![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:05:06
|
|
|
|
matejchi
|
vilika ti boš kmetovala, jaz bom pa "vsiljivce" vstran brcala..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:07:05
|
|
|
|
Vilika
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a Vilika joj kak si ti zakomplicirali na občini. Morem gledat kak bo Janu stala jutr, ko ga grema slikat. Hvala. da si povedala. Pa za samostjono sedenje oz. posedanje! Ni za kaj. Saj meni je na občini slikico sprejela... samo me je kasneje klicala, da ne bo šlo skozi.. kdo je to zavrnil, nimam pojma V glavnem sem šla danes k fotografu reklamirat in ni komliciral... Jutri dobim fotke. Itak, kos sem prišla tja je našmu čupa spet pokonci stala - od kape še bolj in sem imela s seboj kremo in glavniček... žal mi ni preostalo drugega kot da ga naflosam in z glavničkom zgladim , bošček - je bil kot polizana kura . In zdaj bo pač tak polizanc na osebnem dokumentu. In hkrati se tudi zelo resno drži .
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:17:36
|
|
|
|
Vilika
|
ryssa - tam greš nekam na game guide in pol upgrade al neki tazga...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:21:05
|
|
|
|
Vilika
|
Uuuuuuuuuuuuuuuuuuu waaaaaaaaaauuuuuuuuuuuu Zdej opazla - 500ti post, 3 , lalalalala Men dans ful dogaja, se vidi, da sva bla s tamalim 4 ure uzuni.... Moj me pa sam čudno gleda, ko se tuki režim tem foram s kužki
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:28:20
|
|
|
|
matejchi
|
kar vprašaj ga, če bi bil tvoj Lassie danes?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:29:32
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Ryssa a si mu ti dala jesti al je od mene tolk poskočilo? Malo sem mu dala konzerve.. a bo OK? Mu bom dala jutri. Bo že preživel, če si mu ti dala konzerve Še dober, da moje taprave mačke in pes mijavkajo in lajajo, ko so lačni Kje so pa puzli? Mater je tega, do tega da bi mi bilo brcanje zanimivo še nisem prišla. Grem spat zdej.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:35:05
|
|
|
|
kaja02
|
čer!!- moji že vsi spijo, men se pa še ne spi ej kake teme mate boge vaše virtualne živalice jaz še nise pokukala na FB, in mislim, da še nekaj časa ne bom, se ga otepam s vsemi štirimi , ker že RR me je zasvojil in preživim tle gor veliko,veliko preveč časa ( raje bi se učila) če bi mela pa še FB pol pa res ne vem, kdaj bi kej nardila danes ma Leja spet čist vilolično brado od puzanja, upam ,da bo kmalu ugotovila, da si lahk z rokam pomaga, ker njena brada res grozno zgleda
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:48:29
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Smo bili danes pri P. Sem zelo zadovoljna s tem P. So ga vse premerili, OG 44 cm, dolg je baje še vedno isto 66,5 cm, teža: 6700 g, še mal pa bomo na 7 kg. Pa še obseg prsi so mu zmerli sam si nisem zapomila. Pa 3. pikico je dobil, pa kri je dal za hemoglobin in sladkor v krvi. Je vse ok, hemoglobina ima 116. Pa P mu je pogledal grlo, uhece, poslušal srčka, vprašal če imamo kakšno vpr. in tudi lepo svetoval. Za GH je rekel, da že lahko jemo vse, razen seveda tistega kar se ne sme do 1. leta in kar pač Jan ne sme. Tako da za seznam matejchi: 7 in pol: višina: 66,5 cm,teža: 6700g, 3. cepljenje
< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 12.3.2009 21:49:15 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:51:53
|
|
|
|
kaja02
|
za 3. pikico,in napredek pri teži, kar se pa velikosti tiče, mam pa svoje mnenje, ker vedno jo 2x meri in so rezultati različni kam pa hodte k P? V celju daš kri šele pri 9m, pa se mi zdi prav, da bi že prej zaradi slabokrvnosti
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:56:08
|
|
|
|
bella02
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za osmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za sedmico! Tudi mi Vse sem mela napisan, pa sem zbrisala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 21:58:13
|
|
|
|
cebrca
|
Živijo čveke. Sem bla malo v zaostanku, pa sem se celo dopoldne mučila in brala, potem pa mi ni hotlo nič objavit, kasirale boste pa ve, ker bom brez komentarjev. Erin, bella za vse vaše prestane muke okoli zdravnikov in nemogočih sester. Pa da bo od zdaj naprej samo bolje! Bela HB da ni epilepsija. Erin da ste končno prišli do diagnoze! Naj bodo grozne preiskave čim hitreje mimo! Zoja Miša zdaj sem se spomnila za rumenjak. Začneš za velikost graha in nadaljuješ do polovičke rumenjaka in toliko potem daješ do 1. leta starosti. Ne zamerite mi, če bom bolj kratka na RR. Z Ivanom se trudiva, da večji del časa prebijeva z njegovim dedkom, ki ga najbrž kmalu ne bo več videl, zato so vse ostale zadeve zaenkrat pri nas bolj na drugem mestu. Samo še malo slikic: Tako fino že sedim za mizo Bi ugriznil če bi imel zobe! Mamiiiiiiii na pomoč!!!!!! mmmmmmmmm kako je dobra moja prva žemljica!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 22:06:16
