|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
23.3.2009 8:56:08   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Vikend mrk user posted image user posted image user posted image
dulci , vse smo se moškim posvečaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.3.2009 9:58:17   
Anonimen
nogica in klepetka -jutri kavica ob 11-pa jaz častim , da slučajno ne bo spet kakšnega prerekanja.Vabljene tudi ostale...Jaz bom bolj kratka , ker imava ob 11.30 z Alenom zdravnika.

seny a se nisem jaz pred tabo v vrsto postavla, kaj se vrivaš user posted image user posted image
Kako je Alen? Si kaj ugotovila? Za kmetijo lahko zdej tud mene kaj vprašaš, sem čist noter padla user posted image , samo dnarja mi skoz zmanjkuje user posted image , matr je vse drago.
A teb je pa socialna kar otroke vzela? Ja najbolš da si drugo družino ustvariš user posted image

dulči je bil pa res mrk čez vikend. Jaz sem zvečer samo prečekirala maile pa pogledala če se je kakšna kej javla, pisat pa se mi ni dal.

Jaz sem pa danes dobila prvi odgovor na eno prošnjo. Poslala sem jih... sej ne vem, res ne štejem ampak okol 150 sigurno v zadnjih mesecih user posted image . Sej ta odgovor je bil negativen ampak je vsaj bil, vsaj vem, da so me obravnavali. Sploh ne vem več kam naj pošiljam user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.3.2009 10:28:22   
Menčy
Dobro jutro!
Čas je že, da se vam malo spet oglasim. Mi smo srečno prispeli že v petek pozno zvećčer, sam nekako semi ni uspelo še prikopati do računalnika, saj veste razpakiranje to je šele živ user posted image , vse mora v pranje potem pa v likanje, pa kakšni zasušeni flekci od sokcov pa sadja in zelenjave, ki se usedejo na lepe bele majčke in se sploh nočejo odseliti kam drugam. Sem bla tok jezna user posted image  na mojega, sem mu že 100x rekla naj ne kupuje tiste multisole user posted image , ki pusti tak madež, da pop...., ampak ga mala princeska pregovori..

ja, brala sem vas redno, smo mel računalnik v vsaki sobi, sam pisat se mi pa ni dal  pa še male bi zbudikla s svojim glasnim tipkanjem po tipkovnici                             
 KAKŠNE FARME SE GRESTE? FB - facebookuser posted image mogoče? Moram reč , da ste pridne  user posted image  urejate vrtove realno in virtualno, mne še našega doma ne uspe. user posted image  mi boste morale jutri na user posted image razložiti za kaj gre.

berem da ste spet nekma vsi bolni - kaj so res spet te "driskačke " na pohodu?
SAYURI - kako ste kaj, še bolni? Kako je bla premiera s taščo in tastom?
Kako prideš na snemanje "ATTNP", midva bi ful šla?
SENY - kako kaj ALEN? ŽE BOLJE? A tud pilatesa ne bo več dolgo , tko kot aerobikeuser posted image user posted image ????
PIKICA - ŠE UŽIVA user posted image a so potem ozdraveli?
NASY - res lep voziček, men je padel v oči tak sam mmodre barve, bi ga tkoj mela...
NOGICA - bogica tok prošenj si poslala, upam na ugoden razplet, saj ni luštno sam doma sedet a ne?!
Dulcinea - kako je bilo s kolegico potepanje po primorski, vidiš kaj Nadjo?

babuške, kaj moramo jutri plačati nov krog vaj za malimi?

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.3.2009 10:39:08   
Menčy
takole pa sta uživala naša malčka, vsak po svoje:

user posted image

user posted image

imeli smo se res lepo, nad Olimijami in hotelom Sotelia pa sam epohvale (od osebja do hrane, sobe, urejenostjo, masažami, savnami....)res smo uživali, čeprav se spočili ravno pa nismo
kaj več vam povem še jutri

papa

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.3.2009 13:25:24   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

Jaz sem pa danes dobila prvi odgovor na eno prošnjo. Poslala sem jih... sej ne vem, res ne štejem ampak okol 150 sigurno v zadnjih mesecih user posted image . Sej ta odgovor je bil negativen ampak je vsaj bil, vsaj vem, da so me obravnavali. Sploh ne vem več kam naj pošiljam user posted image

Jst sem pa ravno zadnjič na zavodu rekla, da je manj kot 50% odgovorov in je bla ženska ful presenečena, da je tko mal. A ti si pa od 150 sam en odgovor dobila? Kakošno izobrazbo pa imaš in kam pošiljaš? Mogoče bi mogla narediti prošnjo bolj zanimivo...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.3.2009 13:30:00   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

Dulcinea - kako je bilo s kolegico potepanje po primorski, vidiš kaj Nadjo?

