|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
18.3.2009 22:08:31   
klepetkaa
Čer,

otroci spijo, mati pa na farmo poštimat kar je še trebauser posted image

seny, ej kolk sem se pa zdajle naglas smejala, je user posted image mislil da se mi je kaj na slabo obrnilouser posted image . Tako doživeto pišeš, da če bo kdo bral, pa če ne ve zakaj se gre,  ti bo res kakšen CSD na vrata nakopaluser posted image user posted image

ja, moja farma še; kaj naj ti rečem; garam, saj veš kako je to. DRugače pa sadim na polnouser posted image . Šparam za eno štalo, da bom pozimi vsaj živali pospravila.

karte za predstavo; denar bodo vrnili vsem v petek od 9.-12 ure. Mi je Modrej danes rekel. NE bo nobene predstave v Ribnci

dulči, upam da si dobro zrihtala pri Pipsu. Kaj novega?user posted image

sAyuri, upam da sta L&Z že boljše oz. brez vročineuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 18.3.2009 22:10:19 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
18.3.2009 22:32:23   
klepetkaa
aja, še glede slike od hiške, ko smo se zadnjič v Golu pogovarjale(sayuri, seny,..); sem jo slikala in dala na FB. KEr tukaj na RR nič več slik ne objavljam, je preveč javno .

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
18.3.2009 23:00:21   
Nasy
Seny, naročili smo pa ta voziček, samo, da je roza barveuser posted image http://www.baby-shop.si/si/otroski-vozicek-erica-moder-i73.shtml, no, ta na sliki je moder, ker je bil roza najbrž zadnji. Smo hotli enga drugega, pa ga ni bilo več. Sej ne, da sem mahnjena na roza, ker imamo punčko samo že zdaj imamo oranžen voziček, ker pač nismo vedeli takrat, kaj bo.
Mene pa danes zdravje matra, uf, sem ponoči enkrat kuhala, drugič se tresla..pa na lekadolu sem. Ma zunaj sem bila kljub vsemu, ker je bil čudovit sonček.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

Neposredna povezava do sporočila: 1778
19.3.2009 8:01:36   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Seny, a ti si iz Nemške vasi, pa sestra zdej živi v moji rojstni vasi, pa delaš v trgovini? Ker po Seny sklepam, da je izpeljano iz tvojega imena, in ker mi je zadn kolegica, ki praviš, da jo poznaš zelo dobro, naštevala kdo hodi na telovadbo, pa sem zdaj skupaj mal podetektivala. No, če si ta, pol je tvoja sestra moj letnik.

Čeprov, ko sem pa tvoje zadnje pisanje brala, se mi pa ni več zdelo, da si ta oseba. Sploh ko sem brala imena... user posted image user posted image
Ja , jaz mislim , da sem pravauser posted image Ampak , še zdaj ne vem katera si ti user posted image Me tko firbec matrauser posted image Alen je moj sine , Tija moja hčerka...

Sem šla gledat v tvoj album in si res taprava. Sam res nisem vedla, da imaš že tako velikega sina user posted image  

Drugače se pa nikol v osnovni nismo nč družle tko da ne vem, če me glih poznaš. Me pa pozna oz. se spomni tvoja sestra. Ti bi me pa verjetno na videz poznala.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
19.3.2009 8:44:03   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

seny, ej kolk sem se pa zdajle naglas smejala, je user posted image mislil da se mi je kaj na slabo obrnilouser posted image . Tako doživeto pišeš, da če bo kdo bral, pa če ne ve zakaj se gre,  ti bo res kakšen CSD na vrata nakopaluser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Saj se res tolk vživim, ne slišim in ne vidim okol sebe , ko igram simpseuser posted image user posted image user posted image Joj , ti pa že na zimo misliš.
Bom lahko jaz pogledala te slike oz. jih bom znala , ker nisem nič na FB.(za hiško mislim)
nasy ful je luškan , pa cena tudiuser posted image user posted image user posted image nič , bom mogla mal v akcijouser posted image
user posted image user posted image , da se čimprej pozdraviš.Baje neke viroze rasajajo , vročina , driska , slabo počutje......našega Alena je že ujelauser posted image user posted image Sem ga danes , kar doma pustila , je bil včeraj res bogi.user posted image
dulcinea , komaj čakam , da te spoznamuser posted image
sayuri kako sta kaj L&Z?

