neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera Sem ravno razmišljala, da če bodo naši štrajkal pri sesanju (pospravljanju stanovanja), je to razadi travm baby vaca Tale mi je všeč! IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Ojla! Draga Populis naju je zapustila, ampak so bili že novi obiski na vratih. Kako je lep filing, ko veš, da ljudem ni vseeno. Ok, sedaj pa drugo kosilo, zame, seveda, mali je že jedel. Sta z Laro malicala k ta velika. Drage moje, tale neboglasnica me je v zgoraj obarvanem stavku skoraj že pokopala, tako da pokorno javljam, da sem med živimi, in to čist ornk, ker kuham kosilo in pucam hladilnik( dobila idejo ravno pri neboglasnici, ker ima to njen mož danes za domačo nalogo ). Ja Lara se je pa tolk namlcala, da spi že 2 debeli uri.Zgleda da jo bom vsak dan k teb na kosilo furala, da bo mala zaužila konkretno porcijo . Vas pridem pošnofat še kasneje Se pokorno opravičujem, stokrat oprosti, smrk.. e je že Tims nakurla. Glede kosila sem za, če boš ti meni tako slastne malice nosila, . Hecam se. Nočem malic, ker kmalu skozi vrata ne bom mogla, ti kar pripelji malčico, da bosta skupaj jedla. Saj veš. v dvoje je lepše... Populis: Lara pančka ali imaš tatko servis? Živa in Lara: bravo dekleti za am am Sara tuli na sedežni, ker se učimo matematiko za jutrišnji test. Cel teden samozavestno pravi, da ona vse zna, zdaj pa ugotavlja, da temu ni tako. Brez veze, jo grem še malo zamorit.
|