Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 16:52:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* tak, zdaj pa šibam.... bom usmiljena No...majo srečo ... Ja, lepo je biti mama Junior spi že od poldne ...dve uri sem zraven spala, dve uri sem ga pa gledala, božala... ...zdaj pa razmišljam ali naj ga zbudim, ker me bo razneslo...črpalke pa nisem kupila aha....saj bo...se že oglaša....čuti, da ga mama rabi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 19:05:58
|
|
|
|
Teni_
|
Petarda, jaz bi tudi slikice vidla. Plosim,plosim!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 19:45:03
|
|
|
|
tincci
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta. tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočim Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 20:28:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočim Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla) očala nosi? Daj kako slikico pošlji Khmmm, khmmm, khmm,.... bi nam rada kaj povedala?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 22:18:58
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj samo v našem vrtcu nimajo nastopa za mamice? Neka darilca so izdelovali, je bubi danes povedal. Pa mamice so menda risali in so razstavljene risbice, samo danes nisem nič bila v vrtcu. Bubi v vašem in v našem . Urša ne se sekirat naš bi verjetno tam sedel kot kup nesreče pa kaj čmo takšni so sej ne morejo bit vsi enaki. Jaz bi ga prav rada vidla kako poje pesmice in se igra ampak našga je tako sram da bi znal še kam pobegnit ko bi videl koliko ljudi je tam
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 22:21:16
|
|
|
|
til
|
Petarda jaz se pa ne spomnim a sem dobila slikice ali ne . Tok otrok se je v kratkem rodilo, da sploh ne vem od koga otroka sem že vidla in od koga ne. Pošlji mi jih na mail če boš lahko?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 22:25:22
|
|
|
|
til
|
Zdej pa v postlo aja pa še to imela sem pregled pri ginekologu in ...... ostalo vam zaupam jutri ........ Sej ne nisem noseča imam pa cisto na jajčnikih kar naj bi bilo še normalno glede na to da sem pred menstruacijo po drugi se pravi čez mesec dni se moram pa zopet oglasit da preveri če bo še vedno tam. No zdej pa res to je vse za danes lahko noč!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 7:46:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 8:51:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: til Zdej pa v postlo aja pa še to imela sem pregled pri ginekologu in ...... ostalo vam zaupam jutri ........ bi si želela, da bi na tak uvod kaj drugega povedala ne sekiraj se zaradi ciste, po ovulaciji je to normalno in v naslednjem ciklusu zgine
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 9:25:09
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! moram se pohvalit... Nuša mi je včeraj za materinski dan prinesla 2 čestitki.. na manjši je napisano: Draga mama! Hvala ti za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan. druga je pa taka ful lepa slika, je narisala eno rožo in jo s tehniko prelivanja vodenih barv pobarvala, na drugi strani pa piše: Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si! itak, da so mi prišle solze v oči....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 9:26:36
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta. tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočim Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla) hmm jaz si to razlagam kot ...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:09:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočim Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla) očala nosi? Daj kako slikico pošlji Tincci pa slikice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:10:05
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: til Zdej pa v postlo aja pa še to imela sem pregled pri ginekologu in ...... ostalo vam zaupam jutri ........ bi si želela, da bi na tak uvod kaj drugega povedala ne sekiraj se zaradi ciste, po ovulaciji je to normalno in v naslednjem ciklusu zgine Se podpišem... sem se pa tudi jaz enkrat zasekirala, vem kako ti je
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:14:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 dobro jutro! moram se pohvalit... Nuša mi je včeraj za materinski dan prinesla 2 čestitki.. na manjši je napisano: Draga mama! Hvala ti za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan. druga je pa taka ful lepa slika, je narisala eno rožo in jo s tehniko prelivanja vodenih barv pobarvala, na drugi strani pa piše: Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si! itak, da so mi prišle solze v oči.... Lepo. Meni je pa petardito tudi čestital za materinski dan, iz vrtca pa prinesel risbico in gor velikonočni jajček! So mi tudi skor prišle solze na oči... .... še dobro, da je imel v drugi roki Ferrero Rocher, ko sta šla z očitom ravno po plenice v Mullerja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:15:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: tincci IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: tincci A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta. tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočim Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla) hmm jaz si to razlagam kot ... jaz tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:23:35
|
|
|
|
Teni_
|
No, naši smo včeraj imeli natop, Teja ga ima še v ponedeljek. En kratki posnetek je facebooku - mi je zmanjkalo prostora na fotoaparatu. Pred nastopom:
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:39:51
|
|
|
|
Urša
|
Tincci? Nekam sumljiva si mi ti! Lepo je Nuša napisala, res ganljivo, sploh ko se ti je zahvalila za Mihca! Meni je pa Nika rekla, da sem tolk njena, kot sto pa petdeset! Jaka je pa vročino fasal in celo noč prejokal, da ga ritka boli, se je kar zvijal. Ko sem ga mislila že k dežurnemu peljat, pa je zaspal. Danes sva se šla pokazat in ima vnetje sluznice. Zdej greva pa malo počivat. Til, saj bo vse vredu, ti kar mirna ostani in sporoči!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:42:41
|
|
|
|
petarda
|
Teni in til sem vama poslala na mail Za Jako ...čeprav ne razumem zakaj ga je ritka bolela, če ima vneto sluznico ...a je kaka zdravila dobil?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:43:15
|
|
|
|
Teni_
|
Hvala, se grem topit .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:46:49
|
|
|
|
Teni_
|
Iiiiiiiiiiiiiiii.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:48:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Hvala, se grem topit . Zvečer pa na delo ... Do kdaj imaš že pogodbo? Kdaj potem začnete delati na ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 10:52:34
|
|
|
|
Teni_
|
V torek mi poteče. Baje bi mi naj podaljšali, samo še ne vem za kak dolgo. Ja, zdaj bomo pa res počai začeli delat. Itak, da se mi že meša, ko same dojenčke gledam.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 11:11:46
|
|
|
|
petarda
|
No...lepo...bomo spet imele za koga navijat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 11:22:47
|
|
|
|
Teni_
|
Ja, najprej navijat, da uspe .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 26.3.2009 12:31:10
|
|
|
|
Urša
|
Vnetje črevesne sluzine ima, zato ga ritka boli.
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.