S prijateljico sva se super imeli. Škoda, ker sva tako daleč. Ji morm zrihtat kašnga tipa tukaj blizu... user posted image  

Nadje pa nisem videla še letos... Tud lani ne vem, kdaj sem jo videla nazadnje. Če ni blo pri polnočki...

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.3.2009 14:09:47   
Anonimen
Jst sem pa ravno zadnjič na zavodu rekla, da je manj kot 50% odgovorov in je bla ženska ful presenečena, da je tko mal. A ti si pa od 150 sam en odgovor dobila? Kakošno izobrazbo pa imaš in kam pošiljaš? Mogoče bi mogla narediti prošnjo bolj zanimivo...

Ponavad pošiljam na razpise ki so na mojedelo.com. Glede prošnje pa se mi zdi, da imam sestavljeno čist ok. Najprej kratka predstavitev, nato življenjepis. Parkrat sem celo osebno klicala pa sem dobila odgovor, da iščejo kader z nižjo izobrazbo pa z delovnimi izkušnjami. Sej to je problem, delovne izkušnje. Teh imam ogromno, ampak preko ŠS, zaposlena sem bila le 2 leti. Ma bo že, enkrat se bo pa menda kej našlo. Samo zdej je ful kriza povsod.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.3.2009 14:39:38   
sayuri
Da se še jaz malo oglasim. Dopoldne sem bila z L&Z v LJ. Sem šla dobesedno na "far pošto" v Kolinsko po mleko. JAz imam resnično na sumu, da L&Z driskata zarad Aptamila iz Mullerja. ZAčela sta tisti dan, ko sem začela dajat mleko iz Mullerja. Sta čist ok, vesela, živahna, vročina je bla le 3 dni, potem je izginila. AMpak driskata še vedno. user posted image  PA sem vse mogoče poskušala - borovničev čaj, šipkov čaj, riž, banana...nič bolje. Jesta normalno, pijeta ful....kaj če bit druzga, kot mleko. PA še Zara ne poje cele flaše, kot je ponavadi, ampak se kar neki zmrduje user posted image  No, danes bosta dobila tistega standardnega, ki smo ga vedno dajali. Bomo videli, kako bo. MAlce sem mogla it še v Supernovo pošpegat,user posted image pa Lucija je na kafe prišla, pa smo počvekali...prav fajn je blo. Prejle smo domov prišli, L&Z sta pojedla in zdaj spita.

Menčy lepo, da ste uživali. Slikici sta krasniuser posted image Povej mi, če ste bili vi štirje v eni sobi? KAko ste usklajevali spanje Tobije in ZArje? Imam eno varianto za morje v hotelu...ampak v triposteljni sobi, pa ne vem, kako bi to speljali user posted image user posted image user posted image  Drugače imamo pa farme na Fanebooku, ja user posted image  Kot da nimamo kaj bolj pametnega za počet user posted image user posted image user posted image
Saj glede tele farme jaz še ne zastopm čist, kaj naj počnem s podarjenimi živalmi? Mi tud kakšen denar prinašajo? Drevesa obiram in vsaj nekaj denarja dobim, kaj pa naj s tistimi piščanci, kozami, kravami in konji user posted image  user posted image user posted image user posted image  Aja, pa še to. A kmetijo lahko kaj razširim? Mislim te povrišne? Ker imam počasi že dnečo user posted image

seny ajej, kaj ti je socialna oba otroka odpeljala? Jih lahko dobiiš nazaj, al kako? Je Alen boljši?
kelpetka, hvala za razlogo glede sistematskega. Se spomnim, ko si takrat razlagala, da bi se najraje v zemljo pogreznila, kaj je Domen odgovarjal user posted image  Bog ve, kaj bo Filip pogruntal user posted image  Ima včasih tud prav "pametne" user posted image .
pikicaaa, kdaj imate pa vi sistematski? KAko je blo na dopustu?

Še Menčy.  No, včeraj  nisem šla gledat snemanje As ti tud not padu. Mi ni zneslo. PA zlo pozno se lahko zavleče. Drugače ne vem, kako prideš notri (po moje pišeš/pokličeš na pop tv in ti pošljejo vabilo). Men je zrihtala Lucija. Glede na to, da sta jo LAdo in Jurij gostila, je lahko pripeljala nekaj svoje publike. NA koncu ni blo nikogar, kar je blo še bolje. Je pa rekla, da je blo zabavno, smešno....

