Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:47:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo Mi imamo pa trofazni tok , kaki števec je to oz kaj s tem spremeniš? Če imate trofazni tok,potem imate nizko tarifo ob koncu tedna in ponoči.Mi pa te možnosti nismo imeli pri dvofaznem,tako da bodo še en števec zraven dali.Ne me spraševati,kako to deluje,meni je samo važno,da bomo manj elektrike kurili Mi imamo tudi trofazni tok. Več je odvisno kateri paket imate. Mislim, da so trije različni. En je tak, da je tok ponoči ceneje, čez dan dražji, drug je tak da je tok cel dan enako "drag" in je cena med poceni in dragim, za tretji paket pa ne vem. Mi imamo tega, ko je cel dan enaka cena in perem kadarkoli. Imeli pa smo nekje 120 eurov obojni (2 normalna gospodinjstva- 2 4-članski družini, obojni imamo sušilca, vsak svojo peč za kurilno olje, .......)
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 13:47:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia se je zbudila pred eno uro, jo previjem, prinesem dol, ni 10 min, se vserje, jo previjem, ni 15 min, se spet vserje. Tako da grem spet veselo na delo a jo zobki dajejo ali kakšna viroza?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Midve sva se nakofetkali in načvekali, Nejc in Gaja sta pa en bolj živ od drugega , mal sta se mela rada, mal sta se tepla,Gaja je skoz v njega rila . No zdej je pa omagala in upam, da bo kej več spala kot dopoldne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:03:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? od 40-45 Eur, pa full velik perem ko je pocen tok, je ravno pol pol, tko da se splača prat ponoč pa čez vikend
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:21:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Midve sva se nakofetkali in načvekali, Nejc in Gaja sta pa en bolj živ od drugega , mal sta se mela rada, mal sta se tepla,Gaja je skoz v njega rila . No zdej je pa omagala in upam, da bo kej več spala kot dopoldne pa pozabla si povedat da jo je Nejc objel in je padu na njo, pa bo mogoče mela buško zarad njega. Ej a veš da ko sem Nejca pripenjala v sedež, me kliče mama, da ima fotr ob 14h servis na avtu, ura je bla pa 13.30...in da sem bila ob 14h doma, pač je mal zamudu..si res kr hitel dol. v glavnem nina7 ima fuuuuuuuuuul lepo hiško, men je zelo všeč. Pa hvala za čvek, mi je prav pasal mal odklopit. Še pridem kdaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:37:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Midve sva se nakofetkali in načvekali, Nejc in Gaja sta pa en bolj živ od drugega , mal sta se mela rada, mal sta se tepla,Gaja je skoz v njega rila . No zdej je pa omagala in upam, da bo kej več spala kot dopoldne pa pozabla si povedat da jo je Nejc objel in je padu na njo, pa bo mogoče mela buško zarad njega. Ej a veš da ko sem Nejca pripenjala v sedež, me kliče mama, da ima fotr ob 14h servis na avtu, ura je bla pa 13.30...in da sem bila ob 14h doma, pač je mal zamudu..si res kr hitel dol. v glavnem nina7 ima fuuuuuuuuuul lepo hiško, men je zelo všeč. Pa hvala za čvek, mi je prav pasal mal odklopit. Še pridem kdaj. Ah ne bo buške . uu si ga pa res pičila, dej drugič bolj počas, ker teli ovinki niso za divjat. Ja ja kr prid, mi prov paše, ko kdo pride . Aja pa hvala tud teb za čvek
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:52:42
|
|
|
|
jana81
|
nina kam ti pošljem slike?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 14:56:03
|
|
|
|
jana81
|
evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:02:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Sm ti poslala mail na zs. hehe hude slikce, se vid da se je Gaja čist zaljubila , skoz za nemu raca pa v njega rine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:15:19
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? Tam 130 EUR , ampak moraš računat dva gospodinjstva. Meni je to absolutno preveč Mi smo imeli 140 eur pozimi,ko je bilo cek kup sušilcev,pa dva kaloriferja,dva električna radiatorja ponoči-Pri Nejcu v sobi in v spalnici. Pri nas sta tudi dva gospodinjstva.Seda pa imamo okoli 100 eur-midva plačava 2/3,1/3 pa tašča Imamo pa dvofazni tok,a se baje da naštimat en števec zraven za nižjo tarifo.Smo ga že naročili,tako da bosta sušilec in pralni stroj laufala bolj ponoči in konec tedna,da čimveč privarčujemo Mi imamo pa trofazni tok , kaki števec je to oz kaj s tem spremeniš? Če imate trofazni tok,potem imate nizko tarifo ob koncu tedna in ponoči.Mi pa te možnosti nismo imeli pri dvofaznem,tako da bodo še en števec zraven dali.Ne me spraševati,kako to deluje,meni je samo važno,da bomo manj elektrike kurili To je res ****jeno, koliko plačujemo, s tem da el radiatorja ne uporabljamo več, kalolifer le ko se previjama(ta tudi porabi ) in kak stroj več operemo kot prej, jaz ne vem od kod toliko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:17:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia se je zbudila pred eno uro, jo previjem, prinesem dol, ni 10 min, se vserje, jo previjem, ni 15 min, se spet vserje. Tako da grem spet veselo na delo a jo zobki dajejo ali kakšna viroza? Ne, ponavadi se že zjutraj podela, danes pa je bla malo pozna in je mogla nadoknadit. Drugače pa imamo itak 3x na dan veselico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:18:25
