|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
23.3.2009 7:58:18   
corti
Joj gogabojanuser posted image user posted image user posted image bogica.Upam da je stanje zdaj kaj bolje.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
23.3.2009 7:59:08   
corti
user posted image user posted image zame nova stran.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
23.3.2009 8:03:28   
Dream
Gogabojan glede tega ti pa res verjamem, da je katastrofa. In kako se je potem umiril?

Glede belega neba in pike na jeziku ne znam pomagat, ker tega pri nas do sedaj ni bilo.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
23.3.2009 8:13:00   
suzy124
Dobro jutro
na hitre se vam javim ker šibam zdajle dopoldne v bolnico k dermatologu, da ugotovijo zakaj ima mozoljčke.user posted image user posted image user posted image
Upam da ni kaka alergijauser posted image user posted image user posted image
Se potem javim kako je bilo.
Drugače sma  pa včeraj cel popoldne bila zunaj in je bilo prav finouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ga pa grem zbudit in zrihtat da grema.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
23.3.2009 8:14:49   
Lucka1
ok, preden grem brat za nazaj....samo še spanje in nova prenosna posteljica - v apartma smo nesli s sabo posteljico....user posted image ni čisto vedel, al je ok al ne user posted image user posted image user posted image user posted image   Zaspal seveda ni do 22h....potem se je pa zbudil ob 1h in ob 5h, potem pa ob 8h dokončno....in to obe noči user posted image Sva z dragim že mislila, da sranje, da bo sedaj tako tudi doma....pa ga moram pohvalit - doma je takoj zagrabil svoj prejšnji ritem - danes smo spali od 19h-6h user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no, pa da takoj trkam, da se že danes slučajno kaj ne obrne.....tako, zdej ga dam spat, potem pa pogledam malo, kaj ste pisala nazaj ta vikend,...kolikor mi bo čas dopuščal user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
23.3.2009 8:26:57   
Lucka1
http://www.dnevnik.si/foto/1042253310
ok, tole pa ne vem, če bo delalo....ampak prekrasne fotke izbruha podvodnega vulkana..če katero zanima, če ne pa samo ignorirajte user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2931
23.3.2009 8:28:47   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Inya je pa včerja dosegla rekord in pojedla 800ml user posted image . Če bo šlo tako naprej bom govorila s P, ker je to počasi znak, da rabi več - torej GH... No, po moje je bila bolj posebnost, ji bom pa danes daa 2x kašico. Zdaj je imela 2 dni žitno. Danes na vrsti riževa.

bravo za Inyo....vse se tako ali drugače uredi, ne user posted image user posted image user posted image
pa berem, da je tudi lepo na teži dobila - prav super user posted image

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
23.3.2009 8:31:48   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.

ok, nič jasno....kdaj greste v atlantis? A na tečaj za dojenčke al kar tako? A ste že bili? In kako vam je všeč?? Jaz sem stalna gostja, pa me tudi druga mnenja zanimajo....Celo nosečnost sem tam plavala in telovadila, zdej pa tudi od 6.tedna po porodu hodim 2x na teden....vedno zadovoljna.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
23.3.2009 8:39:35   
jolly123
danes sem napisala en odstavek v diplomski, več se mi pa ne da, grem malo počit in si nos brisat. 

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
23.3.2009 8:40:12   
Lucka1
M_Mojca in Nik - sta zdaj že doma in ok, če prav razumem* Super da ni bilo kaj resnejšega user posted image user posted image

Če se ne motim, so zdaj vsi naši lumpiji bolj ali manj zdravi? Evo pika poke za njih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Naš user posted image ima v petek cepljenje, tako da upam, da ne bo potem kake reakcije,ampak ker do zdaj ni bilo, itak ne razmišljam o tem. Me pa zanima, kolk je težek in velik?

vriskanje - no comment....ga ne preglasim, tudi če zraven na ves glas kričim - ko začne, ga je težko vstavit. Sem pa ugotovila, da če ga pa dvignem v naročje (večinoma je na tleh in se sam zabava ali pa z mano,pa malo je v ležalniku), potem je pa malo miru, dokler poskenira kje je in preveri novo perspektivo user posted image user posted image user posted image potem pa naprej

GH - o tem še nič ne vem, tako da ne morem delit niti nasvetov niti izkušenj....bom pa toliko bolj aktivna čez kakih 10 dni, ko se lotimo še tega podviga

gogabojan - no comment glede tvojih postov - se podpišem, da je bil odveč samo eden - tisti, kjer sprašuješ, če so nam tvoji posti odveč....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
23.3.2009 8:41:28   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dobro jutro
na hitre se vam javim ker šibam zdajle dopoldne v bolnico k dermatologu, da ugotovijo zakaj ima mozoljčke.user posted image user posted image user posted image
Upam da ni kaka alergijauser posted image user posted image user posted image
Se potem javim kako je bilo.
Drugače sma  pa včeraj cel popoldne bila zunaj in je bilo prav finouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ga pa grem zbudit in zrihtat da grema.

suzy - mislimo na vaju - da bi le bilo vse ok in ti mozoljčki samo prehodna stvar....kje pa jih ima?

