moti, ker nič ne reče pa vedno tako čudno gleda, da je prav za znort. K sreči, da smo že na pol spakirani za Rim. Pa tud za ta streptokok ji dol visi, če pa kaj ne bo...pol pa ... ma škoda beseduser posted image

ne saj ne težiš...vem kako je ko te neki teži...rabiš nekoga komu lahko vse poveš...sicer pri nas imajo tudi tako star uz, da včasih si mislim majke mi kako to sploh še funkcionira pa vseeno izračuna težo...no ne vem...zakaj pa se ne obrneš na dr. pušenjaka??? on ti bo ziher hitri odg...pa boš vsaj mal pomirjena ali boš vsaj imeal še eno strokovno mnenje...

Neposredna povezava do sporočila: 2730
31.3.2009 17:35:09   
detelja

ja, meni je rekla med. sestra, ko mi je nastavljala ctg, da si naj prvih 10 min vležem na hrbet in je imel otrok krizo...pol naslednjih 10 min pa na levi bok pa je bil super...in pol se je gin. ful neki pritoževala zakaj so me na hrbtu pustile in zakaj niso pazile, da je otrok v krizi...in tako mi je gin. rekla, da naj pazim, da ne bom spala na hrbtu, ker se otroko v takem položaju slabo godi...

Misilm, da je res. Meni se včasih zgodi, da se ponoči z boka prevrnem na trebuh...pa mi takoj slabo rata in se zbudim...tko da je zihr neki na tem.

meni sicer včasih paše ležat na hrbtu...ker me včasih tako bolijo kolki, da komi hodim pol pa če skoz na boku ležim je pa še huje...pa tudi ponoči se dostikrat zbudim na hrbtu...sam fora je v tem, da z mano je vse ok, ctg pa kaže, da moje lažanje na hrbtu otroku ne odg. zato pač moram pazit...samo kako je to težko ponoči nadzirat kako spim...

Neposredna povezava do sporočila: 2731
31.3.2009 17:41:00   
detelja
kje pa so danes vse punce?...a so šle na letalo, ali cel dan segrevajo kavč, ali segrevajo lubije, ali  user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, junona, brigita a ve pa hočete cel trgovski center kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa ste se izgubile v njem????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
31.3.2009 17:42:44   
brigita23
halo, halo punce

Kako smo kaj??? Jst se danes kr bolje počutim saj sem šla na nego obraza, pa me je potem moja kozmetičarka še mal zmasirala po vratu in hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Mam zdej tak lepo kožo ko dojenček ritkouser posted image user posted image user posted image ...No dopoldan sma ble z Junonco na kavici in moram vam povedat da je ura minila kot bi reku " keks"....sma obe take čvekiceuser posted image user posted image user posted image , bi po moje cel dan rable da bi se načvekaleuser posted image .
Sem morala ko sem bila na negi 45min ležati na hrbtuuser posted image user posted image ...pa sem rekla kozmetičarki, da ne vem če bo to mogočeuser posted image ...pa me je moj srček čist na mir pustil/a kot da je vedel/a da mamica to potrebujeuser posted image .

Kako pa ste kaj ve preživele dan???

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
31.3.2009 17:45:17   
brigita23

kje pa so danes vse punce?...a so šle na letalo, ali cel dan segrevajo kavč, ali segrevajo lubije, ali  user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček, junona, brigita a ve pa hočete cel trgovski center kupit?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa ste se izgubile v njem????user posted image user posted image user posted image user posted image

oooooo detelja....sem te pogrešalauser posted image ...sva danes z junonco debaterale kaka faca siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar se tiče slončkanja, jst še jutri depilacijo naredim, pa pedikuro....v petek še frizer, v ponedeljek pregled in pol če bo vse ok.  sva se z mojim zmenila da pa bovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Kako si ti in tvoj nosek in učke??

