Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:39:47
|
|
|
|
jolly123
|
M_Mojca in Nik sta na poti v dežurno ker driska in bruha.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 10:42:50
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Tale farma na FB pa men nič jasna še ena virtualna kmetica evo sem ti glih konjička poslala tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ Ma to se men ne da meni pa je fajn, ker se z dragijem potem zafrkavava, jo ima on tudi sam pri men rastejo kao BIO izdelki A, a, a katera kupi bio paradižnik al pa krompir, al pa jagode?????????????? Prodam zelo ugodno.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 11:05:09
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 M_Mojca in Nik sta na poti v dežurno ker driska in bruha. joj joj upam da ni kaj resnega ene za oba
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 11:29:55
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 M_Mojca in Nik sta na poti v dežurno ker driska in bruha. Bogi mali Nik , da bi bilo le čim prej vse vredu.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 13:37:50
|
|
|
|
Pšemek
|
Kosilo smo pojedli, ati je že šibal na vrt robnike betonirat , midve bova pa na sprehod šibali! Vidim, da vse uživate v krogu družine . Še tako naprej!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 14:06:18
|
|
|
|
laknerš
|
Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 15:22:57
|
|
|
|
Lovely
|
Laknerš, ti jih kar pripelji Mi imamo pa krst 10. maja. Mi je bil geza zelo všeč. Nobenega kompliciranja, ni težil, ker naju nikoli ne vidi na bogoslužju itd... Mi je pa malo hudo, ker v naši regiji ni verouka za malčke, samo od 5. razreda naprej . No ja, bomo že, to nam ni prioriteta... Zdaj pa bejbe pazite to. Od svakinje tamala (saj vse poznate mojo zgodbo z njo) ima prvi rojstni dan 3. maja. In sta po moje tast in tašča hotela v Anglijo zato. In zdaj midva uletiva z datumom 10.5. (prisežem, da nisem jaz izbrala, moj je rekel, da hoče ta datum, ker je babičin rojstni dan). A si predstavljate kaj bo svakinja znorela če se odločijo da pridejo na krst in ne v Anglijo?! Se mi že kar smeje k ma zmeraj neke bolane fore.... Joj, upam, da bo Nik čimprej zdrav od Mojce_m. za srečo Grem, Inya ima akrobatski sešn v posteljici zgleda.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 15:35:22
|
|
|
|
Lovely
|
Ej a katera ve kje se kupijo zadeve za vabila delat? Jaz sem vedno kupovala v Leonardo v Cityju zdaj mi pa moj pravi, da prenavljajo.... pa pojma nimam kje imajo še take lepe stvarce... Tale naša Inya ima pa še dooooolgo pot do zaspati sama v posteljici...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 15:46:31
|
|
|
|
jolly123
|
Lovely a sta vidva protestanta? mal sem off pa ne vem namreč ne poznam nobenega, pa boš ti prva. M_Mojca in Nik sta ostala v bolnici na infuziji.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 16:02:13
|
|
|
|
iraira
|
Bogi Nik, ampak saj bosta verjetno že danes nazaj prišla....če se ne motim je ena od vas(ne vem zdaj glih katera) imela že infuzije z in so ju potem spustili domov. za Nika
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 16:08:53
|
|
|
|
jolly123
|
To sem bla pa jaz
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 16:29:55
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Ej a katera ve kje se kupijo zadeve za vabila delat? Jaz sem vedno kupovala v Leonardo v Cityju zdaj mi pa moj pravi, da prenavljajo.... pa pojma nimam kje imajo še take lepe stvarce... Tale naša Inya ima pa še dooooolgo pot do zaspati sama v posteljici... Ima Leonardo še eno poslovalnico v Ljubljani. Evo link http://www.leonardo.si/trgovine/ljubljana_ab
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 16:36:36
|
|
|
|
Pšemek
|
Zdej pa nova zame
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 16:42:44
|
|
|
|
*talcy*
|
