|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.3.2009 9:26:00   
Anonimen
nogica brez izgovorov.

Pridem user posted image . Pol pa letim k mami.

Prav nič se mi ne da danes. Sem nekam brez volje pa nisem čist taprava z zdravjem. Sicer me samo grlo boli pa malo mi z nosa curlja, jaz upam, da vas ne bom ogrožala.
Zdej se grem pa glavo umit, ker sem groznnnnaaaa. Sej jutri mam frizerja, ampak ne morem zdržat s temi mastnimi lasmi.
Se vidimo ob 11-ih. A točno? Klepetka a ti kaj prej prideš ali si tudi ti na telovadbi?

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1751
17.3.2009 9:30:04   
klepetkaa
nogica, midve z Lano nisva na telovadbi, ampak prideva sam na kofe. baje tud to štejeuser posted image

Drugače pa, ja, zdajle kmalu bova šli v Ribnico, še v trgovino pa lekarno,..

nasy,  daj privozičkaj do Gola, če se ti da

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
17.3.2009 10:04:24   
Anonimen
nogica, midve z Lano nisva na telovadbi, ampak prideva sam na kofe. baje tud to štejeuser posted image

Aja tud to šteje. Pol bom imela pa fajn občutek, da sem se natelovadla user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1753
17.3.2009 12:00:23   
Anonimen
Pozdravljene čvekice, telovadke, kofetkarice! user posted image

Danes sva se z Zojo zbudili v krasno jutro, Zoja je spala 13 ur skupaj, jaz 12 user posted image user posted image  Ma bolje ne bi moglo bit. Brez vročine, brez driske, z nasmehom na ustih user posted image . Zdaj pa samo trkam. Sva si potem v miru privoščili kavico na sončni terasi in se naužili miru. user posted image  Prav paše danes tako. Če bo vse tako kot mora bit, jutri odrinemo na dopust, nočem nič hvalit prehitro.
Sem v velikem zaostanku, vas moram še malo pokomentirat za nazaj user posted image  Si bom vzela čas.

Vreme vam je naklonjeno za današnji čvek ob kavici na toplem sončku, sem prepričana da uživate maximalno. In prav je tako! user posted image user posted image user posted image

Seny- pridem popoldan po posteljico. Hvala user posted image  Če pa boš slučajno ti kaj hodila naokrog, pa mi jo ti dostavi. Bom skuhala kavico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1754
17.3.2009 14:04:43   
sayuri
Kot da nimam nč pametnega za počet, ko L&Z spita. Takoj letim za računalnik. user posted image ZAra spi spodaj v vozičku - še od Gola naprej user posted image  Sem jo šla zadekat, ker je v hodniku hladneje, kot zunaj. Lovro je pa resnično zakuhal user posted image . Že na telovadbi ni bil ta prav, v Golu je tud neki stokal, potem je zaspal. Doma se je uzbudil...siten... pojedel je vse, potem se je pa stiskal in stiskal. Vročina...38,5 v ritki.user posted image Sem mu kar svečko dala. Zdaj spi. Bog ve, če je to od zobkov al je kaj fasal. Moram počakat, kakšna se bo Zara zbudila.

Drugače sva imeli danes s seny privat mentorco na telovadbi.user posted image Sva bili samidve. Je blo prav fajn. Tko, kot je seny rekla...bolj se skoncentriraš. Vsaj jaz sem bolj aktivno delala. user posted image  
Vilika, kje si bla? Je Vid zbolel?
pikica bravo za Zojino zdravjeuser posted image . Lepo uživajte na dopustu in se odpočijte. Zdaj si pa res že zaslužite.
Menčy zdajle verjetno že čofota. user posted image
dulči škoda, ker nisi prišla vsaj pokukat. Si dobro zrihtala pri Raidu?
klepetka za farmo res Dulči vpraši. JAz pojma nimam. Še tiste jagode, za katere sem mislna, kako lepo rastejo, je Dulči rekla, da moram preorat, da so gnile user posted image  Niti ne znam več podarjenih dreves, živali gor na mojo farmo spravit user posted image  user posted image user posted image . Moram it tud psa malo pogledat. Se mi zdi, d aže lep čas ni nč jedu/pil user posted image .
nogica, lepo te je bilo spoznati. Si zlo prijetna in prijazna punca. Si se takoj vklopila user posted image  Drug teden ob istem cajtu na istem mestu. user posted image

