|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 14:13:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.3.2009 14:25:39   
Inigo
lidija - aja, to misliš prav hodit z malo na plavanje? oooooooo, to bi ma midva mogoče tudi... user posted image

frutka - ja, mamo tut zappa. ej ne morm prehvalit! naš ne spi u vozeku že nekaj časa, tko da nas ne moti, da nima naklona. in tko za na hitro pa ko gremo u fasngo, ko ni placa u avtu, da bi dala buzza not... ej, super res! jst ga ponavad kr pod sedež u avtu dam, kr je tok majhen. pa super vodljiv. z eno roko brez problema! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
24.3.2009 14:32:14   
frutka_
Jaz sem imela pri prvem Zappa in sem bila tudi zadovoljna. Zdaj pa rabim voziček z naklonom, ker mala full rada zunaj spi. Tako da imam MC Questa. Ej, ko voziš Zappa vidiš kako težko so vodljivi ostali vozički. user posted image Jaz nisem mogla verjeti! Fajn, da vam odgovarja!
Zimska pridna sta, pridna! Moja tudi pomaha in se smeji poleg kot počen pisker.user posted image Ma hvala bogu, da ni kot po knjigi. "My way" je "the best way"!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
24.3.2009 14:54:15   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... mimogredesolateinkrompirja ...

You crack me up, baby!!!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 15:02:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4480
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 15:03:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 4481
24.3.2009 15:10:14   
lili3
Aljaž je tudi zakuhal, ima že cel dan vročino, največ 38,2. Zaenkrat je normalno, pije bolj slabo (ampak imamo že skoz probleme s tem, da bi spil konkretno količino vode, čaja ali soka, samo mleko je zakon), pa bolj tak utrujen je skoz. Zdaj pa spi.

Mojcek, tudi jaz sem že večkrat klela to zadnjo žličko. Sicer je Aljaž tudi danes pri kosilu mal zbruhal, ampak je bila to samo tista žlička, ki je takrat romala v usta.

Inigo, fajn se že postavlja Brin na noge.

Frutka, tvoja Lili je pa itak zakon.

Aljaž je tudi danes jedel testenine. Grem mu probat še mal vode uturit.

Neposredna povezava do sporočila: 4482
24.3.2009 15:13:40   
Inigo
blacky - kaj dobimo zdaj medota? že ma sploh kdo medota pred želvico? user posted image user posted image user posted image to je smešn kot pri UmpiLumpi in Luku, ki kmalu shodil brez zob user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
24.3.2009 15:24:29   
metuljcek321
Bili v soli, uspesno volili - sem ji glih se uspela iz rok potegnit listic, preden ga je raztrancirala, potem se malce pokramljali & je blo fletno. Punce so jo ogovarjale, ji dale mal za pojest - ni in ni se mogla upret jabolku, jo pocartale - skratka malcici se je godilo kot cesarici.

Prejle se je nasa mala bombeta se je napokala buck, brsticnega ohrovta, purana & bele polente ter zakomirala. Njo tolk zmatra prehranjevanje, da mora nujno en malcek oddremat ... fine by meuser posted image  No, pri nas bo pa losos s testeninami - mnjamsi, mnjamsi.

lili, kako Aljaz? Aha, berem, da ima revcek visjo vrocino kot prej. Naj bo cim prej dobro.

Majuska, res skoda za stajco - so jo menda znizali glih dan ali dva po tem, k si jo nabavla. Ma, to je zmeri tko, a ni?

neboglasnica, ocitno bos od spetembra naprej spoznavala lepote nase prestolnice.

tocke za vrtec - ma, pri nas je tako glupo tockovanje, da kar res ni. Mi blizina ne prinese nic, prav tako pa podatek, da sem zaposlena v nasi obcini - verm, da bi ponekod za to dobila pike. Ah, takle je pac.

Almera, Mordor seka! Jaz sem bla kar ornk fenica LOTR-a (Lord of the Rings), meni se je strahotno dopadel Viggo Mortensen (by the mim: pred nekaj dnevi je bil po TV - z Michaelom Douglasom in Gwyneth Paltrow - Popolni umor) - Strider ---- yummy, yummy. Pa se knjigo sem si kupila, ko sem se potepala po Londonu z mojim & jo pozrla. Krasen jezik, nora Tolkienova domisljija. Priporocam!
user posted image  Brin, totalno cukrast filmcek!

mirjam, a prideta ju3?