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
31.3.2009 17:46:03   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: brigita23

halo, halo punce

Kako smo kaj??? Jst se danes kr bolje počutim saj sem šla na nego obraza, pa me je potem moja kozmetičarka še mal zmasirala po vratu in hrbtuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Mam zdej tak lepo kožo ko dojenček ritkouser posted image user posted image user posted image ...No dopoldan sma ble z Junonco na kavici in moram vam povedat da je ura minila kot bi reku " keks"....sma obe take čvekiceuser posted image user posted image user posted image , bi po moje cel dan rable da bi se načvekaleuser posted image .
Sem morala ko sem bila na negi 45min ležati na hrbtuuser posted image user posted image ...pa sem rekla kozmetičarki, da ne vem če bo to mogočeuser posted image ...pa me je moj srček čist na mir pustil/a kot da je vedel/a da mamica to potrebujeuser posted image .

Kako pa ste kaj ve preživele dan???

poglej mal nazaj pa boš videla kako pestro je bilo danes pri deteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa nič posebnega...dopoldan smo šli v trgovino..pol smo mal kavč segrevali pred tv...pol smo kuhali in se lepo najedli...pol smo "rožico zalivali"-končno sem dobila vitamin K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa je ati šel v službo midva z bebijem pa sva dremuckala pred tv...in zdaj spet na rr mal klepetava pol pa tuš pa tv...

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
31.3.2009 17:47:19   
Tabletka dOr

ne saj ne težiš...vem kako je ko te neki teži...rabiš nekoga komu lahko vse poveš...sicer pri nas imajo tudi tako star uz, da včasih si mislim majke mi kako to sploh še funkcionira pa vseeno izračuna težo...no ne vem...zakaj pa se ne obrneš na dr. pušenjaka??? on ti bo ziher hitri odg...pa boš vsaj mal pomirjena ali boš vsaj imeal še eno strokovno mnenje...

Sej na začetku sem bla enkrat tud pri njem, pa je blo tkrat vse ok. Za streptokok on itak pravi, da kao ni panike, ker samo 1 user posted image  na leto umre in je kao malo komplikacij. Sem pa vidla, da tam v njegovi ambulati tud te teste delajo.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
31.3.2009 17:48:14   
detelja

oooooo detelja....sem te pogrešalauser posted image ...sva danes z junonco debaterale kaka faca siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....kar se tiče slončkanja, jst še jutri depilacijo naredim, pa pedikuro....v petek še frizer, v ponedeljek pregled in pol če bo vse ok.  sva se z mojim zmenila da pa bovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aaaa zato pa se je meni pa mojemu bebiju tako kolcalouser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila včeraj pri frizerju...v pon. upam, da grem še na en pregled pol pa via rimuser posted image user posted image  ja, pa upam, da še vsaj enkrat dobim vitamine, da bo šla v rim kot cvetka polna semenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nosek je že skoraj ok...user posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
31.3.2009 17:49:49   
detelja

Sej na začetku sem bla enkrat tud pri njem, pa je blo tkrat vse ok. Za streptokok on itak pravi, da kao ni panike, ker samo 1 user posted image  na leto umre in je kao malo komplikacij. Sem pa vidla, da tam v njegovi ambulati tud te teste delajo.

pa jaz sem nasplošno mislila, da ga vpr. glede plodovnice itd...jaz sem imela pred leti streptokok pa bom sedaj ob porodu dobila antibiotk...sam veš mene to ne potolaži, da ti reče, da en otrok na leto urme zaradi bakterije...saj veš..res je samo en...samo nikoli ne veš čigav je ta otrok..saj veš kaj mislim...

Neposredna povezava do sporočila: 2738
31.3.2009 17:52:35   
Tabletka dOr

poglej mal nazaj pa boš videla kako pestro je bilo danes pri deteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image  drugače pa nič posebnega...dopoldan smo šli v trgovino..pol smo mal kavč segrevali pred tv...pol smo kuhali in se lepo najedli...pol smo "rožico zalivali"-končno sem dobila vitamin K in 2xJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol pa je ati šel v službo midva z bebijem pa sva dremuckala pred tv...in zdaj spet na rr mal klepetava pol pa tuš pa tv...