Se mi zdi, da se je Zara zbudila....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
17.3.2009 14:47:39   
Nasy
Ojla punce, me veseli, da ste se nakofetkale, no, medve z Mašo sva se pa lepo sprehodili, pa tudi Klepetka, kajneuser posted image sem mislila, da greva takrat gor, pa sva šli pol še en giro, po očita in je bilo spanje potem šele okoli poldan, saj nas je poštar vmes zbudiluser posted image

Sayuri, midva sva naročila en voziček, sam ne tist, k sva ga imela prvotno že napol izbranega, saj sproti prodajajo in jih umikajo iz strani. Sinoči je še bil, danes ga ni bilo več in so nama po mejlu odgovorili, da grejo tako hitro. Takoj, ko sva pa tega zdej naročila, ga že ni bilo več na strani.

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
17.3.2009 15:32:06   
sayuri
Hm Nasy, fajnuser posted image . Kdaj ga pa dobita? Sem brala, da je dostava zastonj, če je naročilo nad 25€? No, jaz sem jim včeraj pisala za unga, modro/roza, pa so mi odgovorili, da ga še nimajo na zalogi user posted image  

Punce, sem vam dolžna še link od Nexta. Če drugače ne, za oči spočit user posted image  

http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/1/

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
17.3.2009 16:44:24   
klepetkaa
Dan, 

nakofetkale smo se, danes je bila rdeča nit debate bolj prijetnejša kot zadnjič. Beseda je tekla predvsem o gospodnjstvu, kmetijstvu ipd.user posted image

pikica, super da je Zoja ozdravelauser posted image . Naj tako zdaj tudi ostane.

seny, še zdaj mi gre na smeh,  ko se spomnim nate, na tvoje pridne otroke,....user posted image . Si pa faca, resuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

nogica, . Si zlo prijetna in prijazna punca. Si se takoj vklopila user posted image  Drug teden ob istem cajtu na istem mestu. user posted image

enako mislim tud jazuser posted image

smrkaaa, raport. Pofočkaj se vsaj.Kako ste?

dulči, smo te pogrešale, glede na to, da si bila par korakov stran od nas. Enkrat bi rabila mal inštrukcij gelde vodenja farme, pa  se priporočam. Smo nekako ugotovile, da ti to obdeluješ  kot za šalo.

nASY, ja prav prijeten sprehod je bil. Upam da še kdajuser posted image

sayuri, saj se je videlo Lovru, ja, da ni taprav. bOšček, čimrprejšnje okrevanje mu želim.  En roj user posted image  že leti k vam

nič, lepo se imejte....

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.3.2009 16:48:51 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
17.3.2009 21:19:41   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok sem pa zdele jezna ko user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem fulllll napisala pa mi je napisala znani stavek we are sorry ..... user posted image user posted image user posted image

Zdej se mi pa ne da več na dolgo pisat. Pa vedno si kopiram, ker se to pogosto dogaja. RR team a boste to kdaj popravli?user posted image

nogica, . Si zlo prijetna in prijazna punca. Si se takoj vklopila user posted image Drug teden ob istem cajtu na istem mestu. user posted image

enako mislim tud jazuser posted image

punce hvala ENAKO user posted image , res sem vesela da sem vas spoznala, prav nič več mi ni žal da sem se tukaj gor javila.

sayuri hvala za link. Res so lepe stvari, samo jaz moram še malo prebrat, ker ne vem kakšne so št. za čeveljčke.

klepetka zate sem imela eurčke pa sem ti pozabila dat, tako da sigurno dobiš. To je zato, ker nisem smela kavice častit user posted image

dulči a mi ti lahko zrihtaš to farmo na FB, baje da obvladaš, maš lepo urejeno farmo user posted image . Sem se danes nasmejala klepetki in sayuri ko sta govorile o sestradanem psu, gnilih jagodah, zoranih njivah, ...
kako pa pridem do sličic oz. albuma ŽC?

seny ti pa simpse zrihtaj? Kako pa kej tvoja družina? A mož še zmerej samo na denar misli pa spi cele dneve na terasi user posted image .

