|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.3.2009 17:32:15   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mojcek - tole z zadnjo zlico se je vceraj zgodilo pri nas za malico - ji dam banano, 2 Plazmon piskotka & hrusko, vse pretlacim z zlico. Nekaj kosckov seveda ostane, jih mala dobro grizlja z dlesnimi, no, na zadnjo zlicko se je pa ujela ena nemarnica nesramnica hruska mal vecjega premera - niti nisem zapazila, k sem bla vesela, da je konec malice ... anyway: ta mala hopla ven izbruhne. Sva vse ujeli v roza gumast slincek. Mal sem vse skupaj opazovala, potem pa spet zakurblala zlico, postrgala s slincka in ji dala za jest - s takim uzitkom je pohrustala, k da bi bla cokolada zraven, res.

user posted image user posted image user posted image  To se pa valjda hecaš, ne? Nisi ji menda njenega bruheca dala za jest????user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, kar dviguje se mi, ko na to pomislim.....saj nisi tak mislila, reci da ne, plis....user posted image

user posted image bljak, ko sem to brala - pa oprosti metuljcek, se je meni tudi skoraj dvignilouser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
24.3.2009 17:36:25   
3jeMi
takole... najprej malo takih... potem pa še plavalne...

tudi moje življenje je včasih težko... (op. user posted image )
user posted image

... pa tudi zelo lepo... v družbi sestrične Ane...
user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
24.3.2009 17:41:56   
AAA
Ljubljančanke, če vas zanimajo info. o vrtcih:

http://www.ljubljana.si/si/mol/mestni_svet/seje/79515/detail.html

http://www.ljubljana.si/si/aktualno/aktualno/vpis_vrtec/default.html

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
24.3.2009 17:44:13   
3jeMi
pa še malo plavalnih...

luka, svit, lara, lovro in manja
user posted image

žabe svatbo so imele...
user posted image

"boj" za igrače...
user posted image

guncanje na blazini 1
user posted image

guncanje na blazini 2
user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
24.3.2009 17:49:32   
tims
Ojla, naju jutri definitivni ne bo na srečanjeuser posted image . Sem še vedno ful prehlajena, Nina je sicer dosti boljše, ampak se bojim, da ne bom koga okužila...

Mam pa eno vprašanje: a ste ve že dajale kivi svojim user posted image ? Jaz sem ji dala do sedaj trikrat (prejšnji teden prvič), pa sem danes v Mamini paparici prebrala,da naj bi kivi dajal šele od enega leta naprejuser posted image . Sicer ni imela nobene reakcije, ampak zdaj pa res ne vem, kaj narestuser posted image

Lara user posted image . Je verjetno ugotovila, da je GH bolš od mlekcauser posted image  Populis, kakšna je bila noč? Ne vem si že kaj napisala pa sem spregledala....user posted image .

Nč, grem, je sestra pri meni na obisku. Uživajte.

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
24.3.2009 17:55:39   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Ljubljančanke, če vas zanimajo info. o vrtcih:

http://www.ljubljana.si/si/mol/mestni_svet/seje/79515/detail.html

http://www.ljubljana.si/si/aktualno/aktualno/vpis_vrtec/default.html

tenx... zlata si user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
24.3.2009 17:58:15   
3jeMi
tims... pozdravite se... user posted image

kivi... Lovro ga je jedel ene 3x, pa ni bilo nobenih težav user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:09:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4508
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:17:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
24.3.2009 18:24:10   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: populis

aurora; medve prideva, itak sva na vsaki kurji procesiji prisotneuser posted image .Mislim pa da metuljčica tud prleti, pa AAA, pa vedve z mojcek, pa še katera se bo najdla, mogoče tudi todi pride, pa majuška je vedno z nami.............. še katera??????

še naša malenkost

Neposredna povezava do sporočila: 4510
24.3.2009 18:26:25   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

plazenje - kako vaši to izvajajo? naša je ful smešna, ker da rokci naprej, eno nogo spodvije in drugo stegne na stran

Tian dela čisto enako, in na tak način se plazi naprej zelo hitro.

Ampak to ni pravilno plazenje, ga je treba popravljat ter spodbujati, da je lepo na vseh štirih, pa razne vaje delat, ki jih jaz ne poznam. Jaz se bojim, da se sploh ne bo pravilno plazil, saj, če mu popravim noge lepo na kolenčka tako kot treba, potem noče nikamor, ko ga pa spustim, pa takoj spodvije nogico, drugo stran in zdrvi s hitrostjo, da ga komaj ujamemuser posted image

no vidiš...sedaj že v drugo slišim da tako ni prav, ampak mi noben ne zna povedat, zakaj je treba to popravljat...zarad nogic, bokov...??? tudi pri nas ni uspeha če ji dam obe nogci nazaj...le na  nos padeuser posted image

kakšne vaje je treba delat???

Tian tudi tako pade na nos, najbrž je dobro zaradi kakšne take fore, da kasneje pravilno hodi, teče, predvidevam. Za vaje ne vem kakšne.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
24.3.2009 18:34:17   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Mam pa eno vprašanje: a ste ve že dajale kivi svojim user posted image ? Jaz sem ji dala do sedaj trikrat (prejšnji teden prvič), pa sem danes v Mamini paparici prebrala,da naj bi kivi dajal šele od enega leta naprejuser posted image . Sicer ni imela nobene reakcije, ampak zdaj pa res ne vem, kaj narestuser posted image

Jaz tudi nisem tega vedela in sem mu ga dajala skoraj na začetku uvajanja. Pa tudi ni bilo nobene reakcije. Sem se pa tudi jaz ustrašila, pa ga pol nisem več dajala. Naš ima neke pikice, pa sumim na mleko (jogurti, skute). Sem mu dala riževo mleko, pa sem zraven skoraj skozlala. Mu ne morem več dati.

Če bo vse po sreči midva prideva. Imamo dopoldne še ene opravke. Kdaj smo že zmenjene?   

Sem pa danes jezna ko hudič. Sedaj sem mojmu porinla oba otroka in sem rekla, da imam do konca večera dopust. Bomo vidli kako se bo izšlo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:35:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4513
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:37:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4514
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:40:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4515
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:41:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4516
24.3.2009 18:49:31   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Sem ravno razmišljala, da če bodo naši user posted image  štrajkal pri sesanju (pospravljanju stanovanja), je to razadi travm baby vacauser posted image

Tale mi je všeč!

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ojla!

Draga Populis naju je zapustila, ampak so bili že novi obiski na vratih. Kako je lep filing, ko veš, da ljudem ni vseeno.

Ok, sedaj pa drugo kosilo, zame, seveda, mali je že jedel. Sta z Laro malicala k ta velika.

Drage moje, tale neboglasnica me je v zgoraj obarvanem stavku skoraj že pokopala, tako da pokorno javljam, da sem med živimi, in to čist ornk, ker kuham kosilo in pucam hladilnik( dobila idejo ravno pri neboglasnici, ker ima to njen mož danes za domačo nalogo ).

Ja Lara  se je pa tolk namlcala, da spi že 2 debeli uri.Zgleda da jo bom vsak dan k teb na kosilo furala, da bo mala zaužila konkretno porcijo .

Vas pridem pošnofat še kasneje

Se pokorno opravičujem, stokrat oprosti, smrk.. e je že Tims nakurla. Glede kosila sem za, če boš ti meni tako slastne malice nosila, . Hecam se. Nočem malic, ker kmalu skozi vrata ne bom mogla, ti kar pripelji malčico, da bosta skupaj jedla. Saj veš. v dvoje je lepše...

Populis: Lara pančka ali imaš tatko servis?

Živa in Lara: user posted image user posted image bravo dekleti za am am

Sara tuli na sedežni, ker se učimo matematiko za jutrišnji test. Cel teden samozavestno pravi, da ona vse zna, zdaj pa ugotavlja, da temu ni tako. user posted image Brez veze, jo grem še malo zamorit.

Neposredna povezava do sporočila: 4517
24.3.2009 18:51:50   
AAA
Aja, populis, mi smo otvorili sezono otroških igral in Anej vabi Laro in seveda tudi mamico na en džiro z gugalnico in na kakšno potičko iz mivke. Za mamico pa seveda kavica.

Neposredna povezava do sporočila: 4518
24.3.2009 18:53:09   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: AAA

Aja, populis, mi smo otvorili sezono otroških igral in Anej vabi Laro in seveda tudi mamico na en džiro z gugalnico in na kakšno potičko iz mivke. Za mamico pa seveda kavica.

no, da ne bo pomote, ste tudi vse druge vabljene, Lara je ravno najbljižja.user posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:58:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4520
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 18:59:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4521
24.3.2009 19:02:33   
AAA

V dvoje je res lepše jesti se strinjamuser posted image

AAA; ni panike prideva samo boš povedala točno v kateri hiši si doma.Vedno ko grem mimo končne postaje stegujem vrat kje bi se lahko svetil Anejev zobati nasmehuser posted image , pa ne najdem cilja.

user posted image user posted image user posted image  ja smo mal skriti. Upam, da bo sedaj bolj toplo in bomo lahko kaj vozičkali oz. se guncali. Je bil Anej včeraj malo zunja in je imel danes že učko malo rdečo in solzno.

Neposredna povezava do sporočila: 4522
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 19:05:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4523
24.3.2009 19:10:50   
Netta
le toliko da javim, da sem dobila avto za jutri in tudi midve z ano prideva!user posted image user posted image

sedaj pa šibam na kopanjeuser posted image

(odgovor članu AAA)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 19:11:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......