|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 22:37:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4276
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 22:40:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4277
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
21.3.2009 22:51:25   
Majuska
Hej,

mi smo bili ves dan odsotni ... najprej družinsko kosilo v Bormesu, potlej torta pri babici in en kup crkljanja, kasneje pa še šoping. Aleksander je ta čas spal minimalno, le ene 1/2 ure v avtu in kasneje na poti domov - populis, tudi mi smo imeli en čuden ritem danes user posted image   začuda je padel dol okoli 20.30 in me je kar skrbelo, da ne bo to celonočni spanec, ker je bil na najini postelji ... pa se je zbudil ves tečen, z muko spil 100 ml mleka in zdajle kriči v svoji postelji. Po mojem zdaj ni več tako utrujen ... čakam, da se naveliča.

Bomo imeli pa jutri spet izlet, tokrat na Dolenjsko. Gremo do ene prijateljice, ki septembra pričakuje prvega, pa z dragim sta si ravno uredila stanovanje in še nismo bili tam. Po mojem bo prav luštno user posted image   če ne bo preveč pihalo spet.

Grem nazaj likat ... upam da me še ni minilo od prej user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4278
21.3.2009 23:11:08   
Majuska

Crkneš od smeha ...

... je bil Aleksander že v postelji in se mu jasno sploh ni spalo. Sva ga lepo pokrila (žal je spalna vreča v pranju) in pridušila svetlobo, da bo v miru zaspal. Pa je nekaj časa kričal, nekaj časa vriskal, potlej žvrgolel ... sva šla naredit temo, no potlej je bilo malce tišine, pa je spet godel ... pride mož iz sobe, se reži in me povabi, da pridem gledat. No, v poltemi sem videla, da je mali potrgal vse elemente z mobila dol, bil je obrnjen v kontra smer, kot sva ga položila - in pasel je kravice, zraven pa kazal jezik.

Pol naj pa resna ostanem al kaj? user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
21.3.2009 23:41:56   
lex
Ilatic in Tarik čimprej se pozdravita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud moji 3 so bolani - najbolj vita - je cela prehlajena pa še zob ji ven leze

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 4280
22.3.2009 7:11:28   
nanka
Dobro jutro

smo že vstali, samo k sebi še nisem čisto prišla, to je zame še vedno prezgodaj.

Lex user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
22.3.2009 7:56:36   
metuljcek321
neboglasnica & ksenci
user posted image

& seveda
user posted image

Tarik, mali nas pticek fanticek, in vsi ostali bolanckani otrocki:
user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
22.3.2009 7:58:06   
metuljcek321
Oh, yes, I almost forgot: morning everyone!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4283
22.3.2009 8:14:51   
metuljcek321
M(r)ozek je skocil na morje, midve sva carici marici doma ... tamaucek spi jutranji lepotni spanec, je cist utrujena se od vceraj - popoldan ji je uspelo spati nic minut - jep, nic. Igrala se je z bratrancem in sestricno & cist notr padla - tko so bli kjut, da je joj.

Sicer pa je se kar mala sracka: vceraj je bila kar 5x posiljka v plenici! Halo?! Pocutila sem se kot snaga, ki cisti kanalizacijouser posted image  In mala rita se kar ostaja rdeca ... Sudokrem ni vec tako magicen ... Kaj ze predlagate? Penathen kremo? Luftamo, umivamo pa itak.
populis, user posted image  za super surprise!

trampolin - glih vceraj, ko smo sli malo naokoli, sem pred eno hiso videla vse sorte igrala (pravi mini otroski raj) & trampolin je kraljeval med njimi - zgledalo je hudo dobr. nanka, bos porocala, kako se obnese, prav?

vrtne hisice pa tudi mene zanimajo. Meni se zdi, da jo bo pri nas kar moz naredil, jaz pa pobarvala v zivahne barve.

glugluglu, ja, mama Cavazza je pa umrla zaradi raka - resnicno zalostno, kaj je moral prestati Boris - smrt zene, enega sina, zdaj pa se enega - kot neko prekletstvo ....

Majuska, si to barvno fotkico dala na CB? Nice.

Umpa, kjut pesmica, skoda, da je podlaga - bi blo res boljse, k bi bil le njegov glas ... decko je pravi romantik - bo zlomil veliko zenskih srcuser posted image

Maja, mi smo se kar samo na komarcku. Kako je danes mala Ela? Res upam, da tole driskanje mine & se ji vrne apetit.

