Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 9:11:12
|
|
|
|
ksenci
|
Aljaž je dans spal od 21:30 do 6, kar je super zdaj pa je že spet zaspal nazaj, tako, da grem likat, pol pa na prevez in v trgovino. Aljaža pa bo pazla sestra. alemra- super za lep dopust in dobrodošla nazaj ilatic- jz te čist zastopim kako ti je men se je po dveh mesecih skor zrolal. poskus bit močna in zdržat, saj bo kmalu konec in se bosta spet cartal doma.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 9:12:28
|
|
|
|
Netta
|
jutro, spali zanič!!!!!!!!!! sem prišla le pogledat na hitro, kako je s Tarikom?? ubožec mali...da bi bil čimprej doma!!!!!! pa za malo Elo neboglasnica - tudi zate upam da bodo bolečine čimprej ponehale in da se ti ta prst že enrat za vselej poštima tak kot je treba ALMERA - pozdravljena nazaj!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 9:19:36
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 9:31:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 9:31:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 9:46:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 10:01:36
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro drage dame, najprej bom pozdravilo Almero, ki je spet med nami po popotovanju na drugi strani sveta , Ilatic tebi pa namenjam en topel virtualni objem, da bo tale štala z bolnico čimprej mimo in da se bo Tarik čimprej pozdravil privoščim vam še Evo mi smo vstali ob 8.20 ... mali se je navadil zbuditi nas z vriskanjem čaka nas pester dan, zato grem počasi pripravit hrano za našega princa
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 10:37:35
|
|
|
|
tims
|
Dobro jutro. Midve sva se pa dons dvignile ob pol devetih. Sva se že umile, pojedle zajtrk, zdaj se pa veselo igra s Timom, oči je šel pa v trgovino. Ilatic - malenkost . Mislim, da bi vsaka od nas naredila kaj takega. Vesela sem, da Tarik uživa na povštru . Na žalost pa ne bom mogla pridt k tebi, ker smo polno zasedeni cel dan. Najprej kosilo, potem pa pridejo obiski. Drugače se pa nikar ne obremenjuj. Boš mi že vrnila, ko boš lahko . Pa še ene par za Tarika in zate . Almera - WB . Upam, da se boste kmalu klimatizirali in da bo Bor kmalu prišel v svoj stari ritem. Je pa dober da je prenesel tako pot . To se že odraslemu začne rolat. Sem pa naši danes dala kivi za probat. Je tako mljaskala, da jo je bilo veselje poslušat . Sem ful vesela, da ima rada sadje. Zdaj pa grem mal pospravt, pa posesat.... Jaz res ne vem, kdo si je izmislu prah .
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 11:08:07
|
|
|
|
maja24
|
Dobro jutro, pr ns ni nč novga,še vedno mi nič noče jest,groza,kar kol ji dam ji gre na bruhanje,tut AM noče pit.Drgač dones se mi je po parih dneh bol na gosto pokakala,tok da upam da je nehala driskat. Jedla mi ni že praktično od torka skorej nič,če je vse skup pojedla so to trije frutki,tok da mi je ful hudo ker je čist brez apetita.Jest upam da bo kmalu šlo na bolje,ker se mi bo zmešal. Glu za uno nimam besed,ko jo srečam jo bom v PM poslala pa une v ZD tut,ker niso nč ukrepal,da bi jo saj v izolirnico dal ,me prou zanima če je še kšnga okužla.Pa pr ns majo tut dve čakalnice,ena za zdrave,ena za bolne plus to da majo še izolirnico za take primere. Ilatic jest upam da bo s Tarikom šlo na bolje,še od mene in Ele. Prejle sm ji kupla od Hippa prepečenc,ma ni šans da ga je,mi je skor bruhala,ma zmešal se mi bo,ker to je pa tok hudo k ti nič ne je,res upam da bo kmal bol.
