|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 11:09:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.3.2009 11:11:30   
Inigo
ahoj!

Brinče spi, mama pa na RR... jao jao! user posted image

lidija - kaj te češ u velenju?! user posted image user posted image malo heca... sam tu se res ne dogaja nič. bazen? ja mamo ja. pa da ti povem, da še nism bla tam. brezveze. mi hodmo na Dobrno. tam mi je pa ful lepo in fajn. pa tut v Topolšici je super.

da vam povem, da se naš fant še vedno ne plazi, komaj da se fajn postavi na kolena... ampak, včeraj se je začel postavljat na noge. tak da.,.. ne gre vedno vse po vrsti.

filmček: user posted image

http://www.shrani.si/?1a/ph/uCTixly/1/snc00057.3gp

< Sporočilo je popravil Inigo -- 24.3.2009 11:12:31 >

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
24.3.2009 11:14:16   
Inigo
v ozadju se pa še fajn baby tv sliš... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
24.3.2009 11:29:17   
Netta
dan.

mi smo sicer spali ok, ampak je imela ob 5.30 že dovolj spanja...besede uvidevnost do starejših pa še nismo jemaliuser posted image

smo pa tako ujeli jutranji sprehod, ker verjetno bomo sedaj preostanek dneva na toplem se stiskali, ker pri nas že medeuser posted image

likanje - le najbolj nujno, ostalo se "samo pogliha"user posted image   najbolj pa sovražim moške srajce...HB jih moj nima veliko

almera - bor pa na slikci ful blond izgleda...ga je sonce pobelilo ali je to odsev od vozička? luštkanuser posted image

plazenje - kako vaši to izvajajo? naša je ful smešna, ker da rokci naprej, eno nogo spodvije in drugo stegne na stran

almera - prišla do fotke od mordorja...uauuuuuuuu kok je huda...za kakšno revijouser posted image

inigo - user posted image user posted image

bolančki  - za čimprejšnje okrevanje!

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
24.3.2009 11:42:30   
lidija***
Inigo- ali ni bazen v Velenju prenovljen? Do Velenja je 20 minut, do Dobrne ali pa Zreč pa več- za mene.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
24.3.2009 11:49:02   
anikabd
vrtec - kot sem že napisala smo dobili nov obrazec pred tremi tedni. Malo mi je bilo čudno, zakaj smo morali ponovno izpolniti vlogo, ker sem jo že takoj po rojstvu Filipa. Zato sem poklicala ravnateljico. Razložila mi je, da bodo na MOL-u novi pravilniki in točkovanja. Kako se bo točkovalo mi ni znala povedat,i ker naj bi te nove pravilnike dobili šele v začetku aprila.

Likanje - ne likam brisač in spodnje perilo. Ostalo pa vse. Srečo pa ima, ker mož ne mara nosit srajc.user posted image

Zdaj grem pa naprej likat. Imam goro perila. Filip pa spi.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
24.3.2009 11:59:11   
Majuska
Inigo, prav lušten je ...  še malo, pa bo hodil user posted image

Hm, bi katera morda še kak glas oddala?
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
24.3.2009 12:19:34   
Inigo
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Inigo- ali ni bazen v Velenju prenovljen? Do Velenja je 20 minut, do Dobrne ali pa Zreč pa več- za mene.

je ja. sam morš natrofit da plavalci ne trenirajo. pozanimaj se kdaj je odprto tudi za druge. drgač maš pa Topolšico ene 10minut iz Velenja proti Šoštanju.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
24.3.2009 12:31:20   
lidija***
Inigo- se bom pozanimala vse, od prijateljice prijateljica hodi z malim tja in ne more prehvaliti. V Topolščici sem bila, poleti mi je všeč, ko si lahko še zunaj. Pa tudi Zreče so mi fajne. Jaz bi hodila v Velenje zato, ker je res blizu in bi lahko hodila redno, sama z Mojco.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
24.3.2009 12:32:50   
frutka_
Hojla mamke Julije!