Neposredna povezava do sporočila: 1780
19.3.2009 9:38:05   
Anonimen
Živjo še od mene

Seny sme se tud jaz zdajle smejala user posted image user posted image user posted image . Kaj si dobra. Kako je pr Simpsih? A mož še zmer samo spi na terasi pa na dnar misli? Kaj pa Tija, a si ji kupila posteljo al še kar na tleh spi user posted image user posted image

dulči ti bom na ZS poslala podatke, ker tud jaz ne vem kako se ti pišeš. Sem pa našla farmo in že sadim. Matr je vse drago. A kej dnarja dobim. Nekej sem že požela, dobila 400 dolarjev pa sem jih takoj zapravla, ker sem najbrž prehitro zorala pa zasjala pa spet zorala, dnar je šel pa kar dol user posted image

Drugač grem pa zdej sadit rožice, da bom imela kej v korita dat. Pa pospravlat grem ker je bommmmbbbbaaaaa.

Ja včeraj smo pa gledali 5moških.com. Zadnja predstava. Super, men je blo enkratno, samo malo mi je bilo že predolgo, ker ne morem sedet 3 ure, me rit začne bolet, pa križ user posted image
Zdej mormo it pa še na ženske.

Lep dan vam želim. Upam, da ne bo dežja ali pa snega, si ga nič ne želim.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
19.3.2009 9:39:22   
Anonimen
Ja sayuri kako sta Lovro in Zara? Sta kaj boljša revčka? Upam, da je blo res enodnevno

seny kaj pa Alen? Ga imaš doma?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1782
19.3.2009 9:43:24   
sayuri
DAn. user posted image  Sem se tudi jaz nasmejala seny user posted image user posted image user posted image  Res dobro napisano. Si vse v živo predstavlja. Tio v bazenu, pa kako lula na tla, pa moža na terasi z denarjem user posted image user posted image user posted image user posted image . seny a samo do 6.4. je aerobika user posted image  Hm...potem grem jaz samo še drug teden. MAm lih tko še plačano user posted image  No ja...septembra bom šla pa v začetno skupino. Pa bom tud jst pol vse te korake obvladala user posted image user posted image user posted image . Drugače lovim svoje noge tam po stepu user posted image user posted image user posted image

klepetka bom šla pogledat na FB hišico. A na kmetiji tud sneg zapade??? Me zdaj to zanima, če moram tud jaz kakšno štalo začet zidat user posted image user posted image user posted image

dulči hm....jaz v nedeljo ne bom mogla na kavico. Grem na snemanje oddaje AS ti tud not padu user posted image

L&Z sta malenkostno bolje. DRiskata na polno, vročina je malo manjša, apetit je manjši, kašljata, smrkata.....  DAnes smo bili pri MAroltovi. Je rekla, da so zdaj te driske na pohodu, da je totalno za **** user posted image  Ja, prav tko je rekla user posted image  Ne vem, kaj ji je user posted image  Je bla že ob pol osmih zjutraj nataknjena...kaj bo šele ob 12h user posted image  Smo dobili svečke in Rehidrol. Pit morta in to je vse. Upam, da se hitro pocajtata. Imam pa drug teden sistematski s Filipom. A katera ve, kaj zajema ta sistematski pri petih letih? Klepetka? A ni tvoj Domen nekaj ušpičil na tem sistematskem (če se prav spomnim) user posted image

Sta se zbudila.... 

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
19.3.2009 10:03:28   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

dulči hm....jaz v nedeljo ne bom mogla na kavico. Grem na snemanje oddaje AS ti tud not padu user posted image

No pa drugič.

Joj, jaz bi šla tud enkrat v živo gledat snemanje oddaje.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
19.3.2009 10:09:54   
Anonimen
dulči sorry sem šele zdaj vidla, da si me ti že pofočkala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1785
19.3.2009 11:41:31   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

dulči sorry sem šele zdaj vidla, da si me ti že pofočkala user posted image

Aha. Sam kure pa krave sem pa že vse danes potalala. Dobiš jutri. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
19.3.2009 12:57:43   
klepetkaa
Dan,
Lana je zaspala, jaz pa hitro semuser posted image

nasy, ful lepo marelo sta naročilauser posted image . Včeraj sem vaju z Mašo vidla pri ŠC, ko sta šli s kolesom. Upam da bo tvoje počutje čimprej boljšeuser posted image user posted image

seny, upam da ej Alen že boljše. MI je  naša M. že včeraj rekla, da je bil že v šoli bogiuser posted image . SEm te iskala na FB, pa ne vem če si prava. TE bom kar zaprosila za prijateljstvo, pa da vidim če si to tiuser posted image

