|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40 +
17.3.2009 8:11:49   
pikica36
sicer pa.. vem kako se počutišuser posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
17.3.2009 10:53:52   
zofka7
Hej, konzervice!

Iščem pa iščem po IVF/ICSI temi, kam je šla generacijo mojauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
dve vrstici dol pa lepo piše. Očitno rabim nove user posted image .

Sicer še nisem čist 40 (mi še cela dva meseca manjkatauser posted image user posted image user posted image ), ampak letnica je pa taprava. 16. 3. sem imela ET, test imam 31. 3. (3. IVF, GK LJ). Če me vzamete, sem vaša.

Žižek, kako si?

Kadar greš v svet, pazi na promet, primi se koga za roko in držita se skupaj.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
17.3.2009 10:56:18   
neodkrita
Pozdravljene punce! Ta tema je pa zamrla nekam al se sam meni tako zdi. No ja, se bo že odprla, ko bodo kakšne spremembe ne?

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
17.3.2009 11:05:46   
Še ena T
Živjo

Evo, pri meni spet zgubljena bitka ta mesecuser posted image ...
Sem v službi, slučajno sem šla na wc in user posted image . Nisem je pričakovala jutri. Sicer se še ni vlila, ampak čutim, da je to to.
Ta mesec sem pa res zelo žalostna in razočarana. Vse je nakazovalo na to, da bo +, pa se nočem preveč zanašat na razne znakce.

Drug mesec imam ginekologinjo. Čakam že par mesecev, da pridem do nje in to bo prvi obisk pri njej. Prej sem imela G drugje, pa sem jo zamenjala. Sploh ne vem še, kaj in kako se bom pogovarjala z njo, saj je niti ne poznam še. Naj ji kar lepo razložim težavo? Bom videla.

mausika, drži se, zelo te razumem.

Ta mesec je drugače res zelo ploden, na temi Ne pričakujemo marca je kar veselo. Ni vrag, da ne bi ratalo še kakšni konzervici ali dvema!!!!

Lep pozdrav,

T

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
17.3.2009 12:59:43   
mausikaa
še ena T user posted image še predobro te razumem...na trenutke si mislim, da mogoče pa narava ve zakaj mi ne dovoli imeti še enega user posted image  po drugi strani sem jezna nase, pa na G ki me ni spremljala, ne vem ali jo čem klicat in se poskusit dogovorit glede doze Klomifena ali naj v prihajajočem ciklusu ostanem na isti dozi (no ja, itak mam samo eno škatlico doma) ne vem, nisem pametna...sem pa žalostna...

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
17.3.2009 15:10:52   
lana70
hm punce...nekam žalosten je ta mesec med 40 plus......upam, da nam bo april bolj naklonjen.user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
17.3.2009 15:33:01   
mausikaa
ah Lana ko bi bil res april prijaznejši do nas...
no sem dobila G na telefon in zaključek: naj se oglasim po recept in naj bi naslednji ciklus jemala 3 tabletke Klomifena user posted image   aja, spremljala z UZ me pa ne bo, ker menda ne morejo spremljati vseh ki so na Klomifenu...kr neki...punce razmišljam, če ima sploh še smisel se truditi ali bi blo boljše pustiti naravi da odloči namesto mene...

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
17.3.2009 16:02:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

no sem dobila G na telefon in zaključek: naj se oglasim po recept in naj bi naslednji ciklus jemala 3 tabletke Klomifena user posted image   aja, spremljala z UZ me pa ne bo, ker menda ne morejo spremljati vseh ki so na Klomifenu...kr neki...punce razmišljam, če ima sploh še smisel se truditi ali bi blo boljše pustiti naravi da odloči namesto mene...

ma halo!!! ma niti mislit! Jaz bi na tvojem mestu zamenjala G, ne pa razmišljala o tem, da narava sama poskrbi...poglej po forumu malo nazaj, koliko srečnic je rodilo svoje otročke, ki jih nikoli ne bi, če bi čakale amo naravo!!!! ma dej dej, kakšne misli so to, takoj ven iz glave jih izbit!!! Punca, maš moralo čist na tleh, takoj si privošči kakšno masažo ali nekaj samo zase......in jutri da poročaš o drugačnem počutju, mislm!!!!!!

ala dej bejba, danes si malo slabe volje, je tudi vreme takšno, ampak jutri pa obrnit te gumbe!!

lana

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
17.3.2009 17:37:53   
Naska
se popolnoma strinjam z Lano¨!!!!  Jaz sem zamenjala štiri ginekologe! Pa šla od klomifena, do obupa, češ da sem prestara pri Rešu, do ivf-ja. V petek imam prvi uz! 