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? od 40-45 Eur, pa full velik perem ko je pocen tok, je ravno pol pol, tko da se splača prat ponoč pa čez vikend samo, ja pa še sušilca ne uporabljam, ker ni potrebe
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:23:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči koliko plačujete elektrike,tiste,ki živite v hiši? od 40-45 Eur, pa full velik perem ko je pocen tok, je ravno pol pol, tko da se splača prat ponoč pa čez vikend samo, ja pa še sušilca ne uporabljam, ker ni potrebe Men se pa zdi dost No če pogledam vaše res ni velik, samo lahko bi blo vseen manj. Je pa res da če ne bi prala ko je pocen tok bi imeli okol 60 Eur
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:24:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nia se je zbudila pred eno uro, jo previjem, prinesem dol, ni 10 min, se vserje, jo previjem, ni 15 min, se spet vserje. Tako da grem spet veselo na delo a jo zobki dajejo ali kakšna viroza? Ne, ponavadi se že zjutraj podela, danes pa je bla malo pozna in je mogla nadoknadit. Drugače pa imamo itak 3x na dan veselico Mi tud ene 3x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:24:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala , tudi Nia obožuje sesalec. Četrta slikica pa mi je hudo znana, ko sta Nia in njena 2m starejša sestrična skupaj, se vlačita in "božata"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:54:21
|
|
|
|
barbaw
|
Jana in Nina slike so ful . Vajinih partnerjev sicer ne poznam, ampak meni se zdita oba čisto po mamicah.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 15:57:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana in Nina slike so ful . Vajinih partnerjev sicer ne poznam, ampak meni se zdita oba čisto po mamicah. hvala.. mogoče bosta pa druga po njiju
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:08:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jana in Nina slike so ful . Vajinih partnerjev sicer ne poznam, ampak meni se zdita oba čisto po mamicah. hvala.. mogoče bosta pa druga po njiju mogoče
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:32:03
|
|
|
|
Anitka
|
Dan A kaj čvekamo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:36:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A ste vse šle? Jaz sem Gala nafilala z zdravili: - najprej sva inhalirala fiz. raztopino; - dobil je 5 kapljic Fenistila; - 3 kapljice Pilka (kupila v Avstriji in so baje zelo fajn za kašelj); - v vsako očko po eno kapljico Tobrexa; - 2 vpiha Beroduala ter - Nisita sprej v nos. Posledično od vsega upiranja nekaterim zdravilom ni hotel piti mlekeca in me prav zanima, če bo ponoči kaj lačen. Upam, da bo kmalu bolje in da ponoči ne bomo rabili spet zbijati temperature (čez dan je bila spet 39,2 ) ter seveda, da AB čimprej prime. Nočko Zdaj pa ga verjetno res več ne more nič doletet, revčeka Upam, da res ne. Glede tankih odejic - kaj pa če bi dve tanki dala v prevleko?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:50:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka ne vem, če si brala tole: Jaz ko je imela mala vrocino in je kasljala sploh nisem sla k zdravniku...ker sem se enkrat tkole opekla.....je blo enkrat tako sem jo peljala k zdravniku in je pokasirala se en dodaten virus.... zdaj ko je imela vrocino je kasljala i smrkala (je moj reku pel jo k zdravniku) sem rekla ne ne bom! vrocino je imela 38.8 sem ji dajala calpol...nos cistla...kaselj pa takole nobenega sirupa al pa karkoli.... rozine namocis v dc vode in dodas 10 zlic sladkorja....premesas in postavis na ogenj....ko rata kot omaka odstavis in precedis takoj ker kasnej ne bo slo ko se ohladi to postane kot med tekoce...in mu daj zjutraj zlico tega, popoldan, zvecer...uglavnem ni nic narobe tud ce veckrat....oblazi kaselj zelo! potem sem ji dala krhel limone brez lupine da cucla....caj z limono....in po 3 dneh je vse zginlo, in kaselj in vrocina in nosek je vredu. drugace pa je se tale varianta....beljak od jajca mal z zlico stepes ne prevec...ga namocic na krpo das na stopala od otroka in stunfke cez..ccc 1 uro naj ma to na nogah potem je sok rdece pese (iz surove) naribas peso in das tisti sok za pit PREVERJENO -VROCINA PADE za kaselj se tole...olje segres in namazes na bel papir....das toplo na otrokova prsa pustis 3 min gor (cez dan to ponovis 3-4x) in potem ga ovijes z toplo planico. za nosek in kaselj je dobra tud inhalacija materine dusice. tolk od mene Morda bi poskusila Nia hvala
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:53:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo mal utrinkov najinih dveh divjakov nini bosta vse posesala Iiiiiiiiiiiiiii kak fajn
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 16:58:24
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa danes kupila Galu v BC pogajalca 5v1 Dragemu sem pa za jutrišnjo obletnico kupila darilni bon za Termalne sanje v dvoje z aromaterpajijo in pa eno masažo Panonski travnik.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-17.del :-) 27.3.2009 17:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
DAN vem, da se vas danes že brala, samo se sploh ne morem spomniti a sem kej pisala no sej ni važen
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?