|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
19.3.2009 8:33:11   
mimi30
sem vidla, da je kar nekaj malčkov imelo včeraj malo slabši dan in sem šla na koledar gledat, če je polna lunauser posted image ....in ni je bil zadnji krajec...polna luna bo komi 26-ega. 

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
19.3.2009 8:44:36   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Matr  me je zdele pogrelo. Gledam Dobro jutro na RTVSLO! in je ena ženska iz tega združenja za dojenje. Ok, vse razumem. Dojenje je primerno, cenejše, enostavnejše, bolj zdravo...ampak ženska je prijavila, da bi moralo na adaptiranem melku pisat tako kot na škatlici za cigarete, da kajenje ubija. Adaptirano melko pa...očitno po njenem kao tudi. 

Jast pravim iz polne riti je lahko srat. Lahko govorit tistim, ki nimajo težav z dojenjem, k mlek kar kaplja ven(meni recimo).
Ne obremenjuj se s tem, ker is naredila vse kar je v tvoji moči. Mislim, da ima lovro raje zdravo mamico, ki mu z ljubeznijo ponudi flaško, kot mamo, ki je na koncu z živci , sam zato, da ga doji.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
19.3.2009 8:51:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Matr  me je zdele pogrelo. Gledam Dobro jutro na RTVSLO! in je ena ženska iz tega združenja za dojenje. Ok, vse razumem. Dojenje je primerno, cenejše, enostavnejše, bolj zdravo...ampak ženska je prijavila, da bi moralo na adaptiranem melku pisat tako kot na škatlici za cigarete, da kajenje ubija. Adaptirano melko pa...očitno po njenem kao tudi. 

Jast pravim iz polne riti je lahko srat. Lahko govorit tistim, ki nimajo težav z dojenjem, k mlek kar kaplja ven(meni recimo).
Ne obremenjuj se s tem, ker is naredila vse kar je v tvoji moči. Mislim, da ima lovro raje zdravo mamico, ki mu z ljubeznijo ponudi flaško, kot mamo, ki je na koncu z živci , sam zato, da ga doji.

podpišem. takele izjave iz ust kao strokovnjaka so čisto mimo in nič ne doprinesejo k boljšemu in uspešnejšemu dojenju. kr neki. zato si absolutno ne jemat k srcu, ker tolk k si se pa ti trudla...pač se je tko obrnilo, na žalost, mogoč bi se res dalo še ka, ampak vprašanje za kako ceno in če je vredno...da izgubiš te najlepše trenutke zarad sekirancije. tako da si lahko mirna, ker si naredila vse, kar je v tvoji moči. pa tud če bi neredila kaj manj, te noben neb mel pravice obsojst. ker tud nobenga nič ne briga. tak.

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
19.3.2009 8:57:43   
Anonimen
a si vaši že kej rokice ogledujejouser posted image men je tolk hecno in posrečeno to....k maha z ono pestko po luftu, pa kr čist skrižem gleda, k se tolk trudi, pa še ne obvladuje dobro ne roke ne učkuser posted image tolk so cukriuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1329
19.3.2009 9:20:26   
mimi30
ups, uspelo mi je. Špela spi v slingu user posted image .

Ulla, naša se še ne zanima za svoje rokice. Verjetno še kak teden, dva tolk kot smo za vami. Je pa to res tak sladko user posted image .

Niste mi odgovorile, če je katera že strigla nohtke?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
19.3.2009 9:29:12   
Anonimen

ja, jst sem mu jih že trikratuser posted image čeprov pravjo da kao ne, sam jst ne vidim v čem je forauser posted image že rodil se je z fuuuul dolgim, res nouser posted image in pol se mu še zatrgajo tko čudno, ful gor v živouser posted image in se mi je pač bolj smiselno zdelo jih postrižt...je pa res treba pazit, da ne preveč v živo, da kake hude zanohtnice ne pridelaš otročku...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1331
19.3.2009 9:45:07   
kiara24
Dobro jutro,

Mi smo se včeraj kopali in Klara sploh ni mogla zaspat, joj pol sem bila pa še jaz čisto suha. Sem ji mogla dat flaško. Tako da je zvečer ful bila nergica in sem jo mogla nosit pa uspavat... no in jo je potem ob 23tih zmanjkalo pa do 6tih zjutraj. No pol pa na zizo in pa naprej do 9tih.

