Anonimen
|
oljica ti samo čim več pristavljaj, pa bo....laktacija je dost vztrajen proces in ne neha kr tko jst pravim, da če bi narava tko naredila, da mami kar zmanjka mleka, bi bil to evolucijski samomor ne gre to tko... krtexx a bo vrtnar ma daj...super si, kaj nič ne narediš, ne ga srat kar se kožice tiče sem mal guglala in našla svašta...u glavnem naj bi blo tko, da do prvega leta se bolj pri miru pusti, med kopanjem potegneš, kolker gre, na silo nič. tud ne dovolit, če bi zdravnik rad na silo potegnil, to je fajn prej razjasnit, ker oni to baje kr nardijo predn lohk muksneš....u glavnem, tko se lohk kožica zatrga, zabrazgotini in je še večja štala. med prvim in tretjim letom se navadno to samo uredi, pač vlečeš kolker gre. če pa tretjem letu še zmeri ne gre čez glavico, se pa bolj to obravnava pri p zakaj je tko. u glavnem, zanimalo me je predvsem to, k ste rekle da kar na silo potegnejo(pa še res je ) ker meni je pa to malo bolano...lohk rečete da sm nora sam jst spet pravim, da narava že ni tko nardila, da je treba mrcvarit te lulčke in na silo kaj delat in povzročat bolečino. je verjetno res kak procent fantkov, k se jim zadeva ne uredi in majo težave, zato je pač treba to spremljat, da vidiš kako je. ne more pa bit to kr vsak fantek.tko da nič na silo ploha kak ste pa s hranjenem zrihtali, al nista šla za tolk časa? kiara, če si napumpaš 80ml, mala po poje 120, si lohk brezskrbi da to količino dobi pr teb, ker to je čist mala razlika, 40ml prsi v 15ih minutah proizvedejo. načrpat pa nikol ne morš tolk, kt lohk dojenček potegne. zakaj se ti zdi da nimaš mleka? če otrok zadosti kaka, lula, ima lepo napeto kožo, ne zgleda dehidriran, pridobiva na teži, raste, raste mu glavica, pol je mleka zadost. jok, zvijanje, kreganje na joški, mehke prsi, malo načrpanega mleka pa nimajo nič zveze z zadostno količino. zvezdica jst mam TALE sling in je mega. moj sine ma pa čist zabasan nosek revež mali....si sploh ne predstavljam kaj bi brez babyvaca ker mu nenormalne količine smrklja ven vlačim, pa kar naprej mu sesam ven, še ponoči večkrat. in si ne predstavljam, da pa to ne sesaš ven, sam pa itak ne more to ven spravit groza...tko da sm bolj za en drek spala, dvakrat sem uli nos pucala ponoči, pa trikrat neotu, pa jest je blo treba, enkrt sm pa jst scat mogla in to se ni dalo narest takrat, ko sem že tko bedela, kje pa, to neb blo zanimivo. vmes, ko je vse spalo in je bil mir, je mene na skret nateralo....pa razumi, če moreš
|