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
17.3.2009 17:42:28   
pikica36
joj, punce danes ste pa res tako depresivno naravnaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  par postov nazaj nam očitajo da smo preveč vesele, zdaj pa taka žalostuser posted image
mah, saj vem kako je, jaz tud mam določene dneve, da bi se lahko kar user posted image , sploh takrat , ko se user posted image  ulije, si mislim svoje.sploh tako koz mausika, samo s to razliko, da mi res delamo čisto in izključno po naravni poti- zaenkrat še.

lanauser posted image , da malo dvigneš moralouser posted image
sicer pa je marec res plodenuser posted image , kar naprej zasledim kako novouser posted image

menda pa ja ni marec za nas konzerve že čisto izgubljen

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
17.3.2009 20:40:42   
Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

Ta tvoja ginekologinja je po mojem mnenju budala!
Prašaj tam na IVF, katera od njih je že hopsala 3 Klomifene na dan???
Daj pojdi k njej pa naj ti da napotnico za h specjalistu (Reško, Merlo itd)
Me prav zanima če bi jih ona žrla 3 na dan in če je spoh kdaj pogledala kaj vse Klomifen vsebuje ....
Ma je budala!

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
17.3.2009 21:18:56   
Grethy
Kruce moj, si že mel "raport" ??? Je Šlo???? Si zmagal???? I hope so¨!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
17.3.2009 21:23:22   
miska73
Kruce mimogrede k te glih tule vidim... a ti si pol prodal tiste viška škatle Prometriuma al jih maš slučajno še doma?

Maussika ne se pustit predolgo svoji osebni G takole vodit. Jst bi na tvojem mestu čimprej zažicala za napotnico za neplodnostno ambulatno, pa da padeš čimprej pravim strokovnjakom v roke. Vmes pa lahko še vedno papcaš Klomifen. Ampak povečane doze, pa brez UZ-ja... tu pa človk skor brez besed ostane.

Pozdravček ostalim konzervicam.
A Dajamaja se kaj javlja, al je tud v ilegalo pobegnila.

Gretič pa kje si mi ti? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1388
18.3.2009 8:04:00   
mausikaa
o punce hvala za popdporo, res sem na tleh...no ampak danes je sonček in bo dan lepši!
in selim se v april ker se user posted image  pojavila v vsej svoji veličini, , da ne bom pa jedla 3 Klomifenov...bom pa šla do nje da mi da napotnico za naprej - upam, da jo bom dobila, drugače pa spet menjam ginekologa...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
18.3.2009 8:06:15   
Grethy
Evo me dušo, mal mam glih lufta, pa niti ne preveč ... tkole je ... urejamo okolico hiške, pa šihta, ma verjemi da mi cajta zmanjkuje ... sam si ga pa vzamem za user posted image user posted image user posted image user posted image , tle pa ni panike ... makar mrtav umoran ... hehe

Bom mela zelenjavni vrt in bom važna ko sto matr, upam sam, da bo tud zraslo kej user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajamaja je pa verjetn ob takihle sončnih dneh povsod drugje kot pa za računalom, ko je prosta, imamo tk lepo vreme tu v naših koncih veš ...

Gigika, se kaj javi ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
18.3.2009 8:11:58   
pikica36
jutroo!! kako ste babe žabe?user posted image user posted image user posted image
mausika ti kar vztrajno naprej, svojo G , pa povprašaj malo po zdravju. mislimm... ti dohtarji pa res mislijo da so bogovi v belem- no vsaj večina. malo je takih ki so človeški in "normalni"user posted image
jaz tud kličem že cel mesec kdaj lahko pridem na pregled, pa mi sestra vsakič reče pokličite drug teden vse je polno......mislimuser posted image rada pa bi prišla še pred user posted image  na pregled(nevem če ne bom šla kar jutri in bom pač čaaaakala dokler me ne vzame), ker bi rada da me da na krvnre preiskave, da mi malo prečikirajo hormone(ne vem točno katere mislim da LH, prolaktin ...pa....??)za to pa mislim da moreš dati kri 3-7 dne v ciklusu. naj me katera popravi če se motim.

je pa zanimivo, kaj se dogaja z našimi telesi. jaz imam vsak mesec vsaj 10 dni pred user posted image  boleče in napete prsi- ta mesec NIČ.a mislite, da to pomeni, da sploh ni bilo ovulacijeuser posted image ali zakaj ni PMS tako izrazit kot običajno.

javite se kaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
18.3.2009 8:14:22   
pikica36

user posted image   

user posted image

(IN KONZERVANSI user posted image  user posted image  user posted image )

user posted image  user posted image

Dajamaja (42)   user posted image  nov postopek v marcu

Kiwi (41) user posted image      nov postopek v marcu 

Miklarom (37)   user posted image     nov postopek v marcu 

Lana70 (38)    user posted image  začetek postopka 11.03.

mausikaa (40)   user posted image        M ne pričakuje xx.4
Še ena T (38) user posted image       M ne pričakuje xx.4
neodkrita (45) user posted image         M ne pričakuje 18.3