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
23.3.2009 8:51:22   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jaz nameravam delati rižev narastek. Jaz sem ga delala sam enkrat v življenju. A kuhate riž v mleku ali vodi??? Jaz sem ga takrat v vodi, da mi se nebi sprejelo vse skupaj.

Kak ga delate ve.==?? Kaj pa še dodate zdraven???

narastek - No, tole bo itak prepozno, ampak mogoče kdaj kateri prav pride.....če ni že kje vmes napisano, pa sem spregledala user posted image user posted image user posted image
Jaz skuham riž na mleku, potem pa ko se ohlasi, dam noter 2 rumenjaka, vanili sladkor, naribam 2 jabolki, rozine po želji in dam sneg iz 2 beljakov, potem pa pečt...pride tako fino rahel. Če slučajno imam, dam včasih kako višnjo vmes....je pa res, da sem nazadnje delala pred 10 leti user posted image user posted image user posted image

oktoberke
- berem tudi kake "strašne" zgodbe nazaj, kaj vse ste nekatere prestale....res punce, super ste in spomnite se na to, kake fajn otroke imate, ko vam kdaj črne misli ne dajo miru....pa kako fino lahko tu gori počvekamo, ne? In da ne govorim, da je vedno čas za srečanje v živo....tako ali drugače - vedno bo vsaj nekaj punc ob določenem dnevu in uri imelo čas, ne??

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
23.3.2009 8:52:43   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Lepo jutro vam želim.

Včeraj večer - KATASTROFA (zato me ni bilo gor, da bi neumnosti zganjala), niti nevem, kak kaj moja virtualna farma user posted image user posted image user posted image

Noč - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Jutro - KATASTROFAAAAAAAAAAAAAA

Bomo videli, kaj nam bo dan prinesel.

Bogi ste, a ga zobeki matrajo? A se Bojan zbudi ko Roki jokca?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
23.3.2009 8:53:12   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Jutro. Mi smo po dolgem času KONČNO spet prespali CELO noč Od 7-ih do pol šestih brez budnic user posted image  user posted image Juhuuu bruhuuu user posted image  user posted image
Sem pa jaz zbolela, me boli grlo, peče v nosu, curi ven, pa še vročino mam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Taja....no vidiš pa bo mogoče počasi začel spati lepo celo noč.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate...mene se tudi nekaj lotevauser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
23.3.2009 8:53:19   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: corti

Punce rabim eno pomoč.....ali je to normalno....hanna ima bolj ko ne belo nebo...tko kot da bi ji skoz nekaj pritiskalo gor....pa jeziček ima malo bel a na sredi eno piko, ker ni nič belo. Ni to soor, ker smo ga že imeli vem. Ima še kateri dojenček to? Ali naj jo peljem k pediatru?
Nikoli prej nisem pomislila da bi bilo kaj narobi, dokler mi včer ni moj reku, da je to ful čudn in zdaj ne vem.

Se vam še kasneje kaj javim....zdaj grem kavico spit, da se malo zbudim. Ne vem al sem preveč spala...al kaj.user posted image

Lahko so gljiviceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Se dobi Daktarin za ustno votlino mazat....moja ni imela mi je pa rekla P. da je to kar pogost pojav in da ni to nič takega opisala mi je tako nekako kot si  zdaj ti aja pa če podrgneš z pleničko naj bi šlo dol...probaj drugasče pa jo pelji k P. da boš ziher.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
23.3.2009 8:57:13   
Lovely
Dobro jutro.

Mi smo spali tak tak, najprej sem (tako kot že ves teden) ven vrgla smrčujočega moža (danes gre po obliže), potem se je zbudila Inya ob 3h in pojedla 50ml (sploh ne vem v čem je fora, da se še zmeraj zbuja ob tej uri ko pa sploh ne poje tok velik) in pol spala do 7h. Ampak je non stop neki dudo ven pljuvala pa jo spet hotla imet ipd... No ja, zdaj spi. Očka jo je čisto utrudil jo je premetaval kot vrečo krompirja, sem šla rajš stran, ker tega ne morem gledat. Uživa pa 100/h, se naglas smeji - ful luštno.

Lep dan vam želim, baje da bo 16 stopinj? V tem primeru grem sigurno kam ven na dolgo progo. Morda PST Šiška - Vič... Moram si mp3 usposobit, nekaj mi nagaja. Ko Inya zaspi mi je malo dolgčas. Mi bo pa prav prišlo, ker mi danes paše biti malo sama s sabo.