Maš pa dobr dan Detelja. Jaz pa pleničke likam user posted image  Sonček pravi, da je ene v Mullerju kupila. Te so kej boljša kvaliteta kt te od Totoja

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
31.3.2009 17:52:58   
sonček85
matcar.ja danes je zadnji  dan ,jutri nas pa že čaka lepa NOVIČKA user posted image user posted image user posted image user posted image vsaj upamo.Srečno in naj se konča kot si želiš
tinaaja:user posted image .hvala ,sonce naše
klavdyk.super za pregled,in kaj pomeni če so ti popadki pokazali med 20-40.Me zanima ker ne vemuser posted image
nena.ja res je super ta kolegica.
Ja najprej sem imela take krče kot da bi se M najavljala,in v križu me je bolelo,potem zdaj  jih pa imam tko nevem no  n vrhu trebuha in čez ves trebuh potem se mi pa vse še prestavi na križ.Ne vem ne znam tko razloit k so ,ker sploh nimAM pojma kaj to je.Trebuh mi pa otrdi.user posted image
kpmk.ja ne nisem mogla,žal mi je če sem te razočarala.Je pa to samo moj materinski instinkt pokazala ,tko da je odvisno od tebe koliko boš verjela user posted image
detelja.je to je pa treba zapit ,a ne?Ja super pohvalno zanj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj obrodi sodove user posted image user posted image
olea.ojoj revca boga, pa glih zdaj ko gremo proti koncu nosečnosti te tko zagrabi.Upam ,da se pozdraviš ,kaj bi ti pa še lahko pomagalo pa jaz nebi vedelauser posted image srečno na pregledu v čet.
nana;:še kr doma user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
31.3.2009 17:53:00   
sonček85

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem bila na materinski šoli ,smo se danes učili kopat in povijaz na široko če bi bilo potrebno user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sem pa tudi kupila nkaj za bebija ,niusem mogla it kr mim da nebi in sem dala za dvoje hlačke in 3 majčke pa ene copatke 15euser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa še malinov čaj kupila in se že kuha user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
31.3.2009 17:53:35   
sonček85

Maš pa dobr dan Detelja. Jaz pa pleničke likam user posted image  Sonček pravi, da je ene v Mullerju kupila. Te so kej boljša kvaliteta kt te od Totoja
ja res so in tko mehke so,meni ni žal da sem jih kupilauser posted image če se spomnem so pakirane tko v modrem ovoju in piše muller  gor -ne tosama

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 31.3.2009 17:54:53 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2742
31.3.2009 17:53:44   
detelja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  poslušaj po 2 skoraj 3 mesecih pa bi vsaka bila dobre volje ko bi dobila vitamine, ali?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2743
31.3.2009 17:54:03   
tinaaja
Olea - jaz sem imela par mesecev nazaj sinusitis. Obvezno jih grej - jaz sem imela tudi doma flis kapo, mi je ful pasalo. Pa sinupret si kupi, tablete ne kapljice. Pol nujno velikokrat na dan fiziolosko sopaj not in pihni ven, kar gre. Jaz sem si po 2 tednih sinuse spucala tko, da sem porabila ful sterimarja in en paket robckov. Sem ni not ful naspricala, povlekla not in useknila in tko ponavljala to ene 30x.. Pol olynth kapljice za nos, da lazje dihas. Jaz uporabljam kar otroskega - je dovolj mocen. Inhalacije - v vrelo vodo das sol + kamilice + kaksno materino dusico, cez glavo brisaco in inhaliraj.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu *nana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
31.3.2009 17:54:40   
Tabletka dOr

pa jaz sem nasplošno mislila, da ga vpr. glede plodovnice itd...jaz sem imela pred leti streptokok pa bom sedaj ob porodu dobila antibiotk...sam veš mene to ne potolaži, da ti reče, da en otrok na leto urme zaradi bakterije...saj veš..res je samo en...samo nikoli ne veš čigav je ta otrok..saj veš kaj mislim...

