|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
23.3.2009 15:26:17   
Tejčika29
Medve sva s sprehoda, pojedla kosilo in čakam Alino da se zbudi in potem gre Alina k babici, mama pa v shopping, HM ima čisto nove stvari vsaj v Celju, pa grem pošnofat...

Dopust - Lošinj 1 teden junija, 2 tedna julija, za prvi maj par dni in še kak vikend, ker imamo dol prikolico - Nerezine. Bo mogoče še katera na Lošinju?? Za dihala je ful fajn... Aja, pa mogoče kak vikend na Rabu ali mogoče celo teden, kjer imajo prijatelji prikolico ampak še nismo nič dorekli.

Goga- tole pa ne zgleda tak nedolžno predlagam ti obisk P.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
23.3.2009 15:26:41   
Tejčika29
Odprla stran juhu!!!

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
23.3.2009 15:27:32   
jolly123
Se strinjam Goga mi smo za veliko manj pikic pristali na testiranju tako da le pojdi. Mogoče ga pa to črviči reveža in zato joka. Je kaj takega pojedel, si ti? 

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
23.3.2009 15:35:32   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.

ok, nič jasno....kdaj greste v atlantis? A na tečaj za dojenčke al kar tako? A ste že bili? In kako vam je všeč?? Jaz sem stalna gostja, pa me tudi druga mnenja zanimajo....Celo nosečnost sem tam plavala in telovadila, zdej pa tudi od 6.tedna po porodu hodim 2x na teden....vedno zadovoljna.

Mi se gremo kopat kar tako. Smo se odločili, da pač enkrat mormo probat, pa še Hana je za krst dobila denar pa ga bomo porabili v ta namen. Doma ful uživa v vodi tako da upam da bo tako tudi jutri.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
23.3.2009 16:02:39   
afnica mala

Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.

ok, nič jasno....kdaj greste v atlantis? A na tečaj za dojenčke al kar tako? A ste že bili? In kako vam je všeč?? Jaz sem stalna gostja, pa me tudi druga mnenja zanimajo....Celo nosečnost sem tam plavala in telovadila, zdej pa tudi od 6.tedna po porodu hodim 2x na teden....vedno zadovoljna.

Mi se gremo kopat kar tako. Smo se odločili, da pač enkrat mormo probat, pa še Hana je za krst dobila denar pa ga bomo porabili v ta namen. Doma ful uživa v vodi tako da upam da bo tako tudi jutri.

Lucka- a ti hodiš popoldan? A je takrat ful gužva? Jaz sem do sedaj zjutraj- sem imela dopust in sem eneparkrat peljala nečaka, ko še ni v šolo hodil, al pa po 20 uri s prijateljico.
Zdaj se že vsaj 2 meseca odpravljam, ta teden sem bila ziher da grem, pa me nekaj grlo boli. Mi je zmanjkalo medu, propolisa in metinega čaja- vse danesuser posted image

larkneš- uživajte maximalnouser posted image , joj to bo luštno, men je ful hudo, Neli je tko zelo rada v vodi, ziher bi user posted image

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
23.3.2009 16:31:10   
ajetam@

mi mamo tut plavanje jutr. sam mi smo prav na plavanju za dojenčke

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
23.3.2009 16:34:56   
jolly123
Če pa kaj sovražim je pa to,da daš tamalga spat in pol se ti kakšen zblojen sosed obesi na zvonec, zato da ti pove, da maš zunaj na štriku suhe cunje user posted image Itak naš pes ne zna bit tiho, če nekdo zvoni...in zdaj mam tečnega otroka, ki ni šans nazaj zaspat, pa tako sem upala na pol ure tišine. 

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
23.3.2009 16:44:46   
gogabojan
Punce, to je še blažja oblika, kakor znamo imeti. P je rekel da je pač treba mazati, pa bomo videli, kaj bodo testi pokazali.

Nisem jedla nič takega, malček pa je jedel jabučka, pa keksa (brez glukoze in brez laktoze), tak da res nevem.

Sprva smo vsi mislili, da je alergičen na klor. Vedno po kopanju se mu je to kazalo. Tak da nevem no.

Smo pa bili z MARISHO vzunaj pred hišo, potem pa smo šle v slaščičarno na vrt, ker je takooooo pihat začelo. Je pa user posted image spal 20 minut vsega skupaj. Pa zdaj ga mal bratec animira, vendar kmalu bo postalo neuspešno.

