|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
24.3.2009 21:15:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

jutrisnje srecanje
me prideva danes sva ble z prjatlco u koloseju k imajo full super igralnico.ce je katera ze bila? v prvem nadstropju ko so dvorane je zraven slascicarna in je na koncu velika igralnica in ni nobene guzve tako da se otroci lahko po moli volji plazjo medtem ko mame kofetkajopa se tapison je po tleh ......pa se velik prostor je i je manj bacilov...me predlagava ce gremo tja....ve pa povejte

meni je Kolosej ok

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
24.3.2009 21:20:22   
24julij
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

jutrisnje srecanje
me prideva danes sva ble z prjatlco u koloseju k imajo full super igralnico.ce je katera ze bila? v prvem nadstropju ko so dvorane je zraven slascicarna in je na koncu velika igralnica in ni nobene guzve tako da se otroci lahko po moli volji plazjo medtem ko mame kofetkajopa se tapison je po tleh ......pa se velik prostor je i je manj bacilov...me predlagava ce gremo tja....ve pa povejte

meni je Kolosej ok

kdo pa vse pride?? neki berem za nazaj ma je to muchuser posted image za moje mozgane ob tej uriuser posted image ja ce se pol magar zmenmo kje se dobimo da ne bova me z laro kje narobe cakali,hahaha sicer mogoce malo zamudiva predno se me zrihtava pa pot do ljublane ker itak morava potem cakat ocita ker gemo ob 17 v kino

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
24.3.2009 21:21:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Mož sekira Saro z matematiko, jaz pa popizdevam zraven. Cel teden ju naganjam ponavljat, ne, onadva vedno čakata na zadnji dan, ko potem on pizdi, tamala pa joka.

to mi je nekam znanouser posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
24.3.2009 21:22:50   
glugluglu
24julij, zaenkrat je lokacija slaščičarna pod Emporiumom, pride jih veliko

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 21:25:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 4555
24.3.2009 21:30:30   
24julij
user posted image men pa nima kdo obvestit, k ne vem komu dat cifro...uglavnem pridem se kej pogledat ce bo kaka sprememba drugace pa tisto kar ste se zmenle Emporium...zdej pa sibam se malo pred tvuser posted image user posted image user posted image nocko babe žabe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 21:34:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4557
24.3.2009 21:54:08   
netki
alohaaaa

ufff, ste ble pa zgovorneuser posted image user posted image

jutri....uživajte na čveku in naj bo lep materinski dan za vseuser posted image user posted image user posted image
jaz pa ne morem nikamor ker smo prodali en avto, tko da se moj zdej vozi v službo z mojim avtekomuser posted image

kivi...jaz mu ga že dajem...praktično je že vse...tud kašico mu delam z alpskim mlekom, flašo pa še z AM

Neposredna povezava do sporočila: 4558
24.3.2009 22:01:45   
frutka_
Dober večer!

Ravno naročam čeveljce za tamalo. Postalo je pretoplo za zimsko obutev.
Metuljček cekinček moj dragi sem moderatorka foruma "otroci s PP".
Populis bravo za Lariko. zdaj pa po fasungo, ker se ji je očitno odprl apetit!user posted image
Rebeca super za Irayiko! Upam, da ne bo težav in da se boste v prihodnje potepali po Ptuju samo ko bo pust ali kaka veselica.
Neboglasnica še prideš k meni....pliiiiiiis!!!!!!!! Rabim enega super organizatorja za domača opravila.user posted image
AAA lejko nouč!
24julij v MB Koloseuju imajo tudi super duper urejeno igralnico za otroke in sem lahko ponosna da povem, da je ena prijateljica, sicer tudi moderatorka na RR, sprožila akcijo, da so jo zrihtali! Bravo Moyca RR!user posted image Ravno jutri se dobiva tam.user posted image
Flower pridna mami! Upam, d aporihtaš še tiste malenkosti pa pičiš na zagovor....

Grem zdaj še čekirat modele čeveljcev pol pa v horizontalo!

