|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarski sončki 2009
20.3.2009 15:27:59   
khurde
dan,

pajo, ti se mi kar smej, ja, k boš pa sama zbrisala lasten post po neumnosti, se pa name spomni. user posted image user posted image user posted image

moj šef spi, danes spi prvič sama že kar trikrat po ene pol ure, uro v postelji! ker do sedaj sem morala vedno ležati zraven, drugače ni spala, je bila pa tečna, ker je bila zaspana. in je tudi nisem nič navajala na to, da bi sama spala... imam logiko, da bo že, ko se bo počutila "dovolj varno" or whatever... in zvečer je isto, sedaj pa že par dni lahko zaspi ob meni na joški (še nikoli sama), potem pa lah grem (prej ni bilo opcije) in spi sama tudi tri ure, dokler ni lačna.

mi še nismo šli v nobeno trgovino, no, lažem, sva šli v pekarno in mini mini majhno trgovinco, pa v knjižnico, v trgovski center pa še ne. in tudi ne bi šla, jih ne maram, samo bomo verjetno jutri kar morali iti v btc po par oblačilc, ker jih veselo prerašča in nima skoraj nič v velikosti 62/68.

temenca imamo. smo delali vse preventivno, pa je zatajilo. user posted image  sva dnevno mazali z vodo+oljem in česali, pa masirali lasišče, ampak je vseeno nastalo. začelo se je pa kot eni mozoljčki. je pa mogoče manj kot bi drugače bilo, če ne bi mazala itd. user posted image

pri nas je tak lep sonček, sam piha svinjsko, pa mrzlo je, tako da bova kar notri.

včer sem imela poporodni pregled, vse ok, lah začnem z vsem, samo glede seksa... mah, že ko mi je vzela bris, me je bolelo skoraj k user posted image , tako da najraje ne bi, čeprav bi mi pasalo, samo verjetno se bo treba potrudit, da ne bo prej leto naokrog kot pa jaz aktivna. user posted image user posted image user posted image  sej verjetno pol neha bolet... upam pa, da kmal...

mimi, meni ni nič podobnega rekla za tabletke, ko sva govorili o možnostih kontracepcije. mi je še celo rekla, da lahko, če mi ustrezajo, jih jemljem še po končanem dojenju. user posted image  spet vsak po svoje, ane...

kuhanje... ne boste verjele, ampak od poroda nisem še nič skuhala, dokler ni moj domov prišel in vzel tamalo... tko da krtekxx, lepo prosim, ne se obremenjevat s svojo zmanjšano storilnostjo, ker moja je na nuli. user posted image  danes mi je prvič uspelo cunje pobrat in pomest!!! je bila sicer v slingu, ampak spet prvič, prej je hotela biti not samo, ko sva šli ven. še vedno spi, prej če sem šla stran, se je v max. 5 minutah zbudila skoraj v joku in iskanju joške. tako da nisem prakticirala. mam kr njen tempo zadnjih 7 tednov (uf, tok je že danes stara, meni se pa zdi, kot da smo šele začeli teden nazaj skupaj živet...) in se ji totalno prilagajam glede njene potrebe po bližini, pa me kdo malo čukasto gleda in si misli, da je že ful razvajena (povejo samo po ovinkih), samo pametuje pa noben (vejo, da itak ne bi upoštevala). in zadnji teden, ko brez moje "prisile" začenja sama zvečer spati, sedaj pa še čez dan, vidim, da delam prav. ker že zdaj rabi manj bližine.... mislim, ŽE ZDAJ... pa še toooook mala... se ji pol kar sama včas turim zraven, pa pokaže kdaj, da ji ni prav in da bi rada bila malo sama... mislim... to toooook hit rastejo, da nisem hotela zamudit tega obdobja, ko me je res non-stop rabila ob sebi... in sem mislila, da bo to dlje trajalo... eh, kar malo žalostna, če tako razmišljam, samo pa paše, ko lahko zdaj kaj zase naredim...

