|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
25.3.2009 8:56:51   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

dulci -porkala , pa kje hudiča mam te jagode , jaz jih ne najdem?

Levo spodaj kupiš sadike... user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
25.3.2009 8:57:44   
dulcinea
Nogica, sem brala, da ima Just nekaj podobnega Kitajski masti. Neki alpski nevemkaj. Sam na tvojem ceniku, ki si mi ga poslala, ne najdem. A to obstaja pa sem gledala napačno, al pa ni na ceniku?

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
25.3.2009 9:00:37   
Anonimen
Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? user posted image  Sem jo kar poklikala. Madonca, sem čist leva za te stvari. Se nisem nikol poglobila v tale FB. Neki kofetki letijo, pa ne vem kaj še vse user posted image  pa sploh ne vem kaj naj s tem delam user posted image user posted image  Bom mogla enkrat eno od vas na inštrukcije poklicat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1853
25.3.2009 9:01:24   
dulcinea
Aja pa še to. Lotoska, ki se je včasih javljala tukaj, mi je zaupala, da pred kratkim rodila fantka Gala. No, saj se bo javila, pa vam sama kaj več povedala.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
25.3.2009 9:02:29   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? user posted image  Sem jo kar poklikala. Madonca, sem čist leva za te stvari. Se nisem nikol poglobila v tale FB. Neki kofetki letijo, pa ne vem kaj še vse user posted image  pa sploh ne vem kaj naj s tem delam user posted image user posted image  Bom mogla enkrat eno od vas na inštrukcije poklicat user posted image

Jaz večino tega dam na ignore. Čene bi bila lahko cel dan na internetu. Že tako sem preveč. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
25.3.2009 9:06:19   
klepetkaa

Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? user posted image  Sem jo kar poklikala.

poslala sem ti dveuser posted image . Ja, kar obe poklikaj, pa bo vse okuser posted image

Lotoski pa čestitke ob rojstvu Galauser posted image

jao, zdaj moram it pa res odkidat.
Adijo do zvečeruser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
25.3.2009 9:16:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? user posted image  Sem jo kar poklikala.

poslala sem ti dveuser posted image . Ja, kar obe poklikaj, pa bo vse okuser posted image

Hmmm, kam se je pa ena zgubila? Jao, jao, jaz pa FB user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1857
25.3.2009 9:18:33   
Anonimen
Nogica, sem brala, da ima Just nekaj podobnega Kitajski masti. Neki alpski nevemkaj. Sam na tvojem ceniku, ki si mi ga poslala, ne najdem. A to obstaja pa sem gledala napačno, al pa ni na ceniku?

dulči
to je blo v začetku marca v akciji samo 14 dni, zdej se ne dobi več, žal. Je pa res fajn, podobne lastno sti kot olje 31 ima, samo da je v gelu oz, masti. Zdej so spet druge stvari v akciji oz. v prodaji.

seny jaz večino stvari, ki mi ne potegnejo dam na ignore, ker pol lahko vsi dostopajo do tvojih podatkov, če klikaš samo yes. Ti bom jes pršla njive zorat pa posjat user posted image . Njivo ko jo pobereš jo moraš najprej zorat, ker če jo ne ti vse zgnije user posted image

pikica tebe sem pa poklikala na FB user posted image user posted image user posted image

Glih včeraj sem pa malo reciklaže na FB naredila in sem ene kar izbriala saj jih mam gor samo za okras, to mi je pa brezzveze.

Zdej pa hitr cunje obesti posesat in šibam...

Lep dan vam želim...

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1858
25.3.2009 9:25:10   
Menčy

sayuri , VSE NAJBOLJŠE še od mene user posted image user posted image user posted image .
Ti , ti , pa nam nisi nič povedalauser posted image

SAYURI - olala, sam še jaz ti nisem voščila pa še mesec nazaj sem našla en notesek še iz študentskih let in tam našla tudi zapisane datume med drugim tud tvojga, sam kaj ko  mi je spet ušlo user posted image , sem že čist user posted image nase, zadnje čase vse pozabljamuser posted image emšo??? al kaj?

