Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:56:51
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny dulci -porkala , pa kje hudiča mam te jagode , jaz jih ne najdem? Levo spodaj kupiš sadike...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 8:57:44
|
|
|
|
dulcinea
|
Nogica, sem brala, da ima Just nekaj podobnega Kitajski masti. Neki alpski nevemkaj. Sam na tvojem ceniku, ki si mi ga poslala, ne najdem. A to obstaja pa sem gledala napačno, al pa ni na ceniku?
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:00:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? Sem jo kar poklikala. Madonca, sem čist leva za te stvari. Se nisem nikol poglobila v tale FB. Neki kofetki letijo, pa ne vem kaj še vse pa sploh ne vem kaj naj s tem delam Bom mogla enkrat eno od vas na inštrukcije poklicat
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:01:24
|
|
|
|
dulcinea
|
Aja pa še to. Lotoska, ki se je včasih javljala tukaj, mi je zaupala, da pred kratkim rodila fantka Gala. No, saj se bo javila, pa vam sama kaj več povedala.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:02:29
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? Sem jo kar poklikala. Madonca, sem čist leva za te stvari. Se nisem nikol poglobila v tale FB. Neki kofetki letijo, pa ne vem kaj še vse pa sploh ne vem kaj naj s tem delam Bom mogla enkrat eno od vas na inštrukcije poklicat Jaz večino tega dam na ignore. Čene bi bila lahko cel dan na internetu. Že tako sem preveč.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:06:19
|
|
|
|
klepetkaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? Sem jo kar poklikala. poslala sem ti dve . Ja, kar obe poklikaj, pa bo vse ok Lotoski pa čestitke ob rojstvu Gala jao, zdaj moram it pa res odkidat. Adijo do zvečer
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:16:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa IZVIRNO SPOROČILO: pikica** Klepetka, si mi "eno poslala". Je to naša smrka? Sem jo kar poklikala. poslala sem ti dve . Ja, kar obe poklikaj, pa bo vse ok Hmmm, kam se je pa ena zgubila? Jao, jao, jaz pa FB
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:18:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Nogica, sem brala, da ima Just nekaj podobnega Kitajski masti. Neki alpski nevemkaj. Sam na tvojem ceniku, ki si mi ga poslala, ne najdem. A to obstaja pa sem gledala napačno, al pa ni na ceniku? dulči to je blo v začetku marca v akciji samo 14 dni, zdej se ne dobi več, žal. Je pa res fajn, podobne lastno sti kot olje 31 ima, samo da je v gelu oz, masti. Zdej so spet druge stvari v akciji oz. v prodaji. seny jaz večino stvari, ki mi ne potegnejo dam na ignore, ker pol lahko vsi dostopajo do tvojih podatkov, če klikaš samo yes. Ti bom jes pršla njive zorat pa posjat . Njivo ko jo pobereš jo moraš najprej zorat, ker če jo ne ti vse zgnije pikica tebe sem pa poklikala na FB Glih včeraj sem pa malo reciklaže na FB naredila in sem ene kar izbriala saj jih mam gor samo za okras, to mi je pa brezzveze. Zdej pa hitr cunje obesti posesat in šibam... Lep dan vam želim...
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 9:25:10
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny sayuri , VSE NAJBOLJŠE še od mene . Ti , ti , pa nam nisi nič povedala SAYURI - olala, sam še jaz ti nisem voščila pa še mesec nazaj sem našla en notesek še iz študentskih let in tam našla tudi zapisane datume med drugim tud tvojga, sam kaj ko mi je spet ušlo , sem že čist nase, zadnje čase vse pozabljam emšo??? al kaj? TOREJ : Če je sreča kapljica vode, če je zdravje žarek sonca in če je ljubezen čudoviti cvEt, ti želim vsega za cel planet. VSE NAJNAJ!!!
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 10:02:53
|
|
|
|
Menčy
|
NOGICA - hvala za včerajšnjo kavico in lepo te je bilo spoznati, ne vem kam bi te dala ampak prav gotovo sva se že kje srečali ali videli KLEPETKA - hvala za hipp že za v naprej, res si "fajna" PIKICA - ja, tud jaz bom hodila na pilates, sam včeraj mi ni zneslo, ker je moj prišel šele ob 19.30 iz službe. Uspešen nakup? Kaj si lepega kupila? Se je Zoja kaj pomirila, drgač je pa gotovo kakašen zobek na pohodu (pri 8. mesecih začnejo rasti zgornji sekalci) Seny - upam na ve najboljše za Alena in upam, da je vse sam pubertetniška rast in hiter razvoj. Je pa res pravi mali lepotec . ah, ja zdaj vidim, da sem čist za luno: FB ni facebook, ampak vse kaj drugega, ah nimam časa še za to, še za Fbook ga nimam; vsem udeleženkam farme želim uspešno kmetovanje !!!! hvala vsem za lepe želje ob materinskem dnevu
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 10:07:26
|
|
|
|
Menčy
|
ah ja, še to , PIKICA, SENY AL PA SAYURI naj mi ena prosim na ZS piše: rabim mobi od Sandre. HVALA
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 10:12:47
|
|
|
|
Menčy
|
PA ŠE MOJA ČESTITKA za vas drage moje forumke: "Na nebu zvezdic je milijon, vsa noč je pozlačena. Milijon je ptic in milijon cvetlic, a mamica je samo ena."
