|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.3.2009 22:06:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4226
   RE: Julijske čvjeke :-) 9. del
20.3.2009 22:13:01   
neboglasnica
Bejžva spat!!!! Drugače bodo spet brale samo najine pogovore, user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
20.3.2009 22:26:08   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu
neboglasnica, ksenci pa še user posted image za vajine prsteke na nogah,

Blacky, a si dobila krožnike iz Mercatorja? V Ljubljani so pošle zaloge in so dajali kozarce za vino.

Hvala za želje in še dobro, da sem ti jaz kar krožnike vzela, namesto da bi ti pike poslala, kajne??user posted image

user posted image ja, zdaj ti bom mogla pa tortico na dom naročit, ker te v sredo ne bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4228
20.3.2009 22:28:14   
Majuska
Glux3, najbolje da ji jo dostaviš user posted image

jaz sem si vzela malce časa zase ... dišeča kopel, potlej knjiga ... zdajle grem pa torto delat, naša familija me ponavadi zadolži za to user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
20.3.2009 22:33:13   
tims
Evo, moji spijo, jaz pa spet bluzim. Grem likat, ena žehta se mi je oprala, tako da jo še obesim...

Neboglasnica, kako pa je z bolečinami? A se je kaj umirilo? Jaz upa, da ja.

Majuska - torto? Si pa pridnauser posted image . Jaz sem se pa s sestro zmenila, da bom letos prvič za veliko noč delala potico. Ona bo pa zraven nadzorniuser posted image . Se mi zdi potico ful težko narest, zato se je še nikol nisem spravla pacat.

Grem likat. Da bo vsaj nekaj pametnega narejeno, če sem že pokonci.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
20.3.2009 22:37:58   
moya
Ojla,
na hitro se javljam, danes smo iz gastro pregleda. Naš drobižek je danes: 
Za statistiko:
8m4d: 68cm, 6.820 kg
Ker slabo napreduje moramo spremljat koliko in kaj poje. Ugotovili so da ima v ritki neko ranico zato jo moram mazati z kremico , dobili smo tudi nek sirup za mehčanje blata. Vzeli so ji kri - božica je ful jokcala in to je to.
Naročeni še na uz, pa analizo blata in potu. Upam, da nič ne najdejo user posted image
Zdaj pa grem, pa pazte da vas jutri ne odpihne user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
20.3.2009 22:40:38   
glugluglu
Blacky, kje pa si?

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
20.3.2009 22:56:29   
glugluglu
moya držim pesti, da nič ne najdejo in bo vse ok

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
20.3.2009 23:00:33   
glugluglu
no to moram povedat: mi je moja mami zadnjič povedala, da sem jaz ko sem bila dojenček ves čas bruhala, da sem se zjutraj v bruhanju zbudila vsak dan, slabo sem napredovala v teži, itd, pa niso naredili nobenih preiskav glede alergije, refluksa, itd. Je rekla, da v današnjih časih bi bila z mano ziher stalno v bolnici. Še potem ko sem bila v vrtcu ali OŠ, če sem dala samo žlico hrane preveč v usta, je šlo vse ven (tega se še spomnim), sva z mami ugotavljale, da sem ziher imela refluks.

Neposredna povezava do sporočila: 4234
20.3.2009 23:02:07   
glugluglu
imam monologe namesto, da bi šla spat

Neposredna povezava do sporočila: 4235
20.3.2009 23:17:40   
ksenci
jz tud še bluzim ko nimam lubeka doma da bi me spat nagnal cel popoldan sm previsela na netu, pa nč pametnga nardila grem rajš spat, kr ne vem, kdaj se bo zob odloču vn pridet. je že skor tu, sam nmal še fali. ga je že prejle mal matral, upam, da bo kmal.

majuska- imava pa neki skupnga-jz tud zmeri torte delam skor za celo žlahto in se tud spravim tak pozn pacat, da lahk v miru nardim
tims- likat, zdjle, ob tej uri! to mi pa v živlej ni na kraj pamet pršl in mi mnda nikol ne bouser posted image
neboglasnica
- ja seveda bova medve to pregaraleuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4236
20.3.2009 23:27:51   
tims
Ksenci, ja, imam vsaj miruser posted image . Mi ni treba okol gledat, kdaj mi bo tamala povlekla kabel.... Sicer sem pa že zlikalauser posted image .

