|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
12.3.2009 10:13:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Jutro!
Sicer sem že 2,5 uri pokonci ampak sem ko zombi. Zdaj pa ne vem al sem tak nenaspana al tak lena. Kaj mislite?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Joj vse me baše.

Eno vprašanje. Jaz se zbudim okoli 7.30 in pol rihtanje malega... Pa do enih 10 se itak samo cartama pa zajtrk pa kava pa to. POl pa bi lahko šla ven, pa meni ne znese vsak dan, no razen če nimam doma nič uštimano. Kaj pa ve? Kak usklajujete hišna opravila in sprehode. No pa še pol popoldne gremo ven, če je lepo, da se še z Lanom igramo zunaj. Torej kako zdaj?user posted image user posted image

Enej se buni. Pa vedno ko začnem pisat!

Jaz se ob 06:00 zbudim in malo nahranim in se igrava dokler ne gre spat okoli 7:00. Potem jaz grem nekaj pojest, urejat se in kuham njeno kašico (vmes tudi ringaraja user posted image ) Ko se tamala zbudi jo nahranim itd..... do sva tudi okoli 10. končane. Jaz postim stanovanje kakšno je user posted image user posted image user posted image  bog pomagaj, če bi dobim obiske (Saj zjutraj je čist čisto) Ko prideva iz sprehoda z Nežo naredim kaj je potrebno... (Kosilo za Nežo). Ko gre spat med 12:30 in 13:30 jaz lahko potem v miru pospravim stanovnaje in začnem kuhat za sebe in možeka....
in tako je vsak dan razen, če možek dela popoldne.
Zvčeraj pa stanovanje spet počistim, da ko se zbudim je ČISTO!!!!!!!!! user posted image

Bye for now!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.3.2009 10:22:44   
Vilika
neža - hvala za informacije user posted image - mislim da sem videla enkrat to igračko pri sonček.si.... si bom kasneje malo bolj pogledala, zdaj šibava ven s tamalim user posted image

PABLO -  luštkan filmček user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

Neposredna povezava do sporočila: 2502
12.3.2009 10:36:21   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

zdej pa še nekaj- ne me kregat. Sm začela nazaj kadit...mi takoooo paše  a mislite da je okus na mleku po čikih kaj spremenjen? A še katera kadi?

pssst  user posted image

Kaj imate take nedružabne dece user posted image Pa je ja glih nove ljudi fajn spoznavat.

Katja ja Šmohor je res fajn, lahko dobiš kosilo, zunaj je travnik, mize, plac za igranje večjih otrok, res je super. Je pa za večino predaleč. Mi bi pa lahko kar peš z ruzakom prišli user posted image

bambi tudi mi se bomo počasi selili s previjalne, previjanje postaja nemogoče, ga morm skoz za nogo držat če ne bi mi že pobegnil.

Erin da čimprej mine vse skupaj.

Bravo Vid user posted image user posted image user posted image

Pa kaja02 za plazenje user posted image user posted image user posted image

Luna tudi pri nas še ni popustila. Je ful zaspan, komaj gleda, pa se dere in dere, zaspat pa ne user posted image

Je pa imel danes veliko srečo, ga zgleda pazi angelček.
Ga zjutraj lepo nesem v kuhinjo na tla in grem pripravljat sokec. Nato samo slišim bum in pogledam, podrl je dva zložljiva stola, ki sta bila prislonjena ob omaro. Priletela sta ca 10 cm od njega. Groza. Niti pomislila nisem, da bi ju lahko podrl. Sta pa kar težka in niti pomislit ne smem, da bi slučajno padla na njega.
Ja je res čas da temeljito vse pregledam in odstranim potencialno nevarne stvari.

PABLO luštn filmček, pa super za spanje user posted image user posted image user posted image

Kje bi dobila kako pametno prehodno jaknico, ne pretanko, ne predebelo, pa ne predrago?

