|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
19.3.2009 11:41:43   
gigi1
Aquica žal mi je user posted image user posted image user posted image . Bo pa april naš mesec user posted image . To si že zdavnaj predvidela.
Sem te uvrstila na seznamček, čeprav po letih ne spadaš, po prestanih preizkušnjah pa zagotovo. Upam, da ti je OK?

Lana saj sploh nisem dvomila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kako se počutiš?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.3.2009 12:01:49   
neodkrita
Mene pa v modro barvo, prišla user posted image  saj nisem pričakovala kaj drugega ker ima moj tako spab S gram. Kaj hočemo.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.3.2009 12:15:48   
gigi1
Neodkrita žal mi je user posted image . A sta probala z vitamini, maco?? Mojemu se je res zelo izboljšal s-gram.
Kdaj je ne pričakuješ naslednji mesec?

Deklice pls pišite datume za naslednji mesec, ker jaz kar malo na pamet pišem datume v seznam...

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.3.2009 12:32:58   
neodkrita
Ja je maco in jaz tudi. Ne pričakujem okrog 20.4.09, vedno je kakšen dan prej ali pozneje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.3.2009 12:40:27   
gigi1
Neodkrita kaj pa fidiprotekt kapsule (selen, cink, vitamin E, C in omega 3), pa še dodatno bi moral vitamin E (2-3 Evitole na dan), pa l-karnitin in l-arginin. Zadnjič sem zasledila, da l-karnitin prodajajo v DM. L-arginin pa vsebuje tista Maca, ki jo ima naša Gretka, sam ob tej je treba še malo čiste Mace zraven, ker je vsebuje premalo. Priporočena terapevtska doza Mace je 1500mg/dan.

pa tole si preberi
http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=3533.0;topicseen

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 19.3.2009 12:41:58 >

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.3.2009 12:41:13   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Lana saj sploh nisem dvomila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kako se počutiš?

...hm, ma prav v redu......sploh ne morem verjet...razen tega, da me danes nekam razmetava okrog hrane.......

lana

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.3.2009 13:06:53   
mausikaa
Gigi da ti ne smetim s seznamom: mene daj na 22.04

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.3.2009 13:17:38   
mausikaa
ste pa pridne z vrtnarjenjem...mi2 z mojim sva samo prekopala vrtiček, odstranila plevel in zdaj čakam, da se vsaj še malo otopli potem pa gremo saditi...za črni paradižnik še nisem slišala, sem pa imela rumenega lansko leto ine je bil bljak, no mogoče so bile pa samo sadike čudne, ali smo ga pa prepozno začeli trgat user posted image mi je rekla tavelika pupa: kaj ga pa trgaš mami, a ne vidiš da je šele rumen user posted image user posted image no pa komaj čakam, da bom lahko rožice na teraso in okna postavila, se mi zdi, da je hiša tako prazna ko ni nič na oknih...in predvsem se bom zamotila z delom zunaj , in ne bom razmišljala o user posted image mogoče me pa preseneti. no ko že omenjam user posted image sem se dokočno odločila, da ne bom jedla takšne doze Klomifena, bom ji pa rekla za recept za prometrium in napotnico za ata Reša - pri njem po novem itak dela moja stara G in sva se že pogovarjali na to temo...no bomo videli...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.3.2009 13:21:30   
mausikaa
go Bety - evo pa pravijo da smo prestare, pa da je prepozno...larifari!
super Betka navijam, da bo do konca vse ok!

glede AC se pa strinjam s teboj, tudi jaz ne bi mogla prekiniti nosečnosti kljub temu da bi bilo z piškom kaj narobe...ne vem, mogoče je to razmišljanje posledica dveh SS? no niti ne, ker sem že prej tako razmišljala...

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.3.2009 13:50:29   
zofka7
Čestitam, Bety, naj gre vse lepo do konca!

Pa še eno dokaj trapasto vprašanje: očitno sem staknila prehlad in kiham kot za stavo od včeraj popoldan. To pa za moji dve blastocisti ni najboljše, a ne? A lahko kaj naredim, da ju ne bo vsaki dve minuti zrukal potres 8. stopnje?

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.3.2009 13:54:57   
aqua77

Aquica žal mi je user posted image user posted image user posted image . Bo pa april naš mesec user posted image . To si že zdavnaj predvidela.
Sem te uvrstila na seznamček, čeprav po letih ne spadaš, po prestanih preizkušnjah pa zagotovo. Upam, da ti je OK?

hvala žižetka!!!! user posted image user posted image user posted image

sem ponosna, da sem lahko na takem seznamčku!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.3.2009 14:35:33   
lana70
vrtičkajo bolj na obali...tam majo že vse poštimano in cvetoče!!!!! JIm prav zavidam!! Pri nas tovrstne aktivnosti še ne pridejo v poštev, na sosedove fore pa ne padam več...saj poznate tisto: ko gre en kmet s traktorjem po vasi, vsi letijo na svoje njive!!! Torej, isto sem lani jaz naredila, pa ni nič prišlo ven...tako da letos - dokler ne bo temperatura 15 stopinj, ne bo nič z mojim vrtičkom....

