Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:34:57
|
|
|
|
laknerš
|
.........dva.........
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:35:18
|
|
|
|
laknerš
|
Bravo jest!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:38:17
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali.... ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja. Kake so pa naprimer cene tam? midva sva računala da bi dala ene 300€ se mi zdi. ne vem sem neki na hitr računala ker sem misnla da bi šli kampirat sam sva se odločila za drugo vrjanto k je pršla. tako bolj na komot .. tko da ni nič full dražje kot če bi šla recimo na hrvaško al pa slovensko obalo. za vidit maš pa tm mnoooogo več.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:42:10
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Ojla. a ma še kateri otrok take izpuščajčke??? Od blizu zgleda katastrofa in v živo. Morda pa je zato takoooo tečen. Je samo hruško in piškotke z mojim mlekom. Morda da nisem jaz kaj takega pojedla to glih ne verjamem. Al pa je cvetni prah leske je mama rekla, da leska cveti na veliko. Sam da bo čimprej bolje. Saj se vidi, da mam probleme, če ne pišem tako veliko tu gori. Hey! Ja Gaja ima ravno tako takšne lišaje. Kot nekako suho kože, potem si pa še bolj z rokicam drgne in je še bolj tdeče....Jaz ji mažem z Bpanthen-om, pa to fulllllll pogosto. Pa se kar umirja......počasi Lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:43:08
|
|
|
|
gogabojan
|
[/quote] Kaj pa če je na hruško alergičen, saj si rekla da si mu jo dala za jest?(al sem zamenjala) Baje je velika verjetnost da je lahko alergičen če si ti alergična. Mene je danes vse sprašala, če je kdo od domačih imel kdaj koli kako alergijo, astmo ali luskavico, ker to je kao vse lako vzrok za izpuščaje. A imata prav testiranje al mu bodo po krvi pregledal če ima alergijo na kaj? [/quote] Jabučka pa keksa (brez g in l) sem mu do sedaj dajala. Nič hruške. Ah saj bo bolje. Sam da nesem bila več sama, da je moj srček ga mel malo, da sem lahko jaz mal odklopa naredila. Itak pa sem danes porabila že eno celo hladilno kremo in pol. Edino to mu pomaga. Aja stranski učini pa so, da se fullllll čoha po lasišču. Začela pa sem mu pretiravati z kremico zato, ker je že imel gnojni izcedek mal ven. Ampak to je bilo navsezgodaj zjutraj. Zdaj mu je že precej bolje. Samo vseeno hudo na pogled. Jaz mislim, da imamo alergijo. Druge ni. Aja moj srček pa je alergičen na sonce. Pa se mu glih tko naredijo take stvari, samo v predelu vratu in ramen. Tak da vemo, kak zgleda alergija, sam ne na kaj. Ja 30.03. mamo alergijske teste, zraven pa mu bodo še kri vzel. Je rekla, da ga bodo prvo izšpikal, nato še kri vzel. Bomo videli.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:44:41
|
|
|
|
suzy124
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: suzy124 IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali.... ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja. Kake so pa naprimer cene tam? midva sva računala da bi dala ene 300€ se mi zdi. ne vem sem neki na hitr računala ker sem misnla da bi šli kampirat sam sva se odločila za drugo vrjanto k je pršla. tako bolj na komot .. tko da ni nič full dražje kot če bi šla recimo na hrvaško al pa slovensko obalo. za vidit maš pa tm mnoooogo več. Tud midva zelo rada kampirama in žezdaj kakih sedem let samo kampirama in je res super
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:49:12
|
|
|
|
suzy124
|
Tak zdaj pa tud jaz odhajam počivat in vam želim še samo lahko noč in čim manj vstajanja ponoč
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 22:56:26
|
|
|
|
Dream
|
Grem tudi jaz v pančevo. Gogabojan tebi pa želim, da se Roku stanje izboljša in da se boš naspala! Nočko vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 23:09:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Grem tudi jaz v pančevo. Gogabojan tebi pa želim, da se Roku stanje izboljša in da se boš naspala! Nočko vsem skupaj! Hvala. Hvala tudi ostalim puncam, mi je po eni strani kar lažje, ker veste, kaj gremo čez, in se druga drugi podpiramo, in se razumemo. Kajti če poveš nekomu, ki nima otrok, al pa takega majhnega (pozabijo), ni isto. Vsem ki greste spat, želim lahko nočko. Jaz pa mal na FB še naložim par slikic, in mal natipkam diplomsko nalogo (nov vir financ ).