Lahko nočko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4559
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 22:14:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4560
24.3.2009 22:39:41   
tims
Hvala za odgovore glede kivijauser posted image . Sem se odločila da ji ga bom dajala enkrat na teden.

Jaz sem pa prov žalostna, ker ne morem jutri pridt na čvekuser posted image . Pa tok sem se veselila. Evo, še zadnjič, ko smo se srečale, sem Populis in Neboglasnici razlagala, da za materinski dan pa ziher pridem, na, pa zarad butastga prehlada ne moremuser posted image . Pa to sploh ni za verjet.

Grem pod vroč tuš. Sem vse popedenala, tako da bom zdaj pol ure pod tušem, pol pa v pojstlo.

Lahko noč vsem in jutri lepo uživajte in čvekajte na srečanjuuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4561
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 22:39:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4562
   [Brisano sporočilo]
24.3.2009 22:43:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4563
24.3.2009 22:46:33   
Majuska
Ojla punce,

evo mi smo prišli s potepanja ... popoldne smo se namreč odpravili v Medvode in sem rekla, moram to deliti z vami - v tavelikem Mercatorju Medvode so odprli trgovinico z otroškim tekstilom in obutvijo za vse, tudi za odrasle. Imenuje se PO-CENI, najdete jo v 1. nadstropju.  Ni ne vem kako ugledna stvar, ampak cene so pa solidne in tudi roba je videti v redu. Vzeli smo en kompletek hlače - majica za Aleksandra in supergice zame, plačali pa 26 € - danes so imeli še 10 % popust zaradi otvoritve. Se nam je kar splačalo.

Potlej pa še kavica in šoping ... do doma je Aleksander lepo pančkal, zvečer smo se kopali in zdaj je že v svoji postelji. Jaz pa delam plane za jutri. Upam da drži lokacija Galerija Grad, ker mi Kolosej ne diši preveč ... o tem kdaj drugič.

Populis - bravo za Larin obrok user posted image   očitno neboglasnica dobro deluje nanjo user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4564
24.3.2009 22:50:32   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, res skoda za stajco - so jo menda znizali glih dan ali dva po tem, k si jo nabavla. Ma, to je zmeri tko, a ni?

Men se to dostikrat dogaja user posted image   ampak ok, na srečo ni tako veliko denarja, res pa je, da bi s tem lahko šla s prijateljico na kavo ... user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
24.3.2009 23:14:01   
Majuska
moj malček med igračami

user posted image

Uh, a sem se jaz sploh pohvalila, da greva jutri z dragim v kino? Preko Bibaleze.si sem dobila karte za film Prvi jok, sem prav vesela, da greva po dolgem času v kino gledat film, da ne bo to na domačem kavču user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
24.3.2009 23:39:58   
lex
hojla ojla

malo se mi že meša in kar ne morem prit v stari tir.
ja ta teden so vsi trije na bolniški. Aleks je boljš, edino kašlja še pa je ostal kar doma, Vita je tudi vsaj brez vročine, čeprav nos toči. Sem šla kar inhalator kupit in ji je pomagalo takoj. Alina ima pa drisko, tako da še malo pa bo moj križ hodil zunaj mene. No zdaj se je pa zgleda loteva še isto sranje kot Aleksa in Vito, ker kašlja za znoret.

komaj čakam, da bo poletje in da bo zunaj 40 stopinj, da virusi pocrkajo od vročineuser posted image

miss youuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4567
24.3.2009 23:40:31   
lili3
Da se še jaz malo javim, preden grem spat. Aljaž je končno zaspal, že cel dan ima vročino, okrog 38,5 se mu suče, včasih malo več, včasih malo manj. Smo bili pri dežurnem in moramo jutri prinesti urin, ker so mu, ko je bil pred 4 meseci na UZ trebuha ugotovili podvojeni votli sistem ledvic in je treba spremljati če bi šlo za kakšen uroinfekt. Upam da mi bo ratal jutri naštimat tisto vrečko za urin.

Lepo se imejte jutri na kavici.

Lahko noč.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 6:34:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4569
25.3.2009 6:56:03   
lavita*
Dobro jutro čvekice!

