Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 18:51:29
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: netki nanka....hvala za info...jst sem gledala unga za 149 eur, sej ne vem v čem je razlika, mogoče je manjši...no poročaj kako se bo obnesel sicer si je pa naš ta veliki mož zaželel otroško vrtno hišico..hm, mogoče veste kje se splača pogledat? imate že doma kakšno (tiste ki imate večje otroke)? gledala sem pa tud gugalnice z ogrodjem vred, kr zdej jo imamo kr na drevesu ...sam mater je vse drago za naše žepe...a imate kej izkušenj s nakupovanjem tega? Netki mi imamo takšno hišico http://nakup.pikapolonica.com//smoby-hiSa-brunarica-rjava-132x116x134cm/3101573032163101574 kupila sva jo pred dvema letoma za 160 Eur. Imamo pa tudi tobogan, plastični peskovnik, gugalnici, ki jih je mož sam naredil ( lesena), plastični bazenček in še trampolin. Je pa res drago kot , samo midva to kupujeva postopoma, vsako leto nekaj.Bom poslikala vrt ko bo vse postavljeno, se pravi ko bo malo topleje. pa vi imate že celo igrišče.... mi imamo tobogan, gugalnico na drevesu , peskovnik v školjki-polovica mikva, polovica voda....to je vse, zdej pa to ni več dost
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 18:54:00
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ojla, kolk janeža pa kumne date za čaj? za kak čaj?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 19:08:53
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ojla, kolk janeža pa kumne date za čaj? jaz ne delam tega čaja, pojma nimam kako kaj Ela, si je že opomogla?
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 19:52:51
|
|
|
|
lili3
|
za Tarika. upam da se čimprej pozdravi. Ne morem si predstavljat, kako mora biti Ilatic hudo.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 19:53:56
|
|
|
|
lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ojla, kolk janeža pa kumne date za čaj? jaz ne delam tega čaja, pojma nimam kako kaj Ela, si je že opomogla? Jaz tudi ne delam takšnega čaja. No naš sploh noče nobenega čaja pit. Pa res, kako je kaj Ela, je kaj bolje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 19:55:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 20:04:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ojla, kolk janeža pa kumne date za čaj? zadostuje nekaj zrnc za 1 skodelico (2 dl) ... tam nekje
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 20:15:18
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Ojla, kolk janeža pa kumne date za čaj? jaz ne delam tega čaja, pojma nimam kako kaj Ela, si je že opomogla? Ma dones mi že celu dan sam driska pomalem,jedla mi ni skor nč,ampak zaenkrat mi je to važn da mi vsaj velik popije,ker jo res non stop filam s čajem da mi ne dehidrira spet. Sm jo pa od pol sedmih pa do dvanajstih 15krat previla ker je bla non stop pokakana.Jest upam da bo jutri kej bolše,ker se mi bo zmešal.Zej sm pa še jest začela mal driskat in se bojim da nam še jest to sranje fasala,ker pol se pa res loh sam še v začaranem krogu vrtimo. Ja hvala vam za inf. o čaju,se še kej tipkamo kasnejew,me Ela kliče.
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 20:27:15
|
|
|
|
tims
|
Populis za presenečenje. Najlepše je lahko, ko vidiš, da si osebo prijetno presenetil. Mi smo pa povečerjal. Za kosilo je bilo spet samo par žličk, pol sem ji pa kakšno uro kasneje dala za probat fruhcverge in je dva zmalcala kot za šalo. Ji zgleda bolj odgovarja kot pa te skutke LJ mlekaren. Pa z Ilatic sva se popoldne slišali in mi je povedala, da ni tako hudo, kot se je dopoldne slišalo. Je bila dopoldne vsa nervozna, z živci čisto že na koncu. So mu pa naredili teste za tuberkulozo. Mali še vedno nič ne je in ne pije, zato sumijo na TBC. Ilatic pravi, da odkar so mu na silo tlačili tisti antibiotki v usta, se mu je tudi hrana uprla. Božček mali. Sicer je na infuzijah, ampak je šel pa nekaj malega s kilažo dol. Sem ji prenesla vaše pozdrave in se vam lepo zahvaljuje. Res upam, da bosta kmalu doma, ker je tudi ona že zbolela. Ful je začela kašljat in je vsa smrkava. Prav boga sta oba. Jaz grem pa Tima počas dat v pojstlo, pa Nino kopat... Pol pa mogoče mal še tv gledat, pol pa itak že čas za spat
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 20:30:41
|
|
|
|
tims
|
Maja24 za Elo, pa da bi blo to samo enodnevna driskica in upam, da je ne boš tudi ti fasala.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 20:30:55
|
|
|
|
rovar_ka
|
Ilatic in Tarik - boščka, oba Da bo čimprej vse ok
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 20:56:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:04:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 21:13:27
|
|
|
|
ksenci
|
ilatic&tarik nanka-nor trambolin neboglasnica- hodiš na preveze, daješ kakšne obhladke jz imam vsak dan prevez, mi dajo gor antibiotično mrežico in ajemljem ntibiotike betaklav 2x100mg, da se nebi slučajn kaj vnelo. trkam, da gre počas na boljše. sam kdaj bo nov noht zrast maja-upam, da še ti ne zboliš in bo Eli čajček pomagal. jz nardim čaj iz cca. 2 dl vode in po kakih 10 zrnc kumne in 10 zrnc janeža in še par cvetkov kamilčk. sam ne ji ga sladkat če gre, kr sladkor žene naprej blacky- mene lahk brišeš s seznama hujšanja, kr zdj ko imam prste povite sm skoz v hiši in se sučem okol hladilnika