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 11:53:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 12:01:04
|
|
|
|
nanka
|
Maja24 saj bo počasi, boš videla, zdaj bo počasi začela dobivati apetit, samo gre zelo počasi, kar naenkrat bo pa spet vse jedla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 12:08:33
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 12:18:39
|
|
|
|
nanka
|
Almera ja v sredo ob 10.30 slaščičarna Grad pod Emporiumom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 13:13:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 15:10:47
|
|
|
|
neboglasnica
|
Samo na hitro, me boli taca, če visim tule gor... Almera: še tule dobrodošli nazaj! Ilatic: vse mine, tudi tole bo. Zdaj, ko si naspana, boš lažje prenesla vse skupaj. Verjamem vate in v malega borca Tarika!! _rebeca_: midva sva lani, ko sem bila noseča, naročila nekoga, ki je pomil okna, žaluzije in tudi rolete. Je prav pasalo. Nanka: pridi, le pridi. Saj veš, prej pokliči, da odkidam svinjarijo s tal. Sedaj, ko mož kao gospodinji, je še slabše. Vse poteka kot v počasnem posnetku, ampak samo globoko diham in dajem navodila. Glugluglu: jap, tortica na dom ali pa na naslednjem srečanju. Majuska, dobro razmišljaš, čisto po mojem okusu. In super za samorazvajanje!! Ok, moj čas je potekel. Čavči do kasneje!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 15:51:11
|
|
|
|
ksenci
|
dans sm pa popiz.dla. v ZD pridem ob ol12h, pred mano je bil tam samo en gospod. sm slišla da se not neki dogaja, zato nism trkala. čakam pol ure pa še nobengani blo vn, razn sestra pride in reče, joj, bo treba počakat, mormo t, en nujn primer. no takrat sta še dva prišla za mano. jo ena gospa vpraša kako dolgo bo trajal, pa sestra čist panično odgovori, da ne ve, mogoč uro ala pa še dlje. men je dvignal, kr bi lahk bla že fertik, pa rečem, da sm bla že tu pol ure in ni blo nobenga se je delala kot da ne sliši, in po 15 min lavfanja sm in tja sta odšla na nujn primer!!- mislim po 15 min!!! sm šla tačas v trgovino in pridem nazaj, pa sta tud onadva glih pršla. ampak v čakalnici sta bla še dva otroka nanovo- z virozo!! ena leto stara punčka je tako bruhala po čakalnci. mislim, svašta! naj še jz kaj domov prnesem, da bo spet Aljaž zbolel! domov sm pa pršla ob 14h. rana pa, no se na povoju nabere kr neki gnoja. upam, da bo no! populis- prve dni me je moj vozu, zdj pa se lahk sama pelem brez problema. gre, njegove ateke gor in mi je udobno HB dobim zmeram za varstvo Aljaža, največkrat ga mami paz al pa sestra
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 16:46:20
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ksenci: ti si imela na soboto previjanje??? Čudno. Očitno rana le ni tako lepa. Čuvaj se!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 19:38:12
|
|
|
|
glugluglu
|
Danes pa ste zgovorne, sploh vas ne morem dohajati Ilatic za Tarika maja24 za Elo nič, grem naprej otroke porihtati,večerja, kopanje včeraj sem šla pozno spat, potem se je Tian kar nekaj zbujal, sva bila oba z Mitjem čisto koma, potem sem pa dopoldan prvo rundo spanja jaz šla s Tianom, Mitja pa je šel s Tianom popoldne spat pri drugi rundi in sva malo not prinesla. Je kar pasalo. Ostalo smo pa pospravljali, kuhali, sedaj grem pa še eno sladico dokončat.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 19:42:59
|
|
|
|
tims
|
Oj, vidim da niste prav veliko čvekale. Sem imela zelo malo dela. No, obiski so šli, na sprehodu smo bili, stanovanje je pospravljeno, tamala je lepo jedla vse obroke .....Jap, prav zadovoljna sem s tole soboto. Popolna. Da bo le taka tud ostala. Almera - Bor že ve kaj je dobro . Glu - men bi tud zdele sedla kakšna sladica. Če se boš slučajno kaj mem pelala ... Ksenci in Neboglasnica Grem otroke popedenat za v pojstlo. Tale soboto mi je pa minila s svetlobno hitrostjo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 19:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 19:52:32
|
|
|
|
ksenci
|
ja čveke, kje pa ste vse???? neboglasnica- ja imam pregled vsak dan, tud jutr morm it v dežurno ambulanto a ti nimaš nč več zagnojen. men še vseen mal teče ven, saj zato mam pa tud antibiotike. me je strah, da se ne bo pocel kot mora Aljaž je že zaspal ob 19:30 jz bom pa večer preživela sama za tv-jem ina računalnikom. pa glavo si grem zdaj umit, mi je tak zoprn ko se ne morm stuširat jz pa lubeka pogrešam. pride domov komaj jutri ponoč!
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 19:55:25
|
|
|
|
lavita*
|
Živjo punce! Ksenci,glede na to da vem od kod si, mi je čist jasn da si lahk v ZD tak dolg čakala. Verjetn hodiš v Šentjur. Tam nikol niso bli še hitrejši. Al,mera-pozdravljena spet na slovenski zemlji. Zgleda ste res užival. Srečanje - res me včleče da bi prišla, sam ne vem kako bo z zdravjem otrok. In seveda s časom. Ta večji, je začel ful kasšljat tak grozn suh kašlj. Tak kot da se mu puca iz grla. In vedno hujše je. Pa še prehlaD je dobu dans zraven. Mislim, ne vem kaj še bo. Bom vidla kako bo. Ta mala se š esicer drži. Zdaj pa grem je mož prišu.
|
|
|
|
RE: Julijske čvjeke :-) 9. del 21.3.2009 20:05:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
Ojla! Moji bi pa morali na neko 50-letnico in jasno, mož je mene uporabil za izgovor in so ostali doma. Brez veze..sem se že skašljala. Zdaj bomo pa spet cel večer pred TV sedeli. Bljak! Ksenci: včeraj, ko mi je menjala obvezo, je bilo še malo gnojno, ampak nič hujšega. V LJ dežurni zdravnik tega ne dela, ker to ni nujno stanje. Že tako imajo gnečo, da bi pa še jaz tja šla težit s prstom, bi me pa v Polje odpeljali menda. Počivaj, dekle, počivaj! Jaz prvič nisem, saj je bil Staš star dva meseca, pa se mi je vse skupaj zavleklo na dva meseca. Zdaj počivam precej več in močno upam, da bo ok! Glugluglu: tako kot je Tims rekla: če se boš kaj mimo peljala??? Ovinek v levo, pa še desno, voila, pa si tu... Ugašam tole reč, tako da nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 21:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.3.2009 21:38:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?