|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08 - 2 del
23.3.2009 20:19:58   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
23.3.2009 20:20:08   
gogabojan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3002
23.3.2009 20:23:23   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gogabojan štej, štej...

Neposredna povezava do sporočila: 3003
23.3.2009 20:23:51   
suzy124
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: suzy124

Dobro jutro
na hitre se vam javim ker šibam zdajle dopoldne v bolnico k dermatologu, da ugotovijo zakaj ima mozoljčke.user posted image user posted image user posted image
Upam da ni kaka alergijauser posted image user posted image user posted image
Se potem javim kako je bilo.
Drugače sma  pa včeraj cel popoldne bila zunaj in je bilo prav finouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj ga pa grem zbudit in zrihtat da grema.

suzy - mislimo na vaju - da bi le bilo vse ok in ti mozoljčki samo prehodna stvar....kje pa jih ima?

Na vseh pregibih in pod vratom

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
23.3.2009 20:32:55   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@

Ja šit, sem mislila da se dobimo v ponedeljek. Mene ne bo. Sicer bom zelo blizu vas, ampak vas ne bom mogla pridt pogledat. Gremo se kopat v atlantis. Razen če bomo tako pozni uletimo vsi skupaj samo pozdravit pa predstavit mojga moža, ker že komaj čaka da vas spozna.

ok, nič jasno....kdaj greste v atlantis? A na tečaj za dojenčke al kar tako? A ste že bili? In kako vam je všeč?? Jaz sem stalna gostja, pa me tudi druga mnenja zanimajo....Celo nosečnost sem tam plavala in telovadila, zdej pa tudi od 6.tedna po porodu hodim 2x na teden....vedno zadovoljna.

Mi se gremo kopat kar tako. Smo se odločili, da pač enkrat mormo probat, pa še Hana je za krst dobila denar pa ga bomo porabili v ta namen. Doma ful uživa v vodi tako da upam da bo tako tudi jutri.

mi mamo tut plavanje jutr. sam mi smo prav na plavanju za dojenčke

A v atlantisu?

ja

Pol se bova pa vidle! Kdaj pa? 

ob 4ih mamo.

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
23.3.2009 20:51:32   
PikicaStonoga

.100noga, jaz bi obdržala četrtek za to, ker imam torek in nedeljo fitnes in se mi ravno poklopi. Kje pa na Fužinah? A ji je treba povedat, da pridem(o)? Torej, jaz 100% grem.

Za jutri v Areni ob 11h niti ne vem katere vse pridete, jaz bom tam in upam, da vas čimveč pride… 

Afnica, verjetno je Neli kaka kapilara počila, meni so rekli v bolnici, da to ni panike, tudi če zakrvavi ko ji čistim nosek naj ne paničarim. Je pa groza ko to vidiš, vem. A prideš jutri? Če ja, a lahko pliz prineseš ring sling, da tam poskusim – jaz imam pouch pa me zanima kaj je razlika… 

Danes sem Inyi kupila un lonček za pit (Tommee Tippee) - vmesna faza (piše 3mesece+), ker je čez vikend ful grabila šalčke in pila iz njih čajček. Počasi bo poštekala, da mora z ugrizom regulirat, je pa zelo smešna user posted image

Jaz sem zaspana in taka melanholična mal, ne vem zakaj. Se grem zdaj malo cartat.

[/quote]

Telovadba: men je vseeno, se prilagodim ...torej četrtek! :)

Afnica, ja mislim da ni panike, tud mi ko si nos obričemo, je kdaj kaj rdečega ...

Lonček: jazs em ga tud kupila, glede na to, da bomo v sredo 5 mesecev, sme kupila 6+ in bom ji v sredo poskusla dat pit iz njega, pa da vidimo, to bo smeha :)

Jaz sem bla tud dans taka utrujena, zaspana, komaj čakala, da možek odmov pride ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
23.3.2009 20:55:06   
PikicaStonoga

Pa en vikend bomo šli v Logarsko oz. Zg.Savinjsko konec poletja.

JEEEEEJJJJJJ. Tja pa jaz grem parkrat na leto ( v LOgarsko) da ne bo pomote, v Savinjski sem vsak pa kak vikend na mesec ziher  ...Savinjska dolina - moja dolina! :)user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
23.3.2009 21:03:20   
PikicaStonoga
gogabojan: kako kej izpuščajčki? Kaj boljše?

valla: kje se skrivaš?

lovely: na netu piše:

Dom starejših občanov Fužine, Nove Fužine 40, 1000 Ljubljana user posted image
ČETRTEK 10.30 - 11.30

Sem pa napisala Urški mail, čakam odgovor ...

dopust: mi bomo šli avgusta v Bosno, za morje pa dvomim, da si ga bomo letos privoščili, ker gre vse v bajto ...

eno vprašanje: a ste slučajno zasledile kakšno hudo internetno stran, ki vam je bla res všeč? Moj ma do petka za dokončat eno internetno stran, pa mal ideje iščeva :)

drugače pri nas vse po starem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
23.3.2009 21:10:47   
gogabojan
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Ja pikice so še prisotne, vendar ne tako hudo. Tudi rdečina je fulllll boljša.

