Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:18:22
|
|
|
|
nia5
|
Anitka kaj je že bližnjica za povečanje ali zmanjšanje črk, Nia mi je nekaj stisnila na tipkovnici
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:19:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, jaz sem pa danes oddala prošnjo za podaljšanje na CSD in imam res slab občutek . Hja bo treba delat, a ne? Upanje umre zadnje, tvoj moto spodaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:20:07
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika nikjer nobene? te pa grem malo na fb. čao. Čmrlika, a ti si tud na FBju? jap , spet ...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:21:42
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, jaz sem pa danes oddala prošnjo za podaljšanje na CSD in imam res slab občutek . Hja bo treba delat, a ne? držim pesti kdaj se pa tebi izteče porodniška? 28.4., delat bi pa začela takoj po prvem maju tako, da bom vsaj lahko šla čez prvomajske še v Split. Vsaj nekaj a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:23:21
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka kaj je že bližnjica za povečanje ali zmanjšanje črk, Nia mi je nekaj stisnila na tipkovnici Sem že zrihala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:30:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, jaz sem pa danes oddala prošnjo za podaljšanje na CSD in imam res slab občutek . Hja bo treba delat, a ne? Upanje umre zadnje, tvoj moto spodaj
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:31:19
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka kaj je že bližnjica za povečanje ali zmanjšanje črk, Nia mi je nekaj stisnila na tipkovnici Sem že zrihala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:49:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:05:18
|
|
|
|
Skye
|
Da še malo sem pokukam, če je kaj novega No mi smo se danes skoraj cel dan potepali..bili v moji službi...sta se princeski nacartale za mesec naprej Potem smo pa malo zapravljali. Sem jima kupila pižamice, dva tako lušna poletna kompletka, hlače in trakce za na glavo...pa je zopet manj € v denarnici IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, jaz sem pa danes oddala prošnjo za podaljšanje na CSD in imam res slab občutek . Hja bo treba delat, a ne? držim pesti kdaj se pa tebi izteče porodniška? 28.4., delat bi pa začela takoj po prvem maju tako, da bom vsaj lahko šla čez prvomajske še v Split. Vsaj nekaj a ne? joj kako hitro čas beži...se mi zdi, kot da bi včeraj rodila Jaz imam na srečo porodniško do 28.07.09, potem pa koristim še dopust, drugače bi pa imela enako, kot ti Anitka. Bom pa tudi jaz dala vlogo za podaljšanje, vsaj za tistih 11 dni, ko sem prej rodila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:05:47
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ljubezen na prvi pogled
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:06:29
|
|
|
|
tilči
|
Mater sem jezna na .Še kar teži s tem zavarovanjem in jutri spet pride ta njegov kolega,da mi razloži,kako to gre.Sedaj ga prepričuje,da naj gre na banko prekiniti trajnik,ne razume pa,da to za seboj potegne posledice.Na koncu bo ostal brez tistega,kar je že vložil. Ta kolega bi seveda rad pobral provizijo.Naš pa kot tele,on bi sklenil vse,kot bi na denarju sedel Samo proba naj jutri kakšno novo zavarovanje sklenit,mu tudi kuhat neham.Sem pa sposobna tudi za en teden iti k našim,da malo razmisli. Sedajle je šel na nogomet,sem ga tako grdo pogledala,upam,da mu je to dalo vedet
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:08:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse šle? Jaz sem Gala nafilala z zdravili: - najprej sva inhalirala fiz. raztopino; - dobil je 5 kapljic Fenistila; - 3 kapljice Pilka (kupila v Avstriji in so baje zelo fajn za kašelj); - v vsako očko po eno kapljico Tobrexa; - 2 vpiha Beroduala ter - Nisita sprej v nos. Posledično od vsega upiranja nekaterim zdravilom ni hotel piti mlekeca in me prav zanima, če bo ponoči kaj lačen. Upam, da bo kmalu bolje in da ponoči ne bomo rabili spet zbijati temperature (čez dan je bila spet 39,2 ) ter seveda, da AB čimprej prime. Nočko revček Gal Po vsem tem, bi mene tudi minilo do hrane. Ampak važno je, da bo pomagalo In kako je bilo danes? Še ima temperaturo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:22:32
|
|
|
|
Srčekgirll
|
To je blo v J Ameriki. Starši so sumili da se nekaj dogaja in so nastavili kamere (skrite). In izkazalo se je da imajo prav..... Pr. a. si..c.a pa je dobila samo 9 mesecev zapora in nekaj pogojne kazni....Ampak kaj pomaga !!!!??? Men je šlo kr na jok, da obstajajo taki ljudje. Upam, da bo delal filmček.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:25:12
