Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 10:33:35
|
|
|
|
dulcinea
|
ELou.. Pri nas se je lihkar vscalo . Pa tko sem nameravala it mal migat. No, zgleda da bom spet mogla v sobi telovadit. Seny, na kmetiji ti je zgnilo nekaj jagod. Jih moraš obrat, ko so zrele, pa na novo preorat in posadit. Darila pa moraš postavit na kmetijo, da bodo rastla... Sayuri, vse najboljše za rojstni dan . . Kako si pa ti na kmetiji naštimala ogrado za konje? Zakaj jo pa jaz nimam Tudi Zoji in Tiji vse najboljše za mini rojstni dan.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 10:38:54
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Sayuri, Kako si pa ti na kmetiji naštimala ogrado za konje? Zakaj jo pa jaz nimam Najdla. Se vidi, da nč ne sadim več.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 20:23:24
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri se enkat vse najboljseeee za teeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 20:27:17
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri, te babnice na kofetkanju nujno rabjo pejdi pogledat
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 20:49:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Aaaaaa Sayuri, ti imaš danes rojstni dan?!... jaz pa nič vedela, še voščila ti nisem, pa smo se videle Se nisi nič pohvalila, al pa sem preslišala, saj ne bi bilo čudno, ker je bila Zoja tako sitna. A zato si častila čokolado? Prepozna pa nisem, a ne.. ŽELIM TI VSE NAJBOLJŠE, NAJ TI BO ZDRAVJE NAKLONJENO, PA TUDI TVOJI DRUŽINICI. IN ŠE NAPREJ TAKO PRIDNE IN PRISRČNE OTROČKE... PA IZPOLNJENIH ŽELJA CEL KUP... Danes spet špricam pilates. Sem bila pozna iz Lj, pa še obiske smo dobili. Drugač sem kar nekaj nabavila spet. Nogica- nisem našla jaknice Sem preiskala vse kotičke otroškega oddelka, res. In še v City park sem šla, tudi tam nič. Sem bila še jaz žalostna. Sayuri- a imaš ti Aptamil 2 IMUNOFORTIS al tistega navadnega? A imate jutri FT v Kočevju? Menčy- si tudi ti na pilatesu?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 21:21:12
|
|
|
|
seny
|
sayuri , VSE NAJBOLJŠE še od mene . Ti , ti , pa nam nisi nič povedala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 21:30:05
|
|
|
|
klepetkaa
|
Čer ženske, ja, sayuri pa danes praznuje. Zato še enkrat vse naj naj smrkaaaa, si nas na ignore dala mogoče? Kaj smo ti pa naredile? Povej raje, kdaj prideš domov? Da vem shujšat, ekr drugače mi radenska res ne uide . Kako ste drugače? Adriana je zdaj vredu? Upam da ja. pikica, super za šoping . seny, kaj sta zrihtala z Alenom? Upam da je CRP padel. In kako je bila Tija doma? nogica, hvala za kavico še enkrat . SEm najdla še en račun za 20 €. Dobiš. menčy, tudi tebi naslednjič dostavim hipp. Zdajle pa b ime mogle nekdo v rit brcnit , da bi se spravila peglat. Ztao ker ni dost. Ker če bom čakala, mi bo šlo sam še bolj na jok, ko bo kup večji . Zato samo še lahko noč
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 21:50:10
|
|
|
|
klepetkaa
|
al sem jaz pozabljiva TIJA IN ZOJA, VSE NAJ NAJ VAMA ŽELIVA Z LANO
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 22:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala za vse čestitke. Klepetkaa- pri meni pa je tak kuuuuup za peglat da mi niti brca v rit ne pomaga da se spravim k temu opravilu No, danes ne. Itak po bajti zdaj letam s cunjo in metlo
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 24.3.2009 22:36:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tud jaz sem pozabljiva. Takole se spomnim kakšne stvari, potem pa vmes priletim kaj napisat . Nogica- jap, hvala za kavico! Muklla- Sandra nas je spraševala kako je zdaj glede telovadbe, če bosta s Špelo še hodili. Pa da te slučajno ne pozabim v četrtek na plavanju vprašat, sem še kar sem napisala. Zihr je zihr. Kako je zdaj z vašimi hiškami? Seny, nogica.. Mi smo danes dobili kritino in polkna. Zdaj možek veselo dela v delavnici. Ne gre, pa ne gre hitreje. Ker se istočasno dela še sobica za Zojo, pa okolico smo počasiiii začeli urejat, pol pa še jaz tu in tam kidnem od doma in je povrh vsega še varuška Nogica, drugač sem pa slišala iz skritih virov ( ) da imaš ti dobre ideje kako uredit okolico okrog hiše. Pri nas je še vse v razsulu. Se bom priporočala za kakšen nasvet
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 0:24:01
|
|
|
|
Anonimen
|
MAMA.. Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in na veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje! (Tone Pavček) Lep materinski dan!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 7:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Kavica je kuhana, postrezite si Zoja se je spet zbudila ponoči okoli 1h, še sama ne ve kaj bi rada. Upam, da bo kakšen nov zob prikukal ven, da se potem to zbujanje konča. Joooj, kakšno vreme je spet zunaj
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 7:36:29
|
|
|
|
seny
|
Dobro jutro, pikica hvala za kavico. Sam na hitro se pol oglasim. Alen ima kri mal boljšo, ekg je normalen , mal ma nizek pritisk , greva pa še na UZ trebuščka , sam bova počakal ša ene izvide , ki pridejo v četrtek, pa , da vidmo kaj je.Mi je pa žal , da ga nisem takoj tisti , dan peljala , ko je bil tako zmatran pa zaspan-sam kaj pa vem.....vedno misliš, da je prehodno , pol pa.....,čez dan dva pozabiš, moram bit pa zdaj bolj pozorna , si kar zapisujem, tud men spomin nagaja. No se tipkamo kasneja...