Pr nas je vse bolano. Zdaj se je še mene lotilo. Ta velik sicer še kašlja in z nosa mu teče malo manj. Mala je pa čist bogica. Ima solzne učke, z nosa tak kar balone dela. Včeraj je imela vročino. Dons je še nima, sam je pa čist na meji. Jedla ni že od sinoči. Če ji kaj ponudim ji gre kar na kozlanje. Ful malo je že od nedelje. Verjetno bo treba k zdravniku. aja pa še kašljanje sem pozabla omenit.
Kaj bi ve naredile?

kolosej - lahk vam povem,,da je tam res super plac za takole srečanje. ko sem bila med avgustovkami, smo se tam večkrat dobiel. Prazno je in imajo otorci se kje plazit.
Nas itak ne bo na srečanje če smo vsi bolani.

moram it, je mala že sitna.

lep materinski dan in dobro čvekanje.

Neposredna povezava do sporočila: 4570
25.3.2009 6:57:13   
neboglasnica
Dobro jutro!

Najprej vsem prvorodkam želim najlepši prvi materinski dan v življenju, naj ga preživijo karseda nepozabno. Meni je mož pred 10 leti na ta dan kupil mobitel, ker naju drugače s Saro ni mogel priklicati, user posted image user posted image . Mnogorodkam pa želim, da se naši otroci ne bi pobijali med sabo za kanček pozornosti, da bi znale spretno krmariti med njimi, ki nas razveseljujejo sleherni trenutek. Preveč bluzim za tole jutranjo uro, kajne user posted image . Mene je Sara presenetila navsezgodaj zjutraj z ročno izdelanim svečnikom in voščilnico. user posted image

Čveke - uživajte danes. Mene definitivno ne bo, ker je bila noč slaba zaradi bolečin. Sicer je dragi nekaj pomival hladilnik, tako da ga bom danes poslala še v nabavo.

FrutkaRR: zmenjeno. Jaz komandiram, ti najdi ljudi, ki bodo delali.

Neposredna povezava do sporočila: 4571
25.3.2009 7:01:34   
neboglasnica

user posted image men pa nima kdo obvestit, k ne vem komu dat cifro...uglavnem pridem se kej pogledat ce bo kaka sprememba drugace pa tisto kar ste se zmenle Emporium...zdej pa sibam se malo pred tvuser posted image user posted image user posted image nocko babe žabe

Lahko mi jo pošlješ na ZS za naslednjič, danes me ne bo. Drugače pa je Populis pridna zbirateljica cifer, katere potem vestno informira.

Glugluglu: je tudi pri vas tako? Ok, potem sem pa pomirjena. user posted image Sem mislila, da smo že mi malce čudni. user posted image

Majuska: se ti zdi kaj čudno, da pri meni vsi radi jedo? user posted image Malce si me oglej, pa ti bo kuj jasno.user posted image

Lex: le kaj je vas napadlo? Že nekaj časa niste zdravi. Čimprej bacile potolčt, pa v LJ na čvek.

Lavita, Lex in ostali bolni: user posted image user posted image user posted image user posted image

Staš je neizmerno lačen, pa pa

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
25.3.2009 7:15:03   
Netta
dobro jutro,

user posted image

PRELEP MATERINSKI DAN ŽELIM VSEM!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4573
25.3.2009 7:30:29   
neboglasnica
Kako me je mali namudrio, lump.. Že nekaj časa tiho leži v posteljici in sem mislila, da spi. Mirno zakorakam v sobo po nogavice in se obrne, nasmeh se je pa razlil okrog in okrog po obrazu. Si je verjetno mislil: user posted image , pa sem te mami.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
25.3.2009 7:36:43   
Majuska
'jutro drage dame,

najprej vsem nam mamicam želim lep materinski dan, da ga boste preživele čim lepše, s čim manj dela in da bo veliko radostnih trenutkov z najdražjimi!

user posted image

Evo naš Aleksander še pančka, ampak najbrž se bo kmalu zbudil ... se počasi pripravljam na letajoč dan, me je pa itak moja mami zbudila že pred 7h user posted image

Ekola,

si zaslužimo
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......