seny
|
Dobro jutro, evo za nas kafetkarce o menčy , kako lepo te je brat, ja super , da ste se imeli fajn in ful dobre slikice , kakšna cortka.Veš naš Alen je ok , to ga zagrabi recimo , tko na dva tedna , mal vročine in utrujenost, drugač mi pa jamra za trebušček , nogo , glavo...in to je zdaj že dobra dva meseca.Najprej sem mislila , da ga skrbi šola, pa , da se je mogoče s kakšnim sošolcem skregal...ampak ni to to.No saj greva danes nazaj pa , da vidimo.Težko verjamem , da bi bila to virusna ali bakterijska okužba , glede na to , da ima povišano samo SR in CRP(182).Če bi bilo to bi se verjetno , še kakšen kašelj , smrkel ali pa vsaj levkociti bi kazalai na to , pa ne, tudi toliko , časa se nebi vleklo...No ja , bomo vidli.Veš , da za pilates pa ne vem do kdaj bo.Prideš danes? Na telovadbo pride danes psihologinja. nogica ja kmetijo mi boš , pa mogla razložit , joj veš kolk mam daril , pa ne vem kaj z njimi No ti bom , kar tukaj napisala , da rabim kremo za roke.No saj se itak kaj vidmo. dulci , a ti primorce rihtaš Daj še za eno mojo prijateljico mal povpraš Sicer ona bi bila proti , men bi , pa odgovarjal primorski zrak in vinček sayuri , kako je zdaj , ko pijeta "tapravo "mleko, je konc driske?Veš ti si en fenomen od ženske , šoping , kavica , telovadba , plavanje........tri otroke, pa vse zmoreš in nič ne kompliciraš-res si nam lahko za vzgled No, mene danes ne bo na telovadbo , ker imava z Alenom zdravnika ob 11.30 in pol bom sam norela , tamalo v varstvo , pa preobleč , da ne bom glih v trenerki ...mah, brezveze , ko bova konc se bova raj oglasila na kavo , če boste še tam.Ne vem kolk časa bo danes telovadba.No v glavnem jaz bom mal čez enajst v Golu , če bo katera tam (nogica , klepetka)
|