|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
22.3.2009 10:39:47   
jolly123
M_Mojca in Nik sta na poti v dežurno ker driska in bruha. 

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
22.3.2009 10:42:50   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Tale farma na FB pa men nič jasna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še ena virtualna kmetica

evo sem ti glih konjička poslala

tm k maš motiko klikneš, klikneš na travo, in imaš skopano. greš v store, kupi al krompir al jagode (najhitreje raste, in največ zaslužiš) in poseješ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma to se men ne da user posted image

user posted image user posted image

meni pa je fajn, ker se z dragijem potem zafrkavava, jo ima on tudi

sam pri men rastejo kao BIO izdelki

A, a, a katera kupi bio paradižnik al pa krompir, al pa jagode??????????????
Prodam zelo ugodno.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
22.3.2009 11:05:09   
janja 27

joj joj upam da ni kaj resnega ene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za oba user posted image user posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
22.3.2009 11:29:55   
Pšemek

Bogi mali Nik user posted image user posted image user posted image user posted image , da bi bilo le čim prej vse vredu.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
22.3.2009 13:37:50   
Pšemek
Kosilo smo pojedli, ati je že šibal na vrt robnike betonirat user posted image , midve bova pa na sprehod šibali! Vidim, da vse uživate v krogu družine user posted image . Še tako naprej!

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
22.3.2009 14:06:18   
laknerš
Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
22.3.2009 15:22:57   
Lovely
Laknerš, ti jih kar pripelji user posted image

Mi imamo pa krst 10. maja. Mi je bil geza zelo všeč. Nobenega kompliciranja, ni težil, ker naju nikoli ne vidi na bogoslužju itd... Mi je pa malo hudo, ker v naši regiji ni verouka za malčke, samo od 5. razreda naprej user posted image . No ja, bomo že, to nam ni prioriteta... Zdaj pa bejbe pazite to. Od svakinje tamala (saj vse poznate mojo zgodbo z njo) ima prvi rojstni dan 3. maja. In sta po moje tast in tašča hotela v Anglijo zato. In zdaj midva uletiva z datumom 10.5. (prisežem, da nisem jaz izbrala, moj je rekel, da hoče ta datum, ker je babičin rojstni dan). A si predstavljate kaj bo svakinja znorela če se odločijo da pridejo na krst in ne v Anglijo?! Se mi že kar smeje k ma zmeraj neke bolane fore....

Joj, upam, da bo Nik čimprej zdrav od Mojce_m. user posted image  za srečo

Grem, Inya ima akrobatski sešn v posteljici zgleda.

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
22.3.2009 15:35:22   
Lovely
Ej a katera ve kje se kupijo zadeve za vabila delat? Jaz sem vedno kupovala v Leonardo v Cityju zdaj mi pa moj pravi, da prenavljajo.... pa pojma nimam kje imajo še take lepe stvarce...

Tale naša Inya ima pa še dooooolgo pot do zaspati sama v posteljici... user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
22.3.2009 15:46:31   
jolly123
Lovely a sta vidva protestanta? mal sem off pa ne vem user posted image namreč ne poznam nobenega, pa boš ti prva.

M_Mojca in Nik sta ostala v bolnici na infuziji.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
22.3.2009 16:02:13   
iraira
Bogi Nik, ampak saj bosta verjetno že danes nazaj prišla....če se ne motim je ena od vas(ne vem zdaj glih katera) imela že infuzije zuser posted image  in so ju potem spustili domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Nika

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
22.3.2009 16:08:53   
jolly123
To sem bla pa jaz user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
22.3.2009 16:29:55   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Ej a katera ve kje se kupijo zadeve za vabila delat? Jaz sem vedno kupovala v Leonardo v Cityju zdaj mi pa moj pravi, da prenavljajo.... pa pojma nimam kje imajo še take lepe stvarce...

Tale naša Inya ima pa še dooooolgo pot do zaspati sama v posteljici... user posted image

Ima Leonardo še eno poslovalnico v Ljubljani. Evo link http://www.leonardo.si/trgovine/ljubljana_ab

(Evripid)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
22.3.2009 16:36:36   
Pšemek
Zdej pa

user posted image

nova

user posted image

zame

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
22.3.2009 16:42:44   
*talcy*
ojla punce....
ve čvekate pa čvekate .....

mi smo danes prvič poskusili s kravjim mlekom in bomo videli kako se bo odzval.... noče mi pa jesti zelenjave ... oz. nič bolj gostega razen uno kašico od hippa gozdni sadeži ker je seveda sladka user posted image .....

drugač smo pa pridni podnevi pa ponoči user posted image user posted image user posted image

za nika pa user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
22.3.2009 17:35:59   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