Vau, Nini pa teknejo fruchtswergiji ... punca bi lahko posnela reklamouser posted image  Hec, hec.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4284
22.3.2009 8:18:02   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

In res, Blacky, user posted image in ostale, kje pa ste??

user posted image  in moz sta prenavljala/update-ala racunalnisko mizo - spodaj mi je naredil en tak boks, da notri spravim vse kable - sovrazim, ce so na tleh & jih potem pri sesanju odmikam, pa se Anja bi se zapletala notri ... grrrr ... - anyway, ze prej sem imela ta sistem, zdaj sva ga pa nadgradila, pobarvala na crno, zgornji del mize prebrusila, pobarvala na cesnja barvo (tako imava tudi pohistvo v dnevni in jedilnici) ... se se susi, tako da zdajle tipkam na provizoris mizi & je kar zuruser posted image  user posted image

Popoldne pa k tasci & tastu na obisk, tam sta bila se Anjina skoraj 5- in skoraj 3-letna bratranec & sestricna, je bilo ful fajn, ta maucki razpolozeni, vriskajoci, skakajoci, plazeci, gomazeci - ni, da ni ...

(author unknown)

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
22.3.2009 8:43:29   
metuljcek321
Joj, moya, piscek tvoj mali! Jaz upam, da je le prehodnega znacaja tole pocasno napredovanje v tezi & da kmalu mine. Srecno!!!

Majuska, torta ob pol enajstih zvecer - ej, frajerka si! Je uspela? Si se odlocila za jagodno maybe?user posted image

O, ilatic, bila si en mal doma, upam, da si si nabrala nekaj energije. S Tarikom vama posiljam kos dobrih zelja.

Almera, popotnica, WB!!!!!! 1500 fotkic - ouje, to mi deli, bejbi. Je bilo noro dobro down under, kajne? Saj prides v sredo & porocas? I hope sooooooo .... I'm all ears. In opa, opa, 1 kg gor v NZ - nic cudnega, fante je jedel mamine obroke - vau - pita z mesom - ma, pravi car je. Btw: zna ze kaksno anglesko besedo? A, berem, da je bolj v stilu delfina/galeba ...user posted image
rebeca, berem, da imas prava mala cvekacka domauser posted image

umivanje oken - meni je bilo to nekoc eno tko bedno in smotano opravilo, ma, zdaj, ko so ta cistila za steklo, se mi zdi, da pa tko hitro koncam, da sploh ni panike ... 10 oken v enem subu - glih pred dobrim tednom sem imela cistilno akcijo. Saj bo, saj bo, le v glavi si je treba rect: "Jaz tko rada pomivam okna & tko dobr mi gre"user posted image  user posted image  user posted image  A, rebeca, berem, da imas ti bolj "zahtevna" okna - vecja, visja, ohoho smotana ... to je pa mal vecji drek, ja. Get some help.

Joj, maja, rotavirus pri Eli zveni grozljivo in kar traja in traja ta user posted image . Upam, da je trsi kakec pokazatelj izboljsanja! En virtualni objem za malcico: user posted image

user posted image  user posted image , neboglasnica, si me nasmejala - da zdaj vse poteka kot v pocasnem posnetku, ko je moz sefe ... just relax, baby, everything's gonna be alright ... slowly but steadily.

mojcek, user posted image  za babji cvek. Ja, imas prav, tudi meni se zdi, da so danasnji pubeci cist drugacni kot vcasih ... v glavnem nekultivirani loleki, ki imajo tezave s hormoni. Se dobr, da smo me svoje (tipe, ne hormoneuser posted image ) ze nasleuser posted image

lavita, pozdravte se.

populis, so Duracelke kaj popustile?

Majuska, uzivajte danes. Polikala si? Jaz sem tudi vceraj zvecer imela zmenek z Mr. Likalnikom ... je bil tko hot, da ni in ni hotel spatuser posted image

(author unknown)

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
22.3.2009 8:48:53   
metuljcek321
Na, evo, zdaj pa mate, babe zabe ... hotele ste user posted image , dobile ste celo stran cvekauser posted image

Mejte se, lepo nedeljo zelim vsem!

Za konec se en nasmejan pozdrav nase malcice - pianistke oz. sintesajzerice (populis - sintetizatorice, remember?user posted image ):
user posted image

Till later ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 9:01:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4288
22.3.2009 9:21:35   
Netta
jutro,

prebudili smo se v prelepo sončno jutro...pa še pihati je nehalo, tako da nas danes čaka dan na sončkuuser posted image user posted image

smo se pa imeli včeraj fenomenalno...sta prišla kolega s svojimi tremi otroki na obisk (6, 4 in 2 leti) in se je seveda Ani popolnoma odtrgalo...bila navdušena nad vse, spala nič, še jest je pozabla, tečka je čudežno izginila...hja ji bo res treba enega bratca zrihtat zgledauser posted image

metuljček - rdeča ritka...če si probala vse, no more ideas...a je prav??user posted image

anja pa na tejle slikci prav pozira, ima še tako glavo malo na stran kot kakšna manekenka...luštna luštnauser posted image

almera - uau, 1kg gor....dobr ste to vi papal...a fotke si že dala gor...facebook mogoče???

aurorra - galerija grad je v emoporiumu če vem prav...spodaj!  mi še nismo čisto zdravi, sporočim do torka, če prideva.

kaj zdaj...vse gledate Planico??

