|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
18.3.2009 17:13:39   
Zvezdica
No, danes smo imeli preizkave in NAŠ ANŽE NIMA REFLUKSA IN JE VSE OK!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaka 2 meseca gremo na UZ ledvičk, da ga malo nadzorujejo. Čakamo pa še izvide urina in krvi. Še to-potem pa si lahko oddahnem.

Snikolina super user posted image user posted image user posted image user posted image
Sam da je vse ok!!!

am res...kaj je s tem lulčkom oz. kožicouser posted image dejte mal povedat, tiste k maste fante, kako je to v praksi....ker res eni tko pravjo, drugi drgač, jst kr pri miru pustim zaenkratuser posted image me je groza tistga micenga lulija mrcvarituser posted image da mu ga ne frderbamuser posted image

Punce, vsakič kožco dol, ker če ne boste imele potem probleme. Tako so nas zaje.bali pri tamlamu, da češ najprej nič dol kožce vlečt, pa mali ima res lulčka velikana, kar je sploh treba pazit. No in ker to nismo delali, so mu 4x kožco dol vlekli, tko da dejte to od začetka delat.

jst sem včeri vse plačala, dons so še trajniki šli dol in sem prej pogledla stanje in je blo 0,56€user posted image še za trinkelt ni, bi si kdo mislu da se norce delamuser posted image

sem čakala, da mi kartice in trajn ike potrgajo, zvečer bom plačala še položnice, seveda če bo kaj ostaluser posted image Groza!

Punce, a vaši otročki sami zaspijo? Mislim, jih položite v posteljico in pol pač zaspijo? Pri nas namreč ni tako...se mi zdi, da smo ga že scrkljali. On bi bil večinoma po rokah.

Sonček, pri nas je bilo tko pri liamu, ker je bilo več časa za otroka. Zdaj patrik kar zaspi, kjerkoli ga pač odložišuser posted image Ker je tko navajen, revežek. Mam kar slabo vest včasih ampak ....

Včeraj sem imela G, vse ok, lahko začnem tečt, telovadit in sexatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
18.3.2009 17:46:13   
OLjica
Pozdravljene punce,

končno da se malo oglasim. sem bila bolna in pristala v bolnici. sploh ne vem kje sem fasala virusno okužbo, bruhala, driskala,vročino sem imela. skratka nič kaj fajn ni bilo, sploh ker sem živela vuser posted image strahu da ne bo še mali fasal. na koncu sem dehidrirala in pristala v bolnici. povrh vsega sem zgubila mlekouser posted image , malo ga še imam in dodajam Novalac. upam, da se povrne nazaj. kaj mislite? ali so vročina in tableti krivi?

sonček, po porodu sem dojila, vendar smo imeli teževe, ker je malispal na dojki in nič ni jedel, pa sem črpala pa smo spet dojili, zdej spet črpamo, kar je še ostalouser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
18.3.2009 18:28:01   
krtekxx
kaj te pa jeziuser posted image a je kaka šajtrga česa spetuser posted image

Danes jih je pa v minuti nepozornosti pri sosedi natrgal. K sreči je gospa zelo OK in mu bo gotovo še bombone dala, ko bo ugotovila to.
Jezi me, ker mam en kup reči za naredit (spisat eno pritožbo, zrihtat gradbeno dovoljenje za ograjo, pa en kup soglasij, ker smo v enem kulturo-vodno...lalala varstvenem območju), pa pomagat prijavit en razpis v službi....v celem dnevu mi je pa ratalo opravit 3 tel.razgovore, bit 1h na sprehodu, obest cunje...in to je vse.
Aja, in 100x dojit!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
18.3.2009 19:15:04   
snikolina
Dober večer, mamice, naš je zaspal v najini postelji. Pravijo, da zdrav otrok lahko zaspi kjerkoliuser posted image user posted image user posted image

Ja, glede kožice, ob previjanju mu rahlo zdaj dol dajem, da pridem do glavice. vsakič več pusti. V vodi ob kopanju pa bomo šli do koncauser posted image . Bo ati to obdelal.

