|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 4.del
26.3.2009 12:34:02   
Urša
Teni, tako se dela!user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
26.3.2009 14:34:15   
tincci

[/quote]

user posted image user posted image user posted image  Tincci pa slikice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image da si novš kej nardila user posted image user posted image user posted image

www.alergije.net

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.3.2009 14:38:03   
tincci
čist ste divje user posted image
(ostalo, kar sem napisala, pa sem zbrisala)user posted image

< Sporočilo je popravil tincci -- 26.3.2009 14:42:46 >

www.alergije.net

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
26.3.2009 14:51:15   
NinaŠ
Uh, dogaja user posted image user posted image ....

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.3.2009 14:52:35   
NinaŠ

Zunaj sem se sprehajala s svojo 4 letno hčerko. Pobrala je nekaj s tal in to začela dajati v usta.
Vzela sem ji tisto stvar in jo prosila naj tega ne dela več.
"Zakaj?" me je vprašala.
"Ker je bilo na tleh in ne veš,  kje vse je to bilo. Je umazano in verjetno polno bacilov", sem ji
odgovorila.
V tem trenutku me je hči pogledala s popolnim občudovanje in vprašala:"'Mami, kako veš vse te
stvari? Ti si tako pametna."'
Hitro sem razmišljala: "Vse mame vejo te stvari. To je tudi na testu za mame. Take stvari moraš
vedeti, ali pa te ne pustijo biti mama"
Hodili sva naprej v tišini kakšne 2 ali 3 minute, a verjetno je premlevala te nove informacije.
"OHHH...razumem" je vzkliknila. "Torej če ne opraviš testa moraš biti očka"
"Točno" sem odgovorila z velikim nasmeškom.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
26.3.2009 14:53:27   
NinaŠ
No ajdi, grem naprej puzzle zlagat user posted image user posted image user posted image user posted image  

...ne džouk, saj sem na šihtu

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.3.2009 19:18:28   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

No ajdi, grem naprej puzzle zlagat user posted image user posted image user posted image user posted image  

puzzle zlagat al klet pospravljat? user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
26.3.2009 19:26:14   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

puzzle zlagat al klet pospravljat? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image v klet puzzle zlagat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.3.2009 7:54:19   
petarda
Dobro jutro user posted image

Kavica z mlekom user posted image  user posted image user posted image user posted image  in čajček user posted image ...tokrat samo komarčkov, ne tisti za dojenje, pa tudi Zali Harmony se danes odpovem..za vsak slučaj user posted image

Želim vam lep dan, naj bo vsaj malo sončen, da bomo lahko šli spet ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.3.2009 8:15:58   
ada2
no, ko je že petarda ponudila se jaz ne bom silila še z mojim mlekomuser posted image , sicer ga je pa takoalitako Adam popiluser posted image

petarda a je zala hasnila?  (koristila)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
27.3.2009 8:23:19   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

user posted image  mamici, da sta se tako ujeli z user posted image user posted image

Ja, fajn je, če lahko greš ven. Jesen je tudi bila lepa. Včeraj pa je bilo pri nas pravo aprilsko vreme - sonce, ploha kot sodni dan, potem pa spet sonce. Sva proti večeru še šibali ven.

Bubi pa je trenutno boljše. Saj sploh ne vem, če sem napisala - v sredo je začel kuhat. Včeraj zvečer je pokazalo preko 40, me je skoraj kap user posted image  Malo sumim na gripo, pojma nimam. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
27.3.2009 8:27:16   
petarda
Ada ne vem kaj je pomagalo, me pa vse ful tišči že dva dni. Junior sploh ne dohaja in se prehitro naje, če pa slučajno ga še malo nahecam, pa potem ven bruhne... tak, da nima smisla... In mleko ostaja...bo treba mal na izi danes user posted image .... kakšno črpalko pa imaš ti?

P.S...se opravičujem vsem novembrkam, da se menimo o marčkih...ampak mogoče pa keri še kdaj prav pride, ne? user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
27.3.2009 8:30:23   
petarda

Bubi pa je trenutno boljše. Saj sploh ne vem, če sem napisala - v sredo je začel kuhat. Včeraj zvečer je pokazalo preko 40, me je skoraj kap user posted image  Malo sumim na gripo, pojma nimam. user posted image

Kako si mu pa zbila vročino?

