|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
19.3.2009 21:10:47   
kiara24
smo dobile vse dovoljenje skoraj za user posted image in očitno vse to delajo, ampak to že kar nekaj časa.

No tukaj že lepo naletava sneg in to kar fejst... upam da ga ne bo prav velikouser posted image , ker ga nočem več!

evot tudi jaz vam želim lepo nočko, čim bolj mirnouser posted image .

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
20.3.2009 7:03:52   
Anonimen
jutrouser posted image

snega nam je nametalo, samo ni prehudo, bo verjetno hitro izginil....upam vsajuser posted image

včeraj si je lubi kar iz nenada namislil, da gremo v šoping...in smo šliuser posted image mami je dobila majčko, trojne gate in modrc (btw, sem si kupla premalega v h&muser posted image tam nikol ne pomerjam, ker točno vem kak model in vse, še nikol se nisem zmotla, no včeri sem se, se očitno ne zavedam kak velike joške mamuser posted image ), lubi je dobil čevlje in kavbojge, ula je dobila čevlje, jaknco, jopico,troje hlač, bodi in 3 majčke....neo revček pa sam en bodiuser posted image je pa res da je najmanj potreben novih cunj in smo to upoštevali...smo pa spet čuda zagonliuser posted image sam ula je res vse prerastla, sam ene(!!) hlače je še mela, da so ji prov...

ponoč je bla spet štala, al se je en dru al pa druguser posted image dobr da mam sam dvauser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
20.3.2009 7:45:18   
PAJO
dobro jutro
user posted image za začetek in lep dan.

pri nam ni nč snega res fajn,sam danes full veter piha,noro mraz je zuni.
kako ste kej??

mi smo dobr,spali smo dobr sam enkrat se je zbudila,žana ima spet nos
zabasan,mal je bogica ampak bo.

dober da je danes petek,jupi vikend.

a že full hodite s tamalimi po nakupovalnih centrih??

jz full še neki ne upam,da se nebi kej prehladila...ker je zdej tolk viroz,kaj pa vem.
kaj vi mislite??

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
20.3.2009 7:49:32   
PAJO
kiara24 čez kateri mejni prehod pa greste vi v avstrijo?
iz kje pa si točno?

kje pa je ta interspar?a greste kej v ikeo??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
20.3.2009 8:40:26   
kiara24
dobro jutro

No snegija je za 1 cm... je pa peklensko mraz zunaj. Spet bo na pohodu konbinezonuser posted image !Razen če se ogreje.
Bravo Ulla, ful ste bili pridni, jaz se zase še nič nisem spravila kupit, pa bi ful pol k pa pridem v trgovino mi pa nič ni všeč.

Pajo- greva čez Krnsko sedlo za v Filah, ne morš falit Interspara, ko se pelješ v Fliah vivdič na levi strani res ogromno stavbo rdeče barve mislim da piše gor Adler, sigurno pa piše tudi Interspar.
Če greva pa v Clovc pol greva pa čez Lubel. V Ikeji sva bila 14 dni nazaj, zanimivo, če hočeš dekorativno polepšati stanovanje. Sem pa iz Nakla!

Mi smo spali super od 22tih pa do 6tih.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
20.3.2009 9:22:32   
Zvezdica
jutro

mi imamo pa sončka user posted image user posted image user posted image user posted image , mraz pa k user posted image .

Nekaj vam že dva dni hočem povedat, odkar jemljemo AD3 nimamo več krčevuser posted image ?!?!?!?. Sicer smo jemali le po eno kapljico tri dni, zdaj bomo po dve ampak... NIČ KOLIK, včeraj je bilo super, se je tisti čas skoz smejčkal.

Ker pri liamu je bil dretje zarad krčev po kapljicah, zato smo potem dajali le d3. Pa še to je bilo hudo, da je rekla dr, naj za nekaj časa prenehamo. Potem smo začeli pri treh mesecih spet dodajat in je vsakič bruhal..tko da dvomim, da je kaj v njem ostalo. Vsakič po kapljicah bruh.... Upam, da ne bo kakih težav zarad tega, ampak do enga leta je skoz bruhal po tem. Me včasih kar zaskrbi, da ne bo rahitičen.

