Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:15:16
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij jutrisnje srecanje me prideva danes sva ble z prjatlco u koloseju k imajo full super igralnico.ce je katera ze bila? v prvem nadstropju ko so dvorane je zraven slascicarna in je na koncu velika igralnica in ni nobene guzve tako da se otroci lahko po moli volji plazjo medtem ko mame kofetkajopa se tapison je po tleh ......pa se velik prostor je i je manj bacilov...me predlagava ce gremo tja....ve pa povejte meni je Kolosej ok
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:20:22
|
|
|
|
24julij
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: 24julij jutrisnje srecanje me prideva danes sva ble z prjatlco u koloseju k imajo full super igralnico.ce je katera ze bila? v prvem nadstropju ko so dvorane je zraven slascicarna in je na koncu velika igralnica in ni nobene guzve tako da se otroci lahko po moli volji plazjo medtem ko mame kofetkajopa se tapison je po tleh ......pa se velik prostor je i je manj bacilov...me predlagava ce gremo tja....ve pa povejte meni je Kolosej ok kdo pa vse pride?? neki berem za nazaj ma je to much za moje mozgane ob tej uri ja ce se pol magar zmenmo kje se dobimo da ne bova me z laro kje narobe cakali,hahaha sicer mogoce malo zamudiva predno se me zrihtava pa pot do ljublane ker itak morava potem cakat ocita ker gemo ob 17 v kino
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:21:19
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Mož sekira Saro z matematiko, jaz pa popizdevam zraven. Cel teden ju naganjam ponavljat, ne, onadva vedno čakata na zadnji dan, ko potem on pizdi, tamala pa joka. to mi je nekam znano
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:22:50
|
|
|
|
glugluglu
|
24julij, zaenkrat je lokacija slaščičarna pod Emporiumom, pride jih veliko
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 21:25:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:30:30
|
|
|
|
24julij
|
men pa nima kdo obvestit, k ne vem komu dat cifro...uglavnem pridem se kej pogledat ce bo kaka sprememba drugace pa tisto kar ste se zmenle Emporium...zdej pa sibam se malo pred tv nocko babe žabe
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 21:34:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 21:54:08
|
|
|
|
netki
|
alohaaaa ufff, ste ble pa zgovorne jutri....uživajte na čveku in naj bo lep materinski dan za vse jaz pa ne morem nikamor ker smo prodali en avto, tko da se moj zdej vozi v službo z mojim avtekom kivi...jaz mu ga že dajem...praktično je že vse...tud kašico mu delam z alpskim mlekom, flašo pa še z AM
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 22:01:45
|
|
|
|
frutka_
|
Dober večer! Ravno naročam čeveljce za tamalo. Postalo je pretoplo za zimsko obutev. Metuljček cekinček moj dragi sem moderatorka foruma "otroci s PP". Populis bravo za Lariko. zdaj pa po fasungo, ker se ji je očitno odprl apetit! Rebeca super za Irayiko! Upam, da ne bo težav in da se boste v prihodnje potepali po Ptuju samo ko bo pust ali kaka veselica. Neboglasnica še prideš k meni....pliiiiiiis!!!!!!!! Rabim enega super organizatorja za domača opravila. AAA lejko nouč! 24julij v MB Koloseuju imajo tudi super duper urejeno igralnico za otroke in sem lahko ponosna da povem, da je ena prijateljica, sicer tudi moderatorka na RR, sprožila akcijo, da so jo zrihtali! Bravo Moyca RR! Ravno jutri se dobiva tam. Flower pridna mami! Upam, d aporihtaš še tiste malenkosti pa pičiš na zagovor.... Grem zdaj še čekirat modele čeveljcev pol pa v horizontalo! Lahko nočko!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 22:14:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 22:39:41
|
|
|
|
tims
|
Hvala za odgovore glede kivija . Sem se odločila da ji ga bom dajala enkrat na teden. Jaz sem pa prov žalostna, ker ne morem jutri pridt na čvek . Pa tok sem se veselila. Evo, še zadnjič, ko smo se srečale, sem Populis in Neboglasnici razlagala, da za materinski dan pa ziher pridem, na, pa zarad butastga prehlada ne morem . Pa to sploh ni za verjet. Grem pod vroč tuš. Sem vse popedenala, tako da bom zdaj pol ure pod tušem, pol pa v pojstlo. Lahko noč vsem in jutri lepo uživajte in čvekajte na srečanju .
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 22:39:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 22:43:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 22:46:33
|
|
|
|
Majuska
|
Ojla punce, evo mi smo prišli s potepanja ... popoldne smo se namreč odpravili v Medvode in sem rekla, moram to deliti z vami - v tavelikem Mercatorju Medvode so odprli trgovinico z otroškim tekstilom in obutvijo za vse, tudi za odrasle. Imenuje se PO-CENI, najdete jo v 1. nadstropju. Ni ne vem kako ugledna stvar, ampak cene so pa solidne in tudi roba je videti v redu. Vzeli smo en kompletek hlače - majica za Aleksandra in supergice zame, plačali pa 26 € - danes so imeli še 10 % popust zaradi otvoritve. Se nam je kar splačalo. Potlej pa še kavica in šoping ... do doma je Aleksander lepo pančkal, zvečer smo se kopali in zdaj je že v svoji postelji. Jaz pa delam plane za jutri. Upam da drži lokacija Galerija Grad, ker mi Kolosej ne diši preveč ... o tem kdaj drugič. Populis - bravo za Larin obrok očitno neboglasnica dobro deluje nanjo
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 22:50:32
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Majuska, res skoda za stajco - so jo menda znizali glih dan ali dva po tem, k si jo nabavla. Ma, to je zmeri tko, a ni? Men se to dostikrat dogaja ampak ok, na srečo ni tako veliko denarja, res pa je, da bi s tem lahko šla s prijateljico na kavo ...
