Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 16:26:16
|
|
|
|
petarda
|
Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 17:28:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Vse naboljše Eli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 17:28:06
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas. sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 17:29:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa? samo res... tista kavica od včeraj se ji je že zdavnaj ohladila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 17:44:29
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kje pa je Nina? Mene zdaj že resno skrbi? A je kaj rekla, da je ne bo nekaj časa? don't worry Mama Nina se stara in jo oči (od PCja) totalno bolijo , ima občutek, da vedno slabše vidi ,... tako da ga uporablja le še ko je nujno potrebno (se pravi za službo). Sicer ima obutek, da je stanje ob neuporabi PCja zdaj bolje ali pa je to le posledica hude abstinenčne krize V teh nekaj dneh računalniškega posta je že 3 2000kom puzzle sestavila in tako s puzzli zasvojila celo družino . Aja, kavo imam pa itak raje mrzlo Petarda imaš prekrasno malo bubico Ada, Mihec je pa res samo za v galerijo Čestitke Eli za rojstni dan Kaj še ...ah saj povem kasneje, ker zdaj ko je Pc spet prižgan dvomim, da se mu uspem upreti
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 17:46:59
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nina, Anže kaj stoka, da ga noge bolijo? ne (še) Sem pa že brala o tem in menda zna biti kar hudo . Zvečer ji daj kak Lekadol, menda pomaga
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 18:19:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Nina is back Kaj pa potem narediš s puzzlami? Jaz sem jih včasih ful zlagala, imela po steni,... Ko smo se selili iz LJ, sem vse vstran pometala Pa v svoji otroški sobi tudi Edino ene bodo vedno ostale - Svet 5000 kosov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 18:36:22
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj pa potem narediš s puzzlami? Trenutno so pod posteljo ... ...ene (svet 1500 kosov, ki je še v izdelavi) bodo šle v okvir in na steno, dokler ne najdem kakih bolj všečnih in zamenjam "slike", ostale pa verjetno jih bom kar pospravila nazaj v škatle , saj mi niso nekaj ohinsploh, prostora po stenah pa tudi nimam .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 20:50:16
|
|
|
|
Urša
|
Ja, sem ji dala Lekadol zadnjič, ko je bilo hudo. Upam, da mine čimprej. Danes je imel Jaka nastop za mamice, pa ni nič kaj preveč sodeloval. No, pri igricah se je lepo vključil, pri petju pa bolj usta skup držal.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 20:52:47
|
|
|
|
Urša
|
Jooooj, Nina, upam, da ni se ti vid povrne! V naših letih zna bit to že problem, ja, žal je velikokrat krivec računalnik kot službeni pripomoček.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 20:56:18
|
|
|
|
ada2
|
madonca traja predno vse tri stuširaš oz. skopaš, pa vsem lase posušiš.... ampak so pa tolko bolj sladki taki lepi dišeči, namazani...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 20:56:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj samo v našem vrtcu nimajo nastopa za mamice? Neka darilca so izdelovali, je bubi danes povedal. Pa mamice so menda risali in so razstavljene risbice, samo danes nisem nič bila v vrtcu.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 20:58:09
|
|
|
|
*bubi*
|
zato pa je bubi z mašinco postrižen Bubika pa tudi nima take čupe Mi smo danes sami in tudi traja, preden oba povečerjata, ju umijem, pravljico preberem.... zdaj pa že lepo spita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:01:02
|
|
|
|
ada2
|
naš nastop včeraj je bil prav lušten Adam se je 3x vmes prišel za sekundo stisnit k meni, pa pri nekaj pesmicah mu je malo besedila zmanjkalo... se vidi, da je bil zadnje čase veliko doma... aja, a katera mogoče ve pesem o vrani... nekak krakrakra zima je prišla ..... spet bom lačna.... ... saj ne vem točno kaj mi je danes razlagal med pomivanjem posode. drugače itak noče nič povedat ali zapet, samo ko posodo umivamo aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:01:47
|
|
|
|
ada2
|
no, saj naši tudi že spijo... je morala še mama pod tuš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:05:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa Mihu je zadnjič zapel nina nana, samo je ležal na tleh in si obraz zakrival... srčki so. bubi ima bubiko vedno bolj rad Ona pa je itak nora na njega. Ko ga vidi, se na glas smeji, maha in brca kot navita
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:09:50
|
|
|
|
ada2
|
dajte me spomnit kako se naroči zdravstvena kartica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:12:09
|
|
|
|
*bubi*
|
neseš rojstni list (oz. osebne podatke) v službo, po kom bo zavarovan. Potem pa oni zrihtajo - ga prijavijo v sistem in ti pošljejo začasno potrdilo iz ZZZS. Kartico dobiš kasneje po pošti.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:17:31
|
|
|
|
ada2
|
aha, hvala. torej moramo najprej iti očetovstvo rešit, ker rojstni list smo dobili brez napisanega očeta. bomo kar jutri šli najprej to rešit, potem pa ko dobimo pravi rojstni list še v službo hvala bubi
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 24.3.2009 21:19:26
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Urša Petarda, slikice pošlji na mejl, če imaš čas. sem ravno hotela dat idejo, če je že petarda sama nima pa ticker si še tudi ni zamenjala...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 6:51:19
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro Prva jutranja kavica ....in čajček zame Spali smo odliiiično , sicer zbudili na štiri ure in jedli, lepo podrli kupček in spali naprej ... Zjutraj pa sva z že pred peto, ko se je komaj daniti začelo, gledala najinega juniorja in razmišljala, da sva zdaj v najlepših letih, ko imava 2 taka mala srčka, ki nas imata rada, nam še nič ne ugovarjata, se ful rada stiskata, sva se filala z občutki za rezervo, ko bosta v puberteti... No...potem je še petardito prišel ob 5.30 in je vzel kitaro in sta mi zapela Jaz sem mala roža za materinski dan .... potem naprej pa same od Dragojeviča .... V glavnem...še več takih juter
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 6:53:42
|
|
|
|
petarda
|
Pa še za vse moje novembrke...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:40:57
|
|
|
|
Urša
|
Waw, Petarda, kakšno super jutro! Vse pohvale za tvoja dva glasbenika!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:40:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! To si pa res lepo napisala, petarda Petardito tudi še nič ne ugovarja?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 25.3.2009 7:41:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pa še za vse moje novembrke... zdaj me pa firbec.....
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.