Mi ga široko povijamo; kolki so bili ob odpustu 1A. 17.4. imamo spet kontrolo in če bo vse še vedno ok, bomo takrat prenehali.

Še enkrat hvala, da ste držale pesti!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
18.3.2009 19:42:01   
Ploha
snikolina: kako pa to da široko povijate, glede na to da so bili kolki 1A?? sicer je pa ornk dec že, pa HB da sta dobr uštimala dons user posted image user posted image

krtekxx
: ma kaj se sekiraš, pride tak dan, otožen, ko si vsega sit, ko si jezen sam nase, pa zakaj nisi to pa uno, pa saj nima veze, itak mine, sicer pa tudi 100x dojenje ni mala šala, tako da,... pa še 3 otroke imaš, in vse to pedenat, ma super si user posted image user posted image user posted image user posted image

babe žabe moje zdej mi pa rečte da sm mal zmešana, jest sm mojo Meto že pri svoji mami pustila danes in greva z user posted image zvečer na pico, valda sama, jst sm jo pa kr pustila, sej mi je blo hudo, amapak jeb*iga tud jst rabm eno uro za naju,...mam mal slabe vesti,...pa še dobr da se je naši mati tako fino zdelo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1305
18.3.2009 19:58:54   
kiara24
Čeruser posted image

Ojlica- boga, si se mi prav smiliš. Saj potem gotov tudi dojiti nisi smela, a ne? Zaradi mleka se pa ne skerija kaj prveč, dokler gre gre... če se sekiraš jaz vidim da je samo še slabi.

Jaz imam pa ful čudno en dan mleka rvano prav, drugič pa skoraj nič in mi je res ful bed. Danes sem jo imela skoz na joški samo zato da bi spodbudila da bi bilo več mleka, pa bomo vdieli kaj bo jutri. Je bila več na flaški in pazi to sem spumpala ven, da bi videla kolk sploh imam in sem iz obeh napumapala samo 80ml, kje naša pa poje tam med 100 do 120 ml!
Mi smo šli popoldan še ven ker je bilo veliko bolje kot pa dopoldan je manj pihalo. Joj vreme sem gledala saj bo kar kul, upam da res, samo za petek je čudno napovedano drugače pa kul.
Ful se mi zdi čudno k imate nekatere šele sedaj G od česa je pa to odvisno?
Jaz pa sedaj peljem kuža na sprehod, ker bo očka varval Klaro, pol pa film pogledava.
Če bo kaj časa se pa mogoče še kaj oglasim.
Jutri gremo spet v Avstrijo!

Neposredna povezava do sporočila: 1306
18.3.2009 20:16:08   
Ploha
kiara: ene smo mal "pozn" al pa kasnej rodile kot druge, mamo pa vse verjetno tam nekje 6 tednov po porodu, al kako??

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
18.3.2009 20:48:05   
Zvezdica
ojla

eno vprašanje, a ima katera tole pestunjo iz Pikapolonice?

In če ima...kakšna je? A je za kaj?

Hvala

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
18.3.2009 21:43:29   
ronja
zvezdica, to pestunjo ima moja prijateljica, pa ne njen sin, ne Lejla nočeta bit not - sem probala na obisku. Oba pa sta zelo rada v našem slingu, tak da očitno oni čutijo razlikouser posted image .

ploha, super, da sta mela malo časa zase. jaz sem včeraj šla po par majc, ker nimam nobene majce z dolgimi rokavi, ki bi mi bila prav in ne bi bila puli, kar je strašno nepraktično za dojit. In mam poln kufer tega, da moram non stop nosit dve majci - ker če nimam spodaj nič, me zebe, ko majco dvignem, izreza pa nobena nima dovolj velikega... Potem mi je pa vroče, pa dajem dol, pa me zebe, pa spet oblačit... Pa vse majo prekratke rokave. Tako sem si kupila par takih dekoltiranihuser posted image , bolj đabičarskih, ampak meni so všeč, služijo namenu, to je glavno, saj se ne grem visoke modeuser posted image . Sem šla v eno samo štacuno, ki je blizu, me ni bilo slabo uro, pa je bila že krizauser posted image . Pa še kasa se jim je pokvarila in sem morala čakat ko utrgana! Sem mela tok slabo vest potem!