Sem pa razmišljala, da je mogoče od jagod. Včeraj, ko smo bili z MARISHO v slaščičarni, pa moj ni pojedel do konca tortice in jagod, jih je seveda mamauser posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem niti pomislila, da so jagode tudi fulllllllllll alorgene. Piz... materna pa kje sem mela pamet no.

Neposredna povezava do sporočila: 3009
23.3.2009 21:15:35   
PikicaStonoga

Ja pikice so še prisotne, vendar ne tako hudo. Tudi rdečina je fulllll boljša.

Sem pa razmišljala, da je mogoče od jagod. Včeraj, ko smo bili z MARISHO v slaščičarni, pa moj ni pojedel do konca tortice in jagod, jih je seveda mamauser posted image user posted image user posted image user posted image . Nisem niti pomislila, da so jagode tudi fulllllllllll alorgene. Piz... materna pa kje sem mela pamet no.

ja jagode so alergene, samo saj so tudi med, čokolada, orehi, breskve, hruške, marelice, oreščki, kivi, pomaranče, limone ...pa jih verjetno kdaj ješ v takšni ali drugače obliki a ne? ... 

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3010
23.3.2009 21:17:14   
PikicaStonoga
Jaz sem tud jedla včerej jagodno torto, tud pomisla nisem, samo jaz sem prve 3 mesece še pazila, zdej pa kr vse jem, tud med, pa čokolado, pa oreščke, pa kivi, pa limono v čaju ...ampk res tko včasih ne zdej vsak dan ...ampk načelloma ko se mi zkušta al pa če mi kdo ponudi user posted image user posted image user posted image user posted image valda ne rečem ne ...user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.3.2009 21:22:41   
gogabojan

Jaz sem tud jedla včerej jagodno torto, tud pomisla nisem, samo jaz sem prve 3 mesece še pazila, zdej pa kr vse jem, tud med, pa čokolado, pa oreščke, pa kivi, pa limono v čaju ...ampk res tko včasih ne zdej vsak dan ...ampk načelloma ko se mi zkušta al pa če mi kdo ponudi user posted image user posted image user posted image user posted image valda ne rečem ne ...user posted image user posted image user posted image

Jah jagode. Pri naši familiji so , če so alergični  -  glih na jagode.   Oče, teta, bratranec, babica, stric. Tak da, itak bomo videli kako pa kaj, 30,03.

Jaz vem, da sem fulllllll alergična na čebele, ose in na hruške. Ampak hruške vseeno pojem, pač imam srbečico po prsih in ostalem delu telesa, ampak povem vam, da je VREDNO. pPrepovedan sadež je najslajši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.3.2009 21:23:37   
PikicaStonoga
Nič, jaz se poslavljam, user posted image user posted image user posted image ajat ...NOČKO!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 3013
23.3.2009 21:44:32   
Tejčika29
Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali....

Neposredna povezava do sporočila: 3014
23.3.2009 21:54:06   
janja 27

JUTRI PRAZNUJE SVOJ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image        P E T I    M E S E C      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKA od mamice ZALA TM

INYA NADA od mamice LOVELY

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
23.3.2009 21:55:30   
gogabojan
Kaj vse že spite??????

Jaz mam še mal časa, preden bo user posted image hotel cice papat. Kuku ki ste?????????

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
23.3.2009 22:04:37   
janja 27

Punce a se dobimo v areni ali na parkirišču?????????????

IRAIRA a prideš tudi ti???

JANJA a prideš, da mal razturave tam??????''

Evo, moj ima zdaj user posted image tak da sem jaz tuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

STE ME KAJ POGREŠALE tak kot sem jaz vas???user posted image user posted image user posted image user posted image

ah nič me ne bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem mela danes neke probleme z avtom pa ga moj pelje neki pogledat k prijtelju tko da gre z njim v šiht z njegovo kripo staro 18 let pa ne grem v LJ z tamalouser posted image user posted image user posted image user posted image itak menjavava tud nejgov avto ker gre motor k vraguuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in danes sem mi je na telefonu izbrisal cel imenikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image fino in skoraj vse sem imela shranjene na telefonu ker me ni nič vprašalo kam čem da shrani imena je avtomatsko shranlo na telefon tko da en kuser posted image user posted image user posted image user posted image .....fino fajn..sem ga nesla popravit ker je še v garanciji ma mije rekla da verjetno je šlo vse k user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa pri nas vse po starem , danes sem se navozičkalauser posted image user posted image user posted image user posted image sedaj je neko salbo vreme napovedanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah..bo že.....

goga te pikice pa nič lepo ne zgledajouser posted image user posted image user posted image user posted image verjento so še bolj rdeče ker jokauser posted image user posted image res upam da ni kak alergija....

