aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety11 oooojjj Konzervice moje, lepo, da ste mislile na mene in me pogrešale.. Moj pregled NS pri Pušenjaku je bil pravljičen, sanjski, nepozaben.... Otročiček je maksimalno zrasel za 11t in 5 dni (po njegovem izračunu). Srček bije 160/min, zelo živahen otročiček...Vsi organi (želodec, mehur, ledvice...) lepo razvito in lepo vidno. Nosna kost VIDNA!!!!!!!!!! Nuhalna svetina pa različne velikosti, tako da je največja izmerjena rekordnih 1.7 mm!!!! Zdravnik, naš Puško, je rekel, da je to izjemen rezultat in primerljiv s mamicami, starimi 30 let....jooooooooooooojjjjjj....Kako sem bila ponosna, nasmejana, rdeča in srečna...... Kljub izredno nizkem tveganju priporoča AC,ker mi pripada in ker bi vsaka mamica si želela, da ji država plača ta pregled....To naj bi se zgodilo čez 4 ali 6 tednov....In po vsej verjetnosti, jaz ne grem na to....Ker splava ne bi delala, če otročiček ne bi bil v redu. Nimam srca in ne bi mogla živeti naprej s mislijo, da sem dovolila ubiti svojega otroka, tudi če je kaj narobe z njim. Zelo sem srečna, da celo noč nisem spala....Sem uživala "na lovorikah".....Kot, da bi mi nekdo dal pokal zmage, kot da bi diplomirala, opravila izpit s desetko.....Kar žarim.... . Ne bodo oni nas metali v "stare babe, stare celice,..." Ne, ne bodo..... Konzervice se ne damo!!!!!!!!! Želim vama izpolnjenje vaših želja in srečo, kot jo lahko samo sanjate.... LP ČESTITKE!!!!!!!!!