TOREJ : Če je sreča kapljica vode,
če je zdravje žarek sonca
in če je ljubezen čudoviti cvEt,
ti želim vsega za cel planet. VSE NAJNAJ!!!user posted image user posted image user posted image

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
25.3.2009 10:02:53   
Menčy
NOGICA - hvala za včerajšnjo kavico in lepo te je bilo spoznati, ne vem kam bi te dala ampak prav gotovo sva se že kje srečali ali videli
KLEPETKA - hvala za hipp že za v naprej, res si "fajna"
PIKICA - ja, tud jaz bom hodila na pilates, sam včeraj mi ni zneslo, ker je moj prišel šele ob 19.30 iz službe.
Uspešen nakup? Kaj si lepega kupila? Se je Zoja kaj pomirila, drgač je pa gotovo kakašen zobek na pohodu (pri 8. mesecih začnejo rasti  zgornji sekalci)
Seny - upam na ve najboljše za Alena in upam, da je vse sam pubertetniška rast in hiter razvoj. Je pa res pravi mali lepotec user posted image .

ah, ja zdaj vidim, da sem čist za luno: FB ni facebook, ampak vse kaj drugega, ah nimam časa še za to, še za Fbook ga nimam; vsem udeleženkam farme želim uspešno kmetovanje user posted image user posted image !!!!

hvala vsem za lepe želje ob materinskem dnevu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
25.3.2009 10:07:26   
Menčy
ah ja, še to , PIKICA, SENY AL PA SAYURI naj mi ena prosim na ZS piše: rabim mobi od Sandre. HVALA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
25.3.2009 10:12:47   
Menčy
PA ŠE MOJA ČESTITKA za vas drage moje forumke:

user posted image "Na nebu zvezdic je milijon, vsa noč je pozlačena. Milijon je ptic in milijon cvetlic, a mamica je samo ena."  user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
25.3.2009 10:35:29   
smrka
Helou Ribncanke!
Tudi jest vsem mamicam zelim cimbl prijeten dan, pa da se desci spomnijo prnest kako rozo, magari ce jo pr sosedi utrgajouser posted image . Svedi nimajo tega dne, tko da jest nedobim nobene rozce, mogoce pa kaj druzga pol.. user posted image Jest sem moji mami poslala cestitko za danasnji dan, jutr dobi pa se darilce po posti, upam da bo vesela user posted image . Itak da bo user posted image
Sayuri, porocaj kako si praznovala, nic te ni blo videt na netu, sej ves da smo firbcne :) Kako knedelcka, sta zdaj zdrava?
Mency ful lep hotel zgleda tam kjer ste bli, vsaj hodnik mi je ful vsec, mogoce ker mam rada zeleno barvo ... kaka je bla pa soba? Otrocka sta pa res cukrckauser posted image
Klepetka jest mislim da bom ko se vidimo smela pit sam vodouser posted image nisem bla cist nic pridna, kako gre pa kej teb? Kako na tecaju, ti gre to? Jest sem mela izpit vceraj, od pisanja me je kar roka bolela.. ce sem pa prov pisala pa nevem. Prfoksa tecna sploh do nas tujcevuser posted image user posted image A ti je prisla kera potem kej pomagat pomivat okna, al sam pomagat pojest muffine? user posted image Upam da pridemo sredino junija na dopust, pa bomo skocil takrat na morje v Istro ker je pred sezono mal cenej. Zdej nam je kar drago prit na dopust, ko je evro vec vreden kot svedska krona user posted image .. skratka drago.
Nogica  zdaj vem kera si, no vsaj po videzu te poznam.
Barbara kje je nasa Ptujcanka, bo prisla kej pogledat ribnskega kaplana user posted image
Muklla tebe se nisem zvohala kera si, no sej je tesko ko nisem v blizini pa se nemorem pridruzit vasim kavicam, pa pilatesu pa telovadbam pa nevem kaj se!
Dulci dej mi poslji kako vabilo al kaj da se zacnem tud jest s kmetovanjem ukvarjat, zgleda ful zanimivo to kar pisete. phe.. kukr da ne zapravim ze prevec casa na internetuuser posted image user posted image

