|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
24.3.2009 16:26:16   
petarda
Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? user posted image  A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa?user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
24.3.2009 17:28:03   
*bubi*
Vse naboljše Eli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
24.3.2009 17:28:06   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas.

sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
24.3.2009 17:29:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? user posted image  A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa?user posted image

samo res... tista kavica od včeraj se ji je že zdavnaj ohladila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
24.3.2009 17:44:29   
NinaŠ

user posted image don't worry user posted image Mama Nina se stara in jo oči (od PCja) totalno bolijo user posted image , ima občutek, da vedno slabše vidi user posted image ,... tako da ga uporablja le še ko je  nujno potrebno (se pravi za službo). Sicer ima obutek, da je stanje ob neuporabi PCja zdaj bolje ali pa je to le posledica hude abstinenčne krize user posted image user posted image V teh nekaj dneh računalniškega posta je že 3 2000kom puzzle sestavila user posted image in tako s puzzli zasvojila celo družino user posted image .
Aja, kavo imam pa itak raje mrzlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Petarda imaš prekrasno malo bubico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ada, Mihec je pa res samo za v galerijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke Eli za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj še user posted image user posted image user posted image ...ah saj povem kasneje, ker zdaj ko je Pc spet prižgan dvomim, da se mu uspem upreti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
24.3.2009 17:46:59   
NinaŠ
Nina, Anže kaj stoka, da ga noge bolijo?

ne (še) user posted image Sem pa že brala o tem in menda zna biti kar hudo user posted image . Zvečer ji daj kak Lekadol, menda pomaga user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
24.3.2009 18:19:26   
*bubi*
Nina is back user posted image user posted image

Kaj pa potem narediš s puzzlami? Jaz sem jih včasih ful zlagala, imela po steni,... Ko smo se selili iz LJ, sem vse vstran pometala user posted image  Pa v svoji otroški sobi tudi user posted image

Edino ene bodo vedno ostale - Svet 5000 kosov user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
24.3.2009 18:36:22   
NinaŠ
Kaj pa potem narediš s puzzlami?

Trenutno so pod posteljo user posted image ... ...ene (svet 1500 kosov, ki je še v izdelavi) bodo šle v okvir in na steno, dokler ne najdem kakih bolj všečnih user posted image in zamenjam "slike", ostale pa user posted image verjetno jih bom kar pospravila nazaj v škatle user posted image , saj mi niso nekaj ohinsploh, prostora po stenah pa tudi nimam user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
24.3.2009 20:50:16   
Urša
Ja, sem ji dala Lekadol zadnjič, ko je bilo hudo. Upam, da mine čimprej.user posted image  
Danes je imel Jaka nastop za mamice, pa ni nič kaj preveč sodeloval. user posted image  No, pri igricah se je lepo vključil, pri petju pa bolj usta skup držal. user posted image  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
24.3.2009 20:52:47   
Urša
Jooooj, Nina, upam, da ni se ti vid povrne! V naših letih zna bit to že problem, ja, žal je velikokrat krivec računalnik kot službeni pripomoček. user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
24.3.2009 20:56:18   
ada2
madonca traja predno vse tri stuširaš oz. skopaš, pa vsem lase posušiš.... ampak so pa tolko bolj sladki taki lepi dišeči, namazani...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
24.3.2009 20:56:23   
*bubi*
Kaj samo v našem vrtcu nimajo nastopa za mamice? user posted image

Neka darilca so izdelovali, je bubi danes povedal. Pa mamice so menda risali in so razstavljene risbice, samo danes nisem nič bila v vrtcu.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
24.3.2009 20:58:09   
*bubi*
zato pa je bubi z mašinco postrižen user posted image

Bubika pa tudi nima take čupe user posted image

Mi smo danes sami in tudi traja, preden oba povečerjata, ju umijem, pravljico preberem.... zdaj pa že lepo spita user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
24.3.2009 21:01:02   
ada2
naš nastop včeraj je bil prav luštenuser posted image

Adam se je 3x vmes prišel za sekundo stisnit k meni, pa pri nekaj pesmicah mu je malo besedila zmanjkalo... se vidi, da je bil zadnje čase veliko doma...
aja, a katera mogoče ve pesem o vrani... nekak  krakrakra zima je prišla ..... spet bom lačna....user posted image ... saj ne vem točno kaj mi je danes razlagal med pomivanjem posode. drugače itak noče nič povedat ali zapet, samo ko posodo umivamouser posted image  aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
24.3.2009 21:01:47   
ada2
no, saj naši tudi že spijo... je morala še mama pod tušuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
24.3.2009 21:05:21   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival...

user posted image  srčki so.

bubi ima bubiko vedno bolj rad user posted image  Ona pa je itak nora na njega. Ko ga vidi, se na glas smeji, maha in brca kot navita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
24.3.2009 21:09:50   
ada2
dajte me spomnit kako se naroči zdravstvena karticauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
24.3.2009 21:12:09   
*bubi*
neseš rojstni list (oz. osebne podatke) v službo, po kom bo zavarovan. Potem pa oni zrihtajo - ga prijavijo v sistem in ti pošljejo začasno potrdilo iz ZZZS. Kartico dobiš kasneje po pošti.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
24.3.2009 21:17:31   
ada2
aha, hvala. torej moramo najprej iti očetovstvo rešit, ker rojstni list smo dobili brez napisanega očeta. bomo kar jutri šli najprej to rešit, potem pa ko dobimo pravi rojstni list še v službouser posted image
hvala bubi user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
24.3.2009 21:19:26   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas.

sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima user posted image

pa ticker si še tudi ni zamenjala... user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
25.3.2009 6:51:19   
petarda
Dobro jutro user posted image

Prva jutranja kavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....in čajček zame user posted image  user posted image

Spali smo odliiiično user posted image , sicer zbudili na štiri ure in jedli, lepo podrli kupček in spali naprej user posted image ... Zjutraj pa sva z user posted image  že pred peto, ko se je komaj daniti začelo, gledala najinega juniorja in razmišljala, da sva zdaj v najlepših letih, ko imava 2 taka mala srčka, ki nas imata rada, nam še nič ne ugovarjata, se ful rada stiskata, sva se filala z občutki za rezervo, ko bosta v puberteti... user posted image user posted image user posted image user posted image  No...potem je še petardito prišel ob 5.30 in je user posted image  vzel kitaro in sta mi zapela Jaz sem mala roža za materinski dan user posted image user posted image user posted image user posted image .... potem naprej pa same od Dragojeviča user posted image .... V glavnem...še več takih juter user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
25.3.2009 6:53:42   
petarda
Pa še za vse moje novembrke...

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
25.3.2009 7:40:57   
Urša
Waw, Petarda, kakšno super jutro! user posted image user posted image user posted image  Vse pohvale za tvoja dva glasbenika! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
25.3.2009 7:40:57   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

To si pa res lepo napisala, petarda user posted image

Petardito tudi še nič ne ugovarja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
25.3.2009 7:41:20   
*bubi*

Pa še za vse moje novembrke...

user posted image

zdaj me pa firbec..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.