ojla punce.... ve čvekate pa čvekate ..... mi smo danes prvič poskusili s kravjim mlekom in bomo videli kako se bo odzval.... noče mi pa jesti zelenjave ... oz. nič bolj gostega razen uno kašico od hippa gozdni sadeži ker je seveda sladka ..... drugač smo pa pridni podnevi pa ponoči za nika pa za čimprejšnje okrevanje
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 17:44:29
|
|
|
|
afnica mala
|
za M-Mojca in Nika , da čimprej mine mi smo pa zdaj, no malo prej noter prišli.smo šli z vozičkom na sprehod, itak je bila tiho glih 10minut, pa sva rekla naj malo joka, saj nikoli, da se navadi vozička, drugače res nikamor ne moremo- ma ja, le kdo je prvi popustil? Itak da midva. Jaz sem vozila voziček in njene živali , oči pa nosil Neli. Mi bo corti ju3 posodila kengorujča, da ga sprobamo, da ne bo še en nakup brezveze kot ring sling. Smo se pa na terasi nasončkali, ko je Neli pančkala v vozičku lovely- se mi je zdelo, da je en fejst dec, ta geza , katerga p. ima tvoja Inya? V Domžalah? Zdaj pa počasi kopanje naše zaspančice in papica, pa nina-nana
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 18:17:08
|
|
|
|
gogabojan
|
Evo mi smo doma in skuhali večerjo. Bili smo vzunaj pri dediju in babici. Šli domov. Srečali marisho. Smo šle marisha in jaz v slaščičarno. Sta se Mark in Rok spoznala. Mark se je tresel od veselja (tak srček ta Mark, res ena a klasa). Zdaj pa doma. Vsi trije fantje gledajo rokomet, jaz pa tu visim. za nika od M_Mojce.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 18:26:12
|
|
|
|
coccinella
|
Zivjo! Sva prisle domov iz dvournega sprehoda, res je bilo krasno vreme....pa sva še malo zunaj pred hišo ostale in pojedle, pa se še malo naokrog razgledovale...potem pa sva šli noter se še malo igrali, no sedaj pa je malo zaspančkala. Mami pa ima malo časa zase :) Ja dan je bil res krasen...no jutri pa ponedeljek upam da ste se ve tudi imele krasno s svojimi otročočki. in za Nika in M_mojco.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 18:42:26
|
|
|
|
freha
|
Hvala Janja in Pšemek za odgovore o teži
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 19:19:32
|
|
|
|
laknerš
|
Lovely ful lepe stvari ima tudi Prometej
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 20:00:13
|
|
|
|
Pšemek
|
Hojla! Sem se prišla samo pohvalit, da sem ravnokar končala, kar sem si zastavila za danes za diplomsko . Nejka je zaspala, jaz pa skočim pod tuš, potem pa še malo pridem sem, da še malo počvekam in vam napišem poročilo današnjega dne.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 20:05:20
|
|
|
|
corti
|
oj oj Evo me...končno vse pospavljeno in fertik...zdaj pa samo še spat . Tile obiski pa te zmatrajo in potem smo šli še na daljši sprehod, ker tako lepo vreme moramo iskoristiti. Punce hvala vam za voščila... za M_Mojco in mmalega Nika. Zdaj pa spat. Lahko noč, pa ne preveč čvekat da ne bom jutri spet dve uri za računalnikom
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 20:17:36
|
|
|
|
gogabojan
|
POMEMBNO VPRAŠANJE!!!!!!!!!!!!! Punce, a katero motijo moji posti????? K sem malo preveč odkrita???? K se zafrkavam???? K tipkam gluposti???? K pišem o seksu???? K imam kakšne neumestne???? K si kr neki dovolim???? Ker sem dolgočasna???? Ker ne povem nič pametnega???? Ne preveč razglabljat v zvezi s tem, zakaj to pišem. Me pač zanima, ker se mi zdi (al pa se samo motim), da grem včasih predaleč oz. v skrajnost. SPREJEMAM SAMO KRITIKE. mirno noč vam želim. lp
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 20:18:15
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Hojla! Sem se prišla samo pohvalit, da sem ravnokar končala, kar sem si zastavila za danes za diplomsko . Nejka je zaspala, jaz pa skočim pod tuš, potem pa še malo pridem sem, da še malo počvekam in vam napišem poročilo današnjega dne.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del 22.3.2009 20:20:51
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Samo da vas pozdravim! Za nami je SUPER VIKEND, škoda, ker ga je konec ... UTRUJENA SEM ZA POP... Grem mal pred TVm pol pa spat!!! NOČKO!!!!!!!!!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?