Danes je pa lubi skor živce zgubu, ko se je Ronja zbudila zdaj zvečer in ni mogla nazaj zaspat, jaz sem pa Lejlo dojila in on bi moral že it na basket. Sem Lejlo odstavila in prišla, predno bi se kaj zgodilo, hehe. saj valjda ne bi nič naredil, samo je težko uspavat, če si ves razp* in se mi je zdelo to bolj pametno. No, potem se je Lejla oglasila, pa je šel on tja in se mal umiril, zdaj je pa že na basketuuser posted image .

Sem pa danes naredila njegove najljubše čokoladne pralineje in pa pico, da ga mal pocrkljamuser posted image , pa še Ronjo sva dala k babici za čez popoldne. Samo se ni glih izšlo s crkljanjem, ker je zadnjič kupil narobe zemljo: za bonsaje namesto za zelenjavo in je moral it po drugo in ker delajo na cesti, je to trajalo celo popoldne, tak da je potem posejal te svoje paradižnike in potem je že počasi moral po Ronjo. No, tam je bila pa spet ena gužva, tak da sta prišla ful pozno. Je bil cel razpenjen, ker je cel dan v avtu čakal - in to dan, ko ni bilo Ronje doma in ga je hotel kako drugače izkoristituser posted image . No, saj se bo zdaj malo razpucal na basketuuser posted image . Ne bi bila v nasprotnem moštvu danes, hehe. Še dobro, da ne trenira boksauser posted image .

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
18.3.2009 22:00:04   
Zvezdica
ronja, hvala za odg. Men je pa ta tako všeč.

Ulla, kakšen sling maš ti? A maš kak link?

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
18.3.2009 22:11:58   
ronja
saj mogoče bo tvojemu user posted image všeč, samo pravim, da rajši prej probaj - vzami dete sabo, da vidiš, če ga tolerirauser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
18.3.2009 22:16:29   
kiara24
že jaz sem spraševala, kateri sling je najbolj uporaben oz. najdlje uporaben? Pa ni nobena odgovorila.

Sem pa ful user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker nimam total nič mleka! Pa sploh n evem kaj naj naredim.

Jaz jo tudi malo dam babici da bi merkala potem lahko kdaj kasneje, pa  ne vem vačsih je tako da je nihče drug ne morem potolažiti, kot pa jaz.

Ne vem katera je že prej spraševala kako je s spanjem. Pri meni je odvisno kako zaspi je pa njavečkrat da v naročju ali pa v vozičku. Redko kdaj sama v posteljici.
To tja še nismo prišliuser posted image .

evo želim vam vsem skupaj eno lepo nočko, jaz grem še malo kavč glihat pol pa spat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
18.3.2009 22:27:48   
ronja
že jaz sem spraševala, kateri sling je najbolj uporaben oz. najdlje uporaben? Pa ni nobena odgovorila.