lana

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.3.2009 17:38:11   
Kruce Fiks
Tema je oživela, čeprav z drugo vrsto semenuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.3.2009 18:39:40   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Joop, a vidiš Kruce Fiks, če ni ob pravem cajtu, ti nč ne pomagajo nobena semena, ne dobra ne slaba, ne takšne sorte, ne drugačne... a ne

lana

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.3.2009 19:59:27   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Joop, a vidiš Kruce Fiks, če ni ob pravem cajtu, ti nč ne pomagajo nobena semena, ne dobra ne slaba, ne takšne sorte, ne drugačne... a ne

lana

...in zamrla, verjetno vse user posted image user posted image user posted image , tako kot na 30+

lana

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
20.3.2009 0:06:24   
Grethy

lana

...in zamrla, verjetno vse user posted image user posted image user posted image , tako kot na 30+

lana

lej jo ... eni smo na šiht popoldne !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
20.3.2009 8:34:05   
Še ena T
Dobro jutro!!!!!

Petek jeuser posted image
Čas za vse, kar med tednom malo uideuser posted image
Kaj boste počele? Pri nas bodo obiski, izleti, zabušavanje....

Samo še tale delovnik preguram, pa bo.

Aja: danes ob 12h44m se začne POMLAD.

ŽELIM VAM LEP PRVI POMLADNI DAN IN ŠE LEPŠO POMLAD - da vse dočakamo +

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
20.3.2009 11:23:20   
bbpikica

BB jaz imam le balkonček tako kot Še ena T  in se toplo priporočam, če kaj pridelka ostaja user posted image

Veš da bova zrihtale, itak ko je sezona je vsega prevečuser posted image  Sicer pa saj veš ko bosta imela z dragim kak lep vikend kaj časa sta vabljena na kavico in klepetuser posted image

Betty super za leprazvoj tvojega srčka kar tako naprej user posted image  

mausika za prometrium ne potrebuješ recepta, moraš ga pa it iskat v lekarno v Italiji.

aqua77 žal mi je user posted image

Pa en lep zgodnje spomladanski pozdravček še vsem ostalim konzervicam in konzervansuuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
20.3.2009 12:41:34   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

lana

lana

lej jo ... eni smo na šiht popoldne !!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ups....user posted image  sm čist pozabla......avtomatsko mislim, da sve delajo dopoldne, tako kot jaz..

lana

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
20.3.2009 12:41:50   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

.......... in konzervansuuser posted image

Kak men to dober deneuser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
20.3.2009 17:39:00   
dajamaja
BETY, PA TO JE BOBMBASTIČNA NOVIČKA!!!! Ti verjamem, da se ti vse smeje, kako se ti ne bi. Iz srca iskrene čestitke in vse dobro še naprej. Kako sem ponosna nate. SI nam dal atak svetel vzgled in resnično upanje, da morda še katera od nas uspe.

Ne bomo omagale, kaj punce. Tak lep sonček je zunaj in tako lepa novička tle gor - življenje je res lepo!

Neposredna povezava do sporočila: 1446
20.3.2009 19:05:16   
bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

.......... in konzervansuuser posted image

Kak men to dober deneuser posted image

Ja kam pa pridemo če nate pozabimuser posted image user posted image

Lana jaz mam rastlinjak pa najprej tam vse sadike pripravim, da jih potem tam nekje maja prestavim ven. Je pa odvisno od tega kakšne razmere kaj prenaša. Nekatere rastline se sejejo že sedaj oziroma posadijo ali prestavijo na prosto, nekatere pa malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1447
20.3.2009 19:41:32   
lana70
ja, bbpikica to je nekaj drugega, če maš rastlinjak....drgač pa ful piha tam pri vas na Vrhniki.....delam na Vrhniki, zato poznam kakšno muhasto vreme maste.....in ko grem vsako jutro mimo ene hiše, si kar vrat lomim, majo tako luštno poštimano okrog bajte, padeš dol, res.....

lana

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
20.3.2009 21:50:48   
bbpikica

ja, bbpikica to je nekaj drugega, če maš rastlinjak....drgač pa ful piha tam pri vas na Vrhniki.....delam na Vrhniki, zato poznam kakšno muhasto vreme maste.....in ko grem vsako jutro mimo ene hiše, si kar vrat lomim, majo tako luštno poštimano okrog bajte, padeš dol, res.....

lana

Ja takle mamo pri nasuser posted image user posted image , kje pa delaš na Vrhniki če ni skrivnost. Me zanima kje je ta hiška da grem še jaz mal v špijunažouser posted image user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
20.3.2009 22:18:16   
lana70
bbpikica maš zs

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.