JUTRI OB 11H SE VIDIMO.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
23.3.2009 16:54:42   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Če pa kaj sovražim je pa to,da daš tamalga spat in pol se ti kakšen zblojen sosed obesi na zvonec, zato da ti pove, da maš zunaj na štriku suhe cunje user posted image Itak naš pes ne zna bit tiho, če nekdo zvoni...in zdaj mam tečnega otroka, ki ni šans nazaj zaspat, pa tako sem upala na pol ure tišine. 

Jolly, zvonec daj na off, ko gre Taj spat. Tako sem jaz delala na začetku, ker je poštar hodil naokrog ravno takšen čas, ko je Matic spal. Pa se je potem gospod lepo navadil potrkat na vrata.

ajetam@ ko sva kupila prenosno posteljico sem jo nesla direkt k mojim staršem in se tam navaja nanjo, da lepo zaspi v njej. Pa zaenkrat še ni bilo problemov. Malo ga po mojem moti to, ker ni nikjer nič kot doma, ko ima zraven vrtiljak, pa neke igračke, pa na stenah slike. Ampak se bo že navadil. Morda lahko poskusiš tudi tako, da ga čez dan daješ spat v prenosno, ponoči pa tja, kamor spi običajno.

Mi gremo vsak čas na en obisk, ki ga dolgujeva že od lani januarja, ko sva bila še sama user posted image  Sicer pa sem bila dopoldne zunaj na sprehodu, pa je Matic skoz neki jokcal. Kaj mu manjka sem ugotovila šele po nekaj 100 metrih -ne mara, da mu piha v obraz - košara je zakon, ampak kaj, kojo je prerasel user posted image

Pšemek, danes sem si vse pripravila za diplomsko, da začnem klofat - sem malo uredila, kako bom po vrsti pisala. Tako da se mi zdi, da sem nekaj že naredila.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
23.3.2009 17:27:09   
Lovely
Čaw,

evo naju s potepa. Sva šli na Kamnogorico, me je zanimalo kako zgleda nova soseska Pilon… fleti so po moje hudi, okoliš pa ni kaj preveč prijazen pa po moje se z avtoceste hrup sliši… Potem sva šli čez Podutik nazaj k mojim…

.100noga, jaz bi obdržala četrtek za to, ker imam torek in nedeljo fitnes in se mi ravno poklopi. Kje pa na Fužinah? A ji je treba povedat, da pridem(o)? Torej, jaz 100% grem.

Za jutri v Areni ob 11h niti ne vem katere vse pridete, jaz bom tam in upam, da vas čimveč pride…

Tejčika29, Inya poje zdaj na obrok v povprečju 110 - 120ml kašice, najboljša ji je z ovsenimi kosmiči se mi zdi. Pa bravo za Alino, lepo dobiva – jupiiiii user posted image .

Dopust: mi2 greva zdaj okrog velike noči za 1 teden na morje, kolebava med Krkom in Strunjanom (malo se bojim iti ven iz Slo, se mi zdi prezgodaj…). Glede dopusta pa sva ravno včeraj govorila še z enim mladim starševskim parom pa še z enim brez otrok, da bi šli skupaj na Sardinijo. V najslabšem primeru Krk – mi2 sva zaljubljena v hotel Pinia…

Afnica, verjetno je Neli kaka kapilara počila, meni so rekli v bolnici, da to ni panike, tudi če zakrvavi ko ji čistim nosek naj ne paničarim. Je pa groza ko to vidiš, vem. A prideš jutri? Če ja, a lahko pliz prineseš ring sling, da tam poskusim – jaz imam pouch pa me zanima kaj je razlika…

Jolly, poznam to z zvoncem in psom in spečim otrokom. Grrrrrrrrrr. Za sp pa tudi grrrrrrrrrrrrr.

Danes sem Inyi kupila un lonček za pit (Tommee Tippee) - vmesna faza (piše 3mesece+), ker je čez vikend ful grabila šalčke in pila iz njih čajček. Počasi bo poštekala, da mora z ugrizom regulirat, je pa zelo smešna user posted image

Jaz sem zaspana in taka melanholična mal, ne vem zakaj. Se grem zdaj malo cartat.

ps. Gogabojan - a malega to kaj buba?