Ulla- No jem dobro in raznoliko hrano (sadje, zelenjavo, jogurti, mleko, meso...), popijem pa 2 do 3 litre. Zato se mi pa čudno zdi, kje je mleko. No saj fora je v temu, da sem imela takrat ful trde zize... k sm tolk mnapumpala pol pa skoz čisto mehke. Vendar sem jo vseeno pristavila, da bi vspodbudila. Lula ful, raste in pa teža se ji tudi veča, edino kakanje je pa zadnje čase na 3 dniuser posted image . Ampak je pol v enem šunku tolk, da je najbolj da jo takoj preoblečem ker useka čes... ogromno ga je. v zadnje je stalo 1 cm na plenici na debelo kakeuser posted image .
Ronja- havala ti za info o slingih. Moram premisliti, kaj bi kupila. Kingurujček meni sploh ni všeč tako da tega ne bom imela.

Moja princeska Klara pa je danes stara 2 mesecauser posted image .

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
19.3.2009 9:51:14   
kiara24
Mimi- tudi jaz sem jih že strigla 2krat, ker je imela ful dolge in se je praskala.

Ulla- ja naša ful rokice gleda in se z njimi igra, pa vsak prstek gleda... res so posrečeni. Eneparkrat se je že krepko mahnila po obrazu, pa ji je bilo malček čudno.

Ja evo jaz imam prav zares že M,user posted image ne morem vrjet to bo sedaj že drugič! BZ

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
19.3.2009 9:58:23   
Anonimen
Lula ful, raste in pa teža se ji tudi veča, edino kakanje je pa zadnje čase na 3 dniuser posted image . Ampak je pol v enem šunku tolk, da je najbolj da jo takoj preoblečem ker useka čes...

no, a vidiš, to je to, to je glavno...kar se kakanja tiče - če ne kaka vsak dan, je tud ok, samo more bit pa pol količina temu primernauser posted image

kar se pa mehkih prsi tiče, lej, to je normalno, to pomeni sam to, da se je uskladilo povpraševanje in ponudba. sej trde, nabite prsi ne povejo, da je mleka dovolj, je pa res, da je takrat lažje mal več načrpat. trde prsi so od začetka, ko organizem še ne ve, kako se bo otrok obnašal, kolk bo pojedel in kako pogosto...in tu gre po principu boljš več kot premalouser posted image zato se od začetka tvori presežek mleka, da ga bo ja zadost, zato trde in nabite prsi. pol k se pa zadeva uskladi, so pa prsi normalne, mehke, mleka pa je še zmeri zadost. so seveda momenti, ko je pleka res premalo. to so razni poskoki v rasti, sej je logično - dva mesca star otrok rabi več kot 1mesec star itd. zato se pač par dni hočjo več dojit, s tem tudi organizem dobiva signale, da je mleka premalo in ga začne tvoriti več. zato se občasno še lahko pojavi ta občutek trdih prsi, ker se pač to povpraševanje-ponudba ves čas usklajuje...

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1334
19.3.2009 10:03:48   
kiara24
ulla- hvala saj počasi se bom pa še kaj naučila. Čudno user posted image mi je bilo to da mijih zjutraj skoraj razgoni, ker so tolk pojne, pa trde pol pa nič več.

Zdej grem pa na fruštek k ga je lubi propravil, pol gremo pa v Avstrijo zapravljat!user posted image Moram lubici danes kaj kupit!

Še nekaj bi vpr. kaj bolje prpioročate za v bazene ali na morje. Samo pleničke tiste ali kopalke za bebice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
19.3.2009 10:11:37   
Anonimen
Čudno user posted image mi je bilo to da mijih zjutraj skoraj razgoni, ker so tolk pojne, pa trde pol pa nič več.