TANA od mamice TEDY

KATARINA od mamice NATALI07

JAN 
od mamice STUNFIKA

NIK  od mamice M_MOJCA

TOM MATIJA od mamice ANNNY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
22.3.2009 17:44:29   
afnica mala
user posted image user posted image za M-Mojca in Nikauser posted image , da čimprej mine

mi smo pa zdaj, no malo prej noter prišli.smo šli z vozičkom na sprehod, itak je bila tiho glih 10minut, pa sva rekla naj malo joka, saj nikoli, da se navadi vozička, drugače res nikamor ne moremo- ma ja, le kdo je prvi popustil? Itak da midva. Jaz sem vozila voziček in njene živaliuser posted image , oči pa nosil Neli. Mi bo corti ju3 posodila kengorujča, da ga sprobamo, da ne bo še en nakup brezveze kot ring sling. Smo se pa na terasi nasončkali, ko je Neli pančkala v vozičku
lovely- se mi je zdelo, da je en fejst dec, ta gezauser posted image user posted image , katerga p. ima tvoja Inya? V Domžalah?

Zdaj pa počasi kopanje naše zaspančice in papica, pa nina-nana

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
22.3.2009 18:17:08   
gogabojan
Evo mi smo doma in skuhali večerjo.

Bili smo vzunaj pri dediju in babici. Šli domov. Srečali marisho. Smo šle marisha in jaz v slaščičarno. Sta se Mark in Rok spoznala. Mark se je tresel od veselja (tak srček ta Mark, res ena a klasa). Zdaj pa doma. Vsi trije fantje gledajo rokomet, jaz pa tu visim.

user posted image user posted image user posted image user posted image za nika od M_Mojce.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
22.3.2009 18:26:12   
coccinella
Zivjo!

Sva prisle domov iz dvournega sprehoda, res je bilo krasno vreme....pa sva še malo zunaj pred hišo ostale in pojedle, pa se še malo naokrog razgledovale...potem pa sva šli noter se še malo igrali, no sedaj pa je malo zaspančkala. Mami pa ima malo časa zase  :)

Ja dan je bil res krasen...no jutri pa ponedeljek  user posted image

upam da ste se ve tudi imele krasno s svojimi otročočki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Nika in M_mojco.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
22.3.2009 18:42:26   
freha
Hvala Janja in Pšemek za odgovore o težiuser posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
22.3.2009 19:19:32   
laknerš
Lovely ful lepe stvari ima tudi Prometej

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
22.3.2009 20:00:13   
Pšemek
Hojla!

Sem se prišla samo pohvalit, da sem ravnokar končala, kar sem si zastavila za danes za diplomsko user posted image . Nejka je zaspala, jaz pa skočim pod tuš, potem pa še malo pridem sem, da še malo počvekam in vam napišem poročilo današnjega dne.

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
22.3.2009 20:05:20   
corti
oj oj

Evo me...končno vse pospavljeno in fertik...zdaj pa samo še spatuser posted image . Tile obiski pa te zmatrajo in potem smo šli še na daljši sprehod, ker tako lepo vreme moramo iskoristiti. 

Punce hvala vam za voščila...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za M_Mojco in mmalega Nika. 

Zdaj pa spat.

Lahko noč, pa ne preveč čvekat da ne bom jutri spet dve uri za računalnikomuser posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
22.3.2009 20:17:36   
gogabojan
POMEMBNO VPRAŠANJE!!!!!!!!!!!!!

Punce, a katero motijo moji posti?????

K sem malouser posted image user posted image preveč odkrita???? K se zafrkavam???? K tipkam gluposti???? K pišem o seksu???? K imam kakšne neumestne???? K si kr neki dovolim???? Ker sem dolgočasna???? Ker ne povem nič pametnega????

Ne preveč razglabljat v zvezi s tem, zakaj to pišem. Me pač zanima, ker se mi zdi (al pa se samo motim), da grem včasih predaleč oz. v skrajnost.

SPREJEMAM SAMO KRITIKE. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mirno noč vam želim. lp

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
22.3.2009 20:18:15   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Hojla!

Sem se prišla samo pohvalit, da sem ravnokar končala, kar sem si zastavila za danes za diplomsko user posted image . Nejka je zaspala, jaz pa skočim pod tuš, potem pa še malo pridem sem, da še malo počvekam in vam napišem poročilo današnjega dne.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
22.3.2009 20:20:51   
PikicaStonoga
Samo da vas pozdravim!
Za nami je SUPER VIKEND, škoda, ker ga je konec ...
UTRUJENA SEM ZA POP...
Grem mal pred TVm pol pa spat!!!
NOČKO!!!!!!!!!!!!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?