Neposredna povezava do sporočila: 4289
22.3.2009 9:22:58   
Netta
MATIC... VSE NAJ NAJ!!!!user posted image user posted image user posted image (evo spodbuda za prve korakeuser posted image )

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 9:35:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4291
22.3.2009 9:40:33   
nanka
Matic vse naj naj, madona kako gre hitro.

Aurora Grad je točno pod Emporiumo. Vhod je isti kot Emporium samo da se pelješ s tekočimi stopnicami dol ali pa z liftom, vhod v lift je zunaj levo od vhoda .

Neposredna povezava do sporočila: 4292
22.3.2009 10:24:55   
Majuska
'jutro drage julijke,

kako ste? jaz sem še vsa zadeta ... Aleksander me je zbudil ob 6:15, od včeraj ima čisto zbrkan ritem ... smo pojedli in nekako zaspali nazaj do 9.00. Mali očka sta sicer še dremuckala, zdajle preoblačila rito, mami kuha hruško. Danes bomo poskusili s skuto.

Za vse vas pa en ornk nedeljski zajtrk
user posted image

08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
22.3.2009 10:25:52   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, si to barvno fotkico dala na CB? Nice.

ja. na CB in sem potlej še barvo niansirala ... je kr uspelo, a user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4294
22.3.2009 10:27:45   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

srecanje julijk - praznovanje materinskega dneva:
sr., 25. 3., od 10.30 dalje, Galerija Grad

1. metuljcek & Anja
2. Nanka & Natka
3. Tims & Nina
4. AAA & Anej
5. Majuška & Aleksander user posted image
6. 24julij & Lara
7. 3jemi & Lovro
8. glu3 &Tian
.
.
.
Almera in Bor

midva bi tud prišla, ampak ne vem kje je ta Galerija Grad? user posted image

Takoj pod Emporiumom, ko prideš po tekočih stopnicah dol. Aja, ob strani je dvigalo, da se ne boš mučila.

Ja, prva Galerija Grad je res v Rožni dolini (imajo sila neugoden parking), od lanskega leta imajo pa podružnico še v BTC-ju user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4295
22.3.2009 10:31:18   
ksenci
končno ni vetra in tako lepo sonček sije, pa ptički se že tud glasijo. upam, da bo tak lepo cel dan. po kosilu morm spet na prevez, bom vzela aljaža in sesto s sabo, pa gremo še pol mal vozičkat in na kavico. noga me nč ne boli- trkam!
metuljček- hi, hi, kake dobre slikeuser posted image hvala, za želje. ja, rdeča ritka rabi tudi čas, dan dva in bo spet normal. mi posodiš mal tvojga možeka? moj se že tak dolg spravla te smotane kable v red spravit, da bom počas obupalauser posted image
majuska- ja tud mene večkrat take akrobacije v postlci presenetjouser posted image

vse naj naj maticu-aurora in luka patriku -nya za 9 mesecev in za 8 mesecev nina- karamela 6, lovro-3mi, žan-liju, ian-nyahrr, manca-lindy, tija-robika in mojmu aljažu

uživajte v sončku!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4296
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 10:46:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4297
22.3.2009 10:56:55   
dzanika
jaz nikakor ne uspem več pridit sem gor. Sedaj bom na hitro preletela kaj ste napisale pa mal pokomentirala. Grem hitro brat ker me zanima če je ilatic že doma s svojim Tarikom. Se večkrat spomnim na njiju.
Sicer pa pri nas nič posebnega. Dobili smo 3 zobeka tko da mamo sedaj tut mi več zob kot ušes. user posted image    Jaz pa zadnje čase nisem najbolje razpoložena tko da nimam niti volje tle gor preveč pisat in brat. user posted image

ojoj. Vidim da je šlo Tariku spet na slabše. user posted image user posted image   Joj bošček mali. Upam da bo čimprej bolje!!! user posted image user posted image user posted image

vidim da je še nekaj boščkov bolančkanih. Za vse pošiljam kup user posted image user posted image da se čimprej pozdravijo!!

Almera dobrodošla nazaj! Upam da se čimprej navadite na novo uro in da se ne bo Bor ponoči igral. user posted image

oooooo ilatic!! Lepo da si se šla odpočit domov! Upam da bo Tarik čimprej zdrav!

čestitke vsem ki praznujete obmesečnice!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4298
22.3.2009 11:25:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, torta ob pol enajstih zvecer - ej, frajerka si! Je uspela? Si se odlocila za jagodno maybe?user posted image

nope, ker dragi ne sme jesti jagod ... pri nas imamo jagode samo v drugi obliki user posted image user posted image   torta je bila breskova z vanilijevo kremo.

Majuska, uzivajte danes. Polikala si? Jaz sem tudi vceraj zvecer imela zmenek z Mr. Likalnikom ... je bil tko hot, da ni in ni hotel spatuser posted image

ne sprašuj ... je zmenek trajal do 00.30 ... danes imam pa spet novo žehto user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4299
   [Brisano sporočilo]
22.3.2009 12:00:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?