|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica, Kočevje in okolica
14.3.2009 9:25:05   
sayuri
seny hvala za kavico. Ja, res se riše prelep dan. Sobota je, S je po dooooolgem času doma. Ponavadi tud ob sobotah dela. Komaj čakam,da bomo šli ven. user posted image
seny, vi pa  kar prvi piknik. user posted image  Mmmmm, bo dišalo po čevapčičih. user posted image

Tudi emne je tečnoba minila. Včeraj je blo neki v zraku, zgleda user posted image

SIcer noči ne bom hvalila, ker sem najprej dežurala z Lovrom od 23h do enih,user posted image potem ga je S prevzel, ob 4h se je pa že ZAra zbudila in bla čist razigrana do 6h user posted image  Zdajle spita. Kašelj ju zbuja. SLuz se jima nabira in jima draži grlo. PA potem oba to takoj izkoristita, da sta pokonci. Pa magari sred noči user posted image

srki ste dobili včeraj v Loškem potoku dvojčka user posted image user posted image user posted image  Kako ej kaj Aljaž?
klepetka bom se oglasila na kavico. MAgari privozičkam iz Lazov do tebe. user posted image  Pa vašo zunanjo hiško bom preučila user posted image

nasy prav danes mi je ena kolegica dala en link z vozički, ki so jih pravkar začeli pri nas prodajat. Poglej si, če ti kakšen pade v oči. JAz sem se  za tega ogrela, sam ga moram preučit. Cena se mi zdi pa zlo zlo zlo ugodna. Evo link http://www.baby-shop.si/si/page/group/grp/76/o/0/

user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.3.2009 14:49:17   
Nasy
Sayuriuser posted image user posted image user posted image midva sva tud v preučevanju enega od teh, HVALA za ta linkuser posted image zdej šibava pa venuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
15.3.2009 9:33:13   
Menčy
Najprej DOBRO JUTRO, pa eno user posted image belo al pa tisto žitno z veliko bele penice vam pošiljam.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
15.3.2009 10:47:15   
klepetkaa
Dan,

punce štrajkate nekajuser posted image user posted image

menčy, hvala za kavico. user posted image  Uživate kajne?!SAj je provuser posted image

sayuri, iii kolk lep voziček. user posted image

Pa veš kaj, da ti povem; tudi jaz sem prišla do moje farmeuser posted image - in ne sam tiuser posted image ; na FB namrečuser posted image . Ampka meni ni čist nič jasno. Pa od kje tebi tolk bogastva, da si si nakupila en kup dreves, živali, njive, pa še denarja imaš en kup?!user posted image
Ker jazs em hitro vse potrošila, za ene par njiv, pa eno drevo, nekaj sadik in že ga ni bil oveč. sEm hotla kupit enga piščanca,  če že krave ne morem, pa sem baje imela premal dnarjauser posted image .Dva konja sem baje dobila podarjena.
Boš mi povedala na kavi v torek malo o tej farmi, ekr sem čist not pala in raziskujem; tako da sem še RR začela zanemarjat.

dulči pa itak razturauser posted image user posted image

Mi pa imamo danes iti namen v živalski vrt, samo dvomim da bo kaj. SE nekaj oblačiuser posted image

Ja, nič, lepo nedeljo vam želim.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
15.3.2009 10:51:42   
Menčy
no, zdaj pa naprej:
vidim, da ste bile skoraj vse nekam slabe volje in muhaste, tako da sem lahko mirne krvi, saj tudi meni ni bilo ravno za user posted image , tolažila me je sam misel, da bom kmalu odpeketala  user posted image na lepše

tako sem danes oddala našo malo na dopust skupaj z mojimi starši, še nikoli ni bila nikjer sama dalj kot čez dan, prespala pa ni še nikoli, tako da me malo skrbi user posted image , čeprav je našim dvema navajena, saj so veliko skupaj
pa seveda hiša se mi je že prvi trenutek zdela nekam takoooo praznaaaaa user posted image
pa še včeraj sem se veselila, da bom malo sama, v tišini in miru se pripravila za naš oddih
saj bo lepo zarja bo uživala,
mi pa tudi, si bomo malo več časa posvetili sm nam trem user posted image

