|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
15.3.2009 20:42:09   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

no, pa da se  še tu pohvalim ...sem si čist sama dala prvo špiko!!! ma halo!!!! sm mislna da bom letela že v kakšen ZD....user posted image

Bravo!!!!  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
Jaz to nisem nikoli zmogla in sem za vsak postopek hodila v ZD

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
15.3.2009 22:54:44   
Kruce Fiks

mislm, dogaja maksimalno.....

no, pa da se  še tu pohvalim ...sem si čist sama dala prvo špiko!!! ma halo!!!! sm mislna da bom letela že v kakšen ZD....user posted image

Bravo lana 70, jutri bo že samo 8 minut porabljenihuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
16.3.2009 7:32:17   
pikica36
jutroo!! no, čez vikend se res ni nič dogajalouser posted image , zgleda da sonček dela svojeuser posted image

MAUSIKAAAAAA!!!!!!!!! kako je stanje??????????smo kaj luali na palčko???
javi nam no, kaj se dogaja, da nas ne bo razpočlo.. saj veš "babe firbčne"user posted image

neodkrita in še ena t vidve tudi na raport kaj se dogaja!! pa aqua mislim da je tud blizu dneva D;
jaz sem se pa prehladila, sem taka ko "cota" danes. grlo me boli kašljam iz nosu mi teče... jauuuu, user posted image user posted image sem mislila zjutraj da ne bom mogla vstat iz postelje in iti v službouser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
16.3.2009 7:33:12   
pikica36

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image

Dajamaja (42)   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41) user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (37)   user posted image     nov postopek v marcu 

Lana70 (38)    user posted image  začetek postopka 11.03.

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje 14.3.

Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje 18.3

neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 18.3

Pikica36 (38)user posted image       M ne pričakuje 24.03

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 28.03 

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (43) user posted image       pavza  

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   NS 18.03.user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
16.3.2009 7:39:19   
Naska
Živijo ženske!

Tudi jaz sem 40+ in si o tem kar ne upam preveč govorit  - to pa je pravi forum...
user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
16.3.2009 8:20:41   
mausikaa
dobro jutro

pri meni nič novega, včeraj sem naredila test, resda sredi dneva in je bil lepi minus...bomo videli, lahko da je bilo še prezgodaj, ker sem imela ta ciklus kar pozno ovulacijo...

in kako ste ostale? je kaj novega? kje se skrivate? je to po novem tema: sem stara 40 in ne govorim? user posted image

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
16.3.2009 9:08:40   
Še ena T
Živjo, punce moje drage!!!

Jaz se pa malo odvajam sedenja pri računalniku.  Sem se ves vikend trudila z razmigavanjem in različnimi opravki. Pa komaj čakala, da preberem, kaj je novega.

Mausikaa, ampak M še ni , a ne? Treba počakat še nekaj dni, pa ponovni test, ko se bo raven hormona že zvišala, če si imela pozno O... Jaz jo imam tudi zelo različno. Joj te razumem, kako je zoprno to čakanje.

Jaz že čutim rahle znakce prihajajoče M.  No, recimo, da je klub temu ne bo. Sem pa precej živčna ta mesec. Se mi zdi, da bi MORALO biti + !!!!!!!

Lep dan vsem,
pozdravček,
T

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
16.3.2009 9:13:15   
Grethy
ooooooo naj vama obema uspe videt plusek ta mesec ..

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
16.3.2009 9:21:45   
mausikaa
sem šla pogledat po koliko časa se mi je pokazal plusek pri zadnji nosečnosti - 35 dan ciklusa, torej mam še nekaj fore...živi bili pa videli

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
16.3.2009 9:33:34   
pikica36
grethyuser posted image zgubljena dušauser posted image , kod pa hodiš? lepo te je bratuser posted image

mausika....user posted image glavno da tečke še niuser posted image  + bo se še že pokazal- mora se.
malo berem na temi pričakujemo marca, pa zgleda da je ta mesec kar plodenuser posted image user posted image , upam da bo tudi za konzerveuser posted image
mene ta mesec prsa zelo malo bolijo, ker navadno imam full napihjene in občutljive.tako da ne vem kaj to pomeni ali dobro ali slabo!?user posted image
nekaj bo- kaj bomo videli čez kak tedenuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
16.3.2009 11:15:16   
aqua77
Ojla piksne!!!

Že par dni mi je slabo, šraufa me po trebuhu... Sem misnla, da bo kaj veselja pri naši hiši... Delala CB in pokazal en debel minus...

