Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo Mi imamo pa trofazni tok , kaki števec je to oz kaj s tem spremeniš? Če imate trofazni tok,potem imate nizko tarifo ob koncu tedna in ponoči.Mi pa te možnosti nismo imeli pri dvofaznem,tako da bodo še en števec zraven dali.Ne me spraševati,kako to deluje,meni je samo važno,da bomo manj elektrike kurili Mi imamo tudi trofazni tok. Več je odvisno kateri paket imate. Mislim, da so trije različni. En je tak, da je tok ponoči ceneje, čez dan dražji, drug je tak da je tok cel dan enako "drag" in je cena med poceni in dragim, za tretji paket pa ne vem. Mi imamo tega, ko je cel dan enaka cena in perem kadarkoli. Imeli pa smo nekje 120 eurov obojni (2 normalna gospodinjstva- 2 4-članski družini, obojni imamo sušilca, vsak svojo peč za kurilno olje, .......) no mi smo v bloku ne v bajti, pa ti lahko povem, da mi za teh 60 kvadratov plačujemo 48 EUR/MES
|