Zdej grem pa goro cunj zrihtat, pa nov stroj nabasat.
Jutri grem pa končno k Raidu user posted image , komaj čakam, ampak res. Pol grem pa še k frizerju, sej se me bo ustrašlako bo vidla moje štrene user posted image . Zvečer gremo pa na 5moških.com. Upam, da ne bodo tako kot ženske v Ribnici user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1759
17.3.2009 21:20:57   
Anonimen
sayuri ubogi Lovro. Res je bil revček čist miren pa vidlo se mu je da ni pravi. Naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1760
17.3.2009 21:51:49   
klepetkaa
nogica, ja, ponavdi je tako, ja, vsaj pri meni, da ko si ne skopiram, je we are sorry...user posted image

glede evrčkov pa se ne sekiraj, ker mi boš že dala ob priliki . Se pa jaz še spomnila nisem user posted image

Kam pa greste gledat 5 moških. com? Ker jih imam tud jaz it namen enkrat v prihodnosti.. sem nekako računala, da bodo tud oni v Ribnici odigrali predstavo, pa očitno ne bo nič, če so že punce ušle...?! Sicer je pa tud res, da oni ne rabijo tople vode za sprat makeup.. ali pa ?! Pa tud če bi jih mal zazeblo v idealu, bi menda znali potrpet, saj so vendar moškiuser posted image

pikica, prijeten dopust vam želim

zdaj pa samo  še zaželim lahko noč ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
17.3.2009 22:38:40   
Anonimen
Kam pa greste gledat 5 moških. com?

Klepetka to je zadnja poslovilna turneja, zadnja predstava je jutri v Tivoliju, tako da ne vem če jih bo še mogoče videt. Sem prav čakala, da so razpisali termin in sem res vesela, da sme dobila karte. Zdej moram samo še te ženske videt user posted image . Bom obvestila, če bo kaka predstava kje v bližini.

Neposredna povezava do sporočila: 1762
17.3.2009 23:24:49   
Anonimen
Punce, zmanjkalo energije in časa, da napišem kaj več kot da se lepo imejte!

Se beremo, vidimo, slišimo naslednji teden!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1763
18.3.2009 10:22:53   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

dulcinea a ti si drgač z R. joj pol te pa moram poznat?Pa tvojo prijateljico tud dobro poznamuser posted image

Aja user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
18.3.2009 10:26:06   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

dulči, ja vidiš, pojma nisem imela, da se živali ne kupuje. Pa hvala za vse, zelo si bila radodarnauser posted image . LE kaj bi moja farma brez tvoje pomočiuser posted image .

Pa prid pred Pipsom v Gol, tako na hitrco, kaj praviš?

Ja saj ni problem. Če bi le lahko več od enkrat poslala. Tko se mi pa ne da vsako posebej pošiljat.

Mah, sem imea ful posla dopoldne, sem še eno darilo aranžirala, tko da ni blo cajta pridt.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

Neposredna povezava do sporočila: 1765
18.3.2009 10:31:13   
sayuri
L&Z bolna, Zvečer je še Zara zakuhala. Zdajle sta sicer brez vročine - po svečki. Sta pa sitna in čist gotova. Lovro zlo potrpežljivo vse prenaša....ZAra pa po babje... 

seny danes me ne bo na aerobiko. Se mi je ta rdeča vlila na polno.....

