|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 18.3.2009 18:35:02
|
|
|
|
seny
|
Pozdravljene klepetulje (kaj se fajn sliši ) sayuri za Z&L , da se čimprej pozdravita.Lovro je bil pa res že na telovadbi čist bogi.Kako sta pa danes , a je kaj boljš?Tudi naš Alen je danes prišel iz šole čist bogi , je celo popoldne prespal je pa ful bled , pravi , da ga boli glava-joj, naj se ti prehladi in viroze že enkrat končajo .Ja na telovadbi je blo pa res fajn ,čist drugač se skoncentriraš , kot , če smo vse.Tokrat mi je celo dihat ratalo Za aerobiko pa nič hudega , le naj se L&Z pozdravita , saj smo drugač ful aktivne , pa lahko kdaj tud spustimo.Dons bo z utežkami , ojme spet bom....... klepetka kako kaj tvoja farma?Skrbiš za jagode A mogoče veš kaj je zdaj s temi kartami za 5žensk ? A bo zdaj predstava v Ribnici?No , če imaš kakšne informacije mi prosim poročaj , ker jaz imam tud dve karti. nogica simpse ti bom zrihtala in klepetki , sam jih mora Alen posnet , ker jih jaz ne znam sem bolj leva za te stvari Jao moja družina , kot razpuščena banda Ni mi jasno zakaj moj mož noče poleg mene spat nekje je neka fora , pa ne vem , nekaj sem narobe nardila , sam kaj?Joj, pa Tija mi je v bazen padla , ko sem muzko nabijala sam sem dost hitro opazila Razmišljam o manjši hiši , ker tale je prevelika za začetnika , preden jaz do tja pridem je že vse narobe , pa tud WC mam predaleč , se mi pol , kar na tla polulajo Ma čist sem not padla nasy kakšen voziček ste pa naročili ?A lahko kakšno slikco?Jaz bi ga tud rabila. Bi ga na morju mela , da ne rabim vsakič , še voziček pokat, že tko je dost prtljage. pikica in menčy pa uživata Kaj pravjo , da bo sneg v petek ?Srčno upam , da ne. Evo naše tečke jeznarite ,sam , da me sliši pa je jok.........
< Sporočilo je popravil seny -- 18.3.2009 18:36:55 >
|
|
|