kiara, jaz sem enkrat pisala o tem, samo ne vem, a še pri nosečkah. Vsi majo + in -. Pouch (vrečasti) in ringsling (sling z obročki) imata to prednost, da daš otroka hitro not, da je lahko not tudi novorojenček in ima pravilno podprto hrbtenico, ker je čisto ležečki, pa da otrok lepo ven vidi,hkrati ga pa lahko zagrneš, če bi rad spal. Minus je to, da ga nosiš samo na 1 rami in ne na obeh in te zato hitreje zmatra. Pa da je za velikega otroka štorast.
Trak (wrap sling) je pa fajn zato, ker se ga da zavezat na milijon načinov, ker lahko otrok gleda ven - tja kot ti, ali pa proti tebi, ker lahko nosiš spredaj, dokler je otrok mali in zadaj, ko zraste,... Pa nosiš na obeh ramah in otrok je not res dobro fiksiran, kar je super za kake pohode v gore ali po kakem čudnem terenu... Ga je pa treba vsakič zavezat in ni to tako hitro kot pouch. Pa dolg je in ko ga vežeš, se ti konci po tleh vlečejo, kar ni glih najbolj fajn za novorojenčka - kasneje pa ni tak problem, itak se sami po tleh vlečejouser posted image .
Kenguru ima to prednost, da je bolj udoben za starše, ampak jaz zgubim živce, predno vse une šnole naštimam! Je ok za starejšega otroka, ne za novorojenčka, ker ta še ne more držat glavice in ker ni dobro, da ga nosimo pokonci. Meni je sling bolj všeč, ker je bolj praktičen in zasede neprimerno manj prostora.

glede mleka: pumpaj, veliko pij, dobro jej in se čim manj sekiraj! Če te kaj jezi, daj ven! če si žalostna, se zjokaj, ne tlači v sebi, ker to stres samo povečuje. Pa pumpaj še vmes med podoji.

jaz nobene nisem puščala, da bi morali sami zaspat. Pri lejli se je zgodilo ene parkrat, da je je podnevi kdaj kar zmanjkalo, ampak na splošno se jo pa mora uspavat. Ampak je pa to neprimerno lažje kot pri Ronji. Ta ma še zdaj probleme, hehe.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
18.3.2009 22:29:04   
ronja
Jaz jo tudi malo dam babici da bi merkala potem lahko kdaj kasneje, pa ne vem vačsih je tako da je nihče drug ne morem potolažiti, kot pa jaz.

to je normalno, mali so še. Kasneje bojo drugi glih tako dobri, samo zdaj pač rabijo mamico, pa če nam je to všeč ali pa ne. Jaz je nič ne matram, ko ji ni več všeč pri drugih, jo vzamem k sebi, pa je. To sem se pa naučila pri Ronji, sem videla, da se to tudi tem drugim bolj splača, ker potem nisem jezna na njih.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
18.3.2009 23:38:15   
usica

user posted image

lahko noč mamice!!!!!!

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
19.3.2009 6:35:32   
snikolina
snikolina: kako pa to da široko povijate, glede na to da so bili kolki 1A??

Najprej dobro jutro, user posted image za vsako.  Midva sva že pokonci. Ga mam v naročju, neke čudne glasove spušča-očitno bi se rad družiluser posted image

V MB P malčke povijajo v 2 tetra plenički, 1 povijalno in 1 za enkratno uporabo. Sicer sva se midva odločila, da bova široko povijala že, ko sem bila noseča. Pa tudi na dan odpusta mi je doktor rekel naj tako še naprej povijam. Če ne bi bilo OK, bi morala še eno tetra pleničko dodat.

Pregled pri G pa imam jaz šele 1.4.-sem bolj pozno poklicala tja, user posted image

user posted image sva pa že 2x, samo je sahara tam doli zaenkrat,user posted image -upam, da se bo stanje kmalu popravilo.

Lepo jutro želim...

< Sporočilo je popravil snikolina -- 19.3.2009 6:38:01 >

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
19.3.2009 6:36:04   
snikolina
AJA, ANŽE JE DANES STAR 2 MESECA!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1317
19.3.2009 6:53:42   
Anonimen
oljica ti samo čim več pristavljaj, pa bo....laktacija je dost vztrajen proces in ne neha kr tkouser posted image jst pravim, da če bi narava tko naredila, da mami kar zmanjka mleka, bi bil to evolucijski samomoruser posted image ne gre to tko...

