Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:43:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas. sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima pa ticker si še tudi ni zamenjala... očitno je danes imela več časa
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:44:51
|
|
|
|
petarda
|
Kakšen firbec?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:46:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas. sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima pa ticker si še tudi ni zamenjala... očitno je danes imela več časa jp ...sem bolj zgodaj vstala ...guess what??? Slikice se tudi že nalagajo!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:46:55
|
|
|
|
Teni_
|
Jutro punce. Nika ima pa danes nastop. Sem ravno razmišljala, da bom šla danes po njiju po kosilu, da bomo malo več danes skupaj. Zdaj moram pa še spominsko kartico poiskat, da bom lahko danes posnela nastop.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:48:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšen firbec? slikice ni, samo rdeč križec
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:50:21
|
|
|
|
*bubi*
|
super, teni jaz pa ravno danes ne bom imela veliko časa za moja srčka. Najprej imam izpit, popoldan pa izvajam izpite
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:51:04
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petardito tudi še nič ne ugovarja? Ah...to je melodija v primerjavi s tistim kar nas še čaka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:53:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšen firbec? slikice ni, samo rdeč križec Reeeeeees? Jaz jo pa lepo vidim
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:54:46
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* super, teni jaz pa ravno danes ne bom imela veliko časa za moja srčka. Najprej imam izpit, popoldan pa izvajam izpite Bodi usmiljena, pa bodo usmiljeni tudi do tebe . Kdaj pa moramo pesti držat?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:17:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* super, teni jaz pa ravno danes ne bom imela veliko časa za moja srčka. Najprej imam izpit, popoldan pa izvajam izpite Bodi usmiljena, pa bodo usmiljeni tudi do tebe . Kdaj pa moramo pesti držat? najprej morajo bit usmiljeni do mene, potem bom pa tudi jaz tak okoli 13ih bi kaka pestka prav prišla samo to je samo generalka
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:18:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kakšen firbec? slikice ni, samo rdeč križec Reeeeeees? Jaz jo pa lepo vidim jaz pa ne No, če si jo samo sebi prilimala, mi kar osle kaži, če pa je bila še komu drugemu namenjena, pa se znova potrudi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:20:16
|
|
|
|
petarda
|
Kako maš lepo številko objav!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:20:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Tole je za vse nas:
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:21:10
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kako maš lepo številko objav! too late če bi mi prej povedala, bi za nekaj časa utihnila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:40:28
|
|
|
|
petarda
|
...jo zdaj vidiš?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:41:27
|
|
|
|
petarda
|
Evo...izpolnjene vse današnje obveznosti na RR .... junior se pa tudi že počasi prebuja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:46:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ...jo zdaj vidiš? NE!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:47:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Evo...izpolnjene vse današnje obveznosti na RR .... junior se pa tudi že počasi prebuja letim zdaj Juniorja gledat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 8:48:25
|
|
|
|
*bubi*
|
Kar solze so mi začele tečt.... kak ste lepi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 12:31:18
|
|
|
|
petarda
|
že držim pesti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 12:57:11
|
|
|
|
ada2
|
glih še pravi čas sem prišla, da lahko pesti držim za bubi... petarda ful ste lepi vsi na slikah pa še vedno ne morem verjeti kako luškan majhen trebušček si imela... M pa sploh ne bi prepoznala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 13:58:34
|
|
|
|
tincci
|
Sanja, jaz sem tudi kar pobulila, kako majhen trebuh sem imela, super Pa zelo ste lepi vsi. A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 16:04:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala za pestke. Uro in pol so me mantrali Upam, da bo v ponedeljek tudi tak šlo, takrat je zares
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 16:06:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, zdaj pa vidim vse tvoje slikice. sem na drugem računalniku. bubi je v vrtcu naredil verižico zame Pa tak lep verz je napisan.... lepo je biti mama
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 16:07:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta. tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? tak, zdaj pa šibam.... bom usmiljena
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.