Pikica36 (38)user posted image       M ne pričakuje 24.03

Grethy (43)   user posted image         M ne pričakuje 28.03 

Polaris (?) user posted image   user posted image  v pripravah na postopek

Reni70 (38) user posted image  + user posted image     nov postopek v aprilu 

Pogum (36) user posted image  + user posted image     nov postopek konec leta 

BBpikica (41) user posted image       pavza 

gigi (43) user posted image       pavza  

user posted image
NAŠE SREČKE NOSEČKE 

Bety11 (43)   NS 18.03.user posted image user posted image user posted image

user posted image

NAŠE ZVESTE NAVIJAČICE in NAVIJAČ

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image barbara b user posted image blanč user posted image tasa_muser posted image
user posted image *flower*user posted image lana08user posted image kajsicauser posted image
user posted image Aquauser posted image mismisuser posted image Kruce fiksuser posted image
user posted image bambi75 user posted image sppsuser posted image pika.pouser posted image
user posted image ledenkauser posted image gajkauser posted image Pija76user posted image
user posted image mismisuser posted image Serendipityuser posted image zarja1user posted image
user posted image lučka 25user posted image Glorijauser posted image Bumouser posted image
user posted image Katka11user posted image Pikovituser posted image lana38user posted image
user posted image sonček33user posted image LuNa73user posted image Miška73user posted image
user posted image barbara buser posted image tassi1user posted image pikicaouser posted image
user posted image živa25user posted image Zara user posted image BEBIIIuser posted image
user posted image Zvezdicauser posted image Sonček33 user posted image L & L user posted image

user posted image user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image

neodkrita- tvoj dan D je danes - poročaaaaaaaaaaaaj!!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
18.3.2009 8:30:05   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Rad sem tvoj! user posted image Raport je prestavljen na 31.3. tak da zdaj brezposelen zevam v luft, občasno pa tudi v bukve!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Kruce mimogrede k te glih tule vidim... a ti si pol prodal tiste viška škatle Prometriuma al jih maš slučajno še doma?

Miška, žal višek je šel naprej user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
18.3.2009 9:00:08   
Še ena T
Jutro!

Uh, mausikaa sva že v aprilu. 3 tabletke klomifena?user posted image  Meni se tudi zdi tole malo čudno...

Upam,da bo tale marec vseeno uspešen za katero od vas. Čakam naslednji teden in držim pesti.
Pikica36, mogoče pa bo +, če imaš drugačne znakce kot prejšnje meseceuser posted image  . VSE je možno.

Lp

T

Neposredna povezava do sporočila: 1394
18.3.2009 9:16:03   
Stella Rossa
Dobro jutro konzervice.
user posted image

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
18.3.2009 9:49:15   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Rad sem tvoj! user posted image Raport je prestavljen na 31.3. tak da zdaj brezposelen zevam v luft, občasno pa tudi v bukve!

Hehe ... sam da ti to paše ... user posted image user posted image user posted image

Matr matr, tole pa je en šajs ... tamala ga ni zvozila, sem bla tko besna na uno njeno mentorco da bi ji kr vrat zavila ... jz vem da sta vidva za TO kar se trudita in ko zmagata bosta najboljšejša in najpriljubljenejša user posted image user posted image user posted image user posted image ... skratka navijam za vaju in držim pesti ...

Neposredna povezava do sporočila: 1396
18.3.2009 10:12:38   
Kruce Fiks
Matr matr, tole pa je en šajs ... tamala ga ni zvozila, sem bla tko besna na uno njeno mentorco da bi ji kr vrat zavila ... jz vem da sta vidva za TO kar se trudita in ko zmagata bosta najboljšejša in najpriljubljenejša user posted image user posted image user posted image user posted image ... skratka navijam za vaju in držim pesti ...

Ej, ma je ena taka banda to vse skup, da me je ornh sram da sem tud sam kanček tega.
In na konc naju bo sistem zjebal...

Hvala za user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
18.3.2009 10:50:44   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ej, ma je ena taka banda to vse skup, da me je ornh sram da sem tud sam kanček tega.
In na konc naju bo sistem zjebal...

Hvala za user posted image

ne bo vaju, nč bat ... bosta vidva sistem z=bala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1398
18.3.2009 10:56:47   
Še ena T
Kruce, ne pusti se zj**** sistemu, oz. vsaj ne pusti, da ti pokvari veselje in notranje zadovoljstvo... Sicer ne poznam zadeve v detajle, ampak si mislim.

Jaz grem danes po službi na kolo, da se malo prediham in da pozabim, da ta mesec ŠE ne bo nič...
Ne vem, zakaj sem kakšen mesec bolj žalostna kot ponavadiuser posted image

Gremo naprej... naslednji mesec M ne pričakujem 14.04.

Uživajte na sončku!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1399
18.3.2009 11:25:33   
lana70
nooooo, lepo, vidim, da je malce več zagnanosti danes...lepo, nič popuščat!

lep dan vsem

lana

(odgovor članu Še ena T)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.