hja, drgač pa me jezi naš mali, še vedno skoraj nič ne spiuser posted image , noče se dojituser posted image razen zjutraj pa zvečer in ponoči 1x, kar naprj se vrti , vse mora pregledat, se vije ...res še ne bi rada prenehala z dojenjemuser posted image ,
n e vem kaj ga moti user posted image
SAYURI - čudovit voziček user posted image user posted image
prav žalostna sem , ker smo marelo kupili že lani za Zarjo, ampak nakup je bil nepremišljen, seveda zato ker je bila super akcija in sva ga do bila za mislim, da 40 eurov za HAUcK, brez senčnika, varovala, prtljažnika...joj, kaj bi dala da bi si lahko kupila novega starega pa kar pridala
pa še mala se nikoli ni marala voziti v njem, user posted image  bom hodala al pa nes i me cuco, tako da je pospravljen in čaka nove podvige user posted image
PIKICA, SENY - torej se vidimo na pilatesuuser posted image , tam pa ni treba nobenih korakov a ne ? Je velika skupina? Kaj pa cena? Utežk pa ne rabim a neuser posted image

BARBARA111 - N ETE NE MOREM POTEM POZNATI SAJ MENE PA V OTROŠTVU NI BILO TU, smo živeli drugje
DULCINEA - preživi lepe dneve s svojo kolegico user posted image , ti znajo biti še posebej lepi in polni, predvsem pa drugačni
SENY - SUPER ZA PRVI user posted image  PIKNIK user posted image ; je uspelo, čevapčiči dobri in vonj je najbrž omamim vso okolicouser posted image
KLEPETKA - upam, da ti bio uspelo najti pravo službo, ko ti bo najbolj ustrezala-tebi in tvoji družini, saj res ne bi bilo slabo, da bis e 1x dobile pri eni 1x pri drugi, sedaj ko bodo topli popoldnevi user posted image

olala mali je že buden odspal svoje pol ure
pa lepo nedeljo vsem
in nasmejte se, saj mate danes predstavo, a ne (SMEH JE POL ZDRAVJA user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!)

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
15.3.2009 18:28:43   
dulcinea
Klepetka, ti si pa resno vzela toto kmetijo. Ne kupovat živali pa dreves. Te ti pošlejo prijatelji. Bom te jaz zasula z nekaj temi. Jaz sem en čas bla tud ful aktivna, pol me je pa minilo.

Midva sva včeraj tle pri nas obrezovala trto, pa jablane, pa jaz sem vrtnico. Sva bla ves dan zunaj.

Danes pa bolj lenariva. user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
15.3.2009 20:03:02   
smrka
DULCI, ti si pa pridna! Ej jest tako pogresam to zivljenje na vasi da je groza! Jest sem danes lenarila.... za kosilo smo meli ostanke vcerajsnega kosila.. popoldne sem se vlegla za 2 urciuser posted image , zdej sem pa bistra. Moj bo zdaj nogomet gledaluser posted image , pol pa upam da kak film pogledava se. Adrijana mi je zaspala tako kot vsak dan ze ob 19.20 user posted image (Trkam v les).
Drgac pa mamo mi bolj gnilo vreme tukaj, pa sem celo mislila da bi sla na sprehod, pa nasa bejba ni hotla. Bom pa jutr sla s kolesom mal okol, da prepiham prah, ki se je nalozil gor. Pa da bom se bolj aktivna, greva zuser posted image iskat celoletno karto v fitness. Oh, kok bom user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.3.2009 20:13:50   
Anonimen
Novičke, zakaj ženske niso odigrale predstave user posted image  (Uff, se počutim kot kakšna vaška opravljivka user posted image )
* najprej so rekle, da je v dvorani premrzlo
* ob 17h so rekle, da bodo začele igrat čez 20 minut
* ob 17:20 so rekle, da ne bojo igrale, ker ni tople vode za make up odstranit user posted image

Oglasim pa se vam kasneje!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.3.2009 20:46:25   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: smrka
Pa da bom se bolj aktivna, greva zuser posted image iskat celoletno karto v fitness. Oh, kok bom user posted image

Oooo super... lepo, da si se odločila. Pa tud fino, k boš imela svojega za spodbudo.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.3.2009 21:48:58   
Anonimen
Dober večer!