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 7:42:31
|
|
|
|
seny
|
Čestitke ob materinskem dnevu
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:01:56
|
|
|
|
klepetkaa
|
Jutro, pikica, hvala za kavico. Jo ravno pijem. seny, super da so izvidi boljši . PA saj bo, boš videla. nč, kofe je skoraj prazen oz. prazna je šalca... zato naj vam še jaz vsem zaželim prelep materinski dan
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:20:57
|
|
|
|
Anonimen
|
nogica, hvala za kavico še enkratuser posted image . SEm najdla še en račun za 20 €. Dobiš.user posted image Ni za kej za kavico . Za račun se pa priporočam (drug teden na kavici), mi manjka za 26 eur. Sej bom še dokupila robčke. HVALA Sayuri jest sm pa vedla da maš RD, ker sem že zjutraj na FB vidla, pa sem pol pozabila, tud men ni kaplno zakaj čokolada Pikica ja uboga a si šla zarad mene v CP? Ni panike, bom pa kej drugega najdla, HVALA ti. Samo ta mi je res všeč. Sicer pa smo šli popoldne v Lj tudi mi, samo nisem nič po H&Mu hodila. S hiško je pa pri nas tako ,da je še vse v besedah, bom začela po 15 aprilu bolj intenzivno kaj delat. A imaš kakšno slikico hiške? Za vrt pa ne vem kakšen stil ti je všeč. Jaz imam rada pesek, kamenje, lubje, štore... Če kej rabiš povej seny lepo za izvide , nej bo tako tudi naprej. Mogoče pa Alena muči spomladanska utrujenost, ker sem tudi sama že 14 dni čisto brez volje, brez energije, pritisk imam zelo nizek, zaspana sem... Zdravnica ni nič omenjala tega? Samo njega tudi trebušček občasno boli, ane? Mislim na najboljše Lep materinski dan vam želim
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:29:35
|
|
|
|
seny
|
No takole , da vam povem , da sem zdaj na FB , kar nekaj klikala , v glavnem vse je blo yes -kaj pa to pomeni , pa pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:33:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny- Upam, da bo kmalu jasno kako in kaj z Alenom. Upam, da bo vse ok. Kako pa-saj drugače ne more bit. Klepetkaa- tudi jaz sem že zares spila kavico ta veliko šalco nogica- v CP sem šla tako ali tako. Ker na Rudniku nisem kupila niti ene stvari, sem šla po zagon v CP. Seveda sem se na poti domov še enkrat ustavila na Rudniku in ja, seveda, takrat sem police videla čisto drugače založene Zojo sem dala zdaj spat. Mi nikoli nismo hodili tako zgodaj spat, ne vem kaj jo muči. Se mi zdi ves čas sitna in zaspana Imava danes FT v Kočevju, upam, da me ne bo preveč izmučila. Sayuri- a ti kaj bolj podrobno veš o podaljšanju porodniške zaradi obiskovanja RA in FT? Meni je zadnjič Petra nekaj omenila..
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetkaa, sayuri, nogica, sem vas našla Kdo pa še ima FB od teh naših RR?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:46:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetkaa, si pa hitra
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:46:46
|
|
|
|
seny
|
dulci -porkala , pa kje hudiča mam te jagode , jaz jih ne najdem?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:55:06
|
|
|
|
klepetkaa
|
pikica, a ne da sem hitra?! HItrost je moja vrlina... (ja , itak ) Dulči pa smrka sta tud na FB seny, sem se šla zdajle mal spehodit po tvoji farmi in ti paradajz gnije in ne jagode
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:55:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Seny- poglej v hladilnik
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:55:58
|
|
|
|
dulcinea
|
Drage mamice, lep dan z vašimi otročki vam želim. Pa še en šopek za vsako od vas.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:56:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa Dulči pa smrka sta tud na FB A tako? Sam jaz pa ne vem imena pa priimka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.