mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 kar se tiče dojenja ponoči, midve čez noč od 23h do 6h) se vedno 3 - 4x jeva soncnica, tole je pa kar veliko , a se hitro naje? Se sploh kaj naspiš? tole sem jaz spraševala , danes smo v tem času jedli 6x . Nič spali, samo jedli celo noč, danes sem torej spet utrujena . Dobro, da sem vsaj posesala včeraj. Spali pa nismo zato, ker ima spet poln nosek in potem malo je se utrudi zaspi in spet in spet. Če ji pa vlačim ven in fiziološko not zlivam se pa čist prebudi, samo danes ponoč sem mim pihnila bi blo tko bolj in bi pol lepo nazaj zaspale. ulla super si, da nam dviguješ moralo glede dojenja. Nažalost je tako, da jih večina najprej in najraje reče da daj dodatek namesto, da bi te vzpodbujali. Dojenje, če nimaš presežka mleka, vseekakor ni najbolj enostavna stvar. Še večji problem pa nastane, če si preutrujen, znerviran,.. potem se količina po moje zmanjšuje ne glede na ponudbo in povpraševanje. V takšnih primerih je boljše, da pač enkrat dodaš, če to primore k temu, da se odpočiješ in pomiriš ter potem nadaljuješ z dojenjem. ulla zaradi tebe in tvojih nasvetov se pa marsikatera med nami še vedno trudi in nam nekako uspeva. Najbolj mi pa uspeva takrat, ko preberem, da tudi ti, ki nimaš težav s količino mleka, kdaj dojiš cel dan . Vsake toliko vprašam katero starosti moje mame ali je dojila in kako dolgo. In vglavnem imajo vse neke razloge zakaj niso (premalo mleka, premalo hranljivo,...), če pa so, so pa končale itak okoli 4meseca, ker so začeli ostalo dajat. naši otroci niso razvajeni in ne izsiljujejo samo z jokom hočejo priti do tistega kar smo jim že enkrat dali in jim je ugajalo. Saj oni ne vejo, da se to naj ne bi delalo. punce tiste k študirate. ste pustile študij za nekaj časa ali ne? jaz sem bila na enempredavanju, ker mi manjka samo še en izpit za 2 l magisterija in se splača potrudit, samo ne vem kako mi bo rataluser posted image oljica, pridna da si šla na predavanje. Men manjka še en izpit in naloga do magisterija pa sem že v prvi nosečnosti vse skup pustla in bila samo noseča in v službo hodla . Verjetno ne bom nikol nadaljevala. Če bi kdo drug rekel, da je tak daleč, bi mu ziher pamet solila kok se zdaj ne splača obupat in pustit, sam za sebe pa mislim da je to kr the end. Mi smo bili danes v mestu. lepo sonček sije, sam mrzlo je k in piha. Nič kaj prijetno. Zdaj pa vsi počivajo, Špela na mojih rokah, ravno končala zizanje , onadva pa vsak v svoji sobi.