Lovely

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
23.3.2009 17:32:42   
suzy124
Tako zdaj pa sma prišla notri je bilo zunaj prav fino.

Pri dermatologu je pregledala pregibe (ampak danes je imel tako mal rdeče kot še do sedaj nobenkrat) in je rekla da verjetno ne bo to alergija nas je pa vseeno poslala da smo dali kri in bodo naredili teste za alergijo na mleko jajce sojo in pšenico.

Rezultate pa izvem čez 14 dniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa dala neko posebno hladilni kremo, pa rekla mi je naj mu 1 krat na teden v vodo dam čaj iz hrastovega lubja, dugače pa mu naj notri devam oljno kopel.

Pa rekla mi je da mu kr naj začnem devat riževo kašico in jo naj zmešam z svojim mlekomuser posted image user posted image user posted image
Tak da jutri boma probala da vidim kaj bouser posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj prvič dobila user posted image in je fulll bolj močna kot pred nosečnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Zdaj vas grem pa še za nazaj prebrat in pokomentirat.

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
23.3.2009 17:33:23   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Dream
Pšemek, danes sem si vse pripravila za diplomsko, da začnem klofat - sem malo uredila, kako bom po vrsti pisala. Tako da se mi zdi, da sem nekaj že naredila.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
23.3.2009 17:41:04   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Jolly, zvonec daj na off, ko gre Taj spat. Tako sem jaz delala na začetku, ker je poštar hodil naokrog ravno takšen čas, ko je Matic spal. Pa se je potem gospod lepo navadil potrkat na vrata.

Tud če dam zvonec na off in mi nekdo samo potrka bo pes začel tulit user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
23.3.2009 17:45:16   
Lucka1
dopust - mi bomo 15.6-15.7. krožili (no, ali pa cikcakali) med LJ-Pulo, Rovinjem, Porečom, Premanturo in Banjolami.
Potem bomo pa še avgusta in septembra kak daljši vikend izkoristili za to isto lokacijo....eno izmed pač. Pa en vikend bomo šli v Logarsko oz. Zg.Savinjsko konec poletja. Razmišljamo pa, da bi od vsega tega (časovno) mogoče šli 1 teden na Krk ali Lošinj, ampak se bomo kar takrat odločili - če se nam bo šlo in če bo ugodna varianta, mogoče kaj lastminute...nočemo vnaprej rezervirat, ker z malimi res nikoli ne veš....v Istro pa gremo lahko kadarkoli kamorkoli za kolikor želimo, k sreči.

gogabojan - tole pa res raje pelji Roka k P....oz. saj si rekla, da imate drug teden teste in da je tvoja P tako stanje že videla, pa rekla samo mazat? No, saj se vidimo jutri, pa bomo še v živo pogledali, kako izgleda....čeprav vam želim, da bi izginilo user posted image

jolly123 - zvonec izklopi, pa je! Meni se strga, da mi pride sosed povedat, da imam perilo suho.....user posted image user posted image user posted image pa kaj mu to sploh mar??? Al je mogoče kak fajn dec, pa te je hotu videt user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

afnica - atlantis - jaz hodim malo mešano, kot se spomnim. Običajno mi v sob al ned rata biti tam že ob 9h in vzamem plavalna očala, pa v zunanjem delu plavam sem in tja kake pol ure....potem pa še kake dobre pol ure telovadim - vodna aerobika. Med tednom pa mi včasih rata popoldne, okol 17h, potem pa ne plavam, ampak samo aerobika...

ok, user posted image kriči - šibaaaaaaam

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
23.3.2009 18:12:09   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

A v atlantisu?

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
23.3.2009 18:22:00   
afnica mala
lovely- verjetno prideva, prinesem ring sling; za kri iz noska sem mal razmišljala, da mogoče zaradi suhega zraka, se je mi kaj zaštekal osvežilec, mam tud jaz izpuščaje v nosuuser posted image

a je že nova kolekcija kopalk kje? ne bi rada kupovala, ko ni izbire

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
23.3.2009 18:45:54   
vianne
Pozdravljene po dooooolgem času... ste pa res pridne s pisanjem. Sedaj ko so začela lepa vremena preživim kar veliko časa zunaj preostali čas pa poskrbim za gospodinjska opravila itd. tako da za računalnik skoraj ni časa.