Jutri se vidimo. seny, sem dobila sandrin mejl. Upam, da bomo ok. In da ne bova spet sami telovadli user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.3.2009 17:10:12   
Menčy
SENY IN SAYURI ---- mail od Sandre-haz spet nisem nič dobila-a je telovadbauser posted image kakšna sprememba?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.3.2009 17:11:45   
Menčy
SAYURI -- JA, BILI SMO V ENI SOBI ---BERI VELIKIIII, ampak spanje nam je kravlžlalo živce, več ti povem jutzri, mam malega v naročju pa me skoz vleče za lase auuuuu

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.3.2009 20:10:10   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Saj glede tele farme jaz še ne zastopm čist, kaj naj počnem s podarjenimi živalmi? Mi tud kakšen denar prinašajo? Drevesa obiram in vsaj nekaj denarja dobim, kaj pa naj s tistimi piščanci, kozami, kravami in konji user posted image  user posted image user posted image user posted image  Aja, pa še to. A kmetijo lahko kaj razširim? Mislim te povrišne? Ker imam počasi že dnečo user posted image

Farmo lahko razširiš. Poišči na forumu. Je ena povezava, klikneš in imaš več hektarov. user posted image

Živali lahko prodajaš, vendar šele potem, ko kupiš skedenj. Se da kar zaslužit z njimi, sploh če ti jih nekdo redno pošilja.  Baje pa da bodo kure dajale jajca, sam piše že odkar sem gor, da bo dodano kmalu.

Še Menčy.  No, včeraj  nisem šla gledat snemanje As ti tud not padu. Mi ni zneslo. PA zlo pozno se lahko zavleče. Drugače ne vem, kako prideš notri (po moje pišeš/pokličeš na pop tv in ti pošljejo vabilo). Men je zrihtala Lucija. Glede na to, da sta jo LAdo in Jurij gostila, je lahko pripeljala nekaj svoje publike. NA koncu ni blo nikogar, kar je blo še bolje. Je pa rekla, da je blo zabavno, smešno....

Men se zdi da piše na koncu oddajo en kontakt kamor se lahko prijaviš. Jaz bi tud šla enkrat. A Lucija bo naslenjič? Fino.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
24.3.2009 8:35:23   
Anonimen
Jutro čvekice!

Ekola, jaz sem doma. Smo se vrnili v nedeljo. Bilo je fino, dobila pa sem ponovno potrditev da toplice niso zame, pa tudi vreme nam ni bilo naklonjeno, tako da so šli nekateri načrti "po gobe". No, ampak paše malo spremembe okolja in glavno je, da uživajo otroci. Lana je imela veliko družbe, nas je bilo vseh skupaj 12 user posted image . Zoji pa je itak vseeno kje je, važno da je sita in previta user posted image

Danes telovadba. Se vidimo a ne? Razen Seny-pridete ostale? Za kavico bom pa videla kaj in kako, ker okoli 12h letim v Ljubljano po nakupih. user posted image
Mislim, da bomo zdaj zdaj prišle okrog, tako da takoj za Seny sem jaz na vrsti da častim kavice. In pika user posted image , čeprav bi se spodobilo da danes častita Zoja in Tija, ker praznujeta 8 mesecev. user posted image
Vidim da se greste vse neke farmarke in ti Seny-to je nekaj novega tole s Simpsoni?! user posted image  Nisi nikoli nič omenila. Pa zgleda da imate vse FB??! Jaz pa nič ne vem user posted image  No, saj jaz sem bolj poredko gor, grem prečekirat vsake toliko časa kaj se dogaja, časa za kakšno kmetijo imet pa nimam user posted image .
Zunaj že dežuje user posted image . Grem se počasi pripravit za razmigovanje, danes imamo tudi obisk psihologinje. Jo bom kar domov vzela user posted image user posted image user posted image  Upam, da se Zoja pravočasno zbudi.
Se vidimo!

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1812
24.3.2009 8:37:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pikicaaa, kdaj imate pa vi sistematski?

Nič še nismo dobili obvestila. Pa saj Lana je itak avgustovček, tud Filip je nekaj hitro dobil povabilo glede na to da je junijski, a ne? A jutri imate? No, boš povedala kako je bilo.

