|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
25.3.2009 16:52:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

tak, zdaj pa šibam.... bom usmiljena user posted image

No...majo srečo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Ja, lepo je biti mama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Junior spi že od poldne user posted image ...dve uri sem zraven spala, dve uri sem ga pa gledala, božala...user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa razmišljam ali naj ga zbudim, ker me bo razneslo...črpalke pa nisem kupila user posted image user posted image user posted image

aha....saj bo...se že oglaša....čuti, da ga mama rabi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
25.3.2009 19:05:58   
Teni_
Petarda, jaz bi tudi slikice vidla. Plosim,plosim!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
25.3.2009 19:45:03   
tincci

IZVIRNO SPOROČILO: tincci

A se Minka Pobalinka kaj javi pa Mala Maja? Me prov zanima, kako sta.

tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih user posted image  user posted image  Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? user posted image

Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočimuser posted image Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla)user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
25.3.2009 20:28:30   
*bubi*

Mi smo kar ok, še možek zamenja službo, da ne bo delal več 3 izmen in vseh petkov in svetkov in potem smo zmagali. H je kul, taka odrasla punca, očala ima, več stvari tudi že je, spimo .. glede bratca/sestrice pa vam sporočimuser posted image Kdaj se to sporoča, po nuhalni (sem že mal pozabla)user posted image

očala nosi? Daj kako slikico pošlji user posted image

Khmmm, khmmm, khmm,.... bi nam rada kaj povedala? user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
25.3.2009 22:18:58   
til

Kaj samo v našem vrtcu nimajo nastopa za mamice? user posted image

Neka darilca so izdelovali, je bubi danes povedal. Pa mamice so menda risali in so razstavljene risbice, samo danes nisem nič bila v vrtcu.

Bubi v vašem in v našem user posted image .

Urša ne se sekirat naš bi verjetno tam sedel kot kup nesreče pa kaj čmo takšni so sej ne morejo bit vsi enaki. Jaz bi ga prav rada vidla kako poje pesmice in se igra ampak našga je tako sram da bi znal še kam pobegnit ko bi videl koliko ljudi je tam user posted image user posted image

NE JE NAJPOGOSTEJŠA BESEDA MOJEGA SINA :-(

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
25.3.2009 22:21:16   
til
Petarda jaz se pa ne spomnim a sem dobila slikice ali ne user posted image user posted image user posted image . Tok otrok se je v kratkem rodilo, da sploh ne vem od koga otroka sem že vidla in od koga ne. Pošlji mi jih na mail če boš lahko?

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
25.3.2009 22:25:22   
til
Zdej pa v postlo aja pa še to imela sem pregled pri ginekologu in ......
ostalo vam zaupam jutri ........

Sej ne nisem noseča imam pa cisto na jajčnikih kar naj bi bilo še normalno glede na to da sem pred menstruacijo po drugi se pravi čez mesec dni se moram pa zopet oglasit da preveri če bo še vedno tam.

No zdej pa res to je vse za danes lahko noč!

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
26.3.2009 7:46:34   
*bubi*
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
26.3.2009 8:51:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: til

bi si želela, da bi na tak uvod kaj drugega povedala user posted image

ne sekiraj se zaradi ciste, po ovulaciji je to normalno in v naslednjem ciklusu zgine user posted image

(odgovor članu til)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
26.3.2009 9:25:09   
ada2
dobro jutro!

moram se pohvalit... Nuša mi je včeraj za materinski dan prinesla 2 čestitki.. na manjši je napisano: Draga mama! Hvala ti za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan.

druga je pa taka ful lepa slika, je narisala eno rožo in jo s tehniko prelivanja vodenih barv pobarvala, na drugi strani pa piše: Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si!

user posted image user posted image user posted image
itak, da so mi prišle solze v oči....