Ne, sej mene tud to ne potolaži. Se mi zdijo tile njegovi odgovori prov kruti. Ne vem zakaj bi sploh mogu kdo umirat, če obstajajo anitibiotiki pa testi itd.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
31.3.2009 17:55:23   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

Dobro jutro čvekice!

Očitno je bila na splošno težka noč, je tudi mene matrala user posted image . Ful sem imela trd trebuh, pa ko sem se sredi noči iz desnega boka obrnila na lev, me je enkrat tako fajn zabolelo v dimljah - kot bi si pretrgala mišico user posted image . Sem se kar orng ustrašila user posted image . Kaj pa je zdaj to? Očitno ima moj dragi prav, da se moje telo pospešeno pripravlja na porod, kosti se širijo, mišice in kite bolijo, kar pošteno že čutim pritisk na nožnico ... priznam, da počasi tudi mene že daje občutek nestrpnosti, naj se nosečnost že neha in čim prej pride porod. Mogoče je pa tako prav, da se bolj veselimo poroda, saj bi drugače bil prevelik šok in bi kar odlašale. user posted image
malcekvita - Čestitke za Jakoba! user posted image user posted image user posted image Sodeč po sporočilu, ste vsi trije trenutno v nebesih user posted image . Kako lepo! user posted image  
Junona - Iiii, kako lep buši! user posted image Pa tako seksi. user posted image Pa kako lepo sta z dragim vse pripravila za prihod bebija. user posted image
simonaa - Lepo, da si se javila in ti kar pridno cartaj svojo princesko. user posted image Če boš pa potrebovala kakšen nasvet, pa veš, kje smo Aprilčice user posted image . Vsaj tiste, ki smo še 2v1 smo lahko bolj pridne čvekice, kmalu pa se ti tudi me pridružimo user posted image .

brigita23 - Osnutek porodnega načrta mislim da je bil objavljen v reviji Moj malček, samo je za moje mnenje zelo suhoparen (po alinejah), nekako brezoseben. Je pa res, da večina P še ni navajena na porodni načrt in ga zato zelo neradi upoštevajo. Na te porodne načrte gledajo kot na neko "izmišljevanje razvajenih new age-ovskih mamic". Kar je absolutno narobe user posted image . Gre namreč za naše pravice, ki jih določa tudi Zakon o pacientovih pravicah. Če želiš, ti lahko na ZS pošljem moj porodni načrt, morda pa dobiš kakšno idejo. Je pa vsekakor super, da tvoj dragi pozna tvoje želje in je med porodom tisti, ki se bori za njih, da se lahko ti v miru posvetiš porodu. Ga kar opozori, da bo moral biti kar vztrajen, saj znajo v P biti kar fajn manipulatorski, če se njihova prepričanja ne skladajo s porodnim načrtom porodnice. Nena to kar si napisala je res ja....se strinjam, že če kaj pojamraš al pa kaj vprašaš, te smatrajo kot "češ te tamlade pa res ne morjo nič potrpet, kaj pa včasih...bla, bla, bla...bi te pa prosila če ti ni odveč da mi pošlješ porodni načrt, morda pa res kakšna ideja padeuser posted image
detelja
- Hvala za odličen zajtrk user posted image . Sem si privoščila malo sadja, glede na to, da sem danes zajtrkovala že ob 7.30. Ja, celo vstala sem se ob 7h user posted image . Včeraj sem malo preveč sedela pred računalnikom in sem imela cel dan trd trebušček, tako da moram danes nujno odspati še eno rundo user posted image user posted image user posted image .

Sonček85
- Ti si pa gotovo odlično spančkala, ko te je včeraj tvoj tako fino stuširal, ti pa njega zmasirala. Kako lepo! user posted image user posted image user posted image Si že kaj nestrpna za pregled v četrtek user posted image ? Saj ti ga imaš tudi v četrtek, a ne? Pa rok imava zelo blizu. Kaj misliš, katera bo prej user posted image ? Jaz se ne bi nič branila, če bi šla v Rim že drug teden pred Veliko nočjo, toda upam pa, da nikakor ne po roku, saj se mi zdi, da se že zdaj komaj premikam in hodim.
Junona in birigita23, verjamem, da sta se fajn nakofetkali, še za nas ostale Aprilčice user posted image . Upam, da sta naročili ekstra veliko porcijo smetane user posted image user posted image user posted image . Ja junonca je super punca in sem prav vesela da sva šli na kavo in čvekali kako katero kaj boli, pa tišči pa itd...user posted image user posted image user posted image , sma tak čvekale, da je ura kr prehitro minila, no smo pa se spomnile tudi na vas ostale nosečkeuser posted image