Grem, je treba otroka hranit:)

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
20.3.2009 9:24:41   
PAJO
kiara24 kolk pa je pol do filaha od tukej,jz sm iz tržiča tko da imamo nekak isto.
ketere trgovine pa imajo še kej,ker mi se bomo tud en dan odpravil v avstrijo mal...
v ikeo,metro......sam mi je mal gadno še jt s tamalo.user posted image

kaj kuhate danes
res je mraz zunej,noro piha,a greste kej vn
mi gotovo ne,bu bu mraz

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
20.3.2009 9:25:56   
Zvezdica
ulla, fajn da ste šopingirali, jast sem tud včeraj:9

sem si kupila tako fajn jakncouser posted image , k jo ne morem oblečt če je zunaj tak.

Pa liama sem opremla na full, pa danes grem mojmu kupit darilo, ker ma RD v nedeljo, aja pa obletnico poroke imavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PRVOuser posted image user posted image user posted image

Mater je hitro okoliuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
20.3.2009 9:28:30   
Zvezdica
kaj kuhate danes
res je mraz zunej,noro piha,a greste kej vn
mi gotovo ne,bu bu mraz

Kuham GOVEJO JUHCO, goveje zrezke in dušen riž, pa ultra veliko solate.

Ven ne gremo, ker je liam adijo prehlajen... pa full piha in je mraz, se mi kar ne da, pa tud zarad liamauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
20.3.2009 9:50:11   
mimi30
Jutro

Ja evo jaz imam prav zares že M,user posted image ne morem vrjet to bo sedaj že drugič! BZ

joj kriza kiara, ko je tak zakon kadar si brez.

Še nekaj bi vpr. kaj bolje prpioročate za v bazene ali na morje. Samo pleničke tiste ali kopalke za bebice?

mi smo s tavelikim hodili na plavanje za dojenčke in smo mu dajali gor tiste prave neoprenske kopalkice, ki imajo tudi pasek in jih lažje zahaklaš v fredov obroč. Na morju pa če je v obroču isto (malo tudi zato da ga ne ožuli), če je pa kar tako v vodi pa nič.

kiara user posted image za Avstrijo. Jaz s tamalo ne morem nikamor, ker kak se voziček ustavi se zbudi in čist nestrpna postane, če je kje noter na toplem. S tavelikim pa itak ne, ker nima pet sekund mira in kar nekaj teka in...

kontracepcija: meni je g. rekla, da so tabletke bolj za kako leto ali dve prebrodit, če imaš potem še namen imet otroke. Se mi je mudilouser posted image in nisem pol več spraševala za kaj, a katera veuser posted image .
Imela sem prvi pregled pri G. Bolelo me jo ko user posted image .

mene je tud bolelo...še bris mi je vzela...sem imela pol kr nek mal krvav izcedek tist dan... te vse mine

koliko časa vaši user posted image cca. jejo 1 obrok, naša rabi kar 30 min včasih še dal, ko jo vmes malo zmanjka,

usica pri nas traja še malo dlje. Ponavadi tudi zaspi vme, potem jo pa dvignem mal za kupčka podret, potem se pokaka in se greva previt, pol pa še na drugo zizo. Traja pa čist različno od dojenje do dojenja in od dneva do dneva.

kaj pa ve kuhate

včeraj sem pekla ribo v pečeci in kuhan krompir in solato, danes pa še ne vem.

snikolina, držim pesti, da vam uvajanje rata. Mi se trudimo že dva dni pa se vedno zbudi po petih minutah al pa še manj in začne jokat, pol pa k mamici user posted image in po starem.

ponoč je bla spet štala, al se je en dru al pa druguser posted image dobr da mam sam dvauser posted image

ulla, ko boš imela pa tri pa bo en že celo noč spal user posted image in bosta spet sam dva pokonc user posted image aja pa vidva to je štirje user posted image . Zakon tvoj dragi, ko mu ni sam tringelt ostal user posted image . user posted image za uspešen nakup. Jaz sem tudi kupla Nejcu včeraj ene hlače, pa copate za vrtec in jakno naročila, ker ni bilo številke in eno jaknico za Špelo.

