Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 12:35:26
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice in konzervans. A danes ste pa vse v Planici . Tukaj pri nas tako grdo piha, da ni za zunaj hodit. LP vsem pa se še kaj beremo.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 16:00:22
|
|
|
|
lana70
|
...kot kaže so res vse v Planici......pri vas piha, pri nas pa sneži
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 19:07:42
|
|
|
|
lana70
|
alora...se je meni zdelo, da niso ti moji napada preobjedanja od sredinega krajc al ščipa al kako mu že rečejo....prišla je tečka rdečka, tako da sedaj vem, zakaj ti goloseki v hladilniku........mi je zamujala štiri dni, sem se že bala, da bo kriza tam okrog 30.-tega, ko imam UZ..... Eno vprašanje mam...stella ti si bila tazadnja na UZ-ju. A se tam kr pred vrata posedeš, al moraš prej v kakšno sprejemno, po kakšen karton, nalepko, karkoli?????
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 19:49:50
|
|
|
|
bbpikica
|
Ojla lana, no zdaj vsaj veš zakaj si izvajala napade na hladilnik . Mene je pa kar sram priznat ampak jaz pa stalno nekaj jem, pravjo doma da sem ena taka majhna uš
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 19:58:09
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Ojla lana, no zdaj vsaj veš zakaj si izvajala napade na hladilnik . Mene je pa kar sram priznat ampak jaz pa stalno nekaj jem, pravjo doma da sem ena taka majhna uš haha, saj jaz lahko tudi ful pojem, pa skozi nekaj meljem, pa čokolade pojem na tone, pa sem kar ok......kadar je pa preveč, je pa preveč, se pa zapackam čisto....mislim, da sva enkrat že ugotovile, da isto tehtava....ni nama hudo ne...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 20:03:57
|
|
|
|
bbpikica
|
Ja hvala bogu da nimam težav s težo. Jaz si sploh ne predstavljam kako bi shujšala. Že kadar ma diete iz zdravstvenih razlogov se mi kar meša.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 21.3.2009 20:26:37
|
|
|
|
lana70
|
Jaz sem se za tamalga zredila 23 kg!!! In sem se nekaj pripravljala, da bom neke diete prakticirala, pa se ni obneslo, ne gre to pri meni...hvala bogu, je čez 6 mesecev šlo nazaj na moje kile pred nosečnostjo...kako bo pa sedaj, pa nimam pojma.
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 18:32:49
|
|
|
|
bbpikica
|
Dan konzervice in konzervans. Pa kaj je zdaj to . A ste vse poniknile neznano kam? Nekaj se bo treba spomnt da mal oživimo tole našo temo. Ma kera kakšno idejo? Lp
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 18:41:56
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Dan konzervice in konzervans. Pa kaj je zdaj to . A ste vse poniknile neznano kam? Nekaj se bo treba spomnt da mal oživimo tole našo temo. Ma kera kakšno idejo? Lp ....to bi lahko bilo že nagradno vprašanje...v stilu: kaj 40 plus delate v svojem prostem času.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 18:55:07
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Bo treba eno fešto zrihtat, da se mal spoznamo pa bo jezik lažje tekel Ma babnce lovijo lepo vreme...
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 19:29:23
|
|
|
|
mausikaa
|
fešta? je kdo omenjal fešto??? ja fajn bi blo...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 19:30:58
|
|
|
|
mausikaa
|
drugače je pa pri nas tudi vetrovno in hladno...in sem celi dan preživela na kauču - še nekaj se me loteva se mi zdi...
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 19:37:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks Bo treba eno fešto zrihtat, da se mal spoznamo pa bo jezik lažje tekel Ma babnce lovijo lepo vreme... no ala.......a bo kdo dal kakšen predlog:kje, kdaj.....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 19:46:39
|
|
|
|
lana70
|
veste na kaj sem pomislila: ma halo!!!! če 40 + naredimo žurko, se bo o njej pisalo še dolgo......a še veste s katerih cajtov smo, pa kako se je takrat bandalo, mislm..... no, sicer se zdaj ne morem vlih pohvalit s kakšnim žuranjem, spijem en bambus, pa mam že mehka kolena - zelo poceni ni kaj, haha . No, a bo ktera dala kakšen predlog????