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 23:14:01
|
|
|
|
Majuska
|
moj malček med igračami Uh, a sem se jaz sploh pohvalila, da greva jutri z dragim v kino? Preko Bibaleze.si sem dobila karte za film Prvi jok, sem prav vesela, da greva po dolgem času v kino gledat film, da ne bo to na domačem kavču
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 23:39:58
|
|
|
|
lex
|
hojla ojla malo se mi že meša in kar ne morem prit v stari tir. ja ta teden so vsi trije na bolniški. Aleks je boljš, edino kašlja še pa je ostal kar doma, Vita je tudi vsaj brez vročine, čeprav nos toči. Sem šla kar inhalator kupit in ji je pomagalo takoj. Alina ima pa drisko, tako da še malo pa bo moj križ hodil zunaj mene. No zdaj se je pa zgleda loteva še isto sranje kot Aleksa in Vito, ker kašlja za znoret. komaj čakam, da bo poletje in da bo zunaj 40 stopinj, da virusi pocrkajo od vročine miss you
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 24.3.2009 23:40:31
|
|
|
|
lili3
|
Da se še jaz malo javim, preden grem spat. Aljaž je končno zaspal, že cel dan ima vročino, okrog 38,5 se mu suče, včasih malo več, včasih malo manj. Smo bili pri dežurnem in moramo jutri prinesti urin, ker so mu, ko je bil pred 4 meseci na UZ trebuha ugotovili podvojeni votli sistem ledvic in je treba spremljati če bi šlo za kakšen uroinfekt. Upam da mi bo ratal jutri naštimat tisto vrečko za urin. Lepo se imejte jutri na kavici. Lahko noč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 25.3.2009 6:34:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.3.2009 6:56:03
|
|
|
|
lavita*
|
Dobro jutro čvekice! Pr nas je vse bolano. Zdaj se je še mene lotilo. Ta velik sicer še kašlja in z nosa mu teče malo manj. Mala je pa čist bogica. Ima solzne učke, z nosa tak kar balone dela. Včeraj je imela vročino. Dons je še nima, sam je pa čist na meji. Jedla ni že od sinoči. Če ji kaj ponudim ji gre kar na kozlanje. Ful malo je že od nedelje. Verjetno bo treba k zdravniku. aja pa še kašljanje sem pozabla omenit. Kaj bi ve naredile? kolosej - lahk vam povem,,da je tam res super plac za takole srečanje. ko sem bila med avgustovkami, smo se tam večkrat dobiel. Prazno je in imajo otorci se kje plazit. Nas itak ne bo na srečanje če smo vsi bolani. moram it, je mala že sitna. lep materinski dan in dobro čvekanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.3.2009 6:57:13
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! Najprej vsem prvorodkam želim najlepši prvi materinski dan v življenju, naj ga preživijo karseda nepozabno. Meni je mož pred 10 leti na ta dan kupil mobitel, ker naju drugače s Saro ni mogel priklicati, . Mnogorodkam pa želim, da se naši otroci ne bi pobijali med sabo za kanček pozornosti, da bi znale spretno krmariti med njimi, ki nas razveseljujejo sleherni trenutek. Preveč bluzim za tole jutranjo uro, kajne . Mene je Sara presenetila navsezgodaj zjutraj z ročno izdelanim svečnikom in voščilnico. Čveke - uživajte danes. Mene definitivno ne bo, ker je bila noč slaba zaradi bolečin. Sicer je dragi nekaj pomival hladilnik, tako da ga bom danes poslala še v nabavo. FrutkaRR: zmenjeno. Jaz komandiram, ti najdi ljudi, ki bodo delali.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.3.2009 7:01:34
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij men pa nima kdo obvestit, k ne vem komu dat cifro...uglavnem pridem se kej pogledat ce bo kaka sprememba drugace pa tisto kar ste se zmenle Emporium...zdej pa sibam se malo pred tv nocko babe žabe Lahko mi jo pošlješ na ZS za naslednjič, danes me ne bo. Drugače pa je Populis pridna zbirateljica cifer, katere potem vestno informira. Glugluglu: je tudi pri vas tako? Ok, potem sem pa pomirjena. Sem mislila, da smo že mi malce čudni. Majuska: se ti zdi kaj čudno, da pri meni vsi radi jedo? Malce si me oglej, pa ti bo kuj jasno. Lex: le kaj je vas napadlo? Že nekaj časa niste zdravi. Čimprej bacile potolčt, pa v LJ na čvek. Lavita, Lex in ostali bolni: Staš je neizmerno lačen, pa pa
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.3.2009 7:15:03
|
|
|
|
Netta
|
dobro jutro, PRELEP MATERINSKI DAN ŽELIM VSEM!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 25.3.2009 7:30:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kako me je mali namudrio, lump.. Že nekaj časa tiho leži v posteljici in sem mislila, da spi. Mirno zakorakam v sobo po nogavice in se obrne, nasmeh se je pa razlil okrog in okrog po obrazu. Si je verjetno mislil: , pa sem te mami.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......