Lepo se imejte, grem malo počivat, pa spakirat torbo za Elo, potem pa kuhat kosilo ... pridem še kaj danes,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
31.3.2009 17:56:34   
sonček85

user posted image Detelja/38t2d
user posted image
pikaro /34t
user posted image Cveta28/36t3d 
user posted image malapikica/35t5d
user posted image Brigita23/ 33t4d
user posted image nmag/34t
user posted image L&L/ 32t
user posted image
Sonček85 /35t4d
user posted image Junona/36t
user posted image  Blančica /36t
user posted image frutolina /36t
user posted image NinaMM/32t
user posted image blueeyes /31t6d
user posted image zupancdam /37t2d
user posted image klavdyk / 35t
user posted image mišk /33t4d
user posted image NenaLena /34t
user posted image tinaaja
/37t4d
user posted image BrinaBa /35t4d
user posted image kpmk /36t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
31.3.2009 17:56:55   
Tabletka dOr
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

ja res so in tko mehke so,meni ni žal da sem jih kupilauser posted image če se spomnem so pakirane tko v modrem ovoju in piše muller  gor -ne tosama

Pol bom pa mojega user posted image  v akcijo poslala, ko pride iz službe. Po pleničke v Mullerja, pa nalepkice v BC user posted image  
Tele pleničke, ki jih imam zdaj se tud likajo bl težko...no ampak sej bom jaz to poštimala.

< Sporočilo je popravil Tabletka dOr -- 31.3.2009 17:57:24 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
31.3.2009 17:57:49   
brigita23

aaaa zato pa se je meni pa mojemu bebiju tako kolcalouser posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem bila včeraj pri frizerju...v pon. upam, da grem še na en pregled pol pa via rimuser posted image user posted image  ja, pa upam, da še vsaj enkrat dobim vitamine, da bo šla v rim kot cvetka polna semenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nosek je že skoraj ok...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tale stavek si bom pa zapomnilauser posted image user posted image user posted image , dobr si tole povedalauser posted image ....ja če se ti je kolcalo, je blo to touser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
31.3.2009 17:58:12   
sonček85

user posted image user posted image user posted image

user posted image

PDP    IME(starost)        (št .user posted image ,št.user posted image )  SPOL KRAJ

01.04.
1.kpmk(25)                     (št. ?, št.? )                     CE  
2.metuljčica27                (št. 3, št. 1)                       
3.srečka82(27)              (št. 1, št. 0)                user posted image CE 
4.miška2006                
   (št. 2, št. 1)ŽE CARTAuser posted image GO

02.04.
5.supermiška(28)          (št. 3, št. 1)             user posted image    LJ
6.malcekvita                   (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image LJ/PO
7.ladybird01(30)           (št. 2, št. 0) ŽE  CARTA user posted image
8._malina_  (30)            (št. 1, št. 0)                          
03.04.
9.mojamalapikica(28)    (št. ?, št. ?)                          
10.PIruri(30)                    (št. 3, št. 1)ŽE  CARTA
user posted image PO
11.bibona   (29)              (št. 2, št. 1)             user posted image
12.SuzyB                          (št. ?, št. ?)
13.balbina                        
(št. ?, št. ?)                       SG                      
04.04.   
14.mojcaprvič                  (št. ?, št. ?)                          
15.janja*                          (št. 5, št. 3)
ŽE CARTAuser posted image PO  
16.kataka21 (24)            (št. ?, št. ?)  
17.lili82  (26)                  (št. 1, št. 0)ŽE CARTAuser posted image  PT
18.Nalini                           (št. 1, št. 0)ŽE  CARTA user posted image MS            
05.04. 
19.tinaaja                         (št. 3, št. 1)            user posted image LJ
20.mala čebelica(27)      (št. 1, št. 0)
ŽE  CARTA user posted image                 
22.Mici7(28let)                (št. 1, št. 0 )                    