Glugluglu, tole bi pa 100% bla ves čas v bolnici. Kako in kdaj se je pa potem to nehalo?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
20.3.2009 23:45:38   
glugluglu
tims, počasi se je nehalo, do 5 leta sem stalno imela probleme, da mi je hitro po kakšni hrani slabo ratalo, ena žlica preveč in konec- vse je šlo ven, ali pa se mi je kar tako dvignilo, včasih samo do ust, v mali šoli (v vrtec nisem hodila) so že vsi spali, ko sem jaz še jedla,
enkrat me je ena butasta vzgojiteljica imela dovolj in mi je ona dala par žlic špinače v usta, potem sem ji pa vso umivalnico pobruhala, se še zdaj spomnim kako je bilo vse zeleno. Pa ko sem gledala druge otroke kako z veseljem jedo-oz. se bašejo, se mi je dvignilo, ma ne moreš verjet. Ko smo jedli, če je kdo imel umazane prste od hrane, ali kaj podobnega, sem tisto pogledala in se mi je dvignilo.
Pa v avtobusih, avtih, mi je bilo takoj slabo. No to ne vem, če ima veze. Drugače sem imela neapetit dokler nisem začela jemati KT in dokler nisem bila potem kasnejeuser posted image . Šele sedaj po 3 otroku imam 5 kg preveč recimo, prej pa nikoli.

Edina stvar, ki sem jo zelo dobro prenesla, so bile sladkarije, zato pa imam celulit že več kot 10 let.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.3.2009 0:04:59   
glugluglu
maja24 želim ti, da bo Ela čimprej boljeuser posted image user posted image user posted image , to pa vem ja kako je grozno ko tako driska, nič ne je in potem ne veš, ali bo ok, ali bi šel v bolnico, ali kaj.
Pa kako je una šla v tisto čakalnicouser posted image , prav nesramno, pri nas sta ločeni čakalnici za posvetovalnico in za bolne in te takoj poščjejo drugam, če pa ima kakšen še kakšno hujšo reč, pa naj bi šel v izolacijo v eno drugo sobo.

no to sem že enkrat prej napisala, sedaj ko pa vse zapiram pa vidim, da je ostal še ta postuser posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.3.2009 0:27:32   
tims
Ojoj, Glu, to je mogl bit pa res groznouser posted image . To v avtobusih in avtu poznam, sem imela tud probleme s tem. Sem vedno pila tiste tablete proti slabosti, drugače sva z mami vedno mogle dol  z avtobusa, pa čez deset minut na druzga... In tako se je vožnja, ki bi trajalo 20 minut, raztegnila na eno uro. Ampak hrana mi pa ni delala problemov. No, ja, kvečjemu to, da sem jaz bila pa med tistimi, ki so se basali z njouser posted image . Sem imela kar dolga leta malo preveč kguser posted image . No, HB da se ti je to uredilo in da nimaš več problemov s prehranouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.3.2009 0:35:35   
tims
Jaz grem pa tud v pojstlo.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 1:33:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4242
21.3.2009 7:10:21   
ilatic
Dobro jutro!

Evo po 6 dneh sem se zbudila v svoji postelji in sem kot prerojena.

Najprej se vam bom zahvalila, ker ste mislili na naju in res vam hvala ker veliko pomeni da veš da toliko ljudi misli na vaju in veš da lahko nekoga pokličeš in malo jamraš. Ker žal ne morem obremenjvat enih in istih oseb oz. z dragim sva itak poskušala drug drugega bodrit in rabiš tretjo osebo da ji zaupaš svoj strah in žalost.