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 12.3.2009 10:37:15 >

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
12.3.2009 10:36:44   
Ryssa
we are sorry...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
12.3.2009 11:16:46   
anita goitan
zdej mi spi, jaz cote obešam, pospraulam..ful sm lenauser posted image

jaaa, včer zvečer je lepo zaspala ob 20.30, spala do 23ih potem smo pa spet zaspali ob 5ih in spali do pol 8ih.. nice neuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
12.3.2009 11:30:08   
Tamy30
ojla punce,
spet imamo en lep soncen dan. Danes je pa le treba na sprehode. Jaz sem MArtina peljala k moji mami, mam cistilno akcijo, pa se vlecem se kot megla.

nyna84, cestitam za toliko zobkuser posted image

Vceraj sem Martinu dala prvic piskot. Od Alete, na skatli pa pise da je od 6 m naprej. In seveda bila zraven njega. In ko je piskot dal v usta ga je zacel sliniti, in ga z dlesni pregriznil, ja no, in to kar velik kos. Se dobro da sem bila zraven in mu takoj odstranila koscek iz ust. Nato sem mu dala raje polovicko zeljice. Tudi to je celo oslinil in zmehcal. No se dobro da se ni odlomila.

Neza7 lepa fotka. Tak je tud nas MArtin zagrizel v zemljo. Ga moram naslednjic pofotkatuser posted image

A obstajajo piskoti za dojencke, ki so recmo 1 cm debeli, in se ne bi takoj odlomili.???

Danes smo spet celo noc prespali. Tak da se je zbudil ob 7.00 in z uzitkom pojedel celo flaskouser posted image (bil je 11 ur brez hrane)user posted image user posted image

Carol11, mi uzivamo v vozicku. Mo0j tako vecino casa prespi, pa lahko naredim cel korg okrog Rus. Vceraj edino mi je pa malce protestiral, (do vceraj ga ni motilo ce je bil cel cas v lezecem polozaju), pa je se kar na komolce naslanjal, ces"mami dnigni me"user posted image In pol sva se kar neki casa vozila v sedecem polozaju. No pol pa mi je v sedecem polozaju zaspaluser posted image user posted image

Ryssa sadje, to je ravno za posladek. Pri nas gre sadje takorekoc skozi zelodecuser posted image

Kaja02 cestitke za plazenjeuser posted image

PABLO meni gre predvajanje posnetka. Lustkani souser posted image

Tak veselo na delo...

Mejte se user posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
12.3.2009 11:34:51   
Krysia
Erin, mislim na vaju s Tilnom! user posted image user posted image user posted image user posted image Držta se!

Bella02, kako ste pa vi?

Maja T., upam, da ni alergija. Pa ne se sekirat zarad Zarine teže ...  ne morjo bit vsi glih, a ne?

Vilika, bravo za Vida!

Pa Kaja02, bravo za plazenje. Sm se tud jst nasmejala tvojmu opisu njnega načina plazenja ...

Fotke in filmčki so krasni user posted image user posted image je res fajn brat RR ko je vse tko pisano in živo tle gor ...

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Erin držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede izračuna pa - Krysia (al pa katera druga), prosim popravi, če ni prav, tele 1: mi niso ble prav pri srcu, ampak
1% od 20 = 0,2
0,2 je 2/1000 od 100, torej 1:500

to pa meni sploh ni tako malo.....

Odlično! user posted image Čist pravilen račun, sam to je res kr dost, no ... tko da dvomim, da vidjo sam enga na leto user posted image Razen če so podatki napačni .... user posted image

Danes praznujeta MALU in TAI ... sam se mamici (iskanje in ANA_P) že celo večnost nista javili No, pa če bereta, čestitke za 7ko! user posted image user posted image

andrejaboris, mi gremo ven okol 12 al pa 13h, odvisno, do kdaj spi ... hišna opravila pa ... hm, kosilo kuha tašča, ostalo pa probam naredit al med Rokovim spanjem al pa ko se on igra v dnevni ... pa še kaj popoldan, ko pride user posted image domov ... nisem pa vzor neke pospravljenosti user posted image user posted image

jst sm tud že razmišljala o previjanju na tleh, ker mi tko skače po previjalni ... brca 100 na uro, rit takoj zmakne s plenice, pa sploh se še ne zna plazit .. kaj šele bo user posted image user posted image Sam ... ne vem, kaj bo pol z mojim križem