SE že veselim simsovuser posted image user posted image user posted image

sayuri, ma nisem čisto prepričana, če bo tud sneg zapadel na mojo farmo, ampak saj veš, ziher je ziheruser posted image .
Joj, boščka  sta L&Z user posted image user posted image .Pocajtajte s e čimprej.

Pregled pri 5. letih, kakor se spomnim; risati je mogel, pa neka logična vprašanja, običajni pregled, TT, TV, laboratorij, vid,... nič posebnega.
Ja, ko mu je Milka rekla da naj nariše človeka, je rekle, da on pa tega ne zna, ekr nimamo, da mu jih nisem kupila, doma barvic in da ne bo narisal, ekr se še ni naučiluser posted image user posted image user posted image . MUlc, to s ehje spomnil v momentu, človeka pol ni narisal, je pa rekel, da lahko nariše tovornjakuser posted image . Aja, pa drugače je znal že takrat človeka narisat.

Saj midva ga imava pa tud drug teden, pa pregeld pred šolo+ cepljenje.

dulči, jaz v nedeljo priletim samo pozdravit, ker gremo  popoldne na en RD

nogica, fajn da ste uživali na 5. moškihuser posted image . NO, men so pa ušli, pa sem skoz imela v mislih, da bi jih enkrta rada videla.

Ja, glede farme naj te potolažim; res je drago, kot vsak začetek. Ampak ne obupaj, ker jaz sem živi dokaz, da se da napredovat. SEm nakupila še dodatne njive, pa sadike, pa še mi je kar nekaj denarja ostalouser posted image user posted image user posted image

DRugače pa sem tudi v živo danes kopala, sadila,.. sem skoraj dušo spustilauser posted image . SEm okoli otr. hišice skopala,,da bom  akkšno trajnico vsadila.

Nekako mi bolj lavfa virtualno obdelovanje zemlje, je kar nekako lažjeuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 19.3.2009 13:06:56 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
19.3.2009 16:37:22   
Anonimen
Aha. Sam kure pa krave sem pa že vse danes potalala. Dobiš jutri.

Hvala user posted image user posted image user posted image Bom tudi jaz tebi poslala kar bom imela.

Klepetka in sayuri tudi vama hvala user posted image user posted image user posted image

O kakšno grozno vreme s eje pojavilo user posted image . Tako bi šla ven, Tara bi se rada gugala pa ne bo nič danes. Sva zdej te dni zelo uživale zunaj na sončku, sva šle v gozd po kronce in teloh, pa po veje, pa mačice, pa lovile sva se po vrtu, danes bi se pa gugale pa peskovnik bi že aktivirala pa ne bo nič user posted image . Komaj čakam spet sončka user posted image

Nasy lep je vaš voziček user posted image user posted image user posted image Kako je pa kaj Maša?

seny danes vama moram poslat obljubljeno gradivo, do večera bom uredila user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1788
19.3.2009 19:06:30   
Nasy
Živjo punce!
Pa imamo spet to kislo, zimsko vremeuser posted image sva bili z Mašo zunaj dopoldan z vozičkom, čeprav ni bilo posebej toplo. Kot kaže bo zdaj spet malo zimeuser posted image
Moje zdravjeuser posted image pojma nimam, kaj me je zadelo. Grlo me boli za umret, glava tudi, mišice malo manj kot včeraj bolijo a sem k ena cunja. No, bejba pa zahteva svoje. Šmalčeva dela pa šele jutri pop. kar pomeni, da se lahko naročim kvečjemu za v pon. Jst pa upam, da bo do takrat vse tole že mimo. Bomo jutri v lekarni probali kaj najt zame.
Sva pa popoldan obe spali skor 2 uri. Zdej sem si pa žajbljev čaj skuhala, če bo kaj nucalouser posted image
Joj, punce, ne govorte o opravilih zunaj hiše, ker to takooo pogrešam..zdej nej gre še tole grdo vreme mimo, potem pa napadem jst naš košček vrta, če bo kaj raslo. Nimam pojma, kdaj tukaj kaj sejat..