sling... ulla, hotsling ipd. je po velikosti samo glede na nosilca, ne pa na otroka. in je tudi od rojstva do 16 kg. pri nama, ki sva oba skoraj identičnih mer, bi bil en dovolj. in pomoje ga bom kupila ali pa ga bo mami naredila, ker verjetno včasih bolj prav pride, vsaj doma, kot ring sling, ki ga moraš vedno znova štelati in privezovati. tisti "navadni" sling pa verjetno samo gor daš, pa je hitreje... user posted image  drugače je pa super zadeva. ko sem danes cunje pobirala, sem jo imela not, pa pometla sem in je zaspala. samo ne mara pa, ko se ustavim.user posted image user posted image user posted image  je pa ful navdušena nad nošenjem in tudi čez dan se pri meni zdaj najraje nosi v položaju kot je v slingu, pa če jo še ful stisnem k sebi, še bolje.user posted image

drugače se pa midve dojiva direkt tko k ulla in neo... totalno neorganizirano user posted image user posted image user posted image ... od dveh podojev včasih traja tudi samo 10 minut, čez dan max. 2 uri, včasih tri, če je čudež... samo spet je pa zdaj začela manj jesti in več poje naenkrat... očitno želodček raste. in spet je tu tisti filing, da me že zdaj vedno manj pogosto rabi, kar je po eni strani kul, po drugi pa me še ne pri njenih dveh mesecih že zna nostalgija dajat...user posted image  sem čudna, vem, ja... ima pa joško na voljo za vse kar hoče... hranjenje, igranje, kreganje, namesto dude, crkljanje, uspavanje... ma svašta. navadne dude pa sicer ne mara, jo je še kdaj vzela na začetku, zdaj pa že kak mesec ne.

(odgovor članu PAJO)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
20.3.2009 15:51:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/umrl-damian-cavazza.html

Prav hudo mi je. Sicer sem ga poznala čist bežno,ma vseeno. Mlad je šel.

R.I.P. user posted image

ploha, zakaj se ti zdi da ti zmanjkuje mleka?

lubi pa ula sta šla mal na teren, k enmu frendu k si je mešalko kupu in zdej bojo probval neki....jst pa mal mitru....ula je tečna dons za ****...sem parkrat mogla it v drug cimr pa fajn globoko dihatuser posted image da me je minla sveta jeza....groza no, kolk znajo najedatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1377
20.3.2009 15:54:07   
Anonimen
ra, meni se pa zdi, kot da smo šele začeli teden nazaj skupaj živet...) in se ji totalno prilagajam glede njene potrebe po bližini, pa me kdo malo čukasto gleda in si misli, da je že ful razvajena

ja jauser posted image jst pravim da če se že razvadjo ( kar itak ne verjamem) se odvadjo tuduser posted image sej pol k so mal večji je boljš....zdej počas bojo že zadost za pod kak igralni lok, jih bo začelo tako zanimat...pol pa k začnejo mal se obračat in lazit okol, so pa sploh manj na rokah...ni neke panike, unih par mescev pa tud ni taka groza, če morš otroka skoz po rokah vlačituser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.3.2009 15:58:10   
Ploha
ulla: ja zize so čist mehke, pa ko recimo jo pristavim, dokler je mlek je in je, pa itak slišm ko je, ali pač ne?? Pa začn se kregat al pa jokat, pa živčna rata, pa kr žveč tisto bradavico, da mi gre pol tist cuzanje v nedolgled prou na živce,...sm skor prepričana, da ga za en obrok ni, ko vidim kako vleče in kaj dela med dojenjem,...

aja pa da še povem, da sem dobila 2 vstopnici za film prvi jok, k so mel na bibaleze neko nagradno igro al kva jest vem kaj, čist tko sem se prjavla, itak sm rekla ne bo nič, evo pa sm dobila, sam kaj nej z meto???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.3.2009 16:09:34   
Anonimen
ploha mehke zize niso pokazatelj za nč drujga, kt za to, da se povpraševanje in ponudba uskladilo ( sem že kiari zanč isto pisalauser posted image ), to je normalno, to pove sam to, da je mleka ravno prav. če bi ti mela premal mleka, meta neb rastla, se redila, glavica ji neb rastla, nebi lulala in kakala, pa sploh ni nujno da bi se velik drla, nasprotno, če bi dobivala premalo, tega nebi trošla  z dretjem, to ogromno pokuri, je hud naporuser posted image ti znaki so edino kriterij, a je zadost al ni. vs ostalo je pa že kaj drugega...sej majo vsi take in drugačne fore, kaj pa veš kaj jim jeuser posted image in jst zmeri vsaki povem, da če bi narava tko nardila, da mleka kr tko zmanjka , bi to bil evolucijski samomruser posted image in ns dons neb blo tu. laktacija je vztrajna, še lata po koncu dojenja, priteče mleko, če stisneš in ga je možno spet vzpostavit - če bi recimo pristavljala dojenčka, ki ga neb ti rodila, bi ga posvojila al kaj. poseben fenomen je mati tereze, k ni nikol rodila, pa je samo s pristavljanjem otrok na prsi izsilila laktacijo - kaj psiha in prepričanje dela, sam za zanimivostuser posted image .
vse je v glavi in morš bit samozavestna glede dojenja, prepričana v to, da si sposobna prehranit svojga otroka. včasih pomaga tud,če si postaviš preprosto vprašanje : kaj bi se zgodilo, če bi se znašla nek bogu za leđimauser posted image kjer neb blo možnost dobit flaše pa aptamila...a bi tvoj otrok umru od lakote, al bi ga lohk ti nahranla? seveda pa ni nič narobe, če dodaš, če se pol boljš počutiš, pa ne rabiš se nč krivo počutit al kej.je pa res, da dostkrat to ni potrebno. v večini primerov ni.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.3.2009 16:24:10   
Ploha
u matr ulla tole je pa bil govor, da se res veliko boljše počutim, HVALAAAAAAAAA TI! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.3.2009 16:29:45   
Anonimen
malenkostuser posted image me veseli, če lohk pomagam, pa da mal razbijemo te razne mite o dojenju, k so tolk grozno zakoreninjeni v našo družbo...

