Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Jutro Spanje je bilo vredu, imam eno vprašanje za vas, predvsem tiste, ki kurite na drva. Nam pade temp ponoči na 16 stopinj in jo moram fajn pokrit, da je ne zebe in sem jo do zdaj pokrivala z puhovko, vendar sem opazila, da ji je pretežka. Njena odejica pa se mi zdi pretanka. Ali se da kje dobit fajn toplo odejo za dojenčke? Imam namreč dve doma in sta obe pretanke, glede kurjave pa ne morem nič, saj ne bomo kurili sredi noči, el radiator pa požre toliko elektrike, da te dobesedno srat stisne. Pa še nekaj, to je malo noro. Karte za U2 so bile prek neta razprodane v 15 minutah, kak sem not prišla me je ven vrglo, čeprav sem bila na mailing listi . Zadnje upanje mi je kolega, ki stoji v Zagrebu pred agencijo že od sedmih zjutraj in upam da dobi karte, če ne se bom Da vidim kaj ste kaj napisale pri nas tudi kurimo na drva in je ponoči ravno tako ful hladno v spalnici, kdaj še bolj kot pri vas, sploh pozimi je bilo ful hladno ampak naši Manci to odgovarja, veliko bolje spi v hladnem kot pa v toplem prostoru. kaj imaš kako dormeo dekico doma, te so ful tople, če te skrbi, da jo zebe, al pa da jo pokriješ s kako odjo iz flisa, te so tudi ful tople. Naša ima sedaj samo pižamico, pokrita je pa s kovtrčkom, ampak je itak polovico čas čisto razbrcana
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|