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 21:18:40
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ maja24, upam da se Ela čim prej pozdravi. Koliko časa ti pa že takole driska? HB, da ti pije! Tak čaj sem jaz kuhala našima dvema na začetku, ko sta imela še krčke. Čisto malo daš, enih 5 zrnic kumine in enako malo janeža, tako kot ti je Majuska napisala. Ma driska mi že od bolnice.V sredo se mi je ene štirkrat ornk podriskala, pa dopoldan v bolnici(včeri), pa pol ene petkrat doma,dones pa res non stop.Ja res hvala bogu da mi saj pije,čeprov bi mogla saj 8dl ampak mi manj,tm okol 5 do 6 dl.Res me je kr groza,sm že hotla nazaj v bolnico,ker to pa res ni blo za nikamor dons,non stop driska pa nič jest. Drgač sm klicala P,pa mi je rekla če mi naenkrat velik podriska nej bi šli takoj nazaj v bolnico,tok da če mi pa po mal,pa baje ni take panike.Pa blato tut ne smrdi več tok pa rotavirusu. Ilati in Tarik čimprej se pozdravta
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 21:24:12
|
|
|
|
maja24
|
Ja Ksenci jest tut upam da bo kmal bol,ker kva ta rotavirus nardi takmu mejhnmu je pa res eno veliko sranje.V torek ko sva šle v bolnico je bla bleda ko stena pa kot cuna,podočnake je mela do popka,pol pa še borbe z žilo,mah grozljivka. Tok sm jezna na uno k je stamalim pršla v čakalnico za zdrave,a ni čudn naju so pa koj dal v izolirnico,banda prokleta grrrrrrrrr
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:34:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 21:35:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 21:40:06
|
|
|
|
AAA
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: nanka IZVIRNO SPOROČILO: netki nanka....hvala za info...jst sem gledala unga za 149 eur, sej ne vem v čem je razlika, mogoče je manjši...no poročaj kako se bo obnesel sicer si je pa naš ta veliki mož zaželel otroško vrtno hišico..hm, mogoče veste kje se splača pogledat? imate že doma kakšno (tiste ki imate večje otroke)? gledala sem pa tud gugalnice z ogrodjem vred, kr zdej jo imamo kr na drevesu ...sam mater je vse drago za naše žepe...a imate kej izkušenj s nakupovanjem tega? Netki mi imamo takšno hišico http://nakup.pikapolonica.com//smoby-hiSa-brunarica-rjava-132x116x134cm/3101573032163101574 kupila sva jo pred dvema letoma za 160 Eur. Imamo pa tudi tobogan, plastični peskovnik, gugalnici, ki jih je mož sam naredil ( lesena), plastični bazenček in še trampolin. Je pa res drago kot , samo midva to kupujeva postopoma, vsako leto nekaj.Bom poslikala vrt ko bo vse postavljeno, se pravi ko bo malo topleje. pa vi imate že celo igrišče.... mi imamo tobogan, gugalnico na drevesu , peskovnik v školjki-polovica mikva, polovica voda....to je vse, zdej pa to ni več dost Mi smo poleti kupili v Bauhausu leseno ogrodje in gugalnico z lestvijo in je tako široka, da bomo letos kupili še eno gugalnico in jo gor namontirali, mislim pa, da je okoli 100 EUR.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 21:41:19
|
|
|
|
maja24
|
Rebeca pr rotavirusu je fora v tem da ne smeš nč tacga dat da zapira oz da ustavi drisko,ker mora ta virus vn iz nje.Sm pa P rekla,da mi je žal da jo nism proti rotavirusu cepla pa mi je rekla da itak ni 100%.Ma zej e kr je upam da bo kmal bol.Res roko na srce čuvajte malčke,da jih ne doleti ta virus,ker ga res fašeš ful hitr. Midve greva loh vn na sprehod z vozičkom,sam se morva izogibat zaprtim javnim prostorom saj še ene 14 dni,da ne okuživa še koga drugega.
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 22:00:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 22:02:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 22:03:00
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu neboglasnica, ksenci pa še za vajine prsteke na nogah, Blacky, a si dobila krožnike iz Mercatorja? V Ljubljani so pošle zaloge in so dajali kozarce za vino. Hvala za želje in še dobro, da sem ti jaz kar krožnike vzela, namesto da bi ti pike poslala, kajne?? Tudi ostalim še enkrat hvala... Ksenci: hodim na preveze, A za vsak slučaj pa naša zdravnica ne prakticira in se kar strinjam z njo, ker drugače se telo preveč navadi. Vsak drugi dan bom imela prevezo. Jap, kake pol leta se bo celilo. Bova že zmogli, aneda?? Almeri sem poslala sms, ker imam filing, da bodo vsak čas v LJ, če niso že in drnjohajo kot polhki. Ilatic in Tarik: in upam, da jo mož kaj menja, da ni ves čas ona noter, ker se ti res že odpelje. Nič, grem spet pred TV, me mož že sekira, če me nič noga ne boli. Pa jo imam na stolu poleg sebe, lepo počiva, ampak tale nenaravna drža je ubitačna. Crkljajte se in nočka,
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 20.3.2009 22:04:22
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ Populis, lepo presenečenje za kolegico, sploh če si zadela v polno. Super. Se človek kr bolje počuti, a ne, ko naredi nekomu veselje. Kako malo je včasih potrebno. Se strinjam, danes že cel dan hodim okoli z neko posebno toplino pri srcu . In mi tudi, ker sta bili pri nas. Moja, moja. In res, Blacky, in ostale, kje pa ste??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.3.2009 22:05:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?