Karavana gre dalje v nasledni mesec....

Ps.: psov še ne grizem... user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
16.3.2009 11:17:18   
pikica36
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
16.3.2009 11:20:00   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

user posted image user posted image user posted image user posted image

tele zlepa ne bom pozabla.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
16.3.2009 12:32:16   
aqua77
Mah ful mi je čudno, ker mi je slabo... user posted image  Kaj vse dela tale psiha, sem en jogurt zdej ruknla pa je mal boljše... user posted image

Pikica, kdaj si ti na vrsti??? user posted image user posted image user posted image  Mislim za lulat na palčko ne kužone glodat... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
16.3.2009 12:34:51   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Mah ful mi je čudno, ker mi je slabo... user posted image  Kaj vse dela tale psiha, sem en jogurt zdej ruknla pa je mal boljše... user posted image

Pikica, kdaj si ti na vrsti??? user posted image user posted image user posted image  Mislim za lulat na palčko ne kužone glodat... user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče pa si le prehitro test nardila. Držim pesti, da bi bilo tako in da čez par dni zagledašuser posted image  in neuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
16.3.2009 12:42:10   
pikica36
aqua- jaz sem na vrsti drug teden , 24. bi naj prišla oz. naj ne bi user posted image
kaj pa psiha dela, pa mi ne rabiš razlagatuser posted image , meni je prejšji mesec zamujala 3 ni(ko nikoli ne) pa sem že mela vse znake, pa še bc sem delala in se mi je dozdevalo da vidim nek obris črticeuser posted image user posted image no, ampak vseeno nisem bla tolk jezna , da bi pse grizlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , še danes me osmeši ta izjavauser posted image , mislim da je ena najboljših na RRuser posted image user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
16.3.2009 14:55:04   
pikica36
cel dopoldan nobene nikjeruser posted image  nič user posted image domov pod kovter sem taka ko zombiuser posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
16.3.2009 18:59:33   
pikica36
še nobene nikjer???user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
16.3.2009 19:38:17   
KIWI
Ojla, konzervice!

Me je kar malo sram, ko se oglašam po dooolgem cajtu. Upam da me ne boste nagnale!!!Sem malo izklopla vse okoli user posted image , malo so me viroze dajale, pa kar nekaj dela v službi kljub recesiji, ja pa malo smo se potepali po Egiptu, zdaj pa spet grem v nizki štart. V petek pade prva špika!!! JUHUUU!! Končno.

Zdaj pa še moram malo za nazaj prečekirat, pa kot vidim si lahko kar dopust vzamem da se prebijem skozi!

Se beremo!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
16.3.2009 20:35:35   
barbara b
IZVIRNO SPOROČILO: Naska

Živijo ženske!

Tudi jaz sem 40+ in si o tem kar ne upam preveč govorit  - to pa je pravi forum...
user posted image

Dobrodošla user posted image   user posted image   user posted image

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Naska)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
16.3.2009 20:50:34   
lana70
no 40 plus...kaj bo dobrega danes zvečer....

(odgovor članu barbara b)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
17.3.2009 0:33:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Aquica, jz sem prejšnji mesec res mela vse tipične znake nosečnosti, pol je pa kr naenkrat na celi fronti odrezalo, pa sem čez par dni dobila user posted image še prej je bil pa tud minusek ... itak ... mogoče se pa vgnezdi in koj odgnezdi ... matr duš ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
17.3.2009 7:44:14   
pikica36

no 40 plus...kaj bo dobrega danes zvečer....

user posted image  včeraj zvečer nič dobregauser posted image   mogoče danes dopoldan??user posted image user posted image user posted image

kako ste dragice??? jaz sem tako ko bi me traktor povoziluser posted image  kiham smrkam, kašljam, tako da me boliji vse trebušne mišice(če me od aerobike ne, me pa od kašljauser posted image )user posted image user posted image , tako da sem na bolniški

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
17.3.2009 8:01:12   
mausikaa
dobro jutro konzervice moje,

no kako ste? vas je sonček pregnal?
jaz čakam user posted image , dons mi je še temperatura padla, tko da v kratkem pride ta tečnoba...ne vem kaj se naredila narobe ta mesec? Bi morala več počivati po ovulaciji? mah, žalostna sem...po ss kar zgubljam voljo, da nama bo sploh uspelo dobiti user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
17.3.2009 8:11:13   
pikica36
mausiikauser posted image user posted image  nič bit žalostna, ni še vse izgubljeno

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.