klepetkaa
|
Dan, Lana je zaspala, jaz pa hitro sem nasy, ful lepo marelo sta naročila . Včeraj sem vaju z Mašo vidla pri ŠC, ko sta šli s kolesom. Upam da bo tvoje počutje čimprej boljše seny, upam da ej Alen že boljše. MI je naša M. že včeraj rekla, da je bil že v šoli bogi . SEm te iskala na FB, pa ne vem če si prava. TE bom kar zaprosila za prijateljstvo, pa da vidim če si to ti SE že veselim simsov sayuri, ma nisem čisto prepričana, če bo tud sneg zapadel na mojo farmo, ampak saj veš, ziher je ziher . Joj, boščka sta L&Z .Pocajtajte s e čimprej. Pregled pri 5. letih, kakor se spomnim; risati je mogel, pa neka logična vprašanja, običajni pregled, TT, TV, laboratorij, vid,... nič posebnega. Ja, ko mu je Milka rekla da naj nariše človeka, je rekle, da on pa tega ne zna, ekr nimamo, da mu jih nisem kupila, doma barvic in da ne bo narisal, ekr se še ni naučil . MUlc, to s ehje spomnil v momentu, človeka pol ni narisal, je pa rekel, da lahko nariše tovornjak . Aja, pa drugače je znal že takrat človeka narisat. Saj midva ga imava pa tud drug teden, pa pregeld pred šolo+ cepljenje. dulči, jaz v nedeljo priletim samo pozdravit, ker gremo popoldne na en RD nogica, fajn da ste uživali na 5. moških . NO, men so pa ušli, pa sem skoz imela v mislih, da bi jih enkrta rada videla. Ja, glede farme naj te potolažim; res je drago, kot vsak začetek. Ampak ne obupaj, ker jaz sem živi dokaz, da se da napredovat. SEm nakupila še dodatne njive, pa sadike, pa še mi je kar nekaj denarja ostalo DRugače pa sem tudi v živo danes kopala, sadila,.. sem skoraj dušo spustila . SEm okoli otr. hišice skopala,,da bom akkšno trajnico vsadila. Nekako mi bolj lavfa virtualno obdelovanje zemlje, je kar nekako lažje
< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 19.3.2009 13:06:56 >
|