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca Samo še malo slikic: Tako fino že sedim za mizo wou že lepo sedi za mizo Mamiiiiiiii na pomoč!!!!!! mmmmmmmmm kako je dobra moja prva žemljica! uživač mali, kok smo važni
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 22:13:32
|
|
|
|
bella02
|
Pa še enkrat! No, epilepsija ni! To so že včeraj potrdili z EEG-jem. Ponoči so ji merili dihanje in je BP, ravno tako UZ glave (mečave). Danes so ji še naredili EEG medtem, ko je jedla po flaši in je bilo normalno. Danes sem sploh le 1x opazila trzljaj. Dala je vodo in kri, pa bova šli jutri še 1x, bodo še nekaj pogledali. Le tisto zbadanje v rokico mi ni všeč . Zakaj je do tega prišlo, še nisem dobila natančnega odgovora. Lahko je to reakcija ob lulanju in kakanju (ni trzala vedno takrat, ko se mi je zdelo, da kaj od tega počne). Lahko je le stopnja v razvoju . Za sindrom, ki naj bi ga imel Tilen, so znaki drugačni (je rekel zdravnik). Kaj več vam povem jutri, ko dobim odpustnico. Zdajle se veselim svoje postelje kot ne vem kaj. Pa sem sam eno noč ostala notri. Kakorkoli, najhušega, česar sem se bala, ni! Torej bomo videli še jutri. Žal mi je, ker sem tako slabo podkovana v teh medicinskih stvareh, da niti ne vprašat ne znam. Občudujem Erin, ker se je uprla in prav ji dam! Vsi pa le nismo Lolelki!. Danes se nisva videli, je pa bil baje Tilen ubožec. Ju grem jutri pogledat. Zoja Miša, hvala, da tako pridno prenašaš moja sporočila naprej. Zlata si In hvala vsem, ki ste nama z dobrimi mislimi pomagale dati to preizkušnjo čez! od mene in Teje! Za nazaj sem bolj hitro preletela. Sem se pa nasmejala kmetijskim dogodivščinam ! Nočka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 22:40:09
|
|
|
|
betty
|
sayuri - ZARA & LOVRO Neža7 - NEŽA Čestitke za osmico! Zoja Miša - KAJA LINA Carol11 - HANA Pablo - OTMAR Čestitke za sedmico! Najprej cestitke, potem vas grem pa malo prebrat. :) V glavnem - ful mi gre cas hitr, da sploh ne dohajam vse.... mali raste in vsak dan kaj novega. danes sej neutolazljivo drl, ker mi nisva pustila, da ima mobitel v ustih. joj kaksno dretje. sem rablja kar par minutk, da se je potolazil. o joj! kaj sele bo! punce - popoldan sem kupila fliperja za v bano. zakon je! najprej je tko cudn gledal kaj se zdaj gremo, nag pa v bano, pa voda komaj do popka, potem pa se je razigral. mu je prav pasalo.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 22:57:43
|
|
|
|
betty
|
cebrca- lustne fotke. mi mu moramo tud dat stajco. zaenkrat jo jst uporabljam in noter mecem skatle od igrac,pa raznorazne stvari, ker bi rada potem vse igrace originalno zapakirala in dala na postreho. najbolj mi je vsec tista slika: mamiii na pomoc, zagozdil sem se :) andrejaboris - glede ciscenja stanovanja in kako mi uspe. samo s pomocjo moza, drugace bi bilo joj. sem pa ravno danes ugotovila, da bi bilo fajn ,ce bi jst malo prej vstala kot ROk. ponavadi me Rok zbudi, ga pustim v postelji ,da se igra se kaksne pol ure, jst pa lezim :) NAPAKA, ker bi lahko v tem casu kaj naredila!!! ko zacne teckat ga vzamem ven in greva na previjalno, potem pa dojenje + 150 ml aptamila. danes pa sem vstala prej - 45 min preden se je zbudil. pocutila sem se tako koristno :) no, popoldan je moz posesal najino stanovnje veliko 130m2, jst pa sem se igrala z malim in gledala Beverly hills. Drugace, pa vecinoma postorim zvecer,ko gre spat. obicajno zaspi po 21:30. potem pa sledi pucanje solate, razmisljanje kaj bomo jedli za kosilo, pospravljane in priprava cunj za malega za naslednji dan, potem pa zmanjka casa za ringarajo.... Ja, vcasih mamo pa tud razmetano in prasno. se izgovarjam ,da sem 100% mama, ki se posveca otroku in ne ciscenju!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 23:16:59
|
|
|
|
matejchi
|