< Sporočilo je popravil pikica** -- 24.3.2009 8:39:26 >

(odgovor članu sayuri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
24.3.2009 8:49:37   
Anonimen
user posted image VSE NAJBOLJŠE TIJI ZA 8 MESECEV! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
24.3.2009 9:05:17   
seny
Dobro jutro, evouser posted image user posted image user posted image user posted image za nas kafetkarceuser posted image

o menčy , kako lepo te je brat, ja super , da ste se imeli fajnuser posted image user posted image user posted image in ful dobre slikice , kakšna cortka.Veš naš Alen je ok , to ga zagrabi recimo , tko na dva tedna , mal vročine in utrujenost, drugač mi pa jamra za trebušček , nogo , glavo...in to je zdaj že dobra dva meseca.Najprej sem mislila , da ga skrbi šola, pa , da se je mogoče s kakšnim sošolcem skregal...ampak ni to to.No saj greva danes nazaj pa , da vidimo.Težko verjamem , da bi bila to virusna ali bakterijska okužba , glede na to , da ima povišano samo SR in CRP(182).Če bi bilo to bi se verjetno , še kakšen kašelj , smrkel ali pa vsaj levkociti bi kazalai na to , pa ne, tudi toliko , časa se nebi vleklo...No ja , bomo vidli.Veš , da za pilates pa ne vem do kdaj bo.Prideš danes?
Na telovadbo pride danes psihologinja.
nogica ja kmetijo mi boš , pa mogla razložit , joj veš kolk mam daril , pa ne vem kaj z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image No ti bom , kar tukaj napisala , da rabim kremo za roke.No saj se itak kaj vidmo.
dulci , a ti primorce rihtašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Daj še za eno mojo prijateljico mal povprašuser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer ona bi bila proti , men bi , pa odgovarjal primorski zrak in vinčekuser posted image user posted image user posted image
sayuri , kako je zdaj , ko pijeta "tapravo "mleko, je konc driske?Veš ti si en fenomen od ženske , šoping , kavica , telovadba , plavanje........tri otroke, pa vse zmoreš in nič ne kompliciraš-res si nam lahko za vzgleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, mene danes ne bo na telovadbo , ker imava z Alenom zdravnika ob 11.30 in pol bom sam norela , tamalo v varstvo , pa preobleč , da ne bom glih v trenerki ...mah, brezveze , ko bova konc se bova raj oglasila na kavo , če boste še tam.Ne vem kolk časa bo danes telovadba.No v glavnem jaz bom mal čez enajst v Golu , če bo katera tam (nogica , klepetka)

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
24.3.2009 9:05:54   
Menčy
user posted image  ZOJI user posted image  in TIJI user posted image  VSE NAJBOLJŠE user posted image  ZA 8. mesecev!!!! user posted image

pikica - dobrodošli doma: in kot pravi jo : "LJUBO DOMA, KDOR GA IMA"

se vidimo na telovadbi, čeprav ne vem, kako bo z našim malim, ker nič ne spi, siten pa, ko čmrlj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
24.3.2009 9:06:27   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

user posted image VSE NAJBOLJŠE TIJI ZA 8 MESECEV! user posted image user posted image user posted image
hvala , sem spet pozabila 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
24.3.2009 9:07:47   
seny
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZOJA VSE NAJBOLJŠE ZA MINI ROJSTNI DANuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
24.3.2009 9:08:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

Ma dobro da imaš ti mene user posted image  Jaz sem tvoj opomnik user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
24.3.2009 9:09:55   
Menčy
SENY - SVA pisali isočasno, hvala za kofetek
a psihologinja pride? super, čeprav oh, smrkelj mali, ko bi vsaj za 20 minmut zaspal

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
24.3.2009 9:10:16   
Anonimen

user posted image  ZOJI user posted image  in TIJI user posted image  VSE NAJBOLJŠE user posted image  ZA 8. mesecev!!!! user posted image

se vidimo na telovadbi, čeprav ne vem, kako bo z našim malim, ker nič ne spi, siten pa, ko čmrlj

Hvala Menčy v Zojinem imenu in tudi tebi Seny user posted image
Moja Zoja pa še kar spi. Očitno jo bom mogla iz postelje dvignit user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1821
24.3.2009 9:10:32   
seny
OOOOOOOOO pikica  sem dve uri ta post pisala , sem se vmes še tuširala.Sem vesela , da si domauser posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
24.3.2009 9:11:44   
seny

hvala menčy

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
24.3.2009 9:12:49   
seny

Ma dobro da imaš ti mene user posted image  Jaz sem tvoj opomnik user posted image user posted image user posted image
ti si zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
24.3.2009 9:15:19   
Anonimen

ti si zakonuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Aja, jutri okoli 12.30 imaš tud ene obveznosti, da te spomnim user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica** -- 24.3.2009 9:16:09 >

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.