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 23:25:21
|
|
|
|
timnala
|
Cer! Kak krasen dan je bil..ko bi se le vreme obdrzalo..ta zima se pa letos noce posloviti oz. mraz pa ravno letos, k mamo majhne in najbrz vse komaj cakamo malce bolj toplo.. Midve s kolegico, ki ima tudi oktobrko, sva se nahodili dans..sva sli eno lustno turco in upava na se vec takih dni. Dopust..mi bomo sli za en teden na morje - kam in kdaj se pa nimamo pojma pa en teden bova z z mojimi domacimi v Zrecah (ati nas bo pa prisel kaj obiskat, ce ne bo mel dopusta) pa se en teden v Zrecah s kolegico in njegovim (ceprav ne bova cel teden s tamalim tam)..se bo kar dogajalo A mi lahk ena pove, kak in s cim se obdela slikca, da zgleda takole: Namrec, da je fotka crnobela pa se doloceni detajli v doloceni barvi vidijo Gogabojan..men se pa smili vas , k verjamem, da ni prijetno to, kar se mu je naredilo na obrazku in upam, da cimprej ugotovite od cesa in resite.. Verjetno ga tud srbi. Namrec nas je tud alergicen, ampak zdej se mu vse manj pojavlja - ampak mi smo imeli pikice po trebuscku.. Nocko, timnala
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 23.3.2009 23:45:22
|
|
|
|
gogabojan
|
Kaj je punce, ne greste še spat????
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 0:07:27
|
|
|
|
irma78
|
anybody here??? jaz sem končno končala z vsemi pravnimi zadevami, ki sem jih morala naredit. Vse so za sorodnike, tako da jim na žalost še zaračunati ne morem. Pa tako bi mi prav prišle kakšne dodatne finance. Gogabojan, pa je danes tvoj kaj bolj miren? Sicer pa držim pesti, da se mu tale izpuščaj na obrazu čimprej pozdravi in da bo zopet vesel in zadovoljen otroček. Naš Niki ima tudi že 3 mesece en majhen izpuščaj pri levem ušesku. Sem ga pediatrinji že večkrat pokazala, pa vedno pravi naj ga mažem ali z Mustelo ali Bepantenom ali Trixero, da pa ni nič kritičnega. Sem sprobala vse troje, pa nič ne pomaga. Izpuščaj je še vedno tu, tako da bom naslednji teden, ko imamo pregled, zahtevala, da nam da napotnico za dermatologa. Ali ve katera, kje v LJ je kakšen dober dermatolog za ? Če nam pediatrinja namreč ne bo dala napotnice, bom pa peljala Nikija tja samoplačniško. Dovolj imam tega.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 6:13:33
|
|
|
|
Dream
|
Dobro jutro, čvekice! No, za spremembo sem že vsa zagnanaz diplomsko nalogo, samo tega še ne vem, s katerim delom naj začnem - najbolj se otepam uvoda, ker se nikakor ne morem odločit, v kateri smeri bi ga napisala. Vedno imam probleme z začetkom - ko enkrat "zalaufa", potem lahko samo pišem in pišem do onemoglosti Spali smo v redu, presenetljivo pa je to, da se Matic okrog 5h ni začel napol v snu nekaj cmevkat in zahtevat dudo. No, mogoče bo pa zdržalo še kakšen dan - čeprav je v četrtek mlaj in znajo bit naši spet malo težavni... Ker sem si sama že skuhala kavico, naj sedaj še vam naredim nekaj za dobro jutro: kavico in čajček, zraven pa seveda nekaj sladkega za energijo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 6:24:49
|
|
|
|
gogabojan
|
Jutro jutro. Pri nas nočka tako tako. Do 2.20 spanje super, potem pa se je začelo , vse do 6.15 ko je očka šel v službo, mama pa ustala. Zdaj je čisti mir v posteljci. Se igra z igračkami, in flaško od čaja z sebi jo hoče spraviti. Bomo videli, kaj bo dan prinesel. Izpuščaji - bolje zgleda, veliko bolje. Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven. Aja pa hvala za čajčka in tortico.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 7:19:27
|
|
|
|
coccinella
|
Dobro jutro punce! Naša noč je bila tudi bolj ko ne nemirna....kar naprej neko premetavanje....zajokala sicer ni, verjetno je Gaja spala,hmmmm ampak zato pa sem jaz bolj slabo. Saj bo boljše. Danes je pa še dan tako grd . No pa saj je za cel teden napovedano slabo vreme, a ne? Lepo se imejte, kljub grdem vremenu, saj imate svoje otročičke zraven in vam ga bodo popestrili .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 7:47:36
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
JUTRO!!!!!!!!!! Mi smo pa prespali nočko! za !!! Zdej grem pa zajtrk pojest, pa mal pospravit, kolkr se mi bo dalo, pa pol pogledat mojo nadaljevanko, vmes bom pa vas čekirala ;) IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven. Ja ja tako se to dela ;) coccinella - kok je lepo,ko se spet z nami :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 7:55:36