22.Adelina                         (št. 3, št. 2)        
23.orhidejka                     (št. 1, št. 0)                 MB     

06.04.
24.simonaa (29)              
(št.  1,št. 0)ŽE  CARTA user posted image   LJ
25.bambocha (25

(št.  1,št. 0)          
07.04.
26.Anonimna.                   (št. 2, št. 1)                           
27.jernejav                      (št. 1, št.  0)
ŽE CARTA user posted image SG-JU       
28.urnebes(36)               (št. 2, št. 1)                   Trst
29.Artičoka                      (št. 2, št. 1)                    KR  
30.jakanejc                      (št. 3, št. 2 ) 
31.tia12

(št. ?, št. ?  )    
 08.04.
32.katkica007                 (št. ?, št. ?)                             
33.bineti                           (št. ?, št. ?)   
34.ninca19                    
   (št. ?, št. ?)                   
09.04.
35.2sonček2                   (št. 1, št. 0) ŽE CARTAuser posted image
10.04.
36.Cveta28 (29)             (št. 1, št. 0)                     LJ
37.detelja                         (št. 2, št. 0)                      
38.linči 312                     
(št. ?, št. ?)
39.Tinqa                           
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ 
40.pikiica                         
(št. 1, št. 0)            user posted image LJ                         
11.04.              
41.angelito (29)              (št. 1, št. 0 )           user posted image LJ
42.aljab                            (št. 2, št. 1)            user posted image
43.matt                             (št. 1, št. 0)        

44.kimmii (31)                (št. 1, št. 0)            user posted image                                   
45.aprilcica09                  (št. 1, št. 0)            user posted image LJ
46.matcar                         
(št. 3, št. 2)            user posted image   
1.4 v P ,čakamo novičke                       
12.04.
47.poka1                          (št. 2, št. 1)                                  
48.baltazarka                   (št. ?, št. ?)                                  
49.Bojana 29                   (št. 4, št. 1)            user posted image MB
50.diti(27)                       (št. 1, št. 0)            user posted image CE  
13.04.
51.tink@                           (št. 1, št. 0)                NM         
14.04.
52. vud                             (št. 2, št. 1)                 SG
53.zanchy                         (št. 3, št. 2)           user posted image                               
54.KaTkA24                      (št. ?, št. ?)           user posted image MB/CE  
55.Ntaša                            (št.3 ,št 2 )
15.04. 
56.mavika                        (št. 1, št. 0)                                 
57.pat                               (št. 2, št. 1)                                
58.sobra(28)                   (št. 2, št. 0)
ŽE CARTA user posted image LJ 
59.ninaMM  (22)
             (št. 1, št. 0)          user posted image   LJ      
60.krfjolca (25)               (št. 2, št. 2)                 KR   
16.04. 
61.lily32                           (št. 1, št. 0)
62.suzy25
                         (št. 2, št. 1)          user posted image SG      

17.04.

63.L & L(30)                    (št. 3, št. 2)          user posted image   KR
64.MAJLANA                     (št. ?, št. ?)                      
65.nmag  (39)                  (št. 5, št. 4)          user posted image LJ
66*nana*                         (št. 3, št.1)                 SG
67.klavdyk                        (št.  2, št.1)                SG
68.Tabletka dOr                
(št. 1 ,št. 0)      
69.pikatara                        
(št. ?, št. ?) ŽE CARTA user posted image user posted image LJ
70.aprilko (25)                 
(št. 1 ,št. 0) 
71.oktoberka(23)             (št. 3,šr.1 )                LJ        
18.04. 
72.neučakana                    (št. 1, št. 0)                                 
73.blancica (34)               (št. 1, št. 0)         user posted image  PO  
74.malapikica(36)            (št. 3, št. )           user posted image MS