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
23.3.2009 8:59:41   
Lovely
OK, smrčečega moža user posted image

Jolly, daj vitaminsko bombo si naredi. Grenivko, pomarančo, limono, immunal dozo (lahko tudi tableto če ti je ljubše) - vse to na eks. OK, mene od tega želodec peče ko pes, mine pa hitro vse skupaj.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
23.3.2009 9:11:23   
Lucka1
gogabojan - mogoče so res zobki? pri našem je včasih tako, da mu nič ne paše, pest si pa drgne po dlesnih in renči zraven, pa joka in stoka...meni je hudo hudo ga gledat, pa mu malo namažem z calgelom in ga poskuim animirat, da pozabi, da ga boli....seveda pa to ne traja in traja kar celo noč....ponavadi je popoldne, ko je že tudi sam utrujen, paga mogoče še bolj moti user posted image

corti - na žalost ne vem, kaj bi lahko bila pikica na jeziku? mogoče res bolje, da greš do P in boš vsaj mirna? user posted image

lovely - uživaj na PST - tisti konec sem neštetokrat pretekla sem in tja in prehodila, ko sem bila še v srednji šoli in na faksu (beri pri starših) Pa prejšnji vikend prevozičkala, ko sem šla malo hišo od staršev preluftatuser posted image user posted image user posted image , ko sta bila na poti user posted image

zgleda bo pa res lep dan....verjetno jo tudi midva kam mahneva...

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
23.3.2009 9:12:58   
Lucka1
jolly123 - tale nasvet od lovely pa preverjeno deluje, tako da priporočam...tudi če nimaš vsega tega doma, vsaj nekaj od tega naredi!!! pa če grlo peče, pa med z limono dol pogoltni....naredi tak fino obloko po grlu, da manj peče! user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
23.3.2009 9:17:15   
Marisha
Hej, bejbe in user posted image .

Midva z Markom sva že pokonci user posted image , itak je bolj slabo spal, zdaj pa nekaj jamra na igralni podlogi in še razmišlja ali bi se smejal ali jokal user posted image  user posted image .

Gogabojan, ja itak, da greva danes giro di Vrhniko, potem pa še giro di slaščičarna user posted image  user posted image , ker je potrebno vse kalorije, ki jih izgubiš hitro nadomestiti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Irma78, kar se tiče previjanja, jaz tudi Marka previjem, kar v avtu, ponavadi v pritljažniku, ker je največ placa, glede na to, da imamo karavana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image  sem pa tudi jaz opazila, da na primorskem nimajo previjalnic, vsaj jaz jih nisem opazila ne v Portorožu in ne v Izoli user posted image

Danes se gre pa Markec slikat za os. izkaznico, mu jo moram dati naredit, če hočeva, da greva za 1. maja na morje user posted image . Ampak ravno zdajle razmišljam, da Vrhniška občina nima nobenega klančka, ampka en kup stopnic, tako da bo malce težji dostop z vozičkom user posted image  user posted image . Bova že kako,.......  drugače bom pa župana poklicala naj mi voziček nese user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Upam, da se vam bom uspela še kaj javit, ker moram peljat računalnik na servis, ker je moj user posted image  pravi genijalec in VEDNO kaj popravi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Pozdravček,

Marisha

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
23.3.2009 9:20:35   
PikicaStonoga
Dobro jutro, miške!

Joj včerej sem kot ubita zaspala okol pol devetih, podojila Tijano ob treh tjutri, in spala do sedmih ...pa se še nisem naspala aza nazaj user posted image
Zdele Tijana pančka, jaz bom pa pripravila stvari za s sabo ...ob enajstih bo sapet jedla, potem pa letiva na banko in pol na bajto, nam pridejo delat izmere za notranja vrata ...potem se vrneva v Medvode ...
Med vikendom smo uživali, šli do mojih na Štajersko, lenarili, šli gledat eno dojenčico ...
v nedlejo smo šli gledat še drugega dojenčka, potme k enim na obisk in popoldne na eno kosilo za en RD ...luštno ...čim več takih vikendov!!!

Lep dan, jutri se pa vidimo a ne!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
23.3.2009 9:23:04   
PikicaStonoga
Sem dobila mail:

Vadba je možna ob torkih od 10-11h v Mostah (Proletarska 5) ali ob čet od 11.30-12.30 v Fužinah.

LP
Urška

valla in lovely, kaj pravita??

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
23.3.2009 9:24:38   
PikicaStonoga
Meni se pa nekej sanja, da sem vidla za previjat na WCju enga bara v Portorožu lani...tistga k je tud v Ljubljani na Petkovškovem, ko je vse rjavo-bež pa take dolge predpasnike majo natakarji rjave ...nekej v stilu Cocoa ..kakava kao ...ne vem točno kako se reče ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 2948
23.3.2009 9:41:31   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

danes sem napisala en odstavek v diplomski, več se mi pa ne da, grem malo počit in si nos brisat. 

Jaz sem pa vprašalnik končala. Jolly, daj mi prosim link za ankete, da ne iščem za nazaj, prosim.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
23.3.2009 9:42:54   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Meni se pa nekej sanja, da sem vidla za previjat na WCju enga bara v Portorožu lani...tistga k je tud v Ljubljani na Petkovškovem, ko je vse rjavo-bež pa take dolge predpasnike majo natakarji rjave ...nekej v stilu Cocoa ..kakava kao ...ne vem točno kako se reče ...

user posted image  user posted image  user posted image  samo zamenjaj a in o - Cacao

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?