metuljcek321
|
Bili v soli, uspesno volili - sem ji glih se uspela iz rok potegnit listic, preden ga je raztrancirala, potem se malce pokramljali & je blo fletno. Punce so jo ogovarjale, ji dale mal za pojest - ni in ni se mogla upret jabolku, jo pocartale - skratka malcici se je godilo kot cesarici. Prejle se je nasa mala bombeta se je napokala buck, brsticnega ohrovta, purana & bele polente ter zakomirala. Njo tolk zmatra prehranjevanje, da mora nujno en malcek oddremat ... fine by me No, pri nas bo pa losos s testeninami - mnjamsi, mnjamsi. lili, kako Aljaz? Aha, berem, da ima revcek visjo vrocino kot prej. Naj bo cim prej dobro. Majuska, res skoda za stajco - so jo menda znizali glih dan ali dva po tem, k si jo nabavla. Ma, to je zmeri tko, a ni? neboglasnica, ocitno bos od spetembra naprej spoznavala lepote nase prestolnice. tocke za vrtec - ma, pri nas je tako glupo tockovanje, da kar res ni. Mi blizina ne prinese nic, prav tako pa podatek, da sem zaposlena v nasi obcini - verm, da bi ponekod za to dobila pike. Ah, takle je pac. Almera, Mordor seka! Jaz sem bla kar ornk fenica LOTR-a (Lord of the Rings), meni se je strahotno dopadel Viggo Mortensen (by the mim: pred nekaj dnevi je bil po TV - z Michaelom Douglasom in Gwyneth Paltrow - Popolni umor) - Strider ---- yummy, yummy. Pa se knjigo sem si kupila, ko sem se potepala po Londonu z mojim & jo pozrla. Krasen jezik, nora Tolkienova domisljija. Priporocam! Brin, totalno cukrast filmcek! mirjam, a prideta ju3? O, frutka, kje si se skrivala, mami? Lepo te je brat, pa tvoja malcica je tud odlicna mala manekenka. Se 1x ponavljam vpr.: na katerem forumu si moderatorka? Puzabla ... update me, pliiiz. glugluglu, jaz sem tudi na zacetku uporabljala Nivejine ampule - res fajn. Ko je nosek majckeno zrasel (& sem ugotovila, da je cena teh ampul pravi rip-off), sem nabavla pollitrsko fiziolosko v lekarni, zlijem jo pa v tako plasticno posodico & jo brizgnem v nos. Bom dala slikco gor za lazjo predstavo: Ni glih jasna, ma, upam, da vidte, za kaj gre. O, zimska, glih prej sem se spomnila nate & se sprasevala, ce prideta. Too bad, no! Next time, then. populis za obisk neboglasnice! Berem, da ste uzivali mojcek - tole z zadnjo zlico se je vceraj zgodilo pri nas za malico - ji dam banano, 2 Plazmon piskotka & hrusko, vse pretlacim z zlico. Nekaj kosckov seveda ostane, jih mala dobro grizlja z dlesnimi, no, na zadnjo zlicko se je pa ujela ena nemarnica nesramnica hruska mal vecjega premera - niti nisem zapazila, k sem bla vesela, da je konec malice ... anyway: ta mala hopla ven izbruhne. Sva vse ujeli v roza gumast slincek. Mal sem vse skupaj opazovala, potem pa spet zakurblala zlico, postrgala s slincka in ji dala za jest - s takim uzitkom je pohrustala, k da bi bla cokolada zraven, res. za bolne, prehlajene, driskajoce, teckaste, ... pikce & njihove mamice. Letim - ocita peljem na pogreb - umrl sosedov ata, starejsi gospod - je zaspal v spanju - RIP ... jaz sem sla pa kropit prej. Ah, ja, tak je krog zivljenja - eni se rojevajo, drugi umirajo.