75.čokoladica1                  (št. ?, št. ?)                     
19.04.
76.uka7 (29)                     (št. 1, št. 0)              LJ                          
77.zupancdam (26)           (št. 5,št. 1)         user posted image TRB
20.04.
78.lilica  (31)                    (št. 2, št. 1)               LJ              
79.BrinaBA(32)                 (št. 3, št. 2)        user posted image LJ
Opazila krvav madež-čakamo 

80.Akina (25)                    (št. 1, št. 0)        user posted image MB        
81.tani22                          
( št. ?, št. ?)                                        

82.frutolina                        (št. 1, št. 0)                   

21.04. 
83.tojeto1(30)                  (št. 3, št. 2)                                   
22.04.
84.m.. tina (24)                 (št. 2, št. 0)             SG
85.PikaV                             (št.3, št.1)          user posted image  
86.goričanka (36)             (št. 2, št.1)               NG
87.
mlavla (25)                  (št. 2, št. 1)             TRB  
23.04.
88.NenaLena (32)            (št. 1 , št. 0)       user posted image PT             
89.RDEČA VRTNICA           (št. 2 , št. 0)         
24.04
90.Sonček 85user posted image (24)       (št. 1 ,št. 0)          user posted image CE
91.kunda  (30)                  (št. 1, št. ?)                                 
92.duda1                     
      (št. 3, št. 2)         user posted image MB
93.ninica23                        (št. 1, št. 0)         user posted image CE  

25.04. 
94.pikaro                         
  (
št. 1, št. 0)              MS
95.Pat74  (34)                 (št. 3, št. 2)          user posted image PO
96.Patrica                          (št. ?, št. ?)
26.04.  
97.anca(28)                      (št.
1, št. 0)          user posted image LJ         
98.zoja B                            (št. 4, št. 1)               LJ
99.olea                               (št. 1, št. 0)                LJ
27.04.
100.štorkljica                      (št. 2, št. 1)         user posted image
101.barboom                       (št. 1, št.  0)        user posted image PO                     
102.zaspanka84(24)         (št. 2, št. 1)                                                                           
103.anchika                        (št. 2, št. 1)           
104.rea27 (27)                  (št. 2, št. 0)                NM/LJ                            

28.04.
105.narcisa (27)                (št. 2, št. 1)                ZASAVJE
106.ella. (33)                     (št.1, št. 0)          user posted image
107.brigita23(25)             
(št. 1, št. 0)              CE
29.04..
108.mišk (27)                    (št. 2, št. 1)               BREŽ
30.04.
109.*junona* (24)            (št. 3, št. 0)                CE
110.Sončni nasmeh           
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
111.Pomarančica              
(št. 1, št. 0)                  LJ
 1.5.                     
112.copka(28)                   (št. 2, št. 1)               
xx.04

113.ančula                          (št. ?, št.  ?) 
114.vesa13                         
(št. ?, št.  ?)
115.taškica    
                     (št. 3, št. 2)user posted image user posted image user posted image user posted image LJ
116.Blueeyes(26)              
(št. 1, št. 0)             user posted image LJ
117.Rmmaja                        (št. ?, št. ?)user posted image user posted image ŽE CARTA user posted image user posted image

user posted image ZANIMIVOSTI V TEM TEDNUuser posted image

01.04
Cveta28
ninaMM CTG
matcar 1.4  v P
Artičoka
m...tina CTG
kpmk CTG v P
diti
02.04
NenaLena CTG
anca
rea27
Sonček 85 CTG+UZ
mlavla
malcekvita
angelito
blueeyes UZ
olea
03.04
*Junona* CTG
malapikica
duda1
nmag
tinaaja
L&L
06.04

Brigita 23
ninica23
Detelja
Blančica CTG
07.04
Pat74
Artičoka
duda1 -CTG
L&L -amnio
klavdyk
08.04
mišk
09.04
zupancdam
duda1
10.04
Cveta28
14.04
m...tina CTG
*Junona* CTG
SKUPAJ NAS JE: 117nosečk

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?