z eno roko tipkam, pa ful črk zamenjam, đizs no, se kr režim zdej, k sem še enkrt prebrala kaj sm napisala...user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.3.2009 16:39:39   
Ploha
nima veze kako si napisala, bistvo sem dojela! Pa od kje ti to vse veš? Pa tole o mati terezi? Zanimivo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.3.2009 16:40:57   
Anonimen
aja, sam to še dodam, tko mal za info...poznam eno žensko, k je mela raka na dojki. na eni strani so ji čist odrezali, na drugi pa nekje dve tretjine....in v tej dojki ji je ostalo nekje za tretjino mlečnih žlez, ki so funkcionirale. in ko je rodila, je dojila. in dojila je mislim da do drugega leta. je pa res, da je ves čas dodajala, ker ona pa res ni mela tolk mleka, z eno tretjino žlez (na samo eni strani)...ampak vseeno, ko bi komot rekla, da zarad operacije in vsega ne more dojit...sam je hotla probat, pa tud si je vse živo prebrala prej in se ni pustila prepričat v kontra, čeprov so ji vsi govorili, da je brezveze in bedarija, v stanju kot je. kolk negativno...k men se super zdi, da si ni pustila tega vzet, k vem da ji je velik pomenlo....ker more bit grozno, za žensko, k izgubi prsi, glede na vse kar prsi pač predstavljajouser posted image in vsi najbljižji, k bi ji mogli bit v oporo, so ji hotli vzet še tisto malo, kar je ostalo....sam se ni dala, ful je bla bolj srečna pol in samozavestna...je rekla enkrt, da ima po tej izkušnji z dojenjem občutek, da le ni odpovedla kot ženska, kar je sicer malček trapasto, samo tako se je počutla, ko so ji vse porezali....verjetno bi se vsaka...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.3.2009 16:44:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

nima veze kako si napisala, bistvo sem dojela! Pa od kje ti to vse veš? Pa tole o mati terezi? Zanimivo!

joj, sem doktorirala skor iz dojenjauser posted image je pač tko nažalost, da naša družba dojenju ni prevč naklonjena, oz. se ga loteva na napačen načinuser posted image in generacije pred nami niso dojile, predvsem zaradi zelo agresivne prpagande proizvajalcev otroške hrane in prvih  mlečnih formul, pol so se pa skozi desetletja zakoreninli ti razni miti o dojenju....in še dons je težko preko njih....in ko maš okol sebe ssame take, k niso dojile in ti tumbajo svoje, se pač morš dobr oborožit in pripravituser posted image

aja, pa še to, zdej recimo je prepovedano oglaševat mlečne formule, razen v strokovnih revijah, pa še tam more bit zmeri nevedeno, da je materino mleko najboljše za otroka in v primeru, če mati nima dovolj, je pa najboljša **** formulauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.3.2009 16:45:05   
Ploha
a tako je pol tole, aha pol se pa res da, če se hoče in če imaš voljo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.3.2009 17:00:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a tako je pol tole, aha pol se pa res da, če se hoče in če imaš voljo!

zmeraj žal tud ni tko, to  se tolk enostavno sliši, pa ni, to celo jst vem, pa k praktično nimam težav z dojenjem. samo če našo sonček pogledaš - je hotla in se trudla, pa je kr vse šlo narobeuser posted image pa še marsikaj drugega gre lako narobe, se zakomplicira, ubija psiho in je un dodatek kt ena rešitu iz more...je pa res, da velik težav izvira iz nepočenosti, neznanja, neinformiranosti. pa nič slabega ne mislim s tem, samo tako na žalost je. se bo moglo nekaj generacij zamenjat, da se bo to spremenilo, da bodo med mamicami krožile pravilne informacije, zarad katerih bodo sproščene in bo dojenje lažje steklo in ne bo nek konstanten pritisk.