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro jutro. Pri nas nočka tako tako. Do 2.20 spanje super, potem pa se je začelo , vse do 6.15 ko je očka šel v službo, mama pa ustala. Zdaj je čisti mir v posteljci. Se igra z igračkami, in flaško od čaja z sebi jo hoče spraviti. Bomo videli, kaj bo dan prinesel. Izpuščaji - bolje zgleda, veliko bolje. Dream - jaz ti osebno predlagam, da uvod na koncu napišeš, ko bo diplomska narejena, kajti takrat boš mela vse info. lepo popredalčkanje v možgančkih, pa ti bo lažje uvod napisati. Ga boš samo izstrelila ven. Aja pa hvala za čajčka in tortico. Baje da so včeraj napovedali moteno spanje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 24.3.2009 8:02:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:12:58
|
|
|
|
Pšemek
|
Jutro! Mi smo pa danes spet super spali. Se je že drugi noč zbudila samo 1x za dojenje. Do sedaj se je vedno 2x. Upam, da bo tudi ostalo tako. Je pa danes tako grdo temačno zunaj . Tok, da moram imeti luči prižgane . Jih nisem imela že od januarja, čez dan namreč . Dream, itak, da uvod na koncu!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:18:09
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:25:26
|
|
|
|
jolly123
|
Jutro. pri nas spanje danes tudi kar nekaj, ampak mislim da je bilo krivo napenanje oz. nekakanje. Odkar je GH je zaprt pa ne glede na to kaj mu dam za jest. Tko da se je zbudil ob pol treh in do pol petih vsake 10 minut stokanje in premetavanje, ter dvigovanje nogic v luft, ob pol petih se je malo umiril in zaspal do pol šestih, ko se je spet zbudil in se konkretno pokakal ampak ful trdo Kaj mu lahko dam da ne bo tako zaprt Ne mislim mu vsak dan dajat sladkanih kamilic, bi raje kaj drugega. Jaz še vedno malo smrkam, vročine še nisem zmerila, bom pol Tko da se vama bova kdaj drugič pridružila na kavici. IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? Mi imamo rezervirano 14 dni dopusta na Rodosu od 7. - 21. junija. Upam, da nam bo uspelo iti. To je pa tudi vse kar se našega letošnjega dopusta tiče - ni financ. Joj midva sva tud gledala Rodos, ampak si ga letos sploh ne moreva privoščiti, tko da bomo šli v lsužbeni apartma v Novi Grad, najcenejša varianta letos. Bo pa drugo leto bolje... IZVIRNO SPOROČILO: Dream No, za spremembo sem že vsa zagnanaz diplomsko nalogo, samo tega še ne vem, s katerim delom naj začnem - najbolj se otepam uvoda, ker se nikakor ne morem odločit, v kateri smeri bi ga napisala. Vedno imam probleme z začetkom - ko enkrat "zalaufa", potem lahko samo pišem in pišem do onemoglosti Uvod se napiše na koncu...ker itak boš vmes še petnajstkrat kaj drugega napisala kot si dejansko sploh hotla, tko da pusti to za konec.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:32:05
|
|
|
|
coccinella
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj mu lahko dam da ne bo tako zaprt Ne mislim mu vsak dan dajat sladkanih kamilic, bi raje kaj drugega. Jaz sem Gaji dajala samo veliko tekočine (voda, nesladkan čaj,.....) pa je bilo boljše
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:32:10
|
|
|
|
jolly123
|
Juhuuuu očitno bova vseeno lahko odprla sp. Je šel moj zdajle vprašat na zbornico pa so rekli da glede na njegove delovne izkušnje in vodilna mesta v podjetjih lahko odpre sp, četudi nima prave izobrazbe
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:33:12
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Kaj mu lahko dam da ne bo tako zaprt Ne mislim mu vsak dan dajat sladkanih kamilic, bi raje kaj drugega. Jaz sem Gaji dajala samo veliko tekočine (voda, nesladkan čaj,.....) pa je bilo boljše Ma k mi sploh noče pit, razen če ga z brizgo silim, sicer ja je pa logično valda, moraš več tekočine pit da zmehčaš zadevo
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 24.3.2009 8:34:11
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Evo: pobrisala prah, posesala, pomila posodo, štedilnik ...Tijana je pridna v ležalniku :) pridna , jaz pa še v pižami, vstala pa sem 7:15 Dobro jutro čvekice mi2 sva spile čaj, Neli pojedla kašico, zdaj pa vas mal berem, mal se z Neli pogovarjava in - ona je v stolčku zdaj grem pa patronažno klicat, pa naj prinese še tehtnico, se mi ne da jo danes vozit v zd. dom na tehtanje- vedno čakava dan je pa res težak, sem prižgala ful luči, da je prijazno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?