Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Če pa kaj sovražim je pa to,da daš tamalga spat in pol se ti kakšen zblojen sosed obesi na zvonec, zato da ti pove, da maš zunaj na štriku suhe cunje Itak naš pes ne zna bit tiho, če nekdo zvoni...in zdaj mam tečnega otroka, ki ni šans nazaj zaspat, pa tako sem upala na pol ure tišine. Jolly, zvonec daj na off, ko gre Taj spat. Tako sem jaz delala na začetku, ker je poštar hodil naokrog ravno takšen čas, ko je Matic spal. Pa se je potem gospod lepo navadil potrkat na vrata. ajetam@ ko sva kupila prenosno posteljico sem jo nesla direkt k mojim staršem in se tam navaja nanjo, da lepo zaspi v njej. Pa zaenkrat še ni bilo problemov. Malo ga po mojem moti to, ker ni nikjer nič kot doma, ko ima zraven vrtiljak, pa neke igračke, pa na stenah slike. Ampak se bo že navadil. Morda lahko poskusiš tudi tako, da ga čez dan daješ spat v prenosno, ponoči pa tja, kamor spi običajno. Mi gremo vsak čas na en obisk, ki ga dolgujeva že od lani januarja, ko sva bila še sama Sicer pa sem bila dopoldne zunaj na sprehodu, pa je Matic skoz neki jokcal. Kaj mu manjka sem ugotovila šele po nekaj 100 metrih -ne mara, da mu piha v obraz - košara je zakon, ampak kaj, kojo je prerasel Pšemek, danes sem si vse pripravila za diplomsko, da začnem klofat - sem malo uredila, kako bom po vrsti pisala. Tako da se mi zdi, da sem nekaj že naredila.
|