zupancdam
|
No tako, da se vam malo javim, da ne bo bošček Sonček poročala namesto mene, ko ima že tako svoje skrbi glede atija itd Sonček drži se, vse bo uredu! Jaz sem imela namesto v petek, pregled v četrtek. Sem imela skoz občutek, da se nekaj dogaja, glede na to kakšne krče sem imela in bolečine v prejšnjih dneh, pa prtiskanje na mehur... No in v četrtek me moja g. pogleda(najprej mi je zarinila ene klešče notri, je tako zabolelo) in mi reče da je še naša dovolj visoko, kar me je začudl, ko tako prtiska dol. No, nakar gre notri z roko pa reče ja mv je zmehčan, odprta ste pa 2cm. In kaj zdej? Mi je rekla, da lahka dobim svoje popadke čez kak dan al pa komaj čez 1 mesec glede na to da je še naša dovolj visoko. Je rekla, če zdele ostanete notri, vam damo umetne pa ste v uri, dveh konec, sam se je po moje mal hecala, no glede na to, da so mi prvič iz nule sprožl porod pa je trajal 3 ure, je čist možno da bi bila takoj konec, al pa bi se vleklo ure in ure. No, glede na to, da sem se že prej menla za epidularno, v pon. ko smo imele MŠ, sva se potem zmenile, da mi da napotnico za anestezista, da naj grem k njemu, da se zmeniva za dan, ko bom tam ostala pa da mi sprožijo porod. Tako naj bi delali v Trbovljah, če želiš epidularno, da se zmeniš in ti sprožijo, samo se mora nekaj dogajat al pa moraš bit čez rok. Sem šla k njemu, ampak je rekel, da se ne bova neč menla za točn datum, ker sem tudi sama rekla, da bi še mal počakala, na svoje pop. da , še malo pridobi na teži itd. Pa je potem še nekaj blizil, da se bova pa zmenla, pa bo mel ravno takrat kakšno operacijo, al pa bo pr men to trajal dolgo.... Uglavnem, je potem še rekel, da naj imam na dan poroda zraven napotnico za epidularno pa en list sem izpolnila. Aja, pa rekel je, da po njegovem jo ne bom rabla, da je to 2 porod, odprta sem že, pa da bo hitro konec, kaka tolažba, ko bi res tako bilo. Je bil tako zmeden, njim ni menda ravno najbolj za to epidularno, no ja..... V nedeljo sem imela pa prav popadke(je blo tako čudno da sem vedela da so) in sem šla kr na ctg v bolnico, pa je pokazalo, take blage in odprta sem sedaj 3 cm, se pravi odpiram se, samo ne vem kaj bo ,ker se je sedaj spet vse umirilo, je rekla g. naj pridem ko bodo na 10, 5 min, če bodo. 9.4. imam sedaj pregled, če do takrat nebo popadkov, se zmeniva za datum,. ostanem notri in mi dajo umetne. Lahko pa že prej sam sem se včeraj odločla da počakam, ko bo bo, če pa do 9 nebo neč, pa pol res ostanem notri. Pa še za epidularno mi je sedaj vseeno, če bo bo, če pa ne pa pač ne. Zdej sem pa napisala....za vse dni nazaj, hahaha Mlavla, javi se kaj, da mal podebatirava, ko sva edine ki greva v Trbovlje, a si bila ti mogoče v MŠ, v pon.tor. in sredo? Nas je bilo enih 20, pa vse gredo rodit v Trbovlje, samo menda ni nobene na forumu aprilčic. NO, sedaj pa grem, me križ boli, se še javim kaj.