Grem Špelo porihtat in potem nadaljujem.

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
20.3.2009 10:09:37   
snikolina
Hojla, mrzlo je!!! Sploh ne upam ven. Celo gret sem spet moralauser posted image stanovanje.

Zvezdica-vse naj naj ob prvi obletniciuser posted image -v nedeljo imam obiske in me ne bo nič tu goriuser posted image

Mimi-ja, je ratalo včeraj, ob 21h ga je atek položil v posteljico in je spal do pol dveh zjutrej in nato k nama, pa še ob treh se je dojil in spal do 6h. Pa glih je zaspal, upam, da več kot za pol ureuser posted image

Jst pa Anže sva tudi že bila v šopingu, vendar sva šopingirala samo za mamicouser posted image .

Ja, midva kar čekerava europark, kadarkoli sva v MB. Anže itak vse prespiuser posted image
Jutri pa gremo prvič na daljšo vožnjo-gremo k babici v NM, zvečer pa domov. Komaj čakam!!!

Kaj bom danes pripravila, da dragi skuha, ko pride iz službe, pa še ne vem. Ga moram poklicat, če je kaj razmišljal.

Fajn se pogrejte, papa

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
20.3.2009 12:06:47   
Soncnica
Sinkolina mi se nakupovalnim centrom še vedno bolj ali manj izogibamo

ulla mi nohtke striižemo od prvega meseca naprej, sem najela sling za en teden, tamalčka takolepo spančka notri, edino v slingu ne protestira, če jo damo vodoravno

meni kontracepcijske tasbletke Cerazette niso pasale, ker sem začela krvavet in krvavitev ni ponehala, zato tabletk ne jemljem več (user posted image pa zadnje čase tudi ne, ker sva čist zmatrana user posted image )

zdej bova šle tudi midve malo ven, samo se bova oblekle kot dva medveda, na dolenjskem snega ni, piha pa ful

kar se tiče dojenja ponoči, midve čez noč od 23h do 6h) se vedno 3 - 4x jeva, tako, da je mleka dovolj. še preden pa sem rodila sem si rekla, če bo mleko bo super, če ga ne bo bo pa aptamil, sekirala se pa ne bom. dejstvo je, da so danes aptamil in ostale vrste baby mleka dost bolj kvalitetne kot pred 20 leti.

jaz bom danes v kosilu spekla krompir, brokoli, korenček in papriko v pečici, čez bom dala malo bešamela in to je to user posted image

zdej se pa šibava previt...

lepo bodite user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
20.3.2009 12:09:06   
snikolina
na dolenjskem snega ni

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image Pridem jutri z vozičkom!! Mogoč bo tut kej sončka.user posted image

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
20.3.2009 12:47:29   
Zvezdica
http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

Prav hudo mi je. Sicer sem ga poznala čist bežno,ma vseeno. Mlad je šel.

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 1364
20.3.2009 13:01:06   
PAJO
sm prebrala ja res hudo.sploh človk ne more dojet.
pa to med spanjem nej bi se zadušu.
zanimiv

kje ste kej ostale danes?ste šli kej vn??

lp

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
20.3.2009 13:12:53   
mimi30
ja žalostno user posted image user posted image user posted image res prerana smrt.

Danes sem pa kar doma. Sem tolk utrujena, da se mi še na sprehod ne ljubi. Špela je ravno v slingu zaspala in zdaj razmišljam kam jo odložit, da bi spala naprej.

Za kosilo bom verjetno kar testenine s tuno naredila, ker so ful hitro gotove in ker sem res zlo lena danesuser posted image ....

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
20.3.2009 13:13:52   
mimi30
Mimi-ja, je ratalo včeraj, ob 21h ga je atek položil v posteljico in je spal do pol dveh zjutrej in nato k nama, pa še ob treh se je dojil in spal do 6h.

snikolina user posted image user posted image user posted image blagor vam

Neposredna povezava do sporočila: 1367
20.3.2009 13:14:25   
Soncnica
Hoj!

