metuljcek321
|
Joj, moya, piscek tvoj mali! Jaz upam, da je le prehodnega znacaja tole pocasno napredovanje v tezi & da kmalu mine. Srecno!!! Majuska, torta ob pol enajstih zvecer - ej, frajerka si! Je uspela? Si se odlocila za jagodno maybe? O, ilatic, bila si en mal doma, upam, da si si nabrala nekaj energije. S Tarikom vama posiljam kos dobrih zelja. Almera, popotnica, WB!!!!!! 1500 fotkic - ouje, to mi deli, bejbi. Je bilo noro dobro down under, kajne? Saj prides v sredo & porocas? I hope sooooooo .... I'm all ears. In opa, opa, 1 kg gor v NZ - nic cudnega, fante je jedel mamine obroke - vau - pita z mesom - ma, pravi car je. Btw: zna ze kaksno anglesko besedo? A, berem, da je bolj v stilu delfina/galeba ... rebeca, berem, da imas prava mala cvekacka doma umivanje oken - meni je bilo to nekoc eno tko bedno in smotano opravilo, ma, zdaj, ko so ta cistila za steklo, se mi zdi, da pa tko hitro koncam, da sploh ni panike ... 10 oken v enem subu - glih pred dobrim tednom sem imela cistilno akcijo. Saj bo, saj bo, le v glavi si je treba rect: "Jaz tko rada pomivam okna & tko dobr mi gre" A, rebeca, berem, da imas ti bolj "zahtevna" okna - vecja, visja, ohoho smotana ... to je pa mal vecji drek, ja. Get some help. Joj, maja, rotavirus pri Eli zveni grozljivo in kar traja in traja ta . Upam, da je trsi kakec pokazatelj izboljsanja! En virtualni objem za malcico: , neboglasnica, si me nasmejala - da zdaj vse poteka kot v pocasnem posnetku, ko je moz sefe ... just relax, baby, everything's gonna be alright ... slowly but steadily. mojcek, za babji cvek. Ja, imas prav, tudi meni se zdi, da so danasnji pubeci cist drugacni kot vcasih ... v glavnem nekultivirani loleki, ki imajo tezave s hormoni. Se dobr, da smo me svoje (tipe, ne hormone ) ze nasle lavita, pozdravte se. populis, so Duracelke kaj popustile? Majuska, uzivajte danes. Polikala si? Jaz sem tudi vceraj zvecer imela zmenek z Mr. Likalnikom ... je bil tko hot, da ni in ni hotel spat