PikicaStonoga
|
.100noga, jaz bi obdržala četrtek za to, ker imam torek in nedeljo fitnes in se mi ravno poklopi. Kje pa na Fužinah? A ji je treba povedat, da pridem(o)? Torej, jaz 100% grem. Za jutri v Areni ob 11h niti ne vem katere vse pridete, jaz bom tam in upam, da vas čimveč pride… Afnica, verjetno je Neli kaka kapilara počila, meni so rekli v bolnici, da to ni panike, tudi če zakrvavi ko ji čistim nosek naj ne paničarim. Je pa groza ko to vidiš, vem. A prideš jutri? Če ja, a lahko pliz prineseš ring sling, da tam poskusim – jaz imam pouch pa me zanima kaj je razlika… Danes sem Inyi kupila un lonček za pit (Tommee Tippee) - vmesna faza (piše 3mesece+), ker je čez vikend ful grabila šalčke in pila iz njih čajček. Počasi bo poštekala, da mora z ugrizom regulirat, je pa zelo smešna Jaz sem zaspana in taka melanholična mal, ne vem zakaj. Se grem zdaj malo cartat. [/quote] Telovadba: men je vseeno, se prilagodim ...torej četrtek! :) Afnica, ja mislim da ni panike, tud mi ko si nos obričemo, je kdaj kaj rdečega ... Lonček: jazs em ga tud kupila, glede na to, da bomo v sredo 5 mesecev, sme kupila 6+ in bom ji v sredo poskusla dat pit iz njega, pa da vidimo, to bo smeha :) Jaz sem bla tud dans taka utrujena, zaspana, komaj čakala, da možek odmov pride ...