Krysia
|
Erin, mislim na vaju s Tilnom! Držta se! Bella02, kako ste pa vi? Maja T., upam, da ni alergija. Pa ne se sekirat zarad Zarine teže ... ne morjo bit vsi glih, a ne? Vilika, bravo za Vida! Pa Kaja02, bravo za plazenje. Sm se tud jst nasmejala tvojmu opisu njnega načina plazenja ... Fotke in filmčki so krasni je res fajn brat RR ko je vse tko pisano in živo tle gor ... IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk Erin držim pesti. Glede izračuna pa - Krysia (al pa katera druga), prosim popravi, če ni prav, tele 1: mi niso ble prav pri srcu, ampak 1% od 20 = 0,2 0,2 je 2/1000 od 100, torej 1:500 to pa meni sploh ni tako malo..... Odlično! Čist pravilen račun, sam to je res kr dost, no ... tko da dvomim, da vidjo sam enga na leto Razen če so podatki napačni .... Danes praznujeta MALU in TAI ... sam se mamici (iskanje in ANA_P) že celo večnost nista javili No, pa če bereta, čestitke za 7ko! andrejaboris, mi gremo ven okol 12 al pa 13h, odvisno, do kdaj spi ... hišna opravila pa ... hm, kosilo kuha tašča, ostalo pa probam naredit al med Rokovim spanjem al pa ko se on igra v dnevni ... pa še kaj popoldan, ko pride domov ... nisem pa vzor neke pospravljenosti jst sm tud že razmišljala o previjanju na tleh, ker mi tko skače po previjalni ... brca 100 na uro, rit takoj zmakne s plenice, pa sploh se še ne zna plazit .. kaj šele bo Sam ... ne vem, kaj bo pol z mojim križem Sayuri, nam so ropotuljice zanimive samo kratek čas ... ampak jst mu to mal menjavam - mam vse igrače v eni veliki škatli pol pa vsekih par dni mal pobrskam pa kej z dna privlečem ... in je čist srečen - kot da bi mel novo igračo ... sam ko bo začel sam po škatli brskat ... bo vse takoj na tleh in bo čist na tekočem, katere ropotuljice ima ... je pa bolj kot nad ropotuiljicami navdušen nad daljinci pa igračami, ki pojejo, pa časopisi .. ampak to sam v mji prisotnosti pa nič v usta ... ko sem prebrala anitino dogodivščino, me je tko zmrazilo, da kr skočim, če približa kakšen papir k ustom ... eh, moj je tud tak, da mu ni za it med velik ljudi, če jih ne pozna ... moški pač tko da bi verjetn tud jst prišla sama z Rokom ... pa sem ziher, da bi na koncu tud moj tam zagledal koga, ki ga pozna, ker je Slovenija itak majhna ... evo, za zdej bi blo to vse ... grem mal pucat ... jst ne vem, kdo mi prah nosi ponoč v stanovanje
|