Zanjga pa za bubiko, da se ne naleze user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
27.3.2009 8:35:19   
ada2
petarda jaz imam ročno aventovo še od Adama. mi je vredu, sicer pa ne morem primerjati z nobeno drugo, ker sem do zdaj samo to uporabljala.
aja, sem se pa menila s patronažno zadnjič in sem ji pravila o tej zali harmony, pa je rekla, da je možno, da zaradi aloe vera ima tak učinekuser posted image

bubi upam, da se drugi ne nalezete, pa za bubija, da čimprej mine (ok, tu bi zdaj mogle priti pikepoke, pa mi jih noče odpret)

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
27.3.2009 8:38:53   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

petarda jaz imam ročno aventovo še od Adama. mi je vredu, sicer pa ne morem primerjati z nobeno drugo, ker sem do zdaj samo to uporabljala.
aja, sem se pa menila s patronažno zadnjič in sem ji pravila o tej zali harmony, pa je rekla, da je možno, da zaradi aloe vera ima tak učinekuser posted image

Jaz sem tudi svojo patronažno vprašala, pa je rekla, da prvič sliši...ampak, če mislim, ga pomaga naj jo kar pijem...škodit itak ne more, ne? user posted image ... Drugače pa mi je svetovala kako pivo ali deci rdečega vina (refošk, teran...)... No...zaenkrat je Zala čisto OK, ko bo začelo zmanjkovati se ga bomo pa ulile, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
27.3.2009 8:40:36   
petarda
Tea time je mimo user posted image ....grem zdaj pod vroč tuš, dokler junior še pančka user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
27.3.2009 8:43:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Jaz sem tudi svojo patronažno vprašala, pa je rekla, da prvič sliši...ampak, če mislim, ga pomaga naj jo kar pijem...škodit itak ne more, ne? user posted image ... Drugače pa mi je svetovala kako pivo ali deci rdečega vina (refošk, teran...)... No...zaenkrat je Zala čisto OK, ko bo začelo zmanjkovati se ga bomo pa ulile, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image

zgučanouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
27.3.2009 9:23:19   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Kako si mu pa zbila vročino?

Zanjga pa za bubiko, da se ne naleze user posted image user posted image user posted image user posted image

kopel sva mu naredila. 37°, potem pa ohlajanje. Smo samo do 32 prišli, pa je revež tako jokal in prosil, da ne več user posted image
Pa 2 žlički Calpola.

Je prijelo, kopel je za 1 stopinjo znižala, v eni uri pa mu je čisto padla vročina.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
27.3.2009 10:17:07   
ada2
za vse novembrčke:

http://tv.bomi.si/

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
27.3.2009 11:34:10   
Urša
Sem tudi jaz dobila ta link in smo prej 1 uro gledali risanke. Sta jih izmenično izbirala, je bilo luštno.
Jaka ima še vročino, bruhal je, kašlja, ritka malo manj boli, ampak živahen pa je ful. Je bila pa budnica ob 5.30. user posted image  Kdaj bodo moji otroci začeli vstajati kasneje? Saj je res, da sta v postelji do 19.30, pa vseeno bi rada, da zjutraj malo potegnemo, vsaj do 7h!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
27.3.2009 12:57:45   
*bubi*
Urša, ta vikend se prestavi ura. Vsaj en dan bosta spala uro dlje user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
27.3.2009 13:38:40   
Urša
O,bubi, hvala! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
27.3.2009 14:25:36   
NinaŠ
Bubi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še za mojo Tino user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     user posted image so me iz vrtca klicali, da jo spet full nogica boli user posted image . Je nekaj čudno stopila in smo spet tam kot pred enim mesecem - boliiiii user posted image user posted image user posted image user posted image že ob vsakem dotiku user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko sva prišli domov sem jo dala spat, ker je bil njen čas in je bila ful utrujena, zdajle jo pa zbudim, da šibava k zdravniku user posted image . Poročam zvečer.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
27.3.2009 19:21:09   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz ne vem več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na urgenci ji dr. pretipa nogo, preveri gibljivost sklepov in otroka NIČ ne boli, niti trzne ne zraven, da bi slučajno sodelovala in odgovorila na kako vprašanje ali poskusila stopit ji itak ni user posted image user posted image user posted image user posted image . Rentgen ni pokazal nič.... zdaj doma je pa tavelik jok in stok user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tud pokazat zna kje vse jo noga boli user posted image user posted image user posted image user posted image . Ma razkurjena sem user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
Magnetna resonanca, ki bi verjetno pokazala vzrok težav, žal ne pride v poštev user posted image , ker noben otrok ne bi pol ure pri miru ležal, za anstezijo pa mora biti pošten razlog in take "manjše" težave z nogo ne pridejo v poštev.

Ma ja bomo videli user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
27.3.2009 19:55:26   
*bubi*
Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mogoče pa jo je bilo tako strah, da v tistem trenutku ni čutila bolečine?

Upam, da porihtate, res. user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.