Moram povedat še to, da smo danes prejeli vozičekuser posted image evo, takole zgleda na naših slikah, s >ta pravo bebo<user posted image aja, danes, ko sva šli8 na sprehod, mi en možakar reče:"A vi pa kr s ta pravo bebo tkole?"user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
19.3.2009 20:36:27   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: Nasy
Moram povedat še to, da smo danes prejeli vozičekuser posted image evo, takole zgleda na naših slikah, s >ta pravo bebo<user posted image aja, danes, ko sva šli8 na sprehod, mi en možakar reče:"A vi pa kr s ta pravo bebo tkole?"user posted image user posted image
user posted image

sam , da to komentiram-iiiiiiiiiiiiiiiiiii ful luškan voziček in bejba v vozičku...kok je bil voziček zanimiv , verjetno je vsega pregledalauser posted image
Zdaj grem pa simpse igrat , se pol kaj oglasim.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
20.3.2009 7:49:13   
sayuri
Jutro.
nasy ful ful lep voziček. Je dobro vodljiv? Me zanima zarad koles user posted image . Pa itak ne morem vedet, kako bi se dvojni obnesel user posted image  So ga pa zlo hitro dostavili. Je bila poštnina brezplačna? ZA unga možakarja pa vem, kateri je. Tud men je že ene dvakrat rekel..."Ma vi imate prave bebe. In to dvije." user posted image  user posted image user posted image user posted image   Se kasneje oglasim.... sta L&Z kisla, kot kisla paprika

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
20.3.2009 8:17:23   
Nasy
Sayuri, meni se zdi kr lepo vodljiv, prvi občutek, ko sem M. zapeljala po stanovanju je bil-uau, kako je lahek in se lepo pelje! Dost lepše k >star<user posted image Dostava je bila brezplačna ja. Je bla pa fora..pride poštar in zvoni, moj gre dol, uni pa se opravičuje, da bi mogel imet paket za nas pa ga nima ampak ima samo papir za podpisat in mu sploh ni nič jasnouser posted image no, čez kako uro je pa klical šofer, ki nam je dostavil paket, da je možek povedal, kje smo. Imej pa točno naštimano-drobiž, ker uni kr čaka, če nima kaj vrnituser posted image
Naša bejba se tudi nekaj repenči danes..ob pol sedme se je dvignila in odločila, da je konec spanja. No, do sedme smo se še malo valjali po postelji. Zdaj je spet podrla ves ritem..no, saj ne, da smo ga imeliuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
20.3.2009 20:41:53   
seny
Da se malo javim , vas ne bom nič komentirala.
Včeraj sem bila z Alenom pri zdravniku , pregledala mu je kri, CRP je imel povišan čez 180 , SR pa nekaj čez 20 , danes sva šla ponovno na odvzem krvi CRP je sicer padel na 96 ampak je še vedno previsok , dobol je Hikoncil , v torek pa ponovni odvzem krvi.Ampak vse skupaj mi tok smrdi , nekaj se dogaja z njim , sicer se je že včeraj in danes baje super počutil, ampak....
Skrbi me sto na uro.user posted image
Se katera kaj spozna na zdravstvo?

klepetka , danes je bil zadnji dan za vračilo kart ,si jih nesla nazaj?
sayuri sta vaša čmrlja , kaj boljš?
nasy kako pa tvoje zdravje?
dulci je tud v vašem koncu tok gnilo vreme?

Neposredna povezava do sporočila: 1793
20.3.2009 22:15:58   
dulcinea
Heh, v Rakitnici je svinjsko mraz. user posted image  Dol je pa začela burja pihat preden sva šla.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
21.3.2009 10:01:02   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image kavica za vse Ribnčanke user posted image

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1795
21.3.2009 10:05:05   
Anonimen
Kako ste?
Je mraz zunaj a ne? Pa prvi pomladni dan user posted image
No sej men je v bistvu vseeno saj bom cel dan noter na toplem, me vsaj ven ne vleče user posted image
Danes sem pa malo zaspana user posted image
user posted image , tako da bom šla zvečer ko pridem domov takoj v vodoravni položaj.

seny držim pesti da bo vse ok z Alenom user posted image user posted image user posted image Upam, da si našla kaj koristnega včeraj, sem mogla pol it, tako da nisem nič več gledala.