Vidim, da se vam/nam dogaja.user posted image Zobki rastejo, bacili pridno odhajajo, otroci so pridni, možje pokorni....baje!user posted image
Moja Lili se spušča! Stoji sama za par sekund. Plazi pa pofesionalno. Tudi po stopnicah, če je treba.user posted image Nabavili smo zaščitno ograjo, da ne more gor na stopnice ampak je našega atija v križu usekalo in popoldan miruje na kavču...hihihi!
V MB se začnejo  vpisi v vrtec 1.aprila. Ne, to ni šalauser posted image ! Tako da gremo zbirat plus točke ampak najbrž ne bo problema. Tole z vpisi po LJ pa je po mojem mnenju cela katastrofa. V MB lahko otroka vpišeš samo v 1vrtec, v LJ pa v vse po vrsti, ker itak ne veš kje boš dobil prostor. user posted image
Alarm...pridem kazaj....

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:37:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4461
24.3.2009 12:43:56   
tims
Dan,

mi smo še vedno za k****. Se ful slabo počutim, ponoč sem se ves čas dvigovala. eČe ne zarad Nine, potem zarad Tima, če ne zarad Tima, pa zarad sebeuser posted image . Katastrofa. Zdele je pa Nina že kar konkretna tečka, pa se ne da prepričat, da nej gre spat. Še par minut jo pustim, pol grem pa spet probat jo dat spat. Evo, včeri ful spala, dons pa ne duha ne sluha o spanju.

Almera user posted image za Bora. Mogoče je pa zdaj vse za njim prišlo, user posted image . Aja, glede fiziološke. Sem ravno prejšnji teden kupovala Sterimar in fiziološko v lekarni in sem tam vprašala kaj je boljš. Je rekla da fiziološka, ker  baje bolj spuca nosek kokr pa sprej. Sprej naj bi samo navlažil nosno votlino. Baje, no. Jaz ji zdaj s fiziološko spucam in moram rečt, da gre res več ven. In to ji tok našpricam, da ji na drugi strani gre ven.

Konc veselice. Grem jo probat še enkrat uspavat.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 12:46:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
24.3.2009 12:47:49   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

plazenje - kako vaši to izvajajo? naša je ful smešna, ker da rokci naprej, eno nogo spodvije in drugo stegne na stran

Tian dela čisto enako, in na tak način se plazi naprej zelo hitro.

Ampak to ni pravilno plazenje, ga je treba popravljat ter spodbujati, da je lepo na vseh štirih, pa razne vaje delat, ki jih jaz ne poznam. Jaz se bojim, da se sploh ne bo pravilno plazil, saj, če mu popravim noge lepo na kolenčka tako kot treba, potem noče nikamor, ko ga pa spustim, pa takoj spodvije nogico, drugo stran in zdrvi s hitrostjo, da ga komaj ujamemuser posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
24.3.2009 12:52:34   
lidija***
Almera- jaz jo dam v original embalažo od fiziološke raztopine- pršilo za nos. Ene gredo lepo odviti. Ta je bila MariNASE in se lepo odvije.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
24.3.2009 12:54:42   
glugluglu
tims, Sterimar je fiziološka raztopina, samo, da je v sprejuuser posted image , jaz uporabljam Sterimar sprej za ta večja dva, za Tiana pa raje fiziološko, ki jo daš po kapljicah.

almera, jaz uporabljam Nivea ampule, če je nosek zelo zamašen spustim kar nekaj kapljic, če pa ni, potem pa samo eno kapljico. Sem zelo zadovoljna. Prodajajo pa v lekarnah, Muelerju, Baby centru, skratka...povsod.

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=154261

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
24.3.2009 13:03:57   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tims - s čim pa fiziološko not našopaš?

Jaz sem dobila eno tko plastično malo flaško z nastavkom (je bila fiziološka notr). Predno sem pa to dobila, sem pa fiziološko natočila kar v tisto bučko, ki je za spumpat nos. Jo dam ležat na bok, in brizgnem v zgornjo nosnico in to toliko časa, da priteče na spodnji nosnici ven, potem pa ponovim še na drugi strani. Se mi zdi, da ji prej spucam, kot pa prej s sprejem. To mi je pa P. rekla, da se tako najbolje spuca.