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.3.2009 17:05:35   
Anonimen
uršika vidm teuser posted image user posted image

da si neb drznla kr tko zgasnituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.3.2009 17:07:10   
Ploha
ja dobr to so druge težave, če bi imela take težave, bi bla na istem k sonček, sam ko pa naj bi mleko imela, pa se kr neki brez veze sekiram pa živciram in nerviram, pomoje za brez veze, in iz muhe slona delam,...pa prtisk kot si rekla, veliko naredi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.3.2009 17:08:32   
Anonimen
pa prtisk kot si rekla, veliko naredi.

a ti kdo kaj pametujeuser posted image (poleg mene sevedauser posted image )

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.3.2009 18:12:42   
Ploha
ma za enkrat ne, sam tist občutek gnil,...edin ena mi je rekla, k sm ji povedala da se tud po uro in pol ali 2 dojiva, pa je rekla, kajjjj, to ne smeš, to se sam crkla, pravi da ona je dojila 5 minut na eno stran, 5 minut na drugo pa konc, to je pri meni misija nemogoče, minimum je pol ure,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.3.2009 18:24:04   
barba
ulla - si še mene pomirila okol dojenja. Hvala!

Ploha - ti delaj po svojem občutku, ne drugih poslušat, sploh ne raznih zoprnih in pametnih bab.
Men je teta (od fotra sestra, ki je zdravnica) v prvi nosečnosti prjavla, da kaj se grem, da sem noseča sej itak nisem sposobna za otroka skrbet, kaj šele vzgajat. user posted image user posted image user posted image Halo! Pa lih ona je pametna ko sta pa njena otroka totalno zdivjana. Ta večji je star 9, tamala pa 6 in ne znata za mizo kosila pojest, tavečji skoz garba tamalo, ... Pri njih je TV itak najboljša varuška, pa še bi lahko našteval. 
Tko, da ravnaj po svoji vesti in bo najboljše.

Jst sem dons že cel dan noter ker sem imela dopoldne tud Meto doma. Včeraj je pršla iz vrtca z vročino in jamra, da jo uho boli. Sem imela bolj ludo kučo dons. No, sej sta bla oba kar pridna. Itak je Meta po večini risanke gledala, pol je mal barvala, po kosilu sva pa piškote pekli. To je tko, če obljubiš pol je treba obljubo izpolnit. HB ni imela unih trmastih izpadov.

Men se zdi, da je pri Tinetu zdele v enem tednu ful razlika v napredku. Zdej se tok fino za glasom obrne, te gleda ko okrog njega hodiš, ful se smeji in tud igrače so velik bolj zanimive. Bom počasi privlekla un igralni lok, da vidim kako bo.

Grem še malo pospravit, pa un velik kup cunj morem zlikat user posted image

< Sporočilo je popravil barba -- 20.3.2009 18:30:19 >

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
20.3.2009 18:45:34   
snikolina
Bom počasi privlekla un igralni lok, da vidim kako bo.

Jst sem ga včerej dobila od prijateljic in sem ga takoj zmonterala in se mu zdi kar zanimivo-veselo suva bingljajoče igračke in ful na veliko gleda. Zraven mu prižgem še glasbeni center in tistih 20 min, ko špila, je ful zadovoljenuser posted image Je glih v tem igralnem centru zaspal, čez pol ure nekje pa ga grem skopat.

Ko se vaši sončki zbudijo, kakšne volje so? Anže se non stop smeje in nekaj gruli. Od kolega tamal, pa se pomalem joka, pa stoka, majo ful dela z njim.

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
20.3.2009 18:49:56   
snikolina
Aja, to glede dojenja. Tut men je patronažna rekla, da naj ga dojim največ pol ure in potem mu dudo porinit v usta. Samo naš je jedec, in tako kot pri nekaterih, veliko je-saj je tudi velik-in zna dojenje trajat tudi kakšno urico. In ga vmes prestavljam iz ene na drugo dojko. Pa mali podre kupček vmes in je dalje. In mi je ful kruto ga prekinit. Razen, če se res špila in vleče in neki gruli zraven, potem ga nežno odstavim. sploh pa dude ne sprejme več, prvi mesec jo še je kdaj, zdaj pa niti pod razno.