Sayuri, nam so ropotuljice zanimive samo kratek čas ... ampak jst mu to mal menjavam - mam vse igrače v eni veliki škatli pol pa vsekih par dni mal pobrskam pa kej z dna privlečem ... in je čist srečen - kot da bi mel novo igračo ... sam ko bo začel sam po škatli brskat ...  bo vse takoj na tleh in bo čist na tekočem, katere ropotuljice ima ... je pa bolj kot nad ropotuiljicami navdušen nad daljinci user posted image pa igračami, ki pojejo, pa časopisi .. ampak to sam v mji prisotnosti pa nič v usta ... ko sem prebrala anitino dogodivščino, me je tko zmrazilo, da kr skočim, če približa kakšen papir k ustom ...

eh, moj je tud tak, da mu ni za it med velik ljudi, če jih ne pozna ... moški pač user posted image tko da bi verjetn tud jst prišla sama z Rokom ... pa sem ziher, da bi na koncu tud moj user posted image tam zagledal koga, ki ga pozna, ker je Slovenija itak majhna ...

evo, za zdej bi blo to vse ... grem mal pucat ... jst ne vem, kdo mi prah nosi ponoč v stanovanje user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
12.3.2009 11:35:32   
anita goitan
vprašanje punce: če katera pozna, priporoča..povprašujem za tendo, pač teraso morava pred poletjem naredit uporabnouser posted image
kličem okrog za ponudbe..čakam en kup predračunov..mogoče se je pa katera izmed vas s tem hudičem ravnokar ubadala, hvala

joj kašne stavke tvorimuser posted image grem si kavo skuhat

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
12.3.2009 11:39:44   
andrejaboris
Anita kaj rabiš? Kaj zasteklila al kaj bota teraso?? Sem bla včasih blond pa se me še zdaj malo drži!user posted image user posted image user posted image

Babike slikce se že uploadajo. Kdaj bodo vse nevem, ker gre pooooččččaaassssiiii! user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
12.3.2009 11:42:52   
anita goitan
andrejaboris ne, terasi bova dala kapo, dežnik..da bo mami lahko zgoraj brezuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2510
12.3.2009 11:46:12   
andrejaboris
Anita.Aha. Sem misla da jo mislita zasteklit.

Neža, Vilika hvala, samo jaz imam 2 nadobudneža in z Lanom se tut morn ukvarjat. Pa pospravljeno in kolko tolko čisto morn met. Pa to vedno ne gre skupaj. Saj sem se že sprijaznila.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2511
12.3.2009 11:52:03   
anita goitan
ab pospravljanje, ma kaj bo ko gremo v službouser posted image

neč lepo se mejte, za danes se poslavljam, da še kaj nrdim..potem greve v LJ do mojga čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2512
12.3.2009 12:40:09   
andrejaboris
Gajka pa vejo vse do slikic prit? Jaz sem jih že naložla! Vse kar sem imela!

Nič lep dan vam želim. Grem kuhat, popoldne pa se gremo potepat.

papapa

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 2513
12.3.2009 12:56:31   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Kaj imate take nedružabne dece user posted image Moj zato ne hodi rad nikamor, ker potem zmeraj najde vsaj enega poznanega in nastanejo dooooolgi pogovori in debate v zvezi s službo. user posted image

Erin da čimprej mine vse skupaj. Tudi od mene ena user posted image .

kaja02 bravo za plazenje user posted image user posted image user posted image

Luna tudi pri nas še ni popustila. Je ful zaspan, komaj gleda, pa se dere in dere, zaspat pa ne user posted image Je bilo pri nas takole že cel dan - potem pa sem mu obljubila, da greva ven, samo še prej RR prečikiram, ga zibam in nekaj brundam - pa mi je zaspal.user posted image

PABLO luštn filmček! user posted image

Kje bi dobila kako pametno prehodno jaknico, ne pretanko, ne predebelo, pa ne predrago?  Ja - pol pride pa svizec, pa zavije čokolado...user posted image  Saj veš, da nikoli ne najdemo točno tistega, kar  rabimo. user posted image

Ryssa - Naši malčki imajo veliko sreče in pridne user posted image . Upam, da bo takih izkušenj v smislu "bumf-tresk-po-glavi" pri nas čim manj... Se kar bojim, kako bo, ko bo naš mali začel kobacati zunaj, pri nas pa taaaaak breg! user posted image

Tamy - Naš že skoz (cca. 1,5meseca) je navadne plazma piškote od različni proizvajalecev - z glutenom in jajci. Zaenkrat je vse ok. Se pa tudi pri teh zgodi, da naš mali "odgrizne" večji košček - pa še nima nobenega zoba. Moraš biti vedno nekje blizu.
Mi niti pod slučajno ne ležimo več v vozičku, ga imam že lep čas v polsedečem položaju.