Mož hiti delati v hiši, da bi se čim prej vselili jaz sem pa predvsem zaposlena s Tiborjem ... sedaj mi je še lepše kot prej. Neznansko uživam ...

Veselo uvajamo GH, zdravi smo, veseli tudi, vriskamo kot sirena v sosednjem gasilskem domu, lepo spimo ...  novih podatkov o teži in merah še nimam. Naslednji pregled imamo pri šestih mesecih.

Toliko časa se vam nisem oglasila pa skoraj ne vem kaj naj vam še kaj napišem saj je vse po starem.
Glede dopusta še ne vemo kam. Zelo všeč mi je v nudističnem kampu Valalta (Rovinj) vendar me trenutno nič ne mika šotorjenje zato se nekako nagibamo, da bi odšli v apartma do Lošinja saj je tam zelo dobra klima, veliko senčke in dobrih lokacij za sprehode ... bomo videli. Datuma še ne vemo, vendar mora biti izven večje sezone. Ali konec maja ali začetek septembra saj sovražim gužvo.

Jutri greva z mojim verjetno do Ljubljane in bova pogledala za voziček marelo ter elektronsko varuško. Nagibam se k nakupu tegale vozička
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=192507
Upam, da bo O.K.

Si pa ne črpam več mleka in sem sedaj čisto drugače in bolj sproščeno zaživela s Tiborjem. Prej mi je bilo to črpanje prava muka in sedaj prav uživam. Se ne sekiram več ali bo dovolj mleka, ne gledam na uro kdaj po potrebno spet črpati, pa če sem dovolj jedla, pila, počivala ... skratka konec nekih skrbi in le še uživancija s tamalim.

Pričakujem pa v kratkem menstruacijo saj me trebuh že nekaj dni boli ... joj prav nič je nisem vesela. Hja kaj čmo ... je bilo lepo dokler je trajalo.

Tako, bi še kaj napisala pa grem še FB prečekirat. Upam, da se vam bom sedaj kaj prej oglasila ...  da me ne boste pozabile user posted image . A ja, kako je kaj s piknikom oktoberk? Ko se boste zmenile za datum in plac a bi me lahko katera na ZS obvestila ker vas ne berem več tako redno .... proooosim!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
23.3.2009 19:15:11   
ajetam@

A v atlantisu?

ja

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
23.3.2009 19:20:38   
laknerš

A v atlantisu?

ja

Pol se bova pa vidle! Kdaj pa? 

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
23.3.2009 19:54:36   
Pšemek
Punce, meni se pa danes sploh ne da pisati, zato se bom kar poslovila do jutri. Si pišemo, pa se vidimo v Areni.

PA-PA

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
23.3.2009 19:58:35   
afnica mala
Tako, Neli je šla spat, pomila sem po tleh, umila lase, zdaj pa večerja in mal čveka z user posted image , pa kakšno vitamisko bombo za boleče grlo.

Mirno noč vam želim

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
23.3.2009 20:03:00   
Lucka1
afnica - gužve popoldan med tednom niti ni zelo dosti...v svetu doživetij je nekaj tečajev za otroke in nekaj praznovanj RD, pa ni moteče, ker imajo otroci itak animatorje in so skupinsko vodeni. Sem pa tja je še kje kak par v kotu user posted image user posted image user posted image

tako, grem zdaj končno se dat na off (berite vklopit možgane, izklopit servis MAMA) user posted image user posted image user posted image - se vidimo jutri upam v areni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
23.3.2009 20:06:09   
iraira
Jaz grem tudi počasi spat....glava me že 2dni boli kotuser posted image user posted image user posted image user posted image  (migrena spet na pohodu)
Gogabojan upam da bodo Roku zginile pikice, pa da se boš danes ponoči vsaj malo spočila.

Nočko user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
23.3.2009 20:18:55   
gogabojan
Punce a se dobimo v areni ali na parkirišču?????????????

IRAIRA a prideš tudi ti???

JANJA a prideš, da mal razturave tam??????''

Evo, moj ima zdaj user posted image tak da sem jaz tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

STE ME KAJ POGREŠALE tak kot sem jaz vas???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
23.3.2009 20:19:36   
gogabojan
zdaj bo pa 3000 post user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po možnosti še nova stran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?