Glu, ja, sej vem da je istouser posted image , ampak hotla sem rečt, da je razlika, če je sprej ali pa ... kaj, tekoči stanjeuser posted image ? Sem pa jaz tud te ampule uporabljala, samo so kar dosti dražji špas kokr literška navadna fiziološka, tako da zdaj imam kar ta veliko flašo doma.

Neposredna povezava do sporočila: 4467
24.3.2009 13:23:53   
neboglasnica
Ojla!

Draga Populis naju je zapustila, ampak so bili že novi obiski na vratih. Kako je lep filing, ko veš, da ljudem ni vseeno.

Ok, obljuba dela dolg - vrtec: tisti, ki smo že dali novo vpisno vlogo, ni potrebno ničesar več, kot samo čakati do 28. aprila. Ostali pa morajo na novo vpisati.

Almera: Boru se tista kilca nič ne pozna. user posted image Kjut fotke in user posted image zanj, da se bo čimprej pocajtal.

Jutrišnje srečanje: bolj malo vas bo, nekaj napada naše otročke, kaj?

Ok, sedaj pa drugo kosilo, zame, seveda, mali je že jedel. Sta z Laro malicala k ta velika.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:28:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4469
24.3.2009 13:29:21   
lidija***
Punce, tej pa dejmo še kakšno o fiziološkiuser posted image user posted image

Prepisujem iz knjige- prehlad- Če otrok zboli
Dojenemu otroku lahko kanete v nos nekaj kapljic materinega mleka, saj dobrodejno vpliva na nosno sluznico. Zelo učinkovita je tudi fiziol. raztopina(ali izotonična raztopina morske soli)
FZ lahko pripravite tudi sami. V 500ml prekuhane vode raztopite zravnano žličko morske soli. V tej raztopini je enaka koncentracija soli kot v krvi (0.9). Slanico morate pripraviti svežo vsak drugi dan. Dve do tri kapljice te raztopine do petkrat na dan otroku s kapalko kanite otroku v nos. 

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:34:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 13:36:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4472
24.3.2009 13:43:59   
Majuska

Almera, mi imamo od Nivee tiste male ampule, samo pokrovček daš dol in se da lepo zliti v noska ... se mi zdijo praktične.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4473
24.3.2009 13:52:23   
frutka_
Hm, v plenici je bil "special delivery". Zato alarm...mogoče bo zaspala nazaj.
Inigo bravo za šefiča malega. Saj ni nujno, da bo plazil. Moj prvi tudi ni...glavno, da sedi (te faze ne sme spustit) in potem lahko shodi. Plazenje je v bistvu zelo nepraktičen način premikanja. Imaš ti Zappa? Kako si zadovoljna?
Mirjam res mede?...pa daaaaaaj! Če ne bo kmalu super pomlad bom glih enga fentala.
Almera WB!!! NZ je uspela vidim. Teglae kivija pa imamo tudi mi doma. prijateljica ga je prinesla otrokom, ko je 6m živela tam (delala in potovala). Baje je noro lepo in neokrnjeno!
Tims da bo kmalu  bolje.user posted image
Kakšno je pravilno plazenje? Nisem vedela, da je omejitev glede tega.user posted image Spomnim se, da sem pred kratkim nekje brala, d aje povezava med otrokom, ki "plazi" sede ter tem, da kasneje shodi.
Fiziološka mi je najboljša v kapljicah. Trenutno imam eno v razpršilu in je tako širok tisti plastični navoj, da mali komaj v nosnico dobim.
Mojcek boščika mala...zadnja žlica je zakleta tudi pri nas. Če je celi čas čista ko je, se pri zadnji ziher umaže. Običajno z roko gor poči!user posted image No, mi imamo tudi testenine danes. Veliki mesne, mali zelenjavne.
Lidija to pa je fajn vedeti! Hvala za "recept".

Pa še slikica moje pipike male!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4474
24.3.2009 13:53:42   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Almera, mi imamo od Nivee tiste male ampule, samo pokrovček daš dol in se da lepo zliti v noska ... se mi zdijo praktične.

Tele so tudi praktične ja!

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......