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
18.3.2009 18:35:02   
seny
Pozdravljene  klepetuljeuser posted image user posted image (kaj se fajn slišiuser posted image user posted image )
sayuri za Z&Luser posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravita.Lovro je bil pa res že na telovadbi čist bogi.Kako sta pa danes , a je kaj boljš?Tudi naš Alen je danes prišel iz šole čist bogi , je celo popoldne prespal je pa ful bled , pravi , da ga boli glava-joj, naj se ti prehladi in viroze že enkrat končajouser posted image .Ja na telovadbi je blo pa res fajn ,čist drugač se skoncentriraš , kot , če smo vse.Tokrat mi je celo dihat ratalouser posted image user posted image user posted image Za aerobiko pa nič hudega , le naj se L&Z pozdravita , saj smo drugač ful aktivne , pa lahko kdaj tud spustimo.Dons bo z utežkami , ojme user posted image user posted image user posted image spet bom.......user posted image user posted image
klepetka kako kaj tvoja farma?Skrbiš za jagodeuser posted image user posted image user posted image
A mogoče veš kaj je zdaj s temi kartami za 5žensk ? A bo zdaj predstava v Ribnici?No , če imaš kakšne informacije mi prosim poročaj , ker jaz imam tud dve karti.
nogica simpse ti bom zrihtala in klepetki , sam jih mora Alen posnet , ker jih jaz ne znamuser posted image user posted image sem bolj leva za te stvariuser posted image Jao moja družina , kot razpuščena bandauser posted image user posted image user posted image user posted image Ni mi jasno zakaj moj mož noče poleg mene spatuser posted image nekje je neka fora , pa ne vem , nekaj sem narobe nardila , sam kaj?Joj, pa Tija mi je v bazen padla , ko sem muzko nabijalauser posted image user posted image user posted image sam sem dost hitro opazilauser posted image user posted image Razmišljam o manjši hiši , ker tale je prevelika za začetnika , preden jaz do tja pridem je že vse narobe , pa tud WC mam predaleč , se mi pol , kar na tla polulajouser posted image user posted image Ma čist sem not padlauser posted image user posted image
nasy kakšen voziček ste pa naročili ?A lahko kakšno slikco?Jaz bi ga tud rabila. Bi ga na morju mela , da ne rabim vsakič , še voziček pokat, že tko je dost  prtljage.
pikica in menčy pa uživata user posted image user posted image user posted image

Kaj pravjo , da bo sneg v petekuser posted image user posted image user posted image ?Srčno upam , da ne.
Evo naše tečke jeznarite ,sam , da me sliši pa je jok.........

< Sporočilo je popravil seny -- 18.3.2009 18:36:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
18.3.2009 20:09:56   
dulcinea
Seny, a ti si iz Nemške vasi, pa sestra zdej živi v moji rojstni vasi, pa delaš v trgovini? Ker po Seny sklepam, da je izpeljano iz tvojega imena, in ker mi je zadn kolegica, ki praviš, da jo poznaš zelo dobro, naštevala kdo hodi na telovadbo, pa sem zdaj skupaj mal podetektivala. No, če si ta, pol je tvoja sestra moj letnik.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
18.3.2009 20:14:02   
dulcinea

dulči škoda, ker nisi prišla vsaj pokukat. Si dobro zrihtala pri Raidu?
klepetka za farmo res Dulči vpraši. JAz pojma nimam. Še tiste jagode, za katere sem mislna, kako lepo rastejo, je Dulči rekla, da moram preorat, da so gnile user posted image  Niti ne znam več podarjenih dreves, živali gor na mojo farmo spravit user posted image  user posted image user posted image . Moram it tud psa malo pogledat. Se mi zdi, d aže lep čas ni nč jedu/pil user posted image .

Od Pipsa ti povem enkrat privat.