Pride kmet v Kolosej....se postavi v vrsto da bi kupil karto.... Prodajalka vstopnic ga vpraša: "Kaj pa imate tole na ramenu?" Kmet je odgovoril: "To je moja veverica, Maja. Vedno jo vzamem s seboj, kamorkoli že grem." "Žal mi je," pravi prodajalka. "V kino ne spuščamo živali". Kmet je šel za vogal in Majo skril v hlače. Nato se je vrnil k prodajalki, kupil vstopnico, stopil v dvorano in se usedel k dvema starejšima vdovama, Milki in Marički. Film se je začel in Maja se je začela pritoževati nad neudobnim položajem. Kmet si je odpel hlače, tako da je Maja lahko dala glavo ven in gledala film. "Marička," je zašepetala Milka. ˝Kaj?" pravi Marička, ki jo je film že popolnoma prevzel. "Mislim, da je moj sosed perverznež .." "Zakaj?" vpraša Marička. "Odpel si je hlače in ga dal ven." "No, ne sekiraj se zaradi tega," je rekla Marička, ki je še vedno pozorno gledala na platno. "Pri najini starosti sva videli že vse. Prav gotovo ni nič drugačen od ostalih. Centimeter več ali manj ...." "Tudi jaz sem tako mislila," pravi Milka. "Ampak tale žre moje kokice !!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 12.3.2009 23:20:14
|
|
|
|
matejchi
|
če je že tema o živalih...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 6:19:14
|
|
|
|
Zoja Miša
|
za vse! Joj kake mate s tem FB! Jaz vse to ignoriram . FB imam samo da čvekam z kakšnim frendom, ki ga nisem 100 let slišala. Pa na kakšen zid kdaj kaj napišem. To je vse. Cebrca, lepe slike. In žalostno tole z dedijem Bella, ni zakaj. Samo da ste bolje.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 6:36:32
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša za vse! Joj kake mate s tem FB! Jaz vse to ignoriram . FB imam samo da čvekam z kakšnim frendom, ki ga nisem 100 let slišala. Pa na kakšen zid kdaj kaj napišem. To je vse. Cebrca, lepe slike. In žalostno tole z dedijem Bella, ni zakaj. Samo da ste bolje. Dobro jutro Zoja Miša.... Hvala za Tudi jaz sem uporabila FB, da sem se lahko čvekala s prijateljem iz Avstralije sedaj so me že par punc iz Avgustovčki našle Greme Nežo nahranit
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:10:44
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro še od mene. Pokonci od petih. Tečna kot podrepna muha.... Nč ne bo od mene danes.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:14:29
|
|
|
|
sayuri
|
FB - ps, mačke, farma, jst pojma nimam, za kaj gre. FArmo sem tja gor napopala in tiste živali dala gor-sam pojma nimam, kako, ker zdaj ne znam več. V glavnem...me je ena opozorila, da moram njive preorat, ker mam gor gnile jagode JAz sem pa mislna, kako lepo mi vse uspeva. V glavnem...a obirat je tud treba drevesa al kaj? Kako pa? Živali mi laufajo prosto po Prešernu. Tud piščanci. Nimam se cajta s tem ****. PSa nisem pa res že lep cajt pogledala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:14:56
|
|
|
|
Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Jutro še od mene. Pokonci od petih. Tečna kot podrepna muha.... Nč ne bo od mene danes. Hvala enako, sam da jaz nisem tečna, še
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:20:59
|
|
|
|
MATEJKA_
|
jutro pia pa se je včeraj prvič čisto sama prevrnila iz hrbta na trebuh . malo je trajalo, ampak zdaj pa je le. no, vajo je danes zjutraj še kar dvakrat ponovila pri jutranjem dojenju (zjutraj se še dojiva leže). tak, zdaj pa je mlakom lačen - grem jest, pol pa učit
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:24:58
|
|
|
|
tejkaz
|
Jutro Spali od 2.30 do 6.10. Vav, a ne? Jaz ne vem ali Jaša po GH zvija ali kaj, ker se je tko jokal do pol treh da ga nikakor nisem morala umiriti. Na koncu sem še jaz jokala. Če bo šlo tako naprej, bo naš samo na mleku gor zrastel. Nič, grem ga dat spat in pridem nazaj.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del*** 13.3.2009 8:26:28
|
|
|
|
Ryssa
|
kaja02 a ti hodiš v celje k P? H komu pa? Mi imamo Kosijevo. cebrca lušn Ivan, ne vem če si res nista z Lanom kej v žlahti Bom prilepila kako novejšo slikico, ko jih snamem s fotoaparata. bella še dobro da ni nič hujšega. Jaz pa pokonci od šestih. Je tečnaril ko sem mislila še malo podremat, ko sem pa vstala je pa zaspal. Meni uspe pospravit kuhinjo vsak dopoldan, ker ga imam na tleh in tačas ko se igra hitro malo pospravim. Za sesanje sem pa iznašla, da je najbolje takrat ko tečnari v posteljici in noče zaspat. Prvič zato, ker če sliši sesalec je ponavadi tiho, drugič pa zato, ker če se dere ga ne slišiš. Itak se zdej po novem dere eno uro preden zaspi, tak da imam čas tipi topi vse pospravit Tak, zdej pa grem požet kar je zraslo na njivo, pa nahranit bogo mačko in psa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ali ste zadovoljne s prenovljeno ringarajo?botrcada (
74%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
ne (
26%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!