Anita - Nič v službo - kar še eno bebico.user posted image  Al naj pa očka vzame nekaj dopusta - za kaj pa prepuščam vaši izbiri. user posted image  No, ko bi se to pri nas obneslo...user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
12.3.2009 12:58:48   
košuta
Aja - slikce so super in se da prit do njih. Hvala, hvala! Svojih ne bom gor dala - imam samo  tri - ker so tele veliko lepše lot moje.

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
12.3.2009 13:11:47   
gajka
Uspela prah pobrisat, posesat in pomit po tleh! user posted image Rok še spi, že 2 urici drnjoha; če še od matejchi Maruša danes spet tako lepo spi, bosta tale dva črmlja res ful sumljiva postala, da sta v ponedeljek resnično skupaj eno zaroto skovala. user posted image

Fotke s srečanja v CE - jaz sem vsem poslala ZS kje/kaj/kako, če pa katera vendarle ni dobila, mi naj javi. user posted image

AM - pri nas je trenutno v uporabi Aptamil 2. Mi precej manj smrdi kot drugi, ali sem se pač že navadila. Imamo pa ga samo za mešanje kašic itd., za samo mleko je pa še vedno mamina mlekarna najboljša. user posted image

Gluten - začeli pri 6m, mi je bilo tako rečeno tudi pri P. Ker ima pšenica daleč največ glutena, se lahko gluten postopoma uvaja preko drugih žit, ki ga imajo manj (npr. oves).

Piškoti - jaz kupujem zaenkrat kar Plazma piškote (dobiš v vsaki malo bolje založeni trgovini na oddelku z otroško hrano, gor prav piše Plazma piškoti). Sicer je med sestavinami naveden tudi med, ampak sem nekje prebrala, da termično obdelan med (kar npr. pri pečenih piškotih tudi je) ni problematičen, kar se alergij tiče, vsebujejo pa gluten in so brez jajc. V ustih se lepo stopijo in še nikoli se Roku ni odkrhnil kak večji košček. Je pa res potem teh s slino namočenih drobtin povsod polno - po moji oceni v Rokovem trebuščku pristane nekje polovica piškotka, ostalo pa potem jaz čistim okrog. user posted image

Filmčki od matejchi in PABLO pa so user posted image .

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.3.2009 13:12:29 >

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
12.3.2009 13:18:40   
matejchi
Naša zaspala šele ob 13 na sprehodu, tako da moj zdaj veselo šeta še malo naokoli... kako dolgo bo spala pa ne vem. user posted image
Ja dva filmčka sem naložila, dva sem pa že včeraj tukaj gor dala...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
12.3.2009 13:25:44   
suzana73
Dober dan !

Da se mal po dolgem cajtu javimo.Vas morm še za nazaj prebrat-sem šele pri nedelji(8 marec),tko da si morm čas uzet pa gasa v branje!!Mamo lepo vreme in smo večino zunaj( mi u vozičku zunaj si tudi po 3-4-ure hkrati),zvečer pa kr u postlo pademo,tko da ...............!

Smo zdravi,napredujemo levo in desno,naprej in nazaj pa še ne gre prov fajn-v hoduli mislim!Plazimo se še ne,zobkov nespremenjeno,jemo pa itak že skoraj vse!Danes je za dop. malico jedla skutko z jagodami in zaenkrat še vse O.K.!

Upam da ste se imele na srečanju fajn in da ste uživale!!

Ja nč šibam............

Se še javm

L.P. Suzana

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
12.3.2009 13:56:51   
sayuri

Kje bi dobila kako pametno prehodno jaknico, ne pretanko, ne predebelo, pa ne predrago?

V H&Mu imajo ful lepe.

http://shop.hm.com/de/shoppingwindow?dept=BARN_BA_YTT&shoptype=S

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
12.3.2009 14:07:36   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

V H&Mu imajo ful lepe.

pa takšno, da je ne bo imel vsak drug? user posted image
v BC majo tut.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
12.3.2009 14:30:25   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

V H&Mu imajo ful lepe.

pa takšno, da je ne bo imel vsak drug? user posted image
v BC majo tut.

Men je vseeno, če jih ima še kdo drug. SAj jih mi nimamo user posted image user posted image user posted image  Bi jih pa imeli, če ne bi že imela prehodni jaknici user posted image

L&Z sta prehlajena. Sitna. Zaspana.....  Bili zunaj, pa nas je skoraj odpihnilo. Pri nas ful mrzlo piha user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
12.3.2009 15:11:24   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Drage RR- ovke torej bolje jih je previjat kje niže.

prav maš, jaz jo previjam na postelji ,  je cc.30cm od tal, pa si prej vse pripravim, kaj rabim, če ne pa jo s sabo vzamem,

sam bogi tvoj križuser posted image

bogi moj križ ja,....se kr na tla vsedem.

a pol je koža za tvojo tazadnjo? user posted image user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
12.3.2009 15:45:54   
kaja02
pozdravljene!

najprej da slučajno ne pozabim tejkaz- user posted image

maja t.- hvala za kavo, kaj pa delaš tako zgodaj pokonci? A vi tud ne spite?

vilika- user posted image user posted image za sedenje 

pablo- a luna tud na vašga pozitivno vpliva in končno spite! upam da tako tudi ostane
kok so klepi na posnetku, sedaj mi je pa še bolj žal da me nim blouser posted image

ryssa- joj pa Laščanka si, pa ne veš kje jakno dobituser posted image , jaz sem Leji v Laškem kupila jaknico, tako, kjo ji lahko notranjo podlagoi ven vzameš in je še za poleti zvečer, v trgovini v Tušu ( otroška trgovina, mislim, da Bimbi) stala je pa 22 eurov

se je zbudla, gremo ven!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
12.3.2009 15:48:27   
kaja02
sayuri- sej tale jaknica je res lepa, sam pa čisto nič ne diha, sem jo gledala in zgleda, kot da bi bla narejena iz plastičnega prtauser posted image , noja premoči pa res ne, ker bi  voda kar iz nje spolzelauser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
12.3.2009 16:02:13   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Še to, na hitro -  so me včeraj klicali iz občine, da naša slikica seveda ni OK user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj moram pa spet tamalga rihtat in vlečt tja k fotografu.... bom kar reklamirala... matr sm jezna user posted image .
In to ni bilo zaradi odprtih ust, ampak zaradi čupe ki našmu tamalmu pač konstantno štrli v luft (user posted image smešno, ampak resnično). Pa sem vprašala fotografa, če je frizura OK in je rekel ja valdauser posted image ..... Ne vem kaj naj zdaj - mu s kremo namažem, da bo frizura bolj položna user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja nič, bo treba gel nabavit... user posted image
A kar sam se usede? user posted image user posted image user posted image za Vida!

IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

nyna84 - user posted image user posted image user posted image braaavooo Lana! In waaaav, 7 zobkov že ima? 
Saj je res, da smo v pripravljenosti in pričakujemo, da se bodo naši mladički slej ko prej prvič postavili na noge, naredili prvi korak, dobili prvi zobek, ...... vendar ko se to res zgodi, skorajda ne moremo verjeti, a ne?! Čas nas prehiteva in s sabo nosi presenečenja! nyna84 je bilo precejšnje presenečenje ob pogledu na malo, a ne?!

Včasih se mi zdi da se vse tako hitro dogaja, da bo šlo kar naenkrat mimo nas. In res je bilo presenečenje... Je bila tako hitra da nisem mogla verjet. Sem jo dala v posteljico in preden sem prišla iz sobe, je že stala. Sem bila tako presenečena, da sem rekla, da če je ne poslikam, mi sploh ne bo verjel. Tako da sem vzela fotoaparat in jo še enkrat posedla. In valjda je spet tako hitro ustala, da sem utegnila komaj 3 posnetke narediti.
in super filmček, res!
kaja02 user posted image za plazenje! Ima pa res smešen način plazenja. user posted image

Aha, mi je zmanjkalo časa... Potem drugi del. user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ime za fantka
Pacota

Katero ime va je bolj všeč?

Lan (46%)

Lenart (22%)

Maks (33%)

Število vseh glasov: 237

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!