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
20.3.2009 18:54:18   
Ploha
barba: meta se tudi obrne, samo igrače so pa sam 3 minute zanimive, pa pri vas

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
20.3.2009 21:33:45   
spetko
dober večer punce..
malo sem brala za nazaj kar ste pisale pa sem vidla da ste pisale o kožici pri lulčku..
mene je tudi to zelo zanimalo kdaj je treba dajat dol kožico in mi je dr. rekla da v tretjem mesecu in da mi bo ona pokazala kako?????user posted image user posted image
pa še to da omenim..ko sem hodila v MŠ je rekla patronažna sestra da je imela primer ko je ena mamica malo manj kot en mesec staremu dojenčku potegnila kožico dol in je začel krvavet in je bogi otrok skoraj izkrvavel..
tako da ne vem...vsak trdi svoje..

mi smo tudi imeli temenca...smo sčistili ...zdej pa bo treba konstantno mazat lasišče in česat da se ne ponovno zgodilo..

še eno vprašanje..nam so v posvetovalnici dali samo D3 kapljice..zakaj pa ne dajo AD3??

upam da ste lepo preživele dan...pri nas je pihala burja tako da z malim nismo mogli it na sprehod ker bi nas prepihalo..smo samo skočli v trgovino po stvari za kosilo in takoj domov..

no lep večer še naprej

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
20.3.2009 23:12:58   
khurde
nama je pa uspelo en film v miru pogledati, čmrlček je pa pridno spal! user posted image user posted image user posted image  zdej se ji greva pa pridružit, jaz samo še pod tuš skočim...

spetko, ne vem, spet eni dajo ene, drugi druge... user posted image  si me pa spomnila, da moram tudi jaz nekaj vprašati o kapljicah:

1. kako dajete AD3 kapljice?
2. koliko jih dajete? nam so predpisali 4 na dan, vem, da nekaterim tudi po 7, pa nisem nikjer na netu našla od česa je odvisna količina itd.
3. od česa je odvisna predpisana količina kapljic?

grem, da se prej nekdo ne prebudi in zahteva joško.user posted image user posted image user posted image

lahko noč!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
20.3.2009 23:24:18   
Anonimen
za protirahitično zaščito je potrebnih 400 enot d vitamina. to je 7 kapljic ad3, 2 kapljici plivit d3 al pa ena kapljica oleovit d3.

lahko noč babeuser posted image

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.3.2009 3:18:12   
sonček33
Dobro jutro!
A sem prvauser posted image user posted image user posted image ???

Lovrota je mal zvijalo in se kar ni mogel pokakat. Pa sva najprej jedla ob 1.30 pa se je pobruhal za vrat, se šla preoblečt. Ga položim v posteljico, se napenja, ni 15 minut mimo se posračka, greva spet mal na previjalno...Se že oblečeva nazaj, spet bruhec za vrat, spet vse dol pa jovo na novo... ZDej pa on spi, jaz pa nisem več zaspana. Škoda ker nimam opranih cot, bi jih obesila ...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.3.2009 9:42:41   
OLjica
Jutro,

kako smo danes? Midva z malim šibava babici, ker jst moram v štacuno je vse zmankal, moj pa dela cel dan.

ulla jaz sem imela težave z dojenjem od začetka. v P mi babica ni pomagala niti pokazala kaj je najboljše. pa dojila sem še z nastavkom. pol mi je moja sestra enkrat pomagala in je sestra al babica, niti ne vem kaj je bila vidla in je bla tko nesramna do mene, ful sem bila razočarana. se spomnem ko je moj popizdu, pa še mali je shujšal, sm bla vsa obupana. ampak sm vztrajala. potem so me tako bolele dojke in babica je predlagala črpanje, je blo ok, ampak črpanje je tud en shit, včasih sploh nisem mogla napumpat določene količine. zdej pa spet nič.pa mali se je navadu na flaško, pa na dojki je spal. kaj vse smo delal, pa sestre v P...skratka ne vem. se počutim nesposobno pa še dodajam Novalac. po drugi strani, važno mi je da je mali vesel in sit. se pa strinjam, da je treba mamice bolj poučit, informirat o dojenju.user posted image tudi mi mamo temenca, nič kaj fajn ne zgleda

punce tiste k študirate. ste pustile študij za nekaj časa ali ne? jaz sem bila na enempredavanju, ker mi manjka samo še en izpit za 2 l magisterija in se splača potrudit, samo ne vem kako mi bo rataluser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......