tims
|
Čer, predno grem spat, da mal poročam, kaj se je kaj pri nas dogajalo. Včeraj me je zmanjkalo z Nino, zbudila sem se pa o petih zjutraj. Mi je potem uspelo zaspat nazaj do osmih, ko se je Nina zbudila. Jo je mož umil in zrihtal, jaz pa sem poležavala do devetih. Potem smo bili pa skoraj cel dan na zraku. Domov smo šli samo kosilo pojest. Prava uživancija. Edina slaba stran je, da sem se ful prehladila. Mi iz nosa teče k da bi pipo odprla . IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 mislim, kje pobirajo izjave v stilu - tako lepo punco, kot si ti, bi jaz dal v okvir in jo samo gledal... WTF?!?!?!?! . Kakšna si? To bi mogla bit vesela, ker je bil tip tako izviren. Hecam se. Lex , da se čimhitreje pozdravite. Metuljček, jaz uporabljam za rito samo Bepanthen in če ima rdečo rito, ji vedno hitro pomaga. Meni so tudi nočna mora tisti viseči kabli. Se mi zdi, da se nabira na kile prahu gor na njih . Mirjam, hitro v akcijo za še enega dojenčka. Da ne bosta iz forme , pa še Ana bo imela fajn družbo, vam ne bo treba na obiske čakat. Vse najboljše za tiste ki danes praznujejo Majuska, tudi mene je danes čakal novi kup za likanje. Ampak mi je uspelo, tako da sem do jutri na čistem, ena runda se namreč suši. Temu pa jaz pravim Sizifovo delo. Populis, mož gre smučat, ti ga pa varaš, a? Pa si res imela hude zmenke . Ilatic, da sta le doma in upam, da bo jutri vse ok na kontroli. HD, tole pa res mora biti grozno, da ne moreš spat . Kaj pa kakšen čaj pred spanjem za pomiritev? Evo, zdaj še čaj popijem, da me pogreje, pa v pojstlo. Lahko noč vsem.
|