Pri nas doma je spet pestro user posted image . Jaz se nekaj slabo počutim že od petka, vsaj vročine nimam več, možu je slabo, ampak mi2 bova že. Lana je v petek pri dr.Maroltovi dobila zeleno luč za vrtec, samo meni se še vedno ne zdi "ta prava". Verjetno jo bom jutri imela še kar doma. Zoja je danes popoldan dobila drisko in vročino. Zvečer 39°. Pije veliko. Je pa full potrpežljiva, nič ne joka, samo malo postoka.. bomo videli kakšna bo noč. Se mi full smili.
Sicer pa je bil lep dan včeraj, danes. Mi smo se spravili na rolerje in se malo podili po vasi, pa še Zoji je bil všeč tak način vozičkanja user posted image
Aha, Zoja že kliče user posted image ...

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 1735
16.3.2009 8:51:54   
seny
user posted image user posted image Dobro jutro,

klepetka vidim , da maš dela s farmouser posted image user posted image No ja , saj jaz pa pri simpsih hišo urejamuser posted image user posted image včeraj sem bla spet do  11.30 za računalnikom , zjutraj pa sploh tamale nisem slišala ko je jokala ,mi jo je moj že preden je šel v službo porihtal , pa k men na posteljo daluser posted image user posted image user posted image

menčy, ne pri pilatesu hvalabogu ni korakovuser posted image user posted image je pa dihanjeuser posted image user posted image user posted image

sayuri , kakšen fan je Filip , pa nič mu ni narodno , res je cukeruser posted image Ful ste luškaniuser posted image

dulcinea , že okolico urejata?Pridna , no saj mi smo tudi nekaj že poštimal , sam imamo še ful enga dela .Rada bi mal spremenila , da ni glih vsako leto enakouser posted image
smrka pri nas pa tak lep sonček , ti ga mal v vaše kraje pošljemuser posted image
super za fitnesuser posted image user posted image user posted image same telovadke smouser posted image user posted image

Pikica škoda za predstavouser posted image user posted image no ja saj bi jih lahko tud midve zabavale , al kaj pravišuser posted image user posted image Sam pomoje ,bi naju sam najina moška poslušalauser posted image user posted image user posted image sta naju že vajenauser posted image user posted image Kako je Zoja danes?user posted image user posted image za Zojo.
nogica , a danes delaš , bi enkarat tekom dneva mal naokol prišla, ti moram še dinarčke datuser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
16.3.2009 9:36:19   
Menčy
seny - HVALA za user posted image . A hišico delate?Kakšen poseben projekt? kJE PA vaša družinica sploh živiuser posted image ?
Super, da ni korakov, dihanje mi ne dela težav. Torej se vidimo naslednji torek a Sayuri tud hodi?

Pikica - ubožki, kaj vas je ta user posted image vse napadel, kako je Zoja danes pa ti? A ima zoja tud drisko? Uapm, da vam je kaj bolje? A je to res mogoče? Gospe so pa gospe user posted image , ni da ni, čeprav vem po svojih nastopih v IDEALU, res SAM MRAZZZZZZZuser posted image , tak, da ni nič tok čudnega, ampak odigrale bi pa lahko a ne? In kaj ste že čakali v dvorani al kaj? SMEŠNO. fOLK JE BIL NAJBRŽ JEZEN KO user posted image .
Nogica - lepo imaš urejeno pred hišo, če prav vem kje živiš, moderen stil user posted image .
KLEPETKA - najbrž sem kaj zamudila, o kaki farmi je govora? user posted image
SMRKA - bravouser posted image za fitnes, ko sem bila še študentka , sem redno hodila na fitnes 3x na teden pa se je res poznalo. Super tud ker bosta hodila skupaj, bosta drug drugemu voljo dajala user posted image
Sayuri  - kako ste pa vi preživeli nedeljo?
DULCINEA - kako vreme kaj imate, je že toplo?
NASY - kateri voziček sta izbrala, sem jih tud jaz pogledala, vsi so ful luštni user posted image

jaz pa moram sedaj na drugo pakiranje še za nas, pakiranja pa ne maram user posted image , jutri zjutraj odrinemo user posted image
imam že prve informacije, naši se iamjo zelooo dobro in mala uživa, ker uživa ona uživam tud jaz user posted image ,
zgleda da nam bo še vreme naklonjenouser posted image
se še klaj oglasim
papa

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
16.3.2009 10:55:33   
Anonimen
nogica , a danes delaš , bi enkarat tekom dneva mal naokol prišla, ti moram še dinarčke datuser posted image

seny ti kar pridi, sem doma cel dan, samo popoldne skočim na pošto. Pokliči prej, da ne bom tako kot ti cel dan z džezvo okrog letala user posted image

Nogica - lepo imaš urejeno pred hišo, če prav vem kje živiš, moderen stil user posted image .

menčy ne vem, če nisi ti mene s kom zamenjala. Mi nimamo nič kaj posebnega okol hiše. Mam kup zadev za obnovit, preuredit..., pa vrt čaka name, da spet kej ukrenem. Tako, da najbrž si ti kje čez cesto gledala user posted image . Drugač se pa kar ustavi na kofetek ko greš mimo. Upam, da bom doma user posted image .