Lep dan želim vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1796
21.3.2009 15:08:18   
sayuri
Hellouuu. Uf, pomlad je danes pokazala zobe. user posted image

Je tukaj precej zatišje. Se pozna, da je sobota. Pri nas vsi spijo user posted image , jaz pa pri računalniku, normalno. user posted image

MAlce sem se danes dopoldne v pospravljanje vrgla, pa pranje, sušenje, zlaganje perila.... Še dobro, da imamo sušilca. Pri dveh driskajočih ritkah komaj folgam s cunjami...skoz perem in sušim. L&Z še vedno driskata.user posted image Mogoče je malenkostno bolje. ZDaj se je vsaj barva kakca sprmenila v temno rjavo. Pijeta borovničev čaj, pa Rehidrol jima po žličkah dajem, pa jabolčni kompot kuham... APetit je malenkostno manjši, sta pa drugače dobre volje, nasmejana.... Mi je pa šele danes potegnilouser posted image ....driskat sta začela tisti dan, ko sem Aptamil 2 iz Kolinske zamnejla z Aptamilom 2 iz Mullerja. Hm, da bi blo zarad tegauser posted image  Sam vročina prve tri dni že ne bi bla od tega.... No ja...če v ponedeljek ne bo še dobro, moramo nazaj k zdravniku.

Zvečer grem s taščo in tastom (madonca kombinacija) gledat 5 moških in žensk.com. Lucija ima premiero. user posted image  KAr komaj čakam, da grem malce od doma. user posted image  
Zdajle pa nujno rabim en kafe...mi oči čist skup vleče.

Aja, danes smo zopet prespali noč user posted image  user posted image user posted image

seny velik objemček zate. user posted image user posted image user posted image  ŽAl ti ne znam povedat in svetovat, kaj bi tele cifre pomenile. Močno držim pesti, da gre le za kako virozo.

Kaj pa naši dve dopustnici? Še uživata?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.3.2009 0:00:07   
smrka
Helou punce, jest se sam prfockam da sem tle, vas prebiram tako da sem na tekocem user posted image
Seny sem te dala med prijatelje v FB, sem te cist zamenjala za eno drugo - sej tud tebe poznam na videz, bolj tvojo sestro sva isti letnik. Kako kaj sestra, je porocena, ima otroke?
Sayuri bos kmal praznovala a?? Ce bi bla v blizini bi morala castit kako kremsnito! Naj ti bo za zdaj user posted image . Kako sta knedelcka, sta zdrava? Dej kako slikco se prpopej!

Ostale punce lepo se mejte, bodite zdrave!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.3.2009 8:51:08   
dulcinea
Vikend mrk user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.3.2009 8:55:11   
seny
Dobro jutro,
Sayuri kako sta L&Z?Si dobila mail od Sandre ?
smraka jaz te tud poznam na videz .Ne moja sestra ni poročena , tudi otrok nima , je pa še vedno takšna kot je bilauser posted image user posted image nasmejana , temperamentna in jeznaritauser posted image user posted image Jaz jo obožujemuser posted image Zate pa nisem vedela , da ne živiš tukaj...
dulcinea zdaj pa vem katera si , ja valda te poznam , sam sliko sem mogla videt , sem takoj vedla kera si.user posted image
Naše dopustnice mislim , da so že doma oz. pridejo danes.Ziher bojo polne energijeuser posted image jutri na telovadbi bojo , kar trgaleuser posted image user posted image user posted image
nogica in klepetka -jutri kavica ob 11-pa jaz častim , da slučajno ne bo spet kakšnega prerekanja.Vabljene tudi ostale...Jaz bom bolj kratka , ker imava ob 11.30 z Alenom zdravnika.
Boste jutri še meni razložile to farmo na FB , mam en kup daril , pa ne vem kaj z njimiuser posted image BW pri Simpsih so mi otroke odpeljal , moj dragi pa iz terasi ni mogu zato , ker sem klop preblizu mize porinlauser posted image user posted image Zdaj sem prekinla staro igro-sem začela znova, so me razkurli , ker sem ob otrokeuser posted image user posted image user posted image Tko , da spet gradim , urejam , pleskam......user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica in menčy kako je bilo na doputu-poročilo prosimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.