verjetno se ti ponoči ne doji več toliko, neo je tud ponoč kr dost na joški, pa nimam zjutir nič trdih jošk, nimajo od česa bituser posted image če bo pa kako noč prespal, bom pa umirala, k se bo tolk zafilalo...sej tud to se bo uredilo, če ti bo ponoči spala, bo telo hitro poštudiralo, da takrat se ne rabi in ne bo proizvajalo...sam ne se pol ustrašit, da zdej je pa čist zmanjkalo, ker so joške zjutri mehkeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1336
19.3.2009 11:07:11   
snikolina
Ja, jst tut še nisem strigla nohtkov-se še ne upam-ima pa zelo dolge in naju ful prska.user posted image Mi je pa patronažna rekla, da po prvem mesecu že lahko strižem in najbolje da to opravim, ko trdno spi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
19.3.2009 11:07:53   
snikolina
neo je tud ponoč kr dost na joški,

Anže tudi. Zjutraj pa joške tudi čisto mehkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
19.3.2009 11:08:40   
snikolina
pol gremo pa v Avstrijo

Lepo se mejte Kiara in kaj lepega kupi tudi sebiuser posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
19.3.2009 12:07:36   
PAJO
kiara24 vi pa full pogosto hodite v avstrijo res fajn.kam pa greste pol to?
jz bom šla mogoče v soboto mal sama s tamavmu....
mi boš povedala če imajo kej pametnega.

kako ste kej drugač?a greste kej vn danes?res je tak smotan dan
danes,bolj zaspan user posted image

jz sm včerej imela G pregled ,vse ok,moram se zdaj odločit za
kontracepcijo pa ne vem kaj bi a tabletke a mireno???

ali ima katera mireno??

lp vsem

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
19.3.2009 12:10:11   
Anonimen
ali ima katera mireno??

jst sem jo mela en let na nočni omarici, pa ti lohk sam povem da ni delovalauser posted image user posted image user posted image

jst sem tablete vzela, mi je bla grozna ideja, da mi to zmontirauser posted image

(odgovor članu PAJO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
19.3.2009 12:11:19   
Jancci
Ojla!

Mal sem na hitro preletela.. me cele dneve ni doma, ker sva skos zunaj! user posted image  Danes je pa mal mraz pa sem prej nazaj Meta pa spi zunaj v vozičku.  

Mi ji nohte strižemo že od prvega tedna naprej, ker je prišla na ta svet z dolgimi in že zatrganimi. Pa ni nobene panike! user posted image

Imela sem prvi pregled pri G. Bolelo me jo ko user posted image . Zgleda bo še neki časa trajal preden bo tako kot je bilo user posted image

Je pa ful carica ta naša punca! Danes zjutraj mi jo je moj dal na noge ko sem spala.. pa sem mislila da je deka in sem jo katapultirala na posteljo. Jo je kar odneslo.. ona pa nič. user posted image   Ko da  jo je kdo čist nežno preložil. Za spanje je ful pridna, zaspi sama, če jo dam stran.. samo umiri se, zapre učke in to je to (sej trkam). Včasih jo ponoči previjem, če se res ful pokaka in se itak čist predrami. Ampak pol jo samo položim v posteljco, sam luč ugasnem in zaspim. Ona pa očitno tudi .. pol enkrat. user posted image   Jest jo imam vsak dan bolj rada! user posted image

Sem ful vesela, da so vaši zdravi in da lepo rastejo! Tile januarčki so res zlati.

V soboto bom šla pa na Lepo Breno...  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 19.3.2009 12:29:14 >

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
19.3.2009 12:15:07   
khurde
mah ful sem napisala pa po neumnosti sama zbrisala

dost mam

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
19.3.2009 12:27:27   
PAJO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
19.3.2009 13:33:01   
Zvezdica

mimi, veš da sem mu, ker smo vsi spraskani od tistih krempljčkov user posted image
PA ne štekam zakaj ne pred enim mesecem? Jast sem mu jih ene 14 dni nazaj, pa včeraj še  1xuser posted image

Moja princeska Klara pa je danes stara 2 mesecauser posted image .