Klepetka
hvala zadnjič za povabilo na kavico, pa tud ti si fajn punca user posted image . Se enkrat v prihodnje oglasim. pa ti tud vabljena. Zdaj spomladi ko je tako lep sonček sem jaz ful rada zunaj, pa kavica, mmmmm...
Kako si se pa za službo odločila?

Smrka  user posted image user posted image user posted image za fitnes. Mene bi mogu tud kdo kam povlečt, ker druga mam same izgovore. Moj pa ni tip za fitens.

Pikica, da se čimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image . Zdej so enodnevne viroze z bruhanjem in drisko spet na pohodu, tako da mogoče so se pri vas za en dan ustavle. Sem imela kar nekaj sodelovk ki so dale tole čez.
Sama imam pa ful alergijo, pa ne na cvetni prah, in sem tako uboga user posted image , sploh včeraj. Danes samo še smrkam, pa po grlu še vedno čutim prasketanje user posted image Uf te bolezni in alergije in...

Klepetka in seny
kaj je s to farmo na FB? Jaz se sploh nimam časa gor sprehajat. Vas bom poiskala pa mi razložite vso zadevo user posted image

Menčy UŽIVAJTEEEE!!!!!

Sayuri kako lepi vozički user posted image . Men je všeč tisti pol roza pol moder, ko si ga prvič objavila user posted image . Drugač pa mi nismo nič marele kupovali. Mi niso všeč, ker imajo tako majhna kolesa, pa še Tara veliko raje hodi kot pa se vozi. Za te kratke fure pa imava še vedno terenca GT3 s katerim sem res zadovoljna. Pa za na morej mi je tud fajn. Tako da tukaj ti ne morem kej svetovat, lahko ti samo povem kaj mi je všeč na videz user posted image

Uživajte v današnjem dnevu.

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1738
16.3.2009 12:30:33   
Menčy
o. danes pa ni nobene, ste vse zunaj in uživate na sončku? Al kuhate tako kot jaz?

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
16.3.2009 12:33:51   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: seny

dulcinea , že okolico urejata?Pridna , no saj mi smo tudi nekaj že poštimal , sam imamo še ful enga dela .Rada bi mal spremenila , da ni glih vsako leto enakouser posted image

Ma to sva sam mal pograbla pa suhe veje z dreves požagala... Kje je še okolica, če še stara hiša stoji...

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
16.3.2009 12:35:26   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: Menčy

DULCINEA - kako vreme kaj imate, je že toplo?

V Rakitnici je prov lepo. Sonček sije, pa vsake tolko mal piha. user posted image   Sem ostala kar tukaj, je šel moj brezz mene domov. Jaz grem pa jutri s prijateljico, ki gre k meni na obisk.

Drgač sem pa zdaj dve uri furala od prijateljice tamalo po vasi. Joj je blo fajn.

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
16.3.2009 12:53:04   
Nasy
Živjo punce!
Končno pomlad, kajne? Mi se zdej vsaki dan furamo al z vozičkom ali z biciklomuser posted image
Voziček, se še odločamo, kakega bi, bomo pa najbrž kr enega z linka, ki ga je dala Sayuri.
Klepetka, kdaj se dobimo kej na kavici,da si ne bova sam skozi šipo mahali, no, sicer se medve ponavadi kr srečavauser posted image to je še bolj gvišno, kot, če se dogovarjamo.
user posted image

A katera rabi hippove zelenjavne kašice? Ene so bile kupljene slučajno, druge po pomoti, ker je oči mal prehitro metal v košaro, pa sam je bil. Pri nas ne grejo v promet, mi jih je škoda stran metat, če kak od vaših čmrljev to veselo papca, jih podarimo!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
16.3.2009 13:57:52   
sayuri
Da se še jaz javim. Sem bila v Lazih dopoldne. PA je spet pihalo. Mi gre ta veter že čist na živce. Se pa L&Z nista dala motot. Tiste čudne kape sem jima dala gor, user posted image  pa smo šli do ZApuž in nazaj. Zdajle se tko lepo igrata. Joj, sta prisrčna. JAz moram pa tud spakirat za v Dolenjske Toplice.