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 20:21:34
|
|
|
|
bbpikica
|
Ja fajn bi blo da najprej približno lokacijo določmo, da nas bo lahko čim več prišlo. Iz katerga konca slovenije nas je največ?
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 20:50:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Ja fajn bi blo da najprej približno lokacijo določmo, da nas bo lahko čim več prišlo. Iz katerga konca slovenije nas je največ? Lep prosm, sam ne v marcu al pa prvi teden aprila
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 21:25:31
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica Ja fajn bi blo da najprej približno lokacijo določmo, da nas bo lahko čim več prišlo. Iz katerga konca slovenije nas je največ? Lep prosm, sam ne v marcu al pa prvi teden aprila noooo, kruce, zaradi mene je lahko tudi drugi teden v aprilu......pa da vidimo, kje 40 + gravitiramo.......jaz po primorski čez postojnsko do vrhnike.....sedaj ste druge na vrsti...predlagam kar en seznamček, tiste ki ste tega vešče, torej pripravljenost za žurko in s katerega konca ste....
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 21:29:37
|
|
|
|
bbpikica
|
No pa za začetek takole: Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo: Primorska do Vrhnike: lana70 BBpikica Kruce Fix
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 21:29:52
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 noooo, kruce, zaradi mene je lahko tudi drugi teden v aprilu......pa da vidimo, kje 40 + gravitiramo.......jaz po primorski čez postojnsko do vrhnike.....sedaj ste druge na vrsti...predlagam kar en seznamček, tiste ki ste tega vešče, torej pripravljenost za žurko in s katerega konca ste.... jest čez Kauce na Vrhniko.... Torej fešta na Vrhnki????
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 22.3.2009 21:45:39
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica No pa za začetek takole: Žurka 40+ bo nekje sredi aprila, zbiramo predloge za lokacijo: Primorska do Vrhnike: lana70 BBpikica Kruce Fix cooooool,....no bejbe...aja, tukaj to malo traja.....bbpikica, saj veš, par dni bo ziher trajalo, da se bodo punce 40+ prebile skozi, tako da bo treba počakat kakšen teden.....hmmm vrhnika praviš kruce, no, pa da vidimo....kaj pravijo še druge konzervice
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.3.2009 11:08:57
|
|
|
|
neodkrita
|
Jaz Koroška Radlje ob Dravi!!!!!
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.3.2009 11:30:18
|
|
|
|
pikica36
|
pozdravljene! še ena korošica malo sem vas zanemarjala te dni, ampak saj mi je oproščeno, kajne??? res ni blo časa , no, danes sem že v službi in so mi pustili kup dela od prejšnjega tedna , tako da sem šele zdaj utegnila pokukat na RR. vidim da se menite za fešto ,jauuu to bi blo noro, kot je rekla Lana ups... mam že šefico za vratom
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.3.2009 11:52:54
|
|
|
|
dajamaja
|
Je kdo žurko omenjal ? Jaz sem štajerka, da vas mal bliže potegnemo skupaj s korošicami
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.3.2009 12:17:17
|
|
|
|
mausikaa
|
mene tudi na seznam
|
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40 + 23.3.2009 14:01:39
|
|
|
|
gigi1
|
TREPETALKE
Pikica36 (38) M ne pričakuje 24.03. Grethy (43) M ne pričakuje 28.03. zofka7 (39) TEST 31.03. V POSTOPKU Dajamaja (42) navijamo Kiwi (41) navijamo Miklarom (37) navijamo Lana70 (38) navijamo NOVI KROG Polaris (?) v pripravah na postopek Reni70 (38) + nov postopek v aprilu Pogum (36) + nov postopek konec leta BBpikica (41) pavza gigi (43) pavza NAŠE SREČKE NOSEČKE Bety11 (43) NS super HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.