Kiara čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ullla super razlaga za mehke prsiuser posted image

Zdaj grem pa dojituser posted image SPET

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
19.3.2009 14:56:25   
sonček33
Snikolina - super za rezultate preiskave!

nohtki - mi jih tudi že kar nekaj časa strižemo, drugače ne greuser posted image

jaz tudi še razmišljam o zaščiti - pomoje bo kar pazi varianta, ker hormonov imam dost še od postopka

ulla - naš še en gleda rokic, mu pa postaja vse vsebolj zanimivo in ga je luštno opazovat

Oljica - samo da si zdaj ok...imaš pa res smolo... počakava na lepše vreme potem se pa dobiva na kavici na Bledu

kje je lunica?

zvezdica in ulla  - hvala za tolažbo glede dojenja,,, saj vem, da sem se prav odločila

khurde - dej no, še enkrat napišiuser posted image , pa ne zbrisat!!!user posted image user posted image

kje je saša?
kje je AQ?

Plohca -
prav, da sta šla na  pico

Krtekxx
- kakšne smo volje danes? ma kaj praviš, da nič ne narediš, saj si si le preveč naložila

usica - super za nov avto, kater pa bo?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
19.3.2009 15:11:54   
usica
Dober dan, ja tut jaz sem ji strigla nohtke, na začetku sem jih ji pa v moko "pomočila" da so se "nacufali" pa kar potrgala ko je spala, so bili čist mehki ,ma pa sedaj kar ostre tako, da jih moramo redno strišt da ni vsa popraskana,
na nogicah pa še nisem strigla ni bilo potrebe, pa strižem jih ko mala sončica spančka.

avto bova pa z Gajo imeli novo fiat pando tako da bo ravno prav za naju, ko bova jadrali po naši deželi, pa mogoče še očija kdaj vzameva s seboj user posted image user posted image .

naša user posted image se je pa odločila da se bo namesto ob 6 zjutraj raje zbujala ob 3 oz. 4 tako da sem jaz včeraj in danes malo zaspana, ampak ko pride noč pa ne morem spat, pa čez dan skos neki skačem, no ko se pa dojiva pa malo zamižim zraven, se mi zdi ko nehava da se kar naspim user posted image user posted image , ja prašat sem hotla, koliko časa vaši user posted image cca. jejo 1 obrok, naša rabi kar 30 min včasih še dal, ko jo vmes malo zmanjka, ampak je pa bolš ko na začetku, ko je nisem mogla zbudit, sedaj samo malo nežno pihnem v očko ali pa v lička pa cuza dalje.

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
19.3.2009 15:15:42   
usica
no sej zdej pa grem južno narest ko pride user posted image da bova jedla, je pa na hitro bučke v smetanovi omaki z malo šunke z makaroni, sama sestavla ker je treba porabit da ne bomo stran metal, ker sem tut jaz plačala položnice pa je račun user posted image no sej ma še oči dinarčke tako, da bo.

kaj pa ve kuhate, dejte mi kako idejo za naprej, ker sem spet brez inspiracij user posted image

no mejte se pa se tipkamo.

moj sonček je prvič zares vzšel 16.01.2009 ob 21.32!!!!!

(odgovor članu usica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
19.3.2009 15:17:33   
kiara24
Ulla- ponoči se ne dojiva nič... ker spi od 23tih pa do 6tih zjutraj vsak dan že kar nekaj časa.
Pajo- ja sedaj sploh, k je moj doma kar gremo so ful luštkane stvari. No bili smo v Village v Toysu, pa v Intersparu k je res ogromen in imajo ful velik trgovinic notri...Dobila jakno ful dobro zanjo, hlačke S.Oliver in pa en kompletek za polet. In pol sem skoraj dol padla k majo tolk kjut zadeve za mulčke v S.Oliverju, so malo dražje samo jo pa huuuuuuude!user posted image

Smo se pa podojili preden smo šli ob 10tih no in je spala skoz celo pot do sedaj... evo je na joški, jaz pa tipkamuser posted image .

Vreme sem pa tja že pade kak kapljicauser posted image .

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
19.3.2009 21:07:07   
snikolina
Hej januarčice, zdrsnile smo na drugo stran. Moram hitr kej napisat.
Od danes naprej navajamo Anžeta, da zaspi v svoji posteljici in ne v najini. Po prvem hranjenju pa ga bom puščala pri nama. Ker je 2x ponoči. Upam, da bo šlo.

KJE STE ZDEJ VSE? VAS JE SNEG ZAMETELuser posted image ??

EEEJJJ, zdej bi mu lahko šla nohtke postrižt, a ne?!

Pište kej, da bom mela kej za brat jutri zjutraj.
NOČKO

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......