Vikend je bil res lep. V soboto smo bili doma, včeraj po nakupih in potepanjih v LJ. Je bilo prav fajn. Spet sem pustila nekaj denarja v H&Mu user posted image user posted image user posted image  mene tja not res ni za spustit. PA ko bi kaj sebi kupila. Čist nč user posted image

pikica ni bilo predstave? user posted image  No, saj če damo roko na srce - ni garderobe, ni Wcjev, pa še mrzlo??? Verjetno so bile ženske šokirane. KAj bo pa sedaj z vstopnicami? Zoja zbolela? Bogica. Potem te jutri ne bo na telovadbo? Pocajtajte se vsi po vrsti. user posted image
seny ja Filip je tkole kar zgovoren. Včasih ima kakšne svoje muhe in čist drugače odreagira, kot bi pričakovala. Tipičen dvojček po horoskopu. user posted image  Me je pa doma vprašal, če bi mi tud Zari že kupili špangico za v lase user posted image , da bi imela tko, kot "una punčka" (Tia) user posted image . No, mi bomo mogli kar kakšno leto še počakat, da bomo kaj pripenjali user posted image
Menčy na pilates jaz ne hodim. Kaj pa vem, zakaj neuser posted image  ZAenkrat mi je aerobika 1x tedensko čist dovolj. Bom pa bolj aktivno začela zunaj športat. Komaj čakam, da se spravim na rolerje.  Uživajte na dopustu. PA super, da ZArja uživa z babi in dedijem. Bo lahko tkole večkrat kam z njima šla.
pikica LAna že rola? Filip zaenkrat nima nobenega interesa user posted image  Sem pa tud jaz veliko prerolala s Filipom in Quinnyjem. S tole patrio pa ne morem. Je pretežka user posted image
nasy jaz sem pisala za voziček na un mejl, ki ga majo na strani. In bojo vozički vidni v Lj. Jih bo Baby cener prodajal. Sam ne vem, kdaj. En model imajo baje tam razstavljen. No, tale za dvojčke pa sploh še ni na zalogi in dobavljen. user posted image  SEm se odločila, da ga bom kar vzela.
dulči, ostaneš do jutri? Pridi na kavico ob 11h.
smrka kolk dni še, da prideš sem dol bolj na toplo?
nogica tudi ti pridi jutrina kavico...

Ah, jok...zdaj pa moram it. user posted image

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
16.3.2009 14:02:20   
Menčy
ja, Nasy, mi jih veselo jemo, če kam gremo
pa saj h Klepetki hodim že tolikooo časa po te kašice, da jih je že najbrž vstran vrgla
tako da  :)  (:
DULCINEa - lepo, da si doma, koliko je pa stara mala od kolegice?
NOGICA - sorryuser posted image , lepa hvala za povabilo, ampak potem pa res ne vem kam naj parkiram user posted image , mimo se pa res velikokrat peljem, tako da ....

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
16.3.2009 14:10:25   
Anonimen
Menčy imaš ZS user posted image

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1745
16.3.2009 15:05:37   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

dulči, ostaneš do jutri? Pridi na kavico ob 11h.

Jutri sem pa glih ob poldne naročena pri Pipsu user posted image user posted image , tko da bi šla rada direkt od doma k njemu. Pa še prijateljica me bo peljala, ker gremo pol direkt k meni dol.

DULCINEa - lepo, da si doma, koliko je pa stara mala od kolegice?

Ta kolegica hodi z vami na telovadbo. Neža bo pa kmalu eno leto stara.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
16.3.2009 17:03:41   
Menčy
sem ravno slišala na urbanu, da predstava 5žensk.com  BO, al pa če želite dobite denar nazaj

saj res PIKICA, kaj ne greste vi tud ta teden na dopustuser posted image ?
SAYURI- lepo, da ste vikend preživeli vsi skupaj pa fajn plavajte user posted image

o JUTRIŠNJI user posted image IN KLEPETEK bom pa močno POGREŠALA.