Skratka, Tarik je še vedno na kisiku vendar samo na četrtinki, nima vročine, je pa še vedno na infuziji, ker nič ne pije in je. Včeraj popoldne sem mu na silo dali en frutek. Dudo ven pa mu nakazala dudo da je odpru usta pa hit žlico not in takoj dudo. HB je vžgalo. Sem bila ful vesela, ker v četrtek ni cel dan nič jedel in pil in to je bil že napredek. Tko da upam, da bo danes odklopljen od kisika, infuzije in da začnemo počasi normalno funkcionirat. Za tuberkolozo je narejen test, ki se pokaže v treh dneh. nima še nič rdečine tko da upam ,da ne bo pozitiven.

včeraj sem bila že čisto na tleh nisem mogla več zdržat tko da sem prosila Edotovo sestro, ki je medicinska sestra, da pri njemu spi da grem jaz malo domov, da se naspim, da se pošteno stuširam...HB je noč minila ne da bi me klicala. Da pa vam ne govorim, kako je bilo težko doma, ko vidiš vse njegove stvari njega pa ni. spet mi je šlo na jok ampak sem morala na silo odrnit vse to iz glave, če ne mi ne bi nič koristilo da sem prišla domov. to je bila najina prva noč od kar je rojen, da nisva spala skupaj. user posted image

tims, če imaš danes čas lahko popoldne prideš k meni v bolnico da ti vrnem povšter in deko, ker danes bom vzela svoje. Če ne ti bom jaz enkrat vse dostavila in spet ti HVALA, da si prišla tako hitro in mi prinesla. Povštrček je potem si prisvoju Tarik ker je užival v mehkobi in sem ga razvajala, čeprav doma še nima povštra. Se pa je videlo kako mu paše ko se uleže ne njega.user posted image

Zaenkrat je to to. Vam poročam kako bo, full se bojim, full ne upam misliti da bi šlo na slabše ker se mi bo zmešalo. Ne upam več....mah saj veste

HVALA RADA VAS IMAM IN UPAM DA SE KMALU VSE POVRNE V STARE TIRE.

Še to! Čuvajte svoje otočke. Ne dovolite da bolani ljudje hodijo do vaših dojenčkov. Do bronhialitisa pride od navadnega prehlada, ki se imenuje virusno obolenje RSV. 10% otročkom do 2 leta gre prehlad na bronhije. Ob kašlju naj vam P vedno izmeri kisik v krvi, ponoči oz ko spi mu izmerite frekvenco dihanja na minuto (to je vzdih in izdih, položite roko na trebušček in štejete). Spati mora že več kot 15 min. Normalno je nekje do 35 vdihov in izdihov. če prekorači nad 40, pojdite do P!

Pa še to. Tarik je full borec, full priden, to je tak sonček. Kljub temu da je bolčkan, se je v bolnici naučil delati pa, pa, začel je skakat z nogicami, začel je gristi, zadnjič sem imela odtis dveh zobkov na licih. Me je full zabolelo on se pa smejčka. Tudi me preseneča, da je do sestr še vedno full prijazkan, se jim smeje jih posluša, čeprav skoz neki šarijo okrog njega, mu aspirirajo nosek, previjajo kanalček.. Zdravnikom pa vedno hoče vzeti stetoskop in ga pojseti. Joj tak cukrček je...

Neposredna povezava do sporočila: 4243
21.3.2009 7:15:48   
Tinky
ilatic, vem kako hudo je, ko vidiš svojega otroka kako trpi in mu ne moreš pomagat. Upam, da bo kmalu boljše. Drži se!!!

user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tinky -- 21.3.2009 7:16:13 >

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
21.3.2009 7:30:24   
ilatic
Joj sem sita vsega!!!!!!
Zdaj me je klicala od infuzije so ga odklopili ker je zgleda kanalčkek že slab, kisik so ob 10h zvečer odklopil a mu je spet ponoči padu in spet na kiski!!! Noro!!!!!!!!!!! Kdaj bo konec tega!!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
21.3.2009 8:28:04   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Joj sem sita vsega!!!!!!
Zdaj me je klicala od infuzije so ga odklopili ker je zgleda kanalčkek že slab, kisik so ob 10h zvečer odklopil a mu je spet ponoči padu in spet na kiski!!! Noro!!!!!!!!!!! Kdaj bo konec tega!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
21.3.2009 8:53:29   
nanka
Ilatic user posted image user posted image user posted image sploh nas ne obremenjuješ veš da smo v mislih z vama in Tariku želimo da se čimprej pozdravi.

Almera dobrodošla nazaj, pa počasi se navadi nazaj na mraz, tele par dni je prav mrzlo in piha.

Populis ko boš spet šla k neboglasnici povej, bi šle midve tudi, samo nimam pojma kje je.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 9:00:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 9:05:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4249
   [Brisano sporočilo]
21.3.2009 9:05:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?