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll To je blo v J Ameriki. Starši so sumili da se nekaj dogaja in so nastavili kamere (skrite). In izkazalo se je da imajo prav..... Pr. a. si..c.a pa je dobila samo 9 mesecev zapora in nekaj pogojne kazni....Ampak kaj pomaga !!!!??? Men je šlo kr na jok, da obstajajo taki ljudje. Upam, da bo delal filmček.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:26:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Mater sem jezna na .Še kar teži s tem zavarovanjem in jutri spet pride ta njegov kolega,da mi razloži,kako to gre.Sedaj ga prepričuje,da naj gre na banko prekiniti trajnik,ne razume pa,da to za seboj potegne posledice.Na koncu bo ostal brez tistega,kar je že vložil. Ta kolega bi seveda rad pobral provizijo.Naš pa kot tele,on bi sklenil vse,kot bi na denarju sedel Samo proba naj jutri kakšno novo zavarovanje sklenit,mu tudi kuhat neham.Sem pa sposobna tudi za en teden iti k našim,da malo razmisli. Sedajle je šel na nogomet,sem ga tako grdo pogledala,upam,da mu je to dalo vedet Glede teh stvari pa le naj bo previden, kolega gor ali dol.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:31:36
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll To je blo v J Ameriki. Starši so sumili da se nekaj dogaja in so nastavili kamere (skrite). In izkazalo se je da imajo prav..... Pr. a. si..c.a pa je dobila samo 9 mesecev zapora in nekaj pogojne kazni....Ampak kaj pomaga !!!!??? Men je šlo kr na jok, da obstajajo taki ljudje. Upam, da bo delal filmček. Ku svinjska, pras zarukana, pi , jaz bi jo ubila, res
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 18:33:45
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da še malo sem pokukam, če je kaj novega No mi smo se danes skoraj cel dan potepali..bili v moji službi...sta se princeski nacartale za mesec naprej Potem smo pa malo zapravljali. Sem jima kupila pižamice, dva tako lušna poletna kompletka, hlače in trakce za na glavo...pa je zopet manj € v denarnici IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aja, jaz sem pa danes oddala prošnjo za podaljšanje na CSD in imam res slab občutek . Hja bo treba delat, a ne? držim pesti kdaj se pa tebi izteče porodniška? 28.4., delat bi pa začela takoj po prvem maju tako, da bom vsaj lahko šla čez prvomajske še v Split. Vsaj nekaj a ne? joj kako hitro čas beži...se mi zdi, kot da bi včeraj rodila Jaz imam na srečo porodniško do 28.07.09, potem pa koristim še dopust, drugače bi pa imela enako, kot ti Anitka. Bom pa tudi jaz dala vlogo za podaljšanje, vsaj za tistih 11 dni, ko sem prej rodila. Fajn da ste se potepali , jaz pa z Nio niti ven nisem šla, ker je cel dan tak pihalo, da je mislilo bajto odpihnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:06:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem pa danes kupila Galu v BC pogajalca 5v1 Dragemu sem pa za jutrišnjo obletnico kupila darilni bon za Termalne sanje v dvoje z aromaterpajijo in pa eno masažo Panonski travnik. Super nakup za sinčka in dragija
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:06:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala Nejc jo pa na drugi sliki mal z viška gleda No na 4 ti pa sledi maščevanje Luškana sta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:06:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Midve sva se nakofetkali in načvekali, Nejc in Gaja sta pa en bolj živ od drugega , mal sta se mela rada, mal sta se tepla,Gaja je skoz v njega rila . No zdej je pa omagala in upam, da bo kej več spala kot dopoldne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:06:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je tako hecna. Čejo držim za levo rokico ful lepo hodi, ko pa jo za desno pa je taka kot da ne zna hodit. si jo kar predstavljam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:07:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? 41 eu s tem, da nimam poceni toka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:09:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll To je blo v J Ameriki. Starši so sumili da se nekaj dogaja in so nastavili kamere (skrite). In izkazalo se je da imajo prav..... Pr. a. si..c.a pa je dobila samo 9 mesecev zapora in nekaj pogojne kazni....Ampak kaj pomaga !!!!??? Men je šlo kr na jok, da obstajajo taki ljudje. Upam, da bo delal filmček. Katastrofa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:44:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll To je blo v J Ameriki. Starši so sumili da se nekaj dogaja in so nastavili kamere (skrite). In izkazalo se je da imajo prav..... Pr. a. si..c.a pa je dobila samo 9 mesecev zapora in nekaj pogojne kazni....Ampak kaj pomaga !!!!??? Men je šlo kr na jok, da obstajajo taki ljudje. Upam, da bo delal filmček. Pa jaz ji glavo vtrgam .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 19:50:43
|
|
|
|
hijenca
|
Dober večer! Malo se javim. Mi smo se danes potepali, smo bili v Avstriji, v Ikei, .... prav lepo smo se imeli. Sem pa sedaj tako utrujena, da bi šla kar spat. Se gre sedaj Videk tuširat z atijem, bom imela končno 5 minut mira.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?