Tole s Cavazzo je res žalostno!user posted image

Pajo midve bolj gledava skozi okno kot kaj drugegauser posted image user posted image user posted image . Jaz imam pred hišo en tak "vetromer" - soseda zmeri suši perilo zunaj in pol vedno pogledam ali je periilo na miru ali plapola naokoli.. No danes ga kar meče naokoli, tako da bova šli ven za kake pol ure ne pa več

Sinkolina pridi na user posted image , samo mi gremo jutri v Tržič na en RD, v nedeljo ima pa Jaša 4 leta!

lp!

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
20.3.2009 13:15:52   
mimi30

zaenkrat se jih izogibamo. Midve greva peš v mesto in tam v kakšno trgovino skočiva, popoldan pa z Nejcem v kakšen nakupovalni center, če je treba, mala pa ostane z atijem.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
20.3.2009 13:18:33   
mimi30
kar se tiče dojenja ponoči, midve čez noč od 23h do 6h) se vedno 3 - 4x jeva

soncnica, tole je pa kar velikouser posted image , a se hitro naje? Se sploh kaj naspiš?

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
20.3.2009 13:51:51   
kiara24
joj danes pa lepo čvekate...
no mi kuhamo kosilo riž z zelenjavo, kurja bedrca in pa veliko solate! Smo pa ravno iz potepanja smo bili v Qulandiji in pa v mest ...Je kar mraz zunaj.
Notri v temu centru je ful trgovinic C&A, H&M, pa je roba malo drugačna kot tukaj, pol je Beby Waltz- tukaj so cunje ful hude res, pol malš pa še tahude znamke MAXX, Tom Tilor... pa to no, jaz sem ful dobila odvisno od okusa.
Ne boste vrjele, danes sem pa kupovala zase!!! Majčke s 3/4 rokavi in pa kratkimi... mam RD v nedeljo pa se moram malo polepšatuser posted image .
Po kosilu gremo pa malček še ven na zrak pol pa do mojih staršev.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
20.3.2009 14:38:26   
L009
sploh se nimam več časa velik javlat, ker Lana spi ko geniji sam po 10 minutk pol ma pa dostuser posted image .

mi smo pa usaj enkrat na tedn v trgovinah, al za jest kupujemo al pa obleke...

dons sva ble na telovadbi, potem pa še v tivoliju na sprehodu, res da je pihal, ampak je useen pasal bit mal zuni, pa nismo dal nč na voziček plenice, pa je bla Lana čist topla.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
20.3.2009 14:38:46   
snikolina
Sončnica-bom prišla na kavo, ko boš v mestu. Pa itak pridem, ko bo topleje  za več dni. Pa se lahko takrat dobimo na kavi. In rečemo še NYI, ki se včasih tukaj oglasi, ona je iz okolice NM. A si prou iz mesta doma al tudi okolica? Jst sm čist iz mesta. Pišem, kot da še vedno tam živim, hehehe.

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
20.3.2009 14:46:42   
PAJO
soncnica pol se pa še pri nam oglaste če greste v tržičuser posted image
jz sm tud iz tržiča.

kako drugač,joj tale vreme ,prej je šel kr sneg

kje ste kej ploha,oljica.....

Neposredna povezava do sporočila: 1374
20.3.2009 15:16:27   
Ploha
ulla: ekspert za dojenje user posted image , daj mi povej, sej vem, zoprna sem s tem dojenjam, sam kaj čem, neki morm upidenat,..no daj mi povej, kaj res stres in sekirancija tolk pobereta mlek??
NO da ti še povem ko si me sprašvala, kdo je pol dojiv meto,...ja tko je, men počasi res zmanjkuje mleka in sem ji postopoma začela dodajat aptimil, najprej vsak večer, no zadnjič pa sem jo pri moji mami pustila, ki ji je tudi dala aptamil, in kaj je blo,...reakcija, vsa živo rdeča je postala, tko flekasta, bruhala, otečene roke user posted image , ....no sam kaj naj naredim, če je pa otrok lačen, kot danes, ko imam mleka totalno ničlo, kaj bi to blo user posted image sm ji zud dala aptamil, samo sem dala malo več vode pa zaenkrat kaže da ne bo nič,..je pa danes čisto razdražena in jokava, ko pa nimam mleka in potem sem ji pač dala,...

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......