suzy124 user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled pri pediatru , mogoče pa le ni alergijauser posted image user posted image

midva greva letos na krk v punat , kdaj nimam pojma ker moj dru teden izv kako dlea čez poletje in kdaj bo lahko vzel dopustuser posted image user posted image user posted image mogoče pa še kak vikend k žlahti v istro je nona iz tam doma in jih imam malo morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image bomo vidlei, sej veste kako je pol greš k enemu moraš k drugemuuser posted image user posted image user posted image bomo videli ,jeseni pa definitivno v toplice mogoče konec oktobra, konec septembra, ne vem še.....

vainne . a si nas našlauser posted image user posted image user posted image user posted image WB

nč grem jaz ker sem tud počasi spatuser posted image user posted image

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

Neposredna povezava do sporočila: 3017
23.3.2009 22:07:18   
ajetam@
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Ajetam - na Korziki je ful lepo, si mi kar lušte naredila, sem bila pred leti tam, v bistvu je bil to naš maturantski izlet, sploh Bonifacio in Ajaccio sta ful lepa, pa Corte, jaz bom sigurno še kdaj šla, pa obvezno z avtom čez italijansko Toskano morate it, ker je ful lepo. Ah kje so tisti časi ko smo na veliko potovali....

ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih user posted image

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
23.3.2009 22:16:28   
suzy124

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

ja potovanja so super. jaz sem vedno nervozna predno gremo. vidim najhujše senarije, sam pol je pa vedno superrr. ja res vsi k so tm pravijo da je megaaa. plaže so pa tut božanske. kot da bi bil nekje na karibih user posted image

Midva sma že tudi imela plan da bi šla na Korziko pa še nisma uspela it, boma pa vsekakor v bljižni prihodnosti šla tja.
Kake so pa naprimer cene tam?

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
23.3.2009 22:16:42   
irma78
Čer,

evo mene. Danes je bil tako naporen dan, da vas nisem uspela še nič prebrati, kaj šele komentirat. Sem kar nekaj pospravila, pa še Nik je bil danes tako tečkast (začelo se je že včeraj ponoči, ko ni hotel zaspati, potem se je pa že ob 4-ih zbudil in sva se do 7-ih dajala, kdo bo zmagal v bitki za dudo in posledično malce več mojega spanja. Zmagal je itak Niki). Ne vem kaj mu je, zobje ga še ne dajejo (sem že ne vem kolikokrat pogledala v ustka, pa še nič ne dogaja), polna luna tudi ni, nimam pojma. Upam, da bo ta noč boljša.

Na žalost moram pa še eno pogodbo pripravit pa eno pritožbo napisat, tako da bom šla spet pozno spat. Ampak najprej vas grem pa za nazaj prebrat.

Jutri pa zagotovo prideva v Areno ob 11-ih, seveda, če je to še v načrtu.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu ajetam@)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
23.3.2009 22:19:01   
suzy124
Letošnji dopust pa mislima preživeti v Puli proti koncu avgusta.
Drugače pa še vmes kak podaljšan vikend tud v Pulo, pa za kake tri dni za Sočo, pa mogoče še kamuser posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
23.3.2009 22:22:08   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

a že kaj razmišljate o dopustu? kam boste kaj šle? 

Mi imamo rezervirano 14 dni dopusta na Rodosu od 7. - 21. junija. Upam, da nam bo uspelo iti. To je pa tudi vse kar se našega letošnjega dopusta tiče - ni financ. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
23.3.2009 22:24:42   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

irma78- a ko se je pol ure jokal, sta ga pustila v vozičku? Mi gremo čez 3 tedne na morje na krajši oddih, pa se je noj lubi včeraj spraševal, če jo bova ves čas nosila okroguser posted image

Jokal je v avtu na poti nazaj. Drugače je bil na splošno kar priden in je bil večino časa v vozičku, nekaj pa v najinih rokah. Edino pri kosilu je malo protestiral, tako da sem ga morala imeti jaz v rokah, ko sem jedla lignje, drugače bi ga cela restavracija slišala. Je pa na vsak način hotel prijeti mojo vilico, tako da je bilo kar zabavno.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
23.3.2009 22:27:09   
suzy124

Jah jagode. Pri naši familiji so , če so alergični  -  glih na jagode.   Oče, teta, bratranec, babica, stric. Tak da, itak bomo videli kako pa kaj, 30,03.

Jaz vem, da sem fulllllll alergična na čebele, ose in na hruške. Ampak hruške vseeno pojem, pač imam srbečico po prsih in ostalem delu telesa, ampak povem vam, da je VREDNO. pPrepovedan sadež je najslajši.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa če je na hruško alergičen, saj si rekla da si mu jo dala za jest?(al sem zamenjala)
Baje je velika verjetnost da je lahko alergičen če si ti alergična.

Mene je danes vse sprašala, če je kdo od domačih imel kdaj koli kako alergijo, astmo ali luskavico, ker to je kao vse lako vzrok za izpuščaje.
A imata prav testiranje al mu bodo po krvi pregledal če ima alergijo na kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 3024
23.3.2009 22:34:38   
laknerš
Evo, ker verjamem v svojo teorijo moram napisat dva posta in sem na novi strani!!

Ena.......

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?