No tok
za zdej, ce sem kero spustila omenit in kej povprasat bom naslednjic! Ajd lepo se mejte, pa nabirajte kej regratauser posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
25.3.2009 11:09:23   
dulcinea
Smrka, ne morem več danes poslat. Sem že vsa darilca potalala. Bom jutri. Upam, da se spomnim.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
25.3.2009 11:34:51   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

ah ja, še to , PIKICA, SENY AL PA SAYURI naj mi ena prosim na ZS piše: rabim mobi od Sandre. HVALA
maš zs

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
25.3.2009 11:39:18   
seny
smrka sem ti jaz poslala , sam poglej , če si dobila , ker jaz tud ne znam , kar nekaj klikamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , če si dobila mi sporoč , te bom še obdarovalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
25.3.2009 12:21:06   
smrka
Seny  dobila juhuuu, ajdi poslji se kako darilo hihi

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
25.3.2009 12:38:21   
smrka
Punce hvala za darila.. tolk odojkov sta mi poslali, pa konjev, pa dreves.. mater, kdo bo to vse obdelal pa pomolzel pa vse skupaj :) Zdaj moram prestudirat kako pa kaj.. ............ user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
25.3.2009 14:07:53   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Punce hvala za darila.. tolk odojkov sta mi poslali, pa konjev, pa dreves.. mater, kdo bo to vse obdelal pa pomolzel pa vse skupaj :) Zdaj moram prestudirat kako pa kaj.. ............ user posted image
Kaj ???????????A se krave molzejo?Kako pa vem kdaj?user posted image user posted image
sem pikici pokazala  pokazala mojo hišo pri Simpsihuser posted image user posted image user posted image pikica , a ti je všeč?

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
25.3.2009 14:12:40   
seny
Joj , nekaj sem nardila s svojimi paradajzi, dulci help myuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
25.3.2009 14:35:53   
seny
Kje pa je danes sayuri , nič se ni oglasila?user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
25.3.2009 14:44:59   
smrka
Sayuri je brez racunalnika, zato je med pogresanimi.

Seny, sej nevem a se molzejo.. mogoce pa se :)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
25.3.2009 15:39:45   
Menčy

Kje pa je danes sayuri , nič se ni oglasila?user posted image

jaz jo tud že pogrešam
SMRKA - še tebi uspešno kmetovanje!!!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
25.3.2009 16:09:25   
dulcinea

Joj , nekaj sem nardila s svojimi paradajzi, dulci help myuser posted image user posted image user posted image user posted image

Krave se ne molzejo. Pri kurah vem da piše, da bodo jajca kmal. Ampak to piše že odkar jst kmetujem. Pa vidto po dnarju, da že kar neki cajta. Drgač pa živali lahko prodaš, ampak šele ko kupiš skedenj. Drevesa pa požagaš in prodaš, ko kupiš lopico za drva.

Kaj si nardila s paradajzi? Jah, zgnili so ti. Preorji in nove vsadi. Ko boš imela kaj dnarja no. Morš pazit, ker paradajzi pa jagode so zrele po enem dnevu, riž pa krompir po dveh, žito pa koruza pa po treh. Men se zdi no, če nism glih vse zamešala. Saj piše tam ko kupiš sadike, kolk dni, pa kolk dnarja pol to da.

Mislim halo... kašna debata na forumu "starši čvekamo".

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
25.3.2009 16:10:30   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka
Seny, sej nevem a se molzejo.. mogoce pa se :)

Hehehehe, Ranč El Bandi...

Smrka, paradajze morš pobrat, čene ti bojo zgnili.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.