Ja, kmetijo morš pa pogruntat. Sej men je tud od začetka vse pognilo.  Se boš navadla, tko k živalsko kraljestvo.
A psa maš tud? Veš kaj mam vse jst, pa je zdej na dopustu. ...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
18.3.2009 20:19:26   
dulcinea

dulči, smo te pogrešale, glede na to, da si bila par korakov stran od nas. Enkrat bi rabila mal inštrukcij gelde vodenja farme, pa  se priporočam. Smo nekako ugotovile, da ti to obdeluješ  kot za šalo.

Ma daj no, saj mi bo še nerodno, k tolk to kmetijo omenjate. Pač jo imam že zelo dolgo...

No, se dobimo mogoče v nedeljo popoldne v Hotelu? Če imate čas? Ker pol naslednji vikend me pa ne bo. Kar pofočkajte se, če bi katera prišla.

Neposredna povezava do sporočila: 1770
18.3.2009 20:21:09   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

dulči a mi ti lahko zrihtaš to farmo na FB, baje da obvladaš, maš lepo urejeno farmo user posted image . Sem se danes nasmejala klepetki in sayuri ko sta govorile o sestradanem psu, gnilih jagodah, zoranih njivah, ...
kako pa pridem do sličic oz. albuma ŽC?

Ja, prvo me boš morala dat me prijatelje, pol se bomo pa naprej menile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
18.3.2009 20:23:08   
dulcinea

Kam pa greste gledat 5 moških. com? Ker jih imam tud jaz it namen enkrat v prihodnosti.. sem nekako računala, da bodo tud oni v Ribnici odigrali predstavo, pa očitno ne bo nič, če so že punce ušle...?! Sicer je pa tud res, da oni ne rabijo tople vode za sprat makeup.. ali pa ?! Pa tud če bi jih mal zazeblo v idealu, bi menda znali potrpet, saj so vendar moškiuser posted image

Sem tla napisat, pa vidim, da so ti že razložili. Jaz sem gledala predzadnjo predstavo v Ajdovščini. SO nas tudi snemali za en skeč pri oddaji As ti tud not padu. Ko je bilo od dneva mučencev.

Neposredna povezava do sporočila: 1772
18.3.2009 20:24:42   
dulcinea

L&Z bolna, Zvečer je še Zara zakuhala. Zdajle sta sicer brez vročine - po svečki. Sta pa sitna in čist gotova. Lovro zlo potrpežljivo vse prenaša....ZAra pa po babje... 

Upam, da sta že bolje. user posted image user posted image  zanju.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
18.3.2009 20:30:04   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Seny, a ti si iz Nemške vasi, pa sestra zdej živi v moji rojstni vasi, pa delaš v trgovini? Ker po Seny sklepam, da je izpeljano iz tvojega imena, in ker mi je zadn kolegica, ki praviš, da jo poznaš zelo dobro, naštevala kdo hodi na telovadbo, pa sem zdaj skupaj mal podetektivala. No, če si ta, pol je tvoja sestra moj letnik.

Čeprov, ko sem pa tvoje zadnje pisanje brala, se mi pa ni več zdelo, da si ta oseba. Sploh ko sem brala imena... user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
18.3.2009 21:32:28   
seny

Čeprov, ko sem pa tvoje zadnje pisanje brala, se mi pa ni več zdelo, da si ta oseba. Sploh ko sem brala imena... user posted image user posted image
Ja , jaz mislim , da sem pravauser posted image Ampak , še zdaj ne vem katera si ti user posted image Me tko firbec matrauser posted image Alen je moj sine , Tija moja hčerka...

Dons na aerobiki bi rabila pa eno veliko brisačouser posted image user posted image user posted image
Drgač pa ta step in čačača in samba...ma ena katastrofa , saj jaz znam sam noge me ne ubogajouser posted image user posted image user posted image Tko , da ...spet sem se lomilauser posted image user posted image Imamo pa sam še do 6.4 , pol pa pavza do septembrauser posted image Men je pa tko fajn ...Ja si bomo mogle pa kakšno drugo rekreacijo omislit.user posted image Punce-kaj pa če bi rokomet treneraleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pod tuš in spat , danes brez simpsovuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.