khurde
|
dan, pajo, ti se mi kar smej, ja, k boš pa sama zbrisala lasten post po neumnosti, se pa name spomni. moj šef spi, danes spi prvič sama že kar trikrat po ene pol ure, uro v postelji! ker do sedaj sem morala vedno ležati zraven, drugače ni spala, je bila pa tečna, ker je bila zaspana. in je tudi nisem nič navajala na to, da bi sama spala... imam logiko, da bo že, ko se bo počutila "dovolj varno" or whatever... in zvečer je isto, sedaj pa že par dni lahko zaspi ob meni na joški (še nikoli sama), potem pa lah grem (prej ni bilo opcije) in spi sama tudi tri ure, dokler ni lačna. mi še nismo šli v nobeno trgovino, no, lažem, sva šli v pekarno in mini mini majhno trgovinco, pa v knjižnico, v trgovski center pa še ne. in tudi ne bi šla, jih ne maram, samo bomo verjetno jutri kar morali iti v btc po par oblačilc, ker jih veselo prerašča in nima skoraj nič v velikosti 62/68. temenca imamo. smo delali vse preventivno, pa je zatajilo. sva dnevno mazali z vodo+oljem in česali, pa masirali lasišče, ampak je vseeno nastalo. začelo se je pa kot eni mozoljčki. je pa mogoče manj kot bi drugače bilo, če ne bi mazala itd. pri nas je tak lep sonček, sam piha svinjsko, pa mrzlo je, tako da bova kar notri. včer sem imela poporodni pregled, vse ok, lah začnem z vsem, samo glede seksa... mah, že ko mi je vzela bris, me je bolelo skoraj k , tako da najraje ne bi, čeprav bi mi pasalo, samo verjetno se bo treba potrudit, da ne bo prej leto naokrog kot pa jaz aktivna. sej verjetno pol neha bolet... upam pa, da kmal... mimi, meni ni nič podobnega rekla za tabletke, ko sva govorili o možnostih kontracepcije. mi je še celo rekla, da lahko, če mi ustrezajo, jih jemljem še po končanem dojenju. spet vsak po svoje, ane... kuhanje... ne boste verjele, ampak od poroda nisem še nič skuhala, dokler ni moj domov prišel in vzel tamalo... tko da krtekxx, lepo prosim, ne se obremenjevat s svojo zmanjšano storilnostjo, ker moja je na nuli. danes mi je prvič uspelo cunje pobrat in pomest!!! je bila sicer v slingu, ampak spet prvič, prej je hotela biti not samo, ko sva šli ven. še vedno spi, prej če sem šla stran, se je v max. 5 minutah zbudila skoraj v joku in iskanju joške. tako da nisem prakticirala. mam kr njen tempo zadnjih 7 tednov (uf, tok je že danes stara, meni se pa zdi, kot da smo šele začeli teden nazaj skupaj živet...) in se ji totalno prilagajam glede njene potrebe po bližini, pa me kdo malo čukasto gleda in si misli, da je že ful razvajena (povejo samo po ovinkih), samo pametuje pa noben (vejo, da itak ne bi upoštevala). in zadnji teden, ko brez moje "prisile" začenja sama zvečer spati, sedaj pa še čez dan, vidim, da delam prav. ker že zdaj rabi manj bližine.... mislim, ŽE ZDAJ... pa še toooook mala... se ji pol kar sama včas turim zraven, pa pokaže kdaj, da ji ni prav in da bi rada bila malo sama... mislim... to toooook hit rastejo, da nisem hotela zamudit tega obdobja, ko me je res non-stop rabila ob sebi... in sem mislila, da bo to dlje trajalo... eh, kar malo žalostna, če tako razmišljam, samo pa paše, ko lahko zdaj kaj zase naredim... sling... ulla, hotsling ipd. je po velikosti samo glede na nosilca, ne pa na otroka. in je tudi od rojstva do 16 kg. pri nama, ki sva oba skoraj identičnih mer, bi bil en dovolj. in pomoje ga bom kupila ali pa ga bo mami naredila, ker verjetno včasih bolj prav pride, vsaj doma, kot ring sling, ki ga moraš vedno znova štelati in privezovati. tisti "navadni" sling pa verjetno samo gor daš, pa je hitreje... drugače je pa super zadeva. ko sem danes cunje pobirala, sem jo imela not, pa pometla sem in je zaspala. samo ne mara pa, ko se ustavim. je pa ful navdušena nad nošenjem in tudi čez dan se pri meni zdaj najraje nosi v položaju kot je v slingu, pa če jo še ful stisnem k sebi, še bolje. drugače se pa midve dojiva direkt tko k ulla in neo... totalno neorganizirano ... od dveh podojev včasih traja tudi samo 10 minut, čez dan max. 2 uri, včasih tri, če je čudež... samo spet je pa zdaj začela manj jesti in več poje naenkrat... očitno želodček raste. in spet je tu tisti filing, da me že zdaj vedno manj pogosto rabi, kar je po eni strani kul, po drugi pa me še ne pri njenih dveh mesecih že zna nostalgija dajat... sem čudna, vem, ja... ima pa joško na voljo za vse kar hoče... hranjenje, igranje, kreganje, namesto dude, crkljanje, uspavanje... ma svašta. navadne dude pa sicer ne mara, jo je še kdaj vzela na začetku, zdaj pa že kak mesec ne.
|