PRIDNO TELOVADITE IN KLEPETKAJTE

PAPA, jaz grem na user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
17.3.2009 9:07:44   
seny
Dobro jutro, kje pa ste vse čvekeuser posted image

Menčy uživajte na dopustu , izkoristite maksimalno , ko pridete domov , bo itak star tempouser posted image Hišice še ne delamo , se še nič ne mudi , jo bo moj oči naredu -je ful maček za te stvari-obvlada v nulouser posted image mi živimo v Nemški vasi , lahko na kašen kafetek prideš , da boš vidla kjeuser posted image
nogica pojma nimam kako gre s to farmo, nisem nič na FB, moraš klepetko vprašat ona je čist not padlauser posted image user posted image Jaz igram Simpse in gradim hišo , urejam okolico , imam svojo družino , skrbim .......user posted image user posted image user posted image V glavne mam tolk dela s temuser posted image user posted image
dulcinea a ti si drgač z R. joj pol te pa moram poznat?Pa tvojo prijateljico tud dobro poznamuser posted image
nasy mi zelenjavnih kašic od Hippa sploh ne jemo, sadne ima rada , zelenjavne pa ne.Kje pa vozičkate?Jaz po Ribnici veliko vozičkamuser posted image Kakšen voziček pa imate , da te mal za rokav pocukam , če te opazim kje v "mestu"user posted image user posted image user posted image
sayuri jaz sem ista, zase nikol nič ne dobim , sam za otroke .Dobro , da mi sestra kaj kupi , ker drugač bi verjetno še v nosečniških hlačah okol hodilauser posted image user posted image Svojih itak ne spravim nase user posted image
pikica ste že kaj boljš?
klepetka kako kaj farma?Sem te zadnjič tok pozdravljala , ko si bla v avtu , ti pa ničuser posted image user posted image user posted image nič okol ne gledaš , ko vozišuser posted image

vse lepo vabljene na kavico , danes ob 11-tih.nogica brez izgovorov.

A katera mogoče ve kaj je zdaj s temi 5žensk, kdaj naj bi bila predstava?

Moram povedat , da smo danes imeli spet eno katastrofalno noč od enih naprej , kot , da ma sršene v ritiuser posted image user posted image groza , še moj je reku, (pa nikol ne reče )
, da je groznauser posted image
Telovadke se vidimo user posted image

< Sporočilo je popravil seny -- 17.3.2009 9:09:41 >

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
17.3.2009 9:19:52   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kavica za vse user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 1749
17.3.2009 9:22:43   
klepetkaa
DAn,

naša noč(se ne hvalim, da ne bo današnja spet slabša,  samo mal bolj naglas povemuser posted image ) user posted image

menčy, kašice te čakajo, jih nisem stran vrgla.user posted image  Ma jaz sem pa mislila, da ste že od petka na dopustu, očitno površno beremuser posted image .

Uživajte in si spočijteuser posted image

nasy, ma včeraj če bi imela čas, bi se ustavila, pa bi šle na en kofe. Ampak sem letela domov, ekr sem imela že sestrično pred vrati.user posted image
seny, ma ja, mal sem bla važna, jauser posted image . NEeeeeeeeee, nisem te videla, res ne.
Ja, kmetija pa raste, . SEm sicer bolj slaba gospodarica, ampka se popravljam. Tako da orjem, sejem ,s adim, žanjem, edin sadja ne obiram nič , ker nič ne zrasteuser posted image . Edin brez dnarja sem skoz, ker kakor kaj zaslužim, takoj vložim v sadike in oranje,...user posted image

dulči, ja vidiš, pojma nisem imela, da se živali ne kupuje. Pa hvala za vse, zelo si bila radodarnauser posted image . LE kaj bi moja farma brez tvoje pomočiuser posted image .

Pa prid pred Pipsom v Gol, tako na hitrco, kaj praviš?

sayuri, tudi tebi hvala za podarjene živalce in jablance. SE vam bom oddolžila  s pridelkiuser posted image

Ženske iz 5.žensk. com so pa tud mene za nos potegnile; smo imeli karte za ob 20 uri, pa ništa. No ja, one že vejo kako je pravuser posted image

nič, samo tole za zdajle, moram Lano preobleč, ekr bova po vsej verjetnosti  šli peš do Ribnice(če me slučajno avto ne premami, ko bom šla mimo njega v garažiuser posted image )

nogica, hvala za kavico.user posted image

SE vidimouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetkaa -- 17.3.2009 9:24:21 >

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.