krtexxuser posted image a bo vrtnaruser posted image ma daj...super si, kaj nič ne narediš, ne ga sratuser posted image

kar se kožice tiče sem mal guglala in našla svašta...u glavnem naj bi blo tko, da do prvega leta se bolj pri miru pusti, med kopanjem potegneš, kolker gre, na silo nič. tud ne dovolit, če bi zdravnik rad na silo potegnil, to je fajn prej razjasnit, ker oni to baje kr nardijouser posted image predn lohk muksneš....u glavnem, tko se lohk kožica zatrga, zabrazgotini in je še večja štala. med prvim in tretjim letom se navadno to samo uredi, pač vlečeš kolker gre. če pa tretjem letu še zmeri ne gre čez glavico, se pa bolj to obravnava pri p zakaj je tko. u glavnem, zanimalo me je predvsem to, k ste rekle da kar na silo potegnejo(pa še res jeuser posted image ) ker meni je pa to malo bolano...lohk rečete da sm norauser posted image sam jst spet pravim, da narava že ni tko nardila, da je treba mrcvarit te lulčke in na silo kaj delat in povzročat bolečino. je verjetno res kak procent fantkov, k se jim zadeva ne uredi in majo težave, zato je pač treba to spremljat, da vidiš kako je. ne more pa bit to kr vsak fantek.tko da nič na silouser posted image

ploha kak ste pa s hranjenem zrihtali, al nista šla za tolk časa?

kiara, če si napumpaš 80ml, mala po poje 120, si lohk brezskrbi da to količino dobi pr teb, ker to je čist mala razlika, 40ml prsi v 15ih minutah proizvedejo. načrpat pa nikol ne morš tolk, kt lohk dojenček potegne. zakaj se ti zdi da nimaš mleka? če otrok zadosti kaka, lula, ima lepo napeto kožo, ne zgleda dehidriran, pridobiva na teži, raste, raste mu glavica, pol je mleka zadost. jok, zvijanje, kreganje na joški, mehke prsi, malo načrpanega mleka pa nimajo nič zveze z zadostno količino.

zvezdica jst mam TALE slinguser posted image in je mega.

moj sine ma pa čist zabasan nosekuser posted image revež mali....si sploh ne predstavljam kaj bi brez babyvacauser posted image ker mu nenormalne količine smrklja ven vlačim, pa kar naprej mu sesam ven, še ponoči večkrat. in si ne predstavljam, da pa to ne sesaš ven, sam pa itak ne more to ven spravituser posted image groza...tko da sm bolj za en drek spala, dvakrat sem uli nos pucala ponoči, pa trikrat neotu, pa jest je blo treba, enkrt sm pa jst scat moglauser posted image in to se ni dalo narest takrat, ko sem že tko bedela, kje pa, to neb blo zanimivo. vmes, ko je vse spalo in je bil mir, je mene na skret nateralo....pa razumi, če morešuser posted image

(odgovor članu OLjica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
19.3.2009 7:06:50   
snikolina
A ve katera zakaj se pri meni levo spodaj ne pokažejo ikone za zasebno sporočilo, email, kontakt, album???? Pa glih sem slikice v album naložilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
19.3.2009 7:17:17   
sonček33
snikolina mi ikonice vidimo, tako da brez skrbi

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1320
19.3.2009 7:18:02   
Zvezdica
kar se kožice tiče sem mal guglala in našla svašta...u glavnem naj bi blo tko, da do prvega leta se bolj pri miru pusti, med kopanjem potegneš, kolker gre, na silo nič. tud ne dovolit, če bi zdravnik rad na silo potegnil, to je fajn prej razjasnit, ker oni to baje kr nardijouser posted image predn lohk muksneš....u

jap. Nam so extra rekli ne vlečt kožice dol. Potem je bila šele štala. Zdaj pa tamalmu čist mal, sam tok da razprem, ko bo pa večji bo šlo več. Dejansko nardiš toliko kolikor gre, sej čutiš pod prsti.

Sling, ja tale je luštkan, k ga maš.

men je pa takle SLING všeč, pa še pocen:) Kaj praviš? Vem, da si celo dizertacijo nardila okol slingov, tko da tvoje mnenje dobrodošlouser posted image

Aja, pa še TALE, tak simple za uporabo se mi zdi.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 19.3.2009 7:21:57 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
19.3.2009 7:20:59   
sonček33
Dobro jutro!