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
26.3.2009 9:26:36   
ada2

tincci, ti tudi spadaš na ta seznam izgubljenih user posted image  user posted image  Kako je kaj H? Bo kmalu dobila bratca? user posted image

hmm user posted image user posted image user posted image  jaz si to razlagam kot ... user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
26.3.2009 10:09:00   
petarda

očala nosi? Daj kako slikico pošlji user posted image

user posted image user posted image user posted image  Tincci pa slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
26.3.2009 10:10:05   
petarda

IZVIRNO SPOROČILO: til

bi si želela, da bi na tak uvod kaj drugega povedala user posted image

ne sekiraj se zaradi ciste, po ovulaciji je to normalno in v naslednjem ciklusu zgine user posted image

Se podpišem... sem se pa tudi jaz enkrat zasekirala, vem kako ti je user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
26.3.2009 10:14:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

dobro jutro!

moram se pohvalit... Nuša mi je včeraj za materinski dan prinesla 2 čestitki.. na manjši je napisano: Draga mama! Hvala ti za bratca Miha. Zelo sem ti hvaležna. Vse naj, naj za materinski dan.

druga je pa taka ful lepa slika, je narisala eno rožo in jo s tehniko prelivanja vodenih barv pobarvala, na drugi strani pa piše: Draga mama! Želim ti vse najboljše za materinski dan. Zahvaljujem se ti za vse, kar si mi dala. Imam te zelo rada. Zelo sem vesela, da si moja mama. Najboljša mama na svetu si!

user posted image user posted image user posted image
itak, da so mi prišle solze v oči....

user posted image user posted image user posted image  Lepo. Meni je pa petardito tudi čestital za materinski dan, iz vrtca pa prinesel risbico in gor velikonočni jajček! So mi tudi skor prišle solze na oči... user posted image user posted image user posted image user posted image .... še dobro, da je imel v drugi roki Ferrero Rocher, ko sta šla z očitom ravno po plenice v Mullerja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
26.3.2009 10:15:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hmm user posted image user posted image user posted image  jaz si to razlagam kot ... user posted image

jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
26.3.2009 10:23:35   
Teni_
No, naši smo včeraj imeli natop, Teja ga ima še v ponedeljek. En kratki posnetek je facebooku - mi je zmanjkalo prostora na fotoaparatu.

Pred nastopom:

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
26.3.2009 10:39:51   
Urša
Tincci? user posted image user posted image  Nekam sumljiva si mi ti!
Lepo je Nuša napisala, res ganljivo, sploh ko se ti je zahvalila za Mihca! Meni je pa Nika rekla, da sem tolk njena, kot sto pa petdeset! user posted image user posted image user posted image
Jaka je pa vročino fasal in celo noč prejokal, da ga ritka boli, se je kar zvijal. user posted image  Ko sem ga mislila že k dežurnemu peljat, pa je zaspal. Danes sva se šla pokazat in ima vnetje sluznice. Zdej greva pa malo počivat.
Til, saj bo vse vredu, ti kar mirna ostani in sporoči!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
26.3.2009 10:42:41   
petarda
Teni in til sem vama poslala na mail user posted image

Za Jako user posted image user posted image user posted image user posted image ...čeprav ne razumem zakaj ga je ritka bolela, če ima vneto sluznico user posted image ...a je kaka zdravila dobil?

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
26.3.2009 10:43:15   
Teni_
Hvala, se grem topituser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
26.3.2009 10:46:49   
Teni_
user posted image Iiiiiiiiiiiiiiii.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
26.3.2009 10:48:15   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Hvala, se grem topituser posted image .

Zvečer pa na delo user posted image user posted image user posted image ... Do kdaj imaš že pogodbo? Kdaj potem začnete delati na user posted image ?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
26.3.2009 10:52:34   
Teni_
V torek mi poteče. Baje bi mi naj podaljšali, samo še ne vem za kak dolgo. Ja, zdaj bomo pa res počai začeli delat. user posted image  Itak, da se mi že meša, ko same dojenčke gledam.user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
26.3.2009 11:11:46   
petarda
No...lepo...bomo spet imele za koga navijat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
26.3.2009 11:22:47   
Teni_
Ja, najprej navijat, da uspeuser posted image .

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
26.3.2009 12:31:10   
Urša
Vnetje črevesne sluzine ima, zato ga ritka boli.

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.