|
RE: Ribnica, Kočevje in okolica 15.3.2009 10:51:42
|
|
|
|
Menčy
|
no, zdaj pa naprej: vidim, da ste bile skoraj vse nekam slabe volje in muhaste, tako da sem lahko mirne krvi, saj tudi meni ni bilo ravno za , tolažila me je sam misel, da bom kmalu odpeketala na lepše tako sem danes oddala našo malo na dopust skupaj z mojimi starši, še nikoli ni bila nikjer sama dalj kot čez dan, prespala pa ni še nikoli, tako da me malo skrbi , čeprav je našim dvema navajena, saj so veliko skupaj pa seveda hiša se mi je že prvi trenutek zdela nekam takoooo praznaaaaa pa še včeraj sem se veselila, da bom malo sama, v tišini in miru se pripravila za naš oddih saj bo lepo zarja bo uživala, mi pa tudi, si bomo malo več časa posvetili sm nam trem hja, drgač pa me jezi naš mali, še vedno skoraj nič ne spi , noče se dojit razen zjutraj pa zvečer in ponoči 1x, kar naprj se vrti , vse mora pregledat, se vije ...res še ne bi rada prenehala z dojenjem , n e vem kaj ga moti SAYURI - čudovit voziček prav žalostna sem , ker smo marelo kupili že lani za Zarjo, ampak nakup je bil nepremišljen, seveda zato ker je bila super akcija in sva ga do bila za mislim, da 40 eurov za HAUcK, brez senčnika, varovala, prtljažnika...joj, kaj bi dala da bi si lahko kupila novega starega pa kar pridala pa še mala se nikoli ni marala voziti v njem, bom hodala al pa nes i me cuco, tako da je pospravljen in čaka nove podvige PIKICA, SENY - torej se vidimo na pilatesu , tam pa ni treba nobenih korakov a ne ? Je velika skupina? Kaj pa cena? Utežk pa ne rabim a ne BARBARA111 - N ETE NE MOREM POTEM POZNATI SAJ MENE PA V OTROŠTVU NI BILO TU, smo živeli drugje DULCINEA - preživi lepe dneve s svojo kolegico , ti znajo biti še posebej lepi in polni, predvsem pa drugačni SENY - SUPER ZA PRVI PIKNIK ; je uspelo, čevapčiči dobri in vonj je najbrž omamim vso okolico KLEPETKA - upam, da ti bio uspelo najti pravo službo, ko ti bo najbolj ustrezala-tebi in tvoji družini, saj res ne bi bilo slabo, da bis e 1x dobile pri eni 1x pri drugi, sedaj ko bodo topli popoldnevi olala mali je že buden odspal svoje pol ure pa lepo nedeljo vsem in nasmejte se, saj mate danes predstavo, a ne (SMEH JE POL ZDRAVJA !!!!!!!!!!!!!!!!!)
|