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 10:35:29
|
|
|
|
smrka
|
Helou Ribncanke! Tudi jest vsem mamicam zelim cimbl prijeten dan, pa da se desci spomnijo prnest kako rozo, magari ce jo pr sosedi utrgajo . Svedi nimajo tega dne, tko da jest nedobim nobene rozce, mogoce pa kaj druzga pol.. Jest sem moji mami poslala cestitko za danasnji dan, jutr dobi pa se darilce po posti, upam da bo vesela . Itak da bo Sayuri, porocaj kako si praznovala, nic te ni blo videt na netu, sej ves da smo firbcne :) Kako knedelcka, sta zdaj zdrava? Mency ful lep hotel zgleda tam kjer ste bli, vsaj hodnik mi je ful vsec, mogoce ker mam rada zeleno barvo ... kaka je bla pa soba? Otrocka sta pa res cukrcka Klepetka jest mislim da bom ko se vidimo smela pit sam vodo nisem bla cist nic pridna, kako gre pa kej teb? Kako na tecaju, ti gre to? Jest sem mela izpit vceraj, od pisanja me je kar roka bolela.. ce sem pa prov pisala pa nevem. Prfoksa tecna sploh do nas tujcev A ti je prisla kera potem kej pomagat pomivat okna, al sam pomagat pojest muffine? Upam da pridemo sredino junija na dopust, pa bomo skocil takrat na morje v Istro ker je pred sezono mal cenej. Zdej nam je kar drago prit na dopust, ko je evro vec vreden kot svedska krona .. skratka drago. Nogica zdaj vem kera si, no vsaj po videzu te poznam. Barbara kje je nasa Ptujcanka, bo prisla kej pogledat ribnskega kaplana Muklla tebe se nisem zvohala kera si, no sej je tesko ko nisem v blizini pa se nemorem pridruzit vasim kavicam, pa pilatesu pa telovadbam pa nevem kaj se! Dulci dej mi poslji kako vabilo al kaj da se zacnem tud jest s kmetovanjem ukvarjat, zgleda ful zanimivo to kar pisete. phe.. kukr da ne zapravim ze prevec casa na internetu No tok za zdej, ce sem kero spustila omenit in kej povprasat bom naslednjic! Ajd lepo se mejte, pa nabirajte kej regrata
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 11:09:23
|
|
|
|
dulcinea
|
Smrka, ne morem več danes poslat. Sem že vsa darilca potalala. Bom jutri. Upam, da se spomnim.
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 11:34:51
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy ah ja, še to , PIKICA, SENY AL PA SAYURI naj mi ena prosim na ZS piše: rabim mobi od Sandre. HVALA maš zs
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 11:39:18
|
|
|
|
seny
|
smrka sem ti jaz poslala , sam poglej , če si dobila , ker jaz tud ne znam , kar nekaj klikam , če si dobila mi sporoč , te bom še obdarovala
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 12:21:06
|
|
|
|
smrka
|
Seny dobila juhuuu, ajdi poslji se kako darilo hihi
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 12:38:21
|
|
|
|
smrka
|
Punce hvala za darila.. tolk odojkov sta mi poslali, pa konjev, pa dreves.. mater, kdo bo to vse obdelal pa pomolzel pa vse skupaj :) Zdaj moram prestudirat kako pa kaj.. ............
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 14:07:53
|
|
|
|
seny
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Punce hvala za darila.. tolk odojkov sta mi poslali, pa konjev, pa dreves.. mater, kdo bo to vse obdelal pa pomolzel pa vse skupaj :) Zdaj moram prestudirat kako pa kaj.. ............ Kaj ???????????A se krave molzejo?Kako pa vem kdaj? sem pikici pokazala pokazala mojo hišo pri Simpsih pikica , a ti je všeč?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 14:12:40
|
|
|
|
seny
|
Joj , nekaj sem nardila s svojimi paradajzi, dulci help my
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 14:35:53
|
|
|
|
seny
|
Kje pa je danes sayuri , nič se ni oglasila?
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 14:44:59
|
|
|
|
smrka
|
Sayuri je brez racunalnika, zato je med pogresanimi. Seny, sej nevem a se molzejo.. mogoce pa se :)
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 15:39:45
|
|
|
|
Menčy
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Kje pa je danes sayuri , nič se ni oglasila? jaz jo tud že pogrešam SMRKA - še tebi uspešno kmetovanje!!!
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 16:09:25
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: seny Joj , nekaj sem nardila s svojimi paradajzi, dulci help my Krave se ne molzejo. Pri kurah vem da piše, da bodo jajca kmal. Ampak to piše že odkar jst kmetujem. Pa vidto po dnarju, da že kar neki cajta. Drgač pa živali lahko prodaš, ampak šele ko kupiš skedenj. Drevesa pa požagaš in prodaš, ko kupiš lopico za drva. Kaj si nardila s paradajzi? Jah, zgnili so ti. Preorji in nove vsadi. Ko boš imela kaj dnarja no. Morš pazit, ker paradajzi pa jagode so zrele po enem dnevu, riž pa krompir po dveh, žito pa koruza pa po treh. Men se zdi no, če nism glih vse zamešala. Saj piše tam ko kupiš sadike, kolk dni, pa kolk dnarja pol to da. Mislim halo... kašna debata na forumu "starši čvekamo".
|
|
|
|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 25.3.2009 16:10:30
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka Seny, sej nevem a se molzejo.. mogoce pa se :) Hehehehe, Ranč El Bandi... Smrka, paradajze morš pobrat, čene ti bojo zgnili.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.