Če bi bile pa takele noči in jutra, bi bilo pa luštno. Mali je zaspal včeraj  okoli 7.30 po kopanju in hranjenju. Spal do 23.15 jedel in spal do 3.15, sem ga previla, ker je bil posračkan in spi še kar. Luštno.

Sicer pa...včeraj je bil siten...mislim sej ni tako siten,a mpak on bi bil skoz po rokah. Mal se že zaigra, drgač pa kar nekaj jokca in stokca.

Baby vac je zakon...naš Lovro zasliši sesalec in je v hipu kot hipnotiziran. Mirno počaka, da mu kapnem nekaj kapljic fiziološke in da mu spucam nosek. Bravo mali, še meni je grozno gledat kako sesalec zauga njegov nos, on pa uži

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
19.3.2009 7:41:34   
Anonimen
zvezdica ta hotsling je res najbl simpl za uporabo, sam pa najmanj časa prov pride....bi jih mogla več kupit, za različno težo, pa takega morš kupit, da bo točno teb pasal in pol kdo drug ne more nosit otroka v tem itd....pač ni glih fleksibiln....zato je men ta ringslig kul, k je do 15kil, pa prilagodljiv, lohk svašta delaš z njim...

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1323
19.3.2009 8:23:16   
mimi30
ulla, mogoč sva se narobe razumeli, jaz ne pravim, da je treba na silo delat ampak, da se naj pri vsakem kopanju to naredi kolikor gre. Mame smo pa tak, da se nam smilijo in včasih niti tolk ne naredimo kolikor gre ali pa sploh ne delamo tega. In v takih primerih pol zdravniki res kr na silo nardijo preden sploh uspeš muksnat. So pa fantki včasih  med 2-3 letom že na posegu, če ne gre.

glede širokega povijanja... mi imamo kolke 1B, pa so v porodnišnici rekli, da ni treba široko povijat...

evo, men je ravno včeraj moja g. rekla, da naj vseeno še malo široko povijam čeprav ima zdaj kolke 1A. Zato, ker bi naj bilo to tudi dedno po mamini strani in jaz sem imela izpah kolkov. Samo sej zdaj, ko so o.k. ne bodo menda spet ven skočliuser posted image .So mi pa v P v CE pokazali tako: plenička za enkratno, 2xtetra in povijalna.

sonček, iiii kak je lepi. Je pa tako šobico naredil kot, da se čudi.

Punce, a vaši otročki sami zaspijo? Mislim, jih položite v posteljico in pol pač zaspijo?

user posted image user posted image user posted image samo jo položimo v posteljico in se že zbudi.

krtekxx, nič bit slabe volje. To kar ti vse sfolgaš pri treh ene pri dveh, eh kaj dveh pri enem ne. Je bil pa pri nas včeraj tudi en dan za dojenje in jokanje, da sem bila na koncu dneva že tud čist adijo.

Ploha kak sta se imeli Meta in babi? Vidva sta pa itak uživala, pravilno.

zvezdica, jaz imam tole pestunjo. Na začetku, ko sva se naučileuser posted image , nama je kar fajn šlo, zdaj pa ni več tko rada not. Ravno jo zdajle prepričujem, da bi not ostalauser posted image . Ponavadi moram še zizo zraven ponudit in pol zaspi in kr ostane not, dokler je na skrivaj ne odložimuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
19.3.2009 8:26:00   
sonček33
Matr  me je zdele pogrelo. Gledam Dobro jutro na RTVSLO! in je ena ženska iz tega združenja za dojenje. Ok, vse razumem. Dojenje je primerno, cenejše, enostavnejše, bolj zdravo...ampak ženska je prijavila, da bi moralo na adaptiranem melku pisat tako kot na škatlici za cigarete, da kajenje ubija. Adaptirano melko pa...očitno po njenem kao tudi. 

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......