O, frutka, kje si se skrivala, mami? Lepo te je brat, pa tvoja malcica je tud odlicna mala manekenka. Se 1x ponavljam vpr.: na katerem forumu si moderatorka? Puzabla ... update me, pliiiz.

glugluglu, jaz sem tudi na zacetku uporabljala Nivejine ampule - res fajn. Ko je nosek majckeno zrasel (& sem ugotovila, da je cena teh ampul pravi rip-off), sem nabavla pollitrsko fiziolosko v lekarni, zlijem jo pa v tako plasticno posodico & jo brizgnem v nos. Bom dala slikco gor za lazjo predstavo:
user posted image

Ni glih jasna, ma, upam, da vidte, za kaj gre.

O, zimska, glih prej sem se spomnila nate & se sprasevala, ce prideta. Too bad, no! Next time, then.

user posted image  populis za obisk neboglasnice! Berem, da ste uzivaliuser posted image

mojcek - tole z zadnjo zlico se je vceraj zgodilo pri nas za malico - ji dam banano, 2 Plazmon piskotka & hrusko, vse pretlacim z zlico. Nekaj kosckov seveda ostane, jih mala dobro grizlja z dlesnimi, no, na zadnjo zlicko se je pa ujela ena nemarnica nesramnica hruska mal vecjega premera - niti nisem zapazila, k sem bla vesela, da je konec malice ... anyway: ta mala hopla ven izbruhne. Sva vse ujeli v roza gumast slincek. Mal sem vse skupaj opazovala, potem pa spet zakurblala zlico, postrgala s slincka in ji dala za jest - s takim uzitkom je pohrustala, k da bi bla cokolada zraven, res.
user posted image user posted image  za bolne, prehlajene, driskajoce, teckaste, ... pikce & njihove mamice.

Letim - ocita peljem na pogreb - umrl sosedov ata, starejsi gospod - je zaspal v spanju - RIP ... jaz sem sla pa kropit prej. Ah, ja, tak je krog zivljenja - eni se rojevajo, drugi umirajo.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
24.3.2009 15:28:36   
ksenci
Aljaž je komi zdaj zaspal prvič danes, bil pa je kr sitka. pa še varuška sm dans- pazim špelco-pridna kot vednouser posted image delata pa kozlarije, da lahk crkneš zraven od smeha. ful sta začela opomšat en drugega. Aljaž ful velikrat noče dat pa pa, ko pa je vidu špelo pa takojuser posted image ona ga pa je oponašala, kako sopiha, kar ni še nikol prej tega delala. najboljš pa to, ko sta že oba sitna in se en začne jokat se drugi tud.user posted image škods da nism mela cajta snemat. nč, morm it

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
24.3.2009 15:29:55   
ksenci
a ja, morm trkat, da me noga nč več ne boliuser posted image mam jutr prevez in bomo vidl ka bo dr. rekla

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 15:30:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 15:32:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4488
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 15:49:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4489
24.3.2009 15:51:01   
3jeMi
helou!

madona... končno sva doma, en v postelji, jaz pa tu...

plavanje... ja, mamo Meto smo komaj iz bazen spravili... ona bi še kar plavala in plavala... slikice so tudi, samo jih bom mojemu dala, da jih malo popedena user posted image ... jaz ipak nisem neki jaki profi glede fotografiranja...

lidija... mislim, da je na difu 32... mislim pa, da je 28 minimum za dojenčke... samo temu primerno ga je bolje imeti v vodi krajši čas

almera... pockrljaj Bora... user posted image
ona slikica, ko pleza na Mordor, je pa prav luškana... user posted image

majuska... tudi tebi dobro jutro in hvala za zajtrk user posted image   

plazenje... Lovro že veselo šiba po kolenih... ponavadi leti za kakšno žogico ali kamionom, ki se mu odpelje ko ga hoče zagrabit... najbolj pohiti pa, ko sliši odklepanje vrat, ker ve, da je oči prišel domov...

fiziološka... tudi jaz sem uporabljala Nivea ampule, samo ko je bil Lovro prehlajen so kar šle... pa ravno poceni niso... sem se spomnila, da je metuljcek razlagala (user posted image  pa še enkrat je povedala) katero fiziološko ona uporablja in sem šla v lekarno, kupila pollitrško fiziološko, injekcijo in tamalo flaškico, zdaj pa pretakam... pa sem dala toliko, kot za eno škatlico Nivea ampul... je bilo pa pri nas kar hudo ponoči, tako da sva kupila otroški operil in ga še malo razredčila s fiziološko, sva mu ga špricala tri dni samo zvečer in je bilo bolje...

... no, zdaj pa... Lovro, sonček moj, a res ne gre več kot pol urce?... grem pocrkljat... je bil res priden danes...

papa

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
24.3.2009 15:51:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Tole pa moram deliti z vami. Lara je pjodela prvič v življenju 110 g GH, in sicer skuto z sadjemuser posted image user posted image user posted image user posted image , sploh ne morem verjamet.

user posted image  Lara!

Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 16:00:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 16:01:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4493
24.3.2009 17:00:02   
Netta
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

plazenje - kako vaši to izvajajo? naša je ful smešna, ker da rokci naprej, eno nogo spodvije in drugo stegne na stran

Tian dela čisto enako, in na tak način se plazi naprej zelo hitro.

Ampak to ni pravilno plazenje, ga je treba popravljat ter spodbujati, da je lepo na vseh štirih, pa razne vaje delat, ki jih jaz ne poznam. Jaz se bojim, da se sploh ne bo pravilno plazil, saj, če mu popravim noge lepo na kolenčka tako kot treba, potem noče nikamor, ko ga pa spustim, pa takoj spodvije nogico, drugo stran in zdrvi s hitrostjo, da ga komaj ujamemuser posted image

no vidiš...sedaj že v drugo slišim da tako ni prav, ampak mi noben ne zna povedat, zakaj je treba to popravljat...zarad nogic, bokov...??? tudi pri nas ni uspeha če ji dam obe nogci nazaj...le na  nos padeuser posted image

kakšne vaje je treba delat???

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
24.3.2009 17:00:05   
Netta
mirjam, a prideta ju3?

sem že dvakrat prej rekla da bom prišla, pa je prišlo nekaj okrog, sedaj si pa ne upamuser posted image

po vsej verjetnosti DA!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
24.3.2009 17:06:16   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

mojcek - tole z zadnjo zlico se je vceraj zgodilo pri nas za malico - ji dam banano, 2 Plazmon piskotka & hrusko, vse pretlacim z zlico. Nekaj kosckov seveda ostane, jih mala dobro grizlja z dlesnimi, no, na zadnjo zlicko se je pa ujela ena nemarnica nesramnica hruska mal vecjega premera - niti nisem zapazila, k sem bla vesela, da je konec malice ... anyway: ta mala hopla ven izbruhne. Sva vse ujeli v roza gumast slincek. Mal sem vse skupaj opazovala, potem pa spet zakurblala zlico, postrgala s slincka in ji dala za jest - s takim uzitkom je pohrustala, k da bi bla cokolada zraven, res.

user posted image user posted image user posted image  To se pa valjda hecaš, ne? Nisi ji menda njenega bruheca dala za jest????user posted image user posted image user posted image user posted image  Joj, kar dviguje se mi, ko na to pomislim.....saj nisi tak mislila, reci da ne, plis....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 17:12:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4497
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 17:13:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 17:17:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4499
24.3.2009 17:30:11   
glugluglu

Najprej pozdravljena zimska! Škoda, ker te ne bo jutri.

Drage moje, polagam vam na srce da ne hodite ven (mislim v zaprte prostore, nakupovalna središča), če vidite da so vaši otroci prehlajeni, ker mimogrede še koga okužite...

Jah nč, uživajte... Pa ne jutri preveč čvekat, da ne bo deževalo, al pa slučajno snežilo.

moram povedat ko sem ta odstavek brala, sem mislila, da bo naprej namesto tega modro obarvanega pisalo: ker